אני מתבייש במועדון הזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: אני מתבייש במועדון הזה

שליחה על ידי Amit M »

RedRock כתב:
לא, היא לא.

היא עבורנו, היא משרתת אותנו, היא עוד הרבה דברים...אבל הקבוצה לא שייכת לאוהדים. בשביל זה צריך בעלות.
הכדורגל שייך לאוהדים!
לא לעסקנים
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

Amit M כתב:
הכדורגל שייך לאוהדים!
לא לעסקנים
בייג לייק !!!!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Amit M כתב: הכדורגל שייך לאוהדים!
לא לעסקנים
זה נכון אבל הקבוצה שלנו מנוהלת על ידי בעלים ! אנחנו לג צריכים לקבוע את מחירי הכרטיסים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום בלב בנשמהההה כתב: זה נכון אבל הקבוצה שלנו מנוהלת על ידי בעלים ! אנחנו לג צריכים לקבוע את מחירי הכרטיסים.
לא לקבוע, אבל בעולם מתוקן צריך להיות לנו נציג בהנהלת המועדון שישתתף בהצבעה בהנהלה על מחירי הכרטיסים.

בכל אופן, בעלים של מועדון שחלק מהתקציב שלו מגיע מכספי הציבור לא יכול לעשות מה שבא לו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

הבעיה שהאנשים שכותבים פה הם לא אלו שיושבים בשער 3 (גם אני לא), מה שגורם לכך ש׳זעקת המחירים׳ לא יוצאת מבטנה של כל אחד ואחד מאיתנו.
אני בטוח שהוזלת מחירים לשערים היותר בעייתיים דווקא תגדיל את ההכנסות ולא להיפך, בסדר בסופו של דבר זה הכיס של אלונה שתחליט מה שהיא רוצה רק חבל שההתנהלות לא יותר רצינית.
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אנחנו צריכים למלא את השערים שקרובים למשחק-שערים אשר הם טובים לראייה ולא כמו שער 3 שמכניסים אותו רק במשחקים מלאים נגד הגדולות...
שער 5 חייב להיות מלא כל משחק, והביקוש אליו צריך להיות עצום, כמו כן צריך לפתח מסורת עם המנויים ולתת להם הטבות וכל מיני שטויות כאלה
גם שער 2 אמור להיות כך, צריך לפתח מסורת של קהל שגם אם תפסיד 2-3 משחקים יתמוך בך ויבוא למשחק, ולא רק כשנוח.
חייבים לתת לקהל היריב את שער 7 ו 8, השער מהמחורבנים באצטדיון שלנו ולא את הלגיטמציה לשער 9. שער 9 חייב להיות בבעלותנו, לא יכול להיות שבגלל ענייני "ביטחון" סוגרים יציעים. צריך להתנהג כמו אנגליה, ושורה של סדרנים ומאבטחים לאורך היציע יסדרו את זה. כמו כן ההתנהגות על שער 6, שחייב להיות מלא.

זה אומר שקהל של 8-9 כל משחק בית הוא לגיטמי, ובאצטדיון הזה זה מה שהקהל שלנו צריך להביא.
אני אהיה מאוכזב אם יפתחו את שער 3 לפני שימלאו את שער 6+5+2 ואפילו את 9 שאמור להיות שלנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה