מפגש אישי עם הקבוצה היום...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית
הודעות: 1264
הצטרף: 04 דצמבר 2008, 20:02

מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי אדומה דרומית »

היום נפגשתי עם הקבוצה לאחר האימון. לפני שאני אכנס לפרטים - היה מעולה!

אז איך הגענו לזה? ככה:

ב25.10.08 נערך משחק בווסרמיל שבו ניצחנו את הרצליה 1-2
מי שמכיר אותי יודע שזה תאריך נפילתו של אחי שנהרג בלבנון והיה אוהד שרוף מאוד של הפועל.

באותו יום נסעתי למשחק עם הדגל שהוא צייר כנער, הצעיף שלו שתמיד עלי וישבתי ביציע ובכיתי רוב המשחק, בגולים זה היה בכי של שמחה מהולה בעצב.
תמיד אני רוצה שהקבוצה תנצח אבל באותו יום זה היה חשוב במיוחד, שכן המשחק נערך בתאריך הספציפי הזה. רציתי שהם ינצחו בשביל אחי.

לאחר המשחק חזרתי הביתה ולמרות שזה יום מאוד עצוב ושחור אצלנו, הייתי שמחה וההורים שלי שגם הם אוהבים את באר שבע היו קצת שמחים.
הניצחון תרם לשיפור מצב הרוח בבית בצורה משמעותית והיה חשוב לי לומר לשחקנים תודה.
אז ישבתי וכתבתי מכתב לקבוצה - לאלונה, לצוות המקצועי ולשחקנים, מכתב תודה על שהם ניצחו במשחק ושיפרו אתמצב הרוח הקודר בבית משפחת גולן.

שלחתי אותו למחרת אבל היו קצת בעיות בדואר והוא הלך לאיבוד והגיע רק השבוע למועדון, חודשיים וחצי אחרי.
לא השארתי טלפוןאו מייל או שום דבר אחר, רק באמת רציתי להגיד להם תודה, אני יודעת שזה תמיד כיף לקבל פידבקים וחיזוקים חיוביים, להראות לשחקנים שמה שהם עושים על המגרש הוא בעל השלכות להרבה מעבר...

אתמול גיא התקשר אלי, לאחר שהמזכירה השיגה את מס' הטלפון שלי ממזכירות המושב. הופתעתי לגמרי האמת, כבר חשבתי שאו שהם קיבלו את המכתב ובסדר, או שהוא כלל לא הגיע. הוא סיפר לי שכולם קראו את המכתב ושהוא תלה אותו בחדר ההלבשה ושהוא והשחקנים מאוד התרגשו והזמין אותי להפגש איתם.

וכך היה: הגעתי לווסרמיל במהלך האימון, התיישבתי ביציע, נופפתי לגיא שיידע שהגעתי והוא סימן לי לרדת לדשא.
דיברנו קצת ואז הוא אסף את כל השחקנים על הדשא וביקש שאני אספר להם על אחי, על אותו משחק שעליו דיברתי במכתב, עליי כאוהדת...
מיותר לציין כמה התרגשתי לעמוד מול כל הקבוצה, ישובים, מפנים את תשומת ליבם אלי. הלב שלי היה בסכנת פיצוץ והברכיים רעדו לי. בשבילי לפגוש את שחקני הפועל היה הרבה יותר מרגש מאשר כל זמר\שחקן\סלב או לא יודעת מה שפגשתי עד היום. (כאמור גרתי בלוס אנג'לס ויצא לי לפגוש די הרבה סלבס). לא יודעת, תקראו לי נסחפת אבל ככה אני מרגישה, בעיקר כשזה עם כולם ביחד, במיוחד כשעמדתי וסיפרתי להם על אחי.
התאפקתי שלא לבכות. השחקנים התרשמו מהעובדה שכולי אדומה (נעליים, חולצה, משקפי שמש, תיק, רכב...) ושאני אוהדת במסירות למרות שאני לא תושבת העיר, הביעו עניין לצפות בסרט שעשיתי על אחי שבו רואים אותו מדבר על הפועל. סיפרתי להם גם על הסרט שאני עושה על הקבוצה.

נכנסנו פנימה וגיא ערך לי סיור במועדון, הכרתי את כולם. הייתי בהלם לגלות שכולם ידעו מי אני וקראו את המכתב. ואז הוא נכנס לישיבות עם שחקנים ואני ישבתי עם ניסים, סמיוני, קדוסי, עמוס ו... עוד שחקן בחדר שחקנים. כולם הקיפו אותי באהבה ודאגו שאני יאכל וישתה וכל רגע מישהו נכנס וסיפר שריגשתי אותו וזה ממש עשה לי טוב על הלב והתרגשתי מאוד. כמובן שהלכתי מצויידת בצעיף ומצלמה, כולם חתמו על הצעיף ועשיתי כמה תמונות עם כמה שחקנים. דיברתי קצת עם ניסים, עם סמיוני, עם אופיר (איזה כיף שהוא חזר!) וראיתי איך עמוס קורע בשש-בש את אסולין (נראה לי שזה היה הוא)

פה אין להם צבע אדום, יש אזעקה כזו של פעם. לא זיהיתי אותה, אני רגילה ל "צבע אדום". נשמעה אזעקה ואורן תפס לי את היד והריץ אותי למנהרה. האזעקה תפסה חצי מהסגל במקלחת וכולם רצו עם תחתונים ומגבות. בתור בחורה הייתי חייבת לזרוק הערה מתבקשת לאוויר ואמרתי להם "טוב, הביקור יצא יותר מוצלח ממה שחשבתי" כשאני עומדת מול שורה של שחקנים משועשעים במגבת. למרות שהיתה לי מצלמת סטילס ביד (קיללתי את עצמי על שהשארתי את הוידאו באוטו) הרגשתי לא בנוח לצלם את השחקנים העירומים למחצה. אחרי הכל הייתי על תקן אורחת ולא צלמת אבל אחד השחקנים עודד אותי לצלם אז עשיתי כמה תמונות בסיטואציה מלחיצה אבל עם אווירה משעשת לגמרי. אחרי כמה דקות כל אחד שב למה שעשה.

אחר כך נפגשתי עם גיא, ישבנו מעל שעה ודיברנו על הכל, לא רק כדורגל. בשם הכנות אמרתי לו שאני לא מתומכיו אבל הרגעתי והסברתי שלא נמניתי גם על מקלליו. הוא הסביר לי את ה"אני מאמין" שלו, השיחה היתה מאוד נעימה וזורמת. כבר שמעתי עליו שהוא אדם משכיל שיודע לדבר ונוכחתי לכך בעצמי היום. יש מאמנים שמדברים יותר מדי, גיא צריך לדבר קצת יותר ואולי יהיו לו חיים קלים יותר בקרב האוהדים. אה, גם סיפרתי לו שיבוא יום ואני אהיה הבעלים של הפועל!

לסיכום:
היה מעולה!
כולי התפעלות מהחום ואהבה שכולם הרעיפו מעליי (אופיר ממש התרגש כשהראתי לו את הצעיף של אחי)
זה מצחיק אבל ככה זה יצא - כל הקטע עם האזעקה היה בונוס, זה עוד לא תפס אותי בבאר שבע ובטח לא בווסרמיל עם כל המועדון.
השיחה עם גיא היתה מאוד מעניינת ומפתיעה לטובה.
הוא הזמין אותי להתארח במשחק בית אחד בתא הכבוד ולוותר לפעם אחת על שער 5
אופיר חוזר לשחק!
קיבלתי הוכחה שמצדיקה את אהבתי המטורפת לקבוצה
איחלתי להם בהצלחה מחר.

היה כיף כיף כיף ואני רוצה להגיד תודה לכל מי שהיה שם ולגיא שאירגן את כל זה

שלומית אני מצטערת על אי ההבנה אבל נראה לי שזה יצא לטובה כי היה ממש טוב ולא היתי רוצה לשנות שום דבר :קופץ:

:סמל הפועל:
נערך לאחרונה על ידי אדומה דרומית ב 12 ינואר 2009, 22:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
הודעות: 3603
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 10:49
Title: crazyred

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי אימפריה באדום »

וואו איזה מרגש!!
כל הכבוד לגיא שאירגן את הכל וכל הכבוד לכל הקבוצה ולהנהלה ששיתפה פעולה!
אין מילים פשוט מרגש!!

סמל אישי של משתמש
ניב
הודעות: 7147
הצטרף: 11 ספטמבר 2008, 21:35

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי ניב »

עדי ,
היה מעניין לקרוא את מה שאמרת, מרגש.
אני שמח שלקחת איתך משהו מהחוייה שעברת במועדון, אם עשו דבר כזה בשבילך, כנראה שזה מגיע.

יחד עם זאת, אני קראתי את ההודעות האחרונות שלך כאן בפורום ואמרת לא פעם דברים קשים מאוד על גיא, אם אינני טועה אמרת אפילו שהוא מתנשא ושיש לו בעייה עם יחסי אנוש, אינני זוכר את המילים המדוייקות.
אני מקווה שאולי הבנת שלפעמיים צריך להכיר אדם לעומק בשביל להגיד עליו דברים קשים שכאלו.

שוב שמח שלקחת איתך משהו מהחוויה שעברת.
ואומר בכנות שריגשת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
הודעות: 1097
הצטרף: 11 אוקטובר 2008, 13:45
Title: קרייזי-רד
מיקום: בירת הנגב

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי נאור סייס »

באמת שמרגש.
מצטער לשמוע על אחיך.
כול הכבוד לכול מי שאירגן את זה יוזמה מבורכת מאוד, זה מה שינקרא קירוב האוהדים לקבוצה.
אני מקווה כמו ניב שלמדת להכיר יותר את גיא והוא לא כזה רע כמו שמנסים לצייר אותו.
ועוד הפעם כול הכבוד למארגנים וגם לך על המכתב המרגש ששלחת לקבוצה אני בטוח שזה חיזק את השחקנים.
איזה קבוצה ואוהדים מרגשים יש לנו :מאוהב:
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
הודעות: 2154
הצטרף: 04 ספטמבר 2008, 23:23
Title: קרייזי-רד

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אני יודע כמה שזה היה חשוב לך יקירתי.ואני שמח שזה יצא לפועל באוירה טובה ומצויינת כזו.
אני מאמין שהשחקנים והמאמן. ידעו מה הקבוצה מייצגת ומה היא תורמת לתושבי האזור.
אבל עכשיו זה בטח נכנס לתוך התודעה שבכול אוהד כול אחד ואחד.יש חיבור שהוא מעבר
להגעה למשחק אלא משהו שמשליך על חלק מחייו.ואוליי יותר מזה אצל חלק מהאוהדים.
אני שמח שאת היית חלק מהשינוי שהבאנו לקבוצה ולעיר.כדי שהקבוצה תדע והעומדים
בראשה שהקבוצה היא לא רק כדורגל. אלא מועדון של קהילה של אזור ותושבים מאוד
מיוחדים.שכך היחס לסמל לאוהדים ולמועדון ולמה שהוא מייצג. ילקח בחשבון בכול צעד
ובכול החלטה שתתקבל לאורך השנים.
תודה לך הפועל.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית
הודעות: 1264
הצטרף: 04 דצמבר 2008, 20:02

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי אדומה דרומית »

עכשיו בדיוק דיברתי עם אלונה (חמודה)
היא שמעה מגיא על הביקור והתקשרה לשוחח איתי. היא הבינה מגיא שהיא כבר פגשה אותי, בהרצליה כשישבתי לידה.

נכון אמרתי דברים קשים על גיא, את חלקם אני לוקחת בחזרה. אני לא בן אדם שלא יודע להודות כשהוא טועה.
גם אמרתי לו את זה היום בפגישה, הרגשתי מחוייבות להגיד לו את האמת לאור האירוח שלו והדרך היפה בה נהג כלפיי.

יש דברים שאני עדיין לא מסכימה איתם וגם את זה אמרתי לו, ניסיתי להבין אותו וניסיתי להסביר לו מה הבעיה והדחיפות של הפיתרון. סה"כ באמת היתה אחלה שיחה שרובה כלל לא נגעה לכדורגל.

הכי שמחתי מכל זה זה שיצא לי להגיד לשחקנים שכן יש אוהדים שתומכים בהם והבוז והקללות לעברם הם דבר שחורה לנו מאוד ואנחנו נלחמים בו ואוהבים אותם.

סמל אישי של משתמש
אריק
הודעות: 2605
הצטרף: 10 ספטמבר 2008, 20:26
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי אריק »

קראתי את הטופיק בהתרגשות וממש גרמת לי לצמרמורת בכל הגוף. הכרתי את הנושא של אחיך
אבל לא ידעתי שהמשחק מול הרצליה זה התאריך. כיף לראות עד כמה ההשלכות של משחק כדורגל
שלכאורה זניח יכולות להיות מרחיקות לכת ולהשפיע על מצב הרוח של משפחה שלמה.
מעבר לכך, יפה לראות את הרגישות במועדון ואת היחס האישי שקיבלת מכולם ובמיוחד מגיא.

סמל אישי של משתמש
המאירי
הודעות: 615
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 14:38
Title: קרייזי-רד

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי המאירי »

עדי יקירתי אני אגיד רק מילה אחת "וואווווווווו"!!!

סמל אישי של משתמש
RedRock
הודעות: 5667
הצטרף: 04 ספטמבר 2008, 14:54
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
מיקום: הרצליה
יצירת קשר:

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי RedRock »

באמת שריגשת עדי.
כמי שמכיר את הסיפור התרגשתי מאוד. תודה ששיתפת אותנו!

שמח שחזרת בך מחלק הדברים שנאמרו.

סמל אישי של משתמש
Guevara
הודעות: 1543
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 09:56
Title: 4EVER BEER7

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי Guevara »

וואו, באמת שריגשת.

מקווה שזו לא בקשה מוגזמת מדי, אבל אם תוכלי לספר קצת על אחיך ועל הרקע שלו ושלך לאלה שלא בקיאים כל כך בסיפור אני יותר מאשמח.

תודה רבה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית
הודעות: 1264
הצטרף: 04 דצמבר 2008, 20:02

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי אדומה דרומית »

Guevara כתב:וואו, באמת שריגשת.

מקווה שזו לא בקשה מוגזמת מדי, אבל אם תוכלי לספר קצת על אחיך ועל הרקע שלו ושלך לאלה שלא בקיאים כל כך בסיפור אני יותר מאשמח.

תודה רבה.
בשמחה:

לאחי קוראים אסף גולן, השבוע הוא "חגג" יום הולדת 36 ב7.1.09
הוא גדל בבית אדום, כשאבא שלי ושלושת אחיו אוהדים את הפועל. הוא ואבא שלי היו לוקחים את אחותי ואותי למשחקים אבל החיידק נדבק רק בי.
לא היה דבר כזה להפסיד משחק, ויש להזכיר שמדובר בלפני 20 שנה! ואנחנו לא גרים בכלל בבאר שבע. הסיפור הידוע מכולם שגם מתועד ומופיע בסרט שעשיתי על אחי לפני 10 שנים הוא שביום הבר מצווה שלו, כשכולם היו בדרך לאולם, הוא לא הסכים לוותר על המשחק והוא ואבא שלי הלכו למשחק ומשם המשיכו לאולם, כשכל האורחים מחכים להם כבר שם. באותו יום באר שבע עשתה תיקו עם יפו. אסף מדבר על זה בבר מצווה ולפני זה המורה שלו בתיכון מספרת שהיא ידעה אם באר שבע ניצחה או הפסידה לפי מצב הרוח שלו בראשון בבוקר.
הוא הכי רצה להיות חייל קרבי וכך נקרא גם הסרט שהוא בעצם ציטוט שלו "הכי חשוב להיות חייל קרבי מצטיין". הוא נהרג בלבנון לאחר שהכלי שבו נסע בשיירה עלה על מטען צד, איתו נהרגו עוד 4 חיילים. הוא היה שריונר בגדוד 9 שעכשיו בעזה.

הוא היה בחור מקסים שכזה, אוהב מאוד את החיים, בדרן וליצן הכיתה. נשמה טובה שתמיד מוכן לעזור... זה נשמע כמו קלישאה, כמו משפט מוכן שכזה שאומרים על מישהו שמת אבל זה ממש היה ככה. (גם זה כבר הפך לקלישאה).
אני שומרת על הצעיפים שלו ועל הדגל שצייר (שבטעות שכחתי על המיטה ולא הראתי להם היום), הולכת מגיל קטן למשחקים עם אבא שלי. כילדה ונערה נהגתי לצבוע כל משחק את הפנים בקוביות אדום\לבן. בגיל 12 חתמתי על הסכם שאם אני זוכה בלוטו אני תורמת שליש להפועל ונדרתי שבעתיד אני אקנה את הקבוצה ואדאג שהיא תהיה בפסגה בשביל אחי, לשמור על הקבוצה שלו. האמת שעכשיו זה גם כבר די בשבילי. בשנים האחרונות אבא שלי כבר לא מגיע ואני מגיעה לבד למשחקים, כמובן אזור התופים בשער 5! הכל אצלי אדום ורוב הארון בגדים שלי אדום. על הרכב שהיה לי נתתי למישהו שיצייר לי עליו באדום עם אייר ספריי. אמא שלי קנתה את הרכב שלה באדום כדי שאני אהיה מבסוטית וזה בהחלט כיף להגיע ברכב אדום למשחקים, לפגישה היום... הפועל באר שבע היא נושא רגיש ואוי לזה שיגיד בפניי משהו רע על הקבוצה. (כשלמדתי משחק והייתי צריכה להיות עצבנית אז אמרתי לשחקן שמולי ללכלך על באר שבע ותוך שניות הטורים שלי עלו)
לפני חודשיים בערך התתחלתי לעבוד על סרט על הקבוצה, פניתי לדובר לבקש אישור להכנס עם מצלמה ולצלם במשחקי בית. סרט על המאבק בזינו והתוצאה שזה בעצם הגעתה של אלונה.

כל האירוח היום היה כל כך יפה וקבלת הפנים של המועדון היתה מדהימה. ויש לנו קבוצה נהדרת ויש לנו שחקנים כאלו חמודים, באמת.
סמיוני זרק איזה 2 מילים בעברית אז חשבתי שהוא כבר מדבר חופשי. התחלתי לדבר איתו בעברית ולשאול על המצב, הוא סיים לבלוע את הביס מהבגט ואמר לי I DONT SPEAK HEBREW
השחקנים ביקשו שנארגן הקרנה של הסרט על אסף לכל השחקנים יחד והיו כמה שבאו ושאלו עליו ועלי כאוהדת.

אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת, אין לי קבוצה אחרת, הפועל לעולם בליבי נשארת!

סמל אישי של משתמש
שמואל
הודעות: 212
הצטרף: 30 דצמבר 2008, 19:05

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי שמואל »

עדי אני ממש מתרגש מגיע לך הכול את אישה נהדרת וטובה
ואני מצטער על מה שקרה לאחיך לזיכרונו הוא ברכה
יאללה עדי בהצלחה אם הסרט והכול אוהבים ארגון אוהדי הקרייזי רז

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
הודעות: 3603
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 10:49
Title: crazyred

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אדומה דרומית כתב:
בשמחה:

לאחי קוראים אסף גולן, השבוע הוא "חגג" יום הולדת 36 ב7.1.09
הוא גדל בבית אדום, כשאבא שלי ושלושת אחיו אוהדים את הפועל. הוא ואבא שלי היו לוקחים את אחותי ואותי למשחקים אבל החיידק נדבק רק בי.
לא היה דבר כזה להפסיד משחק, ויש להזכיר שמדובר בלפני 20 שנה! ואנחנו לא גרים בכלל בבאר שבע. הסיפור הידוע מכולם שגם מתועד ומופיע בסרט שעשיתי על אחי לפני 10 שנים הוא שביום הבר מצווה שלו, כשכולם היו בדרך לאולם, הוא לא הסכים לוותר על המשחק והוא ואבא שלי הלכו למשחק ומשם המשיכו לאולם, כשכל האורחים מחכים להם כבר שם. באותו יום באר שבע עשתה תיקו עם יפו. אסף מדבר על זה בבר מצווה ולפני זה המורה שלו בתיכון מספרת שהיא ידעה אם באר שבע ניצחה או הפסידה לפי מצב הרוח שלו בראשון בבוקר.
הוא הכי רצה להיות חייל קרבי וכך נקרא גם הסרט שהוא בעצם ציטוט שלו "הכי חשוב להיות חייל קרבי מצטיין". הוא נהרג בלבנון לאחר שהכלי שבו נסע בשיירה עלה על מטען צד, איתו נהרגו עוד 4 חיילים. הוא היה שריונר בגדוד 9 שעכשיו בעזה.

הוא היה בחור מקסים שכזה, אוהב מאוד את החיים, בדרן וליצן הכיתה. נשמה טובה שתמיד מוכן לעזור... זה נשמע כמו קלישאה, כמו משפט מוכן שכזה שאומרים על מישהו שמת אבל זה ממש היה ככה. (גם זה כבר הפך לקלישאה).
אני שומרת על הצעיפים שלו ועל הדגל שצייר (שבטעות שכחתי על המיטה ולא הראתי להם היום), הולכת מגיל קטן למשחקים עם אבא שלי. כילדה ונערה נהגתי לצבוע כל משחק את הפנים בקוביות אדום\לבן. בגיל 12 חתמתי על הסכם שאם אני זוכה בלוטו אני תורמת שליש להפועל ונדרתי שבעתיד אני אקנה את הקבוצה ואדאג שהיא תהיה בפסגה בשביל אחי, לשמור על הקבוצה שלו. האמת שעכשיו זה גם כבר די בשבילי. בשנים האחרונות אבא שלי כבר לא מגיע ואני מגיעה לבד למשחקים, כמובן אזור התופים בשער 5! הכל אצלי אדום ורוב הארון בגדים שלי אדום. על הרכב שהיה לי נתתי למישהו שיצייר לי עליו באדום עם אייר ספריי. אמא שלי קנתה את הרכב שלה באדום כדי שאני אהיה מבסוטית וזה בהחלט כיף להגיע ברכב אדום למשחקים, לפגישה היום... הפועל באר שבע היא נושא רגיש ואוי לזה שיגיד בפניי משהו רע על הקבוצה. (כשלמדתי משחק והייתי צריכה להיות עצבנית אז אמרתי לשחקן שמולי ללכלך על באר שבע ותוך שניות הטורים שלי עלו)
לפני חודשיים בערך התתחלתי לעבוד על סרט על הקבוצה, פניתי לדובר לבקש אישור להכנס עם מצלמה ולצלם במשחקי בית. סרט על המאבק בזינו והתוצאה שזה בעצם הגעתה של אלונה.

כל האירוח היום היה כל כך יפה וקבלת הפנים של המועדון היתה מדהימה. ויש לנו קבוצה נהדרת ויש לנו שחקנים כאלו חמודים, באמת.
סמיוני זרק איזה 2 מילים בעברית אז חשבתי שהוא כבר מדבר חופשי. התחלתי לדבר איתו בעברית ולשאול על המצב, הוא סיים לבלוע את הביס מהבגט ואמר לי I DONT SPEAK HEBREW
השחקנים ביקשו שנארגן הקרנה של הסרט על אסף לכל השחקנים יחד והיו כמה שבאו ושאלו עליו ועלי כאוהדת.

אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת, אין לי קבוצה אחרת, הפועל לעולם בליבי נשארת!
כל-כך מרגש

סמל אישי של משתמש
yedidel
הודעות: 12916
הצטרף: 03 ספטמבר 2008, 19:30
Title: קרייזי-רד

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי yedidel »

פשוט מדהים לראות כל פעם מחדש איך הכדורגל יכול ליצור חיבור כל כך חזק.

זאת פשוט זכות אדירה להיות שחקן של קבוצת כדורגל אהודה - הדברים שאתה עושה ב90 דקות בשבת משפיעים על המצב רוח של אלפי אנשים בשבוע שלאחר מכן.

יהיה זכרו של אחיך ברוך ושלא נדע עוד חללים במדינה.

גיא שחר
הודעות: 228
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 10:14

Re: מפגש אישי עם הקבוצה היום...

שליחה על ידי גיא שחר »

מרגש לגמרי...
יהי זכרו ברוך של אחיך,שלא תדעו עוד צער.
The Camels 05' Never Gives Up

שלח תגובה