שחקני הבית
שחקני הבית
מפתיעים לטובה. ז'ינו מצוין, אלגרבלי מפתיע, דוידזאדה ואילוז עושים את העבודה ועל ברדה אין מילים.
בסיס של 4 שחקני הרכב(2 שחקני נבחרת ישראל ושחקן נבחרת צעירה)+אלגרבלי(גם כן שחקן הנבחרת הצעירה).
מדהים.
אגב, ז'ינו ואלגרבלי זומנו היום לנבחרת הצעירה.
בסיס של 4 שחקני הרכב(2 שחקני נבחרת ישראל ושחקן נבחרת צעירה)+אלגרבלי(גם כן שחקן הנבחרת הצעירה).
מדהים.
אגב, ז'ינו ואלגרבלי זומנו היום לנבחרת הצעירה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: שחקני הבית
גם נאסר הוא סוג של שחקן בית לא?
- דר אדום בנשמה
לא נראה לי, אבל זה עדיין מדהים שיש לנו 4 שחקני בית בהרכב הפותח, מי היה מאמין.taltal כתב:גם נאסר הוא סוג של שחקן בית לא?
אגב אם היינו משאירים בטעות את שמעון לוגסי במקום להביא את תורג'מן וגם משאירים את אבוחצירא שלדעתי הוא שחקן מוכשר מאוד היה לנו היום בסגל 9-10 שחקני בית שזה נתון משמעותי מאוד, ביחס לעובדה שעד לפניי 3 או 4 שנים היה לנו את המשחק ההוא ללא אף שחקן בית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
משחק פה כבר למעלה מחמש שנים ביחד עם סוארס עוד מהלאומית, ויש לך בנוסף לתנופת השחקני הבית של המועדון מספר שחקנים שרצים במועדון מספר שנים, זאת נקראת בנייה של שלד יציב לשנים רבות.taltal כתב:גם נאסר הוא סוג של שחקן בית לא?
אתה טועה דניב , לא סוארז ולא נאסר לא שיחקו פה שהיינו בלאומית.דניב כתב: משחק פה כבר למעלה מחמש שנים ביחד עם סוארס עוד מהלאומית, ויש לך בנוסף לתנופת השחקני הבית של המועדון מספר שחקנים שרצים במועדון מספר שנים, זאת נקראת בנייה של שלד יציב לשנים רבות.
הם הצטרפו לקבוצה בעונה שעלינו ליגה ב09/10 ש"המאמן" היה גיא עזורי.
בכל אופן תענוג , שימשיכו ככה לוטם , בן , אופיר , אליניב , אביתר , תענוג לראות כל כך הרבה בארשבעים שמשחקים טוב ..
אני מקווה שבעתיד הלא רחוק , גם יוסף או יוני וגם אבירם אוחנה מהנוער יצטרפו אליהם.
טעות שלי, בכל אופן על כולם מנצח מנהיג אמיתי עם לב של אריה, ברדה.גיא חניה כתב: אתה טועה דניב , לא סוארז ולא נאסר לא שיחקו פה שהיינו בלאומית.
- דר אדום בנשמה
אליניב ברדה הוא פשוט חוויה, הוא נראה בן 25 לא בן 32 בכיף הוא יכל להמשיך עוד שנתיים באירופה וגם להגיע לקבוצה גדולה באירופה, מה שמדהים הוא היה קרוב אחריי העונה הראשונה שלו בגנק לחתימה בבורסיה דורטמונד ואז גם היו דואגים להשוות את ברדה לבניון ורבים אחרים, אבל הוא הלך עם הלב ונשאר בגנק, זה מה שאני אוהב בשחקן הזה, הוא לב אחד גדול.
מישהו יודע מה קורה עם אבוחצירה והפציעה של יוני?לדעתי, ומהמעט שראיתי מהם בנוער, 2 שחקנים עם פוטנציאל ענק.
אבוחצירא כבר לא שייך להפועל ב"ש , אבל בכל אופן : פתח תעונה באשקלון טוב כבש שער ובישל , אבל לא קיבל צ'אנס מספיק , בעיקר עולה מהספסל ל15-20 דק'.CrazyRed7 כתב:מישהו יודע מה קורה עם אבוחצירה והפציעה של יוני?לדעתי, ומהמעט שראיתי מהם בנוער, 2 שחקנים עם פוטנציאל ענק.
יוני צריך כבר אם אני לא טועה צריך לחזור לאימונים מלאים , אני אברר איתו.
הוכחה לכך ששחקני בית בהחלט יכולים להצליח בבאר שבע. מקווה שהדור הבא יפנים שלחפש תירוצים לא עוזר.
ברדה העדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות, בהשואה לבניון ששיחק בקבוצות הכי גדולות הוא היה שחקן ספסל ולא זכה בשום תואר, מנגד ברדה היא באנקר בגנק, לקח אליפות וגביע, כבש שערים רבים, ונחשב לאחר הזרים הגדולים בתולדות גנק, הסיבה היחידה שהוא לא מוערך מספיק בארץ כי הוא שיחק בבלגיה, מבחינת הישגיות מבחינתי הוא הטוב כל הזמנים, שחקן בית שלנו עם המון לב ונשמה, אחד שהעדיף את הבית למרות שהציעו לו קבוצות פי כמה ממה שהוא מקבל פה, בניון יכול לעזור לחיפה בתחתית.דר אדום בנשמה כתב:אליניב ברדה הוא פשוט חוויה, הוא נראה בן 25 לא בן 32 בכיף הוא יכל להמשיך עוד שנתיים באירופה וגם להגיע לקבוצה גדולה באירופה, מה שמדהים הוא היה קרוב אחריי העונה הראשונה שלו בגנק לחתימה בבורסיה דורטמונד ואז גם היו דואגים להשוות את ברדה לבניון ורבים אחרים, אבל הוא הלך עם הלב ונשאר בגנק, זה מה שאני אוהב בשחקן הזה, הוא לב אחד גדול.
- המשוגע האדום
משהו מדהים שקורה העונה זה שבעבר אם היו בעיות בהרכב היו נותנים לשחקנים עם יותר נסיון להשלים את החסר מאשר לתת לנוער(גם אם זה אומר לשנות עמדה לשחקן עם הניסיון)
העונה הביאו ללוטם לפתוח נגד מכבי וסכנין,לאגברלי לעלות כמחליף נגד מכבי.רואים שיש אמונה בנוער.וכמות הכשרון שיש לשחקנים האלה מדהימה! שימשיכו ככה.כבר הרווחנו קשר אחורי מעולה ובלם לעתיד
העונה הביאו ללוטם לפתוח נגד מכבי וסכנין,לאגברלי לעלות כמחליף נגד מכבי.רואים שיש אמונה בנוער.וכמות הכשרון שיש לשחקנים האלה מדהימה! שימשיכו ככה.כבר הרווחנו קשר אחורי מעולה ובלם לעתיד
כשהקבוצה רצה ומצליחה יותר קל לשלב שחקנים צעירים.
לזרוק את השחקנים הצעירים למערכה בכוח כפי שחלק מהקהל דרש בדרך כלל מסתיים בכישלון.
לזרוק את השחקנים הצעירים למערכה בכוח כפי שחלק מהקהל דרש בדרך כלל מסתיים בכישלון.
- דר אדום בנשמה
!!!!!!ג'וני כתב:כשהקבוצה רצה ומצליחה יותר קל לשלב שחקנים צעירים.
בגלל זה רצוי בינואר להביא עוד קשר מרכז שדה שייתן יותר תפוקה מדג'אני ואם משחררים זר במקומו אז רצוי להביא ישראלי על אותו תפקיד של הזר ששוחרר, כי בתכל'ס חסר לנו בסגל רק קשר מרכזי או שניים כדיי שהוא יהיה הרבה יותר שלם ואיכותי.
הייתי מחזיר אפילו את אוסיאקו שלדעתי היה טוב ששיחק כאן.