מצפים ל 7,000 אוהדים.
מצפים ל 7,000 אוהדים.
מה אפשר כבר להגיד ? כנראה שנגמרו המילים.
שוב אותה רוטינה חוזרת על עצמה.. מבוגר שירצה לשבת בשער 3 יצטרך להיפרד מ 80 שח.
כן, כן.. משחק נגד רמה"ש שווה ערך למשחק נגד מכבי ת"א ולשבת ביציע 3 שווה ערך לשער 2/5/6.
אוקיי, נגיד ואיכשהו זה בסדר שמבוגר ישלם 80 שח אם ירצה לשבת בשערים 2,5,6..שלדעתי זאת הגזמה אבל בוא נניח שבסדר.
למה לא להוזיל את המחירים לשער 3? למה לא לעשות איזשהו מהלך עם בעלי המנויים או אפילו מהלך שיווקי אחר? נתנו כאן עשרות הצעות של שיווק ובמועדון פשוט עוצמים עין.
כנראה שהמטרה במועדון היא להרחיק את האוהדים הפוטנציאלים של הקבוצה ולהסתפק במעגל ההולך ומצטמצם של האוהדים.
במקום למנף את ההצלחה ולמלא את וסרמיל בלפחות 10,000 אדומים.. מקטינים ראש.
לי נגמרו המילים.
עריכה :
אגב, שער 9 יהיה כנראה יתום. כאן זה עוד יותר זועק לשמיים לעשות מהלך ולמלא את היציע שהראות שלו היא כמו 2,5,6.
שוב אותה רוטינה חוזרת על עצמה.. מבוגר שירצה לשבת בשער 3 יצטרך להיפרד מ 80 שח.
כן, כן.. משחק נגד רמה"ש שווה ערך למשחק נגד מכבי ת"א ולשבת ביציע 3 שווה ערך לשער 2/5/6.
אוקיי, נגיד ואיכשהו זה בסדר שמבוגר ישלם 80 שח אם ירצה לשבת בשערים 2,5,6..שלדעתי זאת הגזמה אבל בוא נניח שבסדר.
למה לא להוזיל את המחירים לשער 3? למה לא לעשות איזשהו מהלך עם בעלי המנויים או אפילו מהלך שיווקי אחר? נתנו כאן עשרות הצעות של שיווק ובמועדון פשוט עוצמים עין.
כנראה שהמטרה במועדון היא להרחיק את האוהדים הפוטנציאלים של הקבוצה ולהסתפק במעגל ההולך ומצטמצם של האוהדים.
במקום למנף את ההצלחה ולמלא את וסרמיל בלפחות 10,000 אדומים.. מקטינים ראש.
לי נגמרו המילים.
עריכה :
אגב, שער 9 יהיה כנראה יתום. כאן זה עוד יותר זועק לשמיים לעשות מהלך ולמלא את היציע שהראות שלו היא כמו 2,5,6.
Re: מצפים ל 7,000 אוהדים.
הקהל לא פחות מאכזב מההנהלה שלא עושה כלום בשביל האוהדים , אנחנו מקום 2 אחרי 9 מחזורים , אחרי שתי ניצחונות גדולים על מכבי ועל בני סכנין .. תמיד הייתה אגדה הזאת ש"תן לב"ש שלוש ניצחונות וכל וסרמיל מלא" , הקהל רדום כנראה שהקהל הגדול בא רק שהחרב על הצוואר.
צריך להבין שמדובר בהערכת מצב של המועדון והמשטרה כדי להערך לקראת המשחק...
הרי אתם לא מצפים שיהיו ערוכים ל- 12,000 כל משחק ובסוף תגיע חצי מהכמות.
אף אחד לא מקטין ראש, הם פשוט ריאלים.
גם אני חושב שלא יגיעו יותר מהכמות הזו, וזה מה שבאמת יהיה... העובדה שיהיה רשום בוואן או בפייסבוק 10,000 מבחינת המועדון לא אומר שבאמת יגיעו 10,000.
אנחנו בכל מקרה מלהיבים ורושמים בכל מקום.. אבל תעשו את ההפרדה בין הנושא הזה לבין הערכות מצב לקראת משחק.
הרי אתם לא מצפים שיהיו ערוכים ל- 12,000 כל משחק ובסוף תגיע חצי מהכמות.
אף אחד לא מקטין ראש, הם פשוט ריאלים.
גם אני חושב שלא יגיעו יותר מהכמות הזו, וזה מה שבאמת יהיה... העובדה שיהיה רשום בוואן או בפייסבוק 10,000 מבחינת המועדון לא אומר שבאמת יגיעו 10,000.
אנחנו בכל מקרה מלהיבים ורושמים בכל מקום.. אבל תעשו את ההפרדה בין הנושא הזה לבין הערכות מצב לקראת משחק.

אין שום סיבה לא למלא אצטדיון למשחק הזה.
גם האוהדים צריכים לקחת אחריות. כן שער חמש צריך להיות מוזר (נגיד 60 ו30?) או 60 וילדים עם חולצות אדומות חינם.
אבל גם האוהדים צריכים לקחת אחריות.
גם יש גבול לטירוך שהמועדון יכול להרים. שלטי חוצות זה לא ממש זה.
הדיבור ברחוב ההתרגשות זה משהו שרק אנחנו יכולים לעשות.
אבל גם האוהדים צריכים לקחת אחריות.
גם יש גבול לטירוך שהמועדון יכול להרים. שלטי חוצות זה לא ממש זה.
הדיבור ברחוב ההתרגשות זה משהו שרק אנחנו יכולים לעשות.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
ההנהלה בנושא השיווק והפועולות האחרונות מראה שלא למדו שום דבר וחבל ,זה שי !

הדעות הן לכאן ולכאן ואפשר ל"האשים" גם את הקהל וגם את המועדון.
בכל מקרה אני אישית חושב שלמועדון יותר אחריות בנושא זה ואם הוא רוצה מגרש מלא הוא זה שצריך ליזום שזה אומר - שיווק.
כנראה שזה לא כ"כ מפריע להם אחרי הכל, לנו בתור קהל תומך ומגיע אפשר לומר חבל... אבל כנראה שלמעלה טוב להם עם המצב הזה.
כי כמו שאמרו הציעו ויש עוד המון רעיונות איך לשווק ואיך למלא מגרש, חבל שלא עושים את זה.
בכל מקרה אני אישית חושב שלמועדון יותר אחריות בנושא זה ואם הוא רוצה מגרש מלא הוא זה שצריך ליזום שזה אומר - שיווק.
כנראה שזה לא כ"כ מפריע להם אחרי הכל, לנו בתור קהל תומך ומגיע אפשר לומר חבל... אבל כנראה שלמעלה טוב להם עם המצב הזה.
כי כמו שאמרו הציעו ויש עוד המון רעיונות איך לשווק ואיך למלא מגרש, חבל שלא עושים את זה.
- dardasmiley
כל נושא האשמה של האוהדים הוא מגוחך שלא לאמר מבזה!!
אם תיאטרון ב"ש ימכור מחר מנויים בכמות של רבע מהתפוסה המקסימלית ויעלו הצגה מול אולם חצי ריק האם יאשימו את הקהל שלא בא?
ואם התזמורת של ב"ש תופיע מול קרחות ביציעים האם גם שם זה אשמת הקהל שלא בא?
תסלחו לי, אבל כל אלה שטוענים שהקהל אשם מפספסים דבר אחד מאוד בסיסי, כדורגל הוא תרבות!!!! מי שמספק את שירותי התרבות האלו צריך לשווק אותם. לא להסתמך על הקהל השבוי!!!
כשתיאטרון ב"ש יוצא במנוי לסטודנטים לחמש הצגות ב100 שקל הוא עושה את זה מטוב לב???? הוא עושה את זה כי זה הביזנס שלו ועדיף למכור כרטיס ב20 שקל ולהופיע מול אולם מלא מאשר לא למכור בכלל ולהופיע מולל אולם חצי ריק!
יש אשם אחד בכל ההתנהלות הזו וזה המועדון!!!!!!!
הקהל ה"קשה" מגיע ויגיע לא משנה מה. רוצים למלא את האצטדיון? ת-ע-ב-ד-ו קשה בשיווק (כן ציפורה זה מכוון בעיקר אליך!) ואל תחפשו תירוצים...
אם תיאטרון ב"ש ימכור מחר מנויים בכמות של רבע מהתפוסה המקסימלית ויעלו הצגה מול אולם חצי ריק האם יאשימו את הקהל שלא בא?
ואם התזמורת של ב"ש תופיע מול קרחות ביציעים האם גם שם זה אשמת הקהל שלא בא?
תסלחו לי, אבל כל אלה שטוענים שהקהל אשם מפספסים דבר אחד מאוד בסיסי, כדורגל הוא תרבות!!!! מי שמספק את שירותי התרבות האלו צריך לשווק אותם. לא להסתמך על הקהל השבוי!!!
כשתיאטרון ב"ש יוצא במנוי לסטודנטים לחמש הצגות ב100 שקל הוא עושה את זה מטוב לב???? הוא עושה את זה כי זה הביזנס שלו ועדיף למכור כרטיס ב20 שקל ולהופיע מול אולם מלא מאשר לא למכור בכלל ולהופיע מולל אולם חצי ריק!
יש אשם אחד בכל ההתנהלות הזו וזה המועדון!!!!!!!
הקהל ה"קשה" מגיע ויגיע לא משנה מה. רוצים למלא את האצטדיון? ת-ע-ב-ד-ו קשה בשיווק (כן ציפורה זה מכוון בעיקר אליך!) ואל תחפשו תירוצים...
נו באמת , יום שני , שעות הערב אנשים אחרי עבודה , משחק נגד רמת השרון .... רמת השרון כן ? לא הפועל חיפה ,
8000 אוהדים זה מכובד , תבדקו את אוהדי הפועל תל אביב ותראו כמה הביאו למשחק כזה לא מעניין , 9000 גג , לקבוצה שרצה שנים למעלה ולקחה אליפויות ב 10 שנים האחרונות , אצטדיון נורמלי ומועדון גדול הרבה יותר .
8000 אוהדים זה מכובד , תבדקו את אוהדי הפועל תל אביב ותראו כמה הביאו למשחק כזה לא מעניין , 9000 גג , לקבוצה שרצה שנים למעלה ולקחה אליפויות ב 10 שנים האחרונות , אצטדיון נורמלי ומועדון גדול הרבה יותר .

בפייסבוק פירסמו שיש מבצעים לצמד המשחקים הקרובים:
אדום מהדרום
אוהדים יקרים,
אנחנו שמחים להודיע על פתיחת המכירה המוקדמת של כרטיסים לשער 3 לקראת משחקי הבית הקרובים של הפועל mobli באר-שבע, במחירים מיוחדים!
הרוכשים כרטיסים לשני המשחקים הקרובים (מול עירוני רמה"ש ביום ב' ה-25/11, ומכבי פ"ת ביום שבת ה-30/11) לשער 3, יוכלו ליהנות ממחירים מיוחדים עבור זוג הכרטיסים:
מבוגר - 120 ש"ח (60 ש"ח למשחק)
סטודנט / אזרח ותיק - 80 ש"ח (40 ש"ח למשחק)
ילד, נער, חייל אישה - 60 ש"ח (30 ש"ח למשחק)
אדום מהדרום
אוהדים יקרים,
אנחנו שמחים להודיע על פתיחת המכירה המוקדמת של כרטיסים לשער 3 לקראת משחקי הבית הקרובים של הפועל mobli באר-שבע, במחירים מיוחדים!
הרוכשים כרטיסים לשני המשחקים הקרובים (מול עירוני רמה"ש ביום ב' ה-25/11, ומכבי פ"ת ביום שבת ה-30/11) לשער 3, יוכלו ליהנות ממחירים מיוחדים עבור זוג הכרטיסים:
מבוגר - 120 ש"ח (60 ש"ח למשחק)
סטודנט / אזרח ותיק - 80 ש"ח (40 ש"ח למשחק)
ילד, נער, חייל אישה - 60 ש"ח (30 ש"ח למשחק)
כל הכבוד רעיון מצויין
הצעתי בשבוע שעבר את המהלך של כרטיס כפול, טוב לראות שהלכו על זה.
חבל שזה לא לכל השערים, אפשר להביא 8-9 ואפילו יותר לשני המשחקים.
- ForeverRed
זה לא אמור להיות לכל השערים כי 2-5-6 יתמלאו בכל מקרה. במידה ו-3 גם יתמלא אני מאמין שהמבצע יורחב ליציעים נוספים.yossi כתב:הצעתי בשבוע שעבר את המהלך של כרטיס כפול, טוב לראות שהלכו על זה.
בהחלט צעד מבורך של המועדון, למרות שאני עדיין בספק כמה יעזור.
- The red one
עדיין נשארו כרטיסים לשער 5..
באמת שאני כבר לא יודע את מי להאשים - אותנו כקהל או את ההנהלה בגלל השיווק הנוראי,
בקצב הזה גם 7 לא יגיעו.
באמת שאני כבר לא יודע את מי להאשים - אותנו כקהל או את ההנהלה בגלל השיווק הנוראי,
בקצב הזה גם 7 לא יגיעו.
תראה את הפורום, קח אותו כדוגמא למצב - רדום פחד מוות.אדום בלב בנשמהההה כתב:עדיין נשארו כרטיסים לשער 5..
בקצב הזה גם 7 לא יגיעו.
ככה גם כלל הקהל - רדום.
הנה תראה, גיל שגיב העלה פוסט על האליפות תוך כמה שעות גרר לא מעט תגובות.
דוגמא חיה לכך שצריך דבר אחד פשוט - גירוי !!!
המועדון לא דואג לתת גירוי לקהל, לפרסם הודעה אחת על מיני מנוי למשחקים הקרובים (טוב שלעצמו) אבל לא מספיק.
צריך ליצור באז ועל כך המועדון כושל.