האם המאבק על האליפות באמת פתוח ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

האם המאבק על האליפות באמת פתוח ?

שליחה על ידי גיל שגיב »

אני לפחות מעט סקפטי...

ברור שבסיטואציה מסויימת מאוד יש מצב שאנחנו נאבק מול מכבי עד הסוף, המבחן האמיתי הוא משחקי הבית הקרובים שעל הנייר לפחות אנחנו צריכים לאגור בהם לפחות 10 נקודות (3 נצחונות ואולי תיקו אחד...), אני לא רואה את מכבי מפסידה הרבה נקודות בדרך, בטח לא עם סגל השחקנים שלה, העמוק יותר והאיכותי יותר משלנו.

בקיצור - חמשת המשחקים הקרובים (ארבעה בבית ואחד חוץ) יקבעו הרבה להמשך הדרך, אם אחריהם אנחנו עדיין צמודים למכבי כמו היום...אז אפשר לחלום באמת.

דעתכם ?

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: האם המאבק על האליפות באמת פתוח ?

שליחה על ידי bs war »

ברגע שמכבי תעוף מאירופה היא תתחיל לרמוס את כל הליגה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי אין כרגע קבוצה שיכולה להתחרות על האליפות מולמכבי ת"א. אם נתחזק במליקסון ועוד קשר אחורי כמו אלברמן אז אולי יש סיכוי.

בכל מקרה מקום רביעי זה הצלחה לדעתי.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

גם מקום 6 בפלייאוף העליון ישמח אותי, הקבוצה הוכיחה לנו עד כה שיש לנו סגל איכותי מהטובים בליגה, כרגע במצב הנוכחי אין קבוצה שיכולה לתת פייט לטווח הארוך בסגל החזק שיש למכבי, למרות זאת במידה ובינואר עדין ננשוף למכבי בעורף, אלונה לדעתי צריכה ללכת על כל הקופה להרחיב את התקציב, ולחזק את הסגל בעוד קשר איכותי ושחקן הגנה ברמה גבוהה.

אם תהיה לנו הזדמנות כזאת, צריך להעז, אחרי הכל כמה פעמים יקרה לנו מצב שנהיה כ"כ קרובים לתואר יוקרתי שכזה, ושוב אני אומר מקום אחרון בפלייאוף עליון יספק אותי, גביע מדינה יתן ערך מוסף לפתיחת העונה הנהדרת עד כה שאנחנו חווים ולא רוצים שתיגמר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא המשחקים הקרובים הם המבחן, אלא הסיבוב השני:
3 משחקים בבלומפילד, משחק בקריית שמונה ו3 מתוך 4 המשחקים האחרונים בחוץ.

סיבוב מהגהנום.

E26

שליחה על ידי E26 »

אז שלדעתי כל העונה הזו בכל משחק יגידו שזה המבחן האמתי שלנו - כמו בעונת האליפות של ק"ש!
אני גם סקפטי לגבי האליפות עם כל הווינריות שבתוכי - כי אני בסה"כ מציאותי.
קבוצה שבשנתיים האחרונות במשחק האחרון נשארה בליגה ושאין לה מסורת בעשור האחרון לא יכולה לחשוב אפילו על אליפות אפילו שזה חלום רטוב שלי.
ומי שיגיד "ראה את ק"ש" - זה סיפור סינדרלה של אחת ל2 עשורים להערכתי.
בכ"מ, אני מאמין שצריך להיצמד למציאות ולהתקדם ממשחק למשחק כמו שמשדרים בקבוצה, אם ובינואר אכן ניהיה באותו מצב ויש סיכוי כלשהוא לאליפות, אלונה בהחלט צריכה לפתוח את הכיס ולחזק את הקבוצה בשחקן הגנה קליבר מהשורה הראשונה וכנ"ל לגבי שחקן התקפה(מליקסון אהמ...).
אולי אז, יש מצב לאליפות... למרות שפלייאוף עליון ולבטח מעל מקום 4 ואולי גביע לקינוח בהחלט יספקו.
ואם נמשיך בקצב הזה, בעוד עונה או שתיים עם מגרש חדש לדבר על אליפות לא תהיה מילה גסה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא מסתנוור מהמיקום שלנו. בסה"כ היכולת שלנו הייתה בינונית לאורך כל המשחקים, להוציא את המשחק נגד סכנין ודקות מסוימות פה ושם.
הסיבוב השני שלנו קשה מאוד עם הרבה משחקי חוץ קשים.
המטרה צריכה להיות פלייאוף עליון. אירופה יהיה בונוס והישג אדיר לעונה הזו.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

לא יודע אם דווקא אנחנו נלחם עד הסוף (יש גם את הפועל ת״א)
אבל אני מסרב להגרר לדעת רוב האנשים(הפרשנים/עיתונאים/סתם אוהדים...) מכבי לא כזאת ענקית כמו שעושים ממנה... סגל רחב? כן. כסף? יש בלי סוף.... מסורת וקהל? יש גם יש.... אבל עדיין אותי היא לא שכנעה עד עכשיו... יכול להיות שהרוטציה או עניין אירופה קצת מפריעים ואוטוטו הם יתפוצצו.. כרגע, תורידו להם את זהבי (האקס פקטור האמיתי והיחיד ששתי רמות מעל לליגה) או תנו לנו את מליקסון... ויש יריבות שוות כוחות... מכבי אם וכאשר תקח אליפות זה יהיה הרבה בזכות זה שכל שאר המתחרים השתכנעו שהם גדולים על הליגה....מאין נבואה שתגשים את עצמה לצערי.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

עוד לא הבטחנו את ההישארות גיל!
15 נקודות מהקו האדום וים נקודות בקופה מדירות שינה מעיני.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

דווקא משחקי החוץ - פחות מפחידים אותי !!!!!

בשנים האחרונות וסרמיל הפך לעקב אכילס של הקבוצה!!!
המבחן הוא כאן ועכשיו ובכל משחק ומשחק.
כל עוד יש סיכוי צריך להאמין אסור לפחד ולהרגיש רגשי נחיתות בשום משחק, פשוט שכל אחד יחלום בתוך תוכו שאנחנו מסוגלים..ואולי בהמשך זה יהפוך למציאות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם נגיע לינואר באותו מצב ונתחזק בקשר אחורי סטייל ראדי ומיטרוביץ' של מכבי תל אביב אז יהיה מקום לדבר על אליפות, כרגע תנו לי להנות מהקבוצה :)
בינואר נדבר ונראה גם מה יביאו ובמקום מי (רצוי אגב שאם משחררים שחקן זר כלשהו אז שיביאו חלופה ראויה במקומו בדמות שחקן ישראלי טוב).

בינואר צריך לשחרר שחקן אחד ולהביא שניים, סך הכל בשביל שיהיה לנו סגל ששווה לזה של מכבי תל אביב חסר לנו שחקן או נשיים בקישור במרכז השדה.
ואני אגיד יותר מזה אם בטעות נביא את מליקסון ועוד שחקן סטייל ראדי ומיטרוביץ' אני אומר לכם שאנחנו זוכים באליפות!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

שי האדום כתב:דווקא משחקי החוץ - פחות מפחידים אותי !!!!!

בשנים האחרונות וסרמיל הפך לעקב אכילס של הקבוצה!!!
המבחן הוא כאן ועכשיו ובכל משחק ומשחק.
כל עוד יש סיכוי צריך להאמין אסור לפחד ולהרגיש רגשי נחיתות בשום משחק, פשוט שכל אחד יחלום בתוך תוכו שאנחנו מסוגלים..ואולי בהמשך זה יהפוך למציאות.
דווקא אותי הם מפחידים עונה שעברה אלישע היה נהדר במשחקי הבית ואלמלא משחקי החוץ היינו בצמרת בכלל, כי מאזן המשחקים שלנו בבית היה מאזן של קבוצה צמרת עד הפלייאוף התחתון, אשתקד ניצחנו 3 נצחונות חוץ בלבד (מה שעשינו עד עכשיו ב9 משחקים עישנו אשתקד בעוהנ שלמה) גם עם גיא לוי המאזן שלנו במשחקי הבית היה יותר טוב ממשחקי החוץ.

הסיבוב הבא הולך להבדיל בין קבוצה של אליפות לקבוצה של פלייאוף עליון ואירופה או קבוצה של פלייאוף עליון בלבד או חס וחלילה קבוצה של פלייאוף תחתון...
סיבוב רצחני וקשה מאוד...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אז נכון, הסיבוב הבא יהיה קשה במיוחד.

אבל יחד עם זה - "עם האוכל בא התאבון".... תתארו לכם שאנחנו צמודים כמו היום למכבי גם בחודש ינואר....ואילו חיפה והפועל תל אביב ממשיכות להציג כדורגל בינוני....במצב שכזה אני מאמין שאלונה ואלישע ילכו על חיזוק משמעותי (שלום לך מרקוביץ'...) תוך שאיפה להאבק על האליפות גם אם לא יצהירו על כך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:אז נכון, הסיבוב הבא יהיה קשה במיוחד.

אבל יחד עם זה - "עם האוכל בא התאבון".... תתארו לכם שאנחנו צמודים כמו היום למכבי גם בחודש ינואר....ואילו חיפה והפועל תל אביב ממשיכות להציג כדורגל בינוני....במצב שכזה אני מאמין שאלונה ואלישע ילכו על חיזוק משמעותי (שלום לך מרקוביץ'...) תוך שאיפה להאבק על האליפות גם אם לא יצהירו על כך.
אני הייתי משחרר את פלט דווקא כי בנתיים הוא חלש, ויש לנו את יוני אוזן ואת יוסף אבולאבן שביחד עם תומר סוויסה דובב גבאי וברדה יוצרים לנו חוד של 5 חלוצים, זה דיי והותר לדעתי.

צריכים לשחרר את פלט, להשאיר את מרקוביץ' עד סוף העונה ואז לשחרר אותו (עמדת הבלם היא יותר בעייתית מהחלוץ אצלנו כרגע) ואז להביא למשל את מליקסון וקשר אחורי סטייל ראדי או להביא שחקן קישור התקפי אחר ואז יהיה אפשרי לדבר על אליפות, כרגע זה באמת בעייתי.
במיוחד שהקישור שלנו באמצע הוא מהחלשים (3 קשרים בלבד זה כלום לקבוצה שרוצה להאבק בצמרת חסר עוד שחקן אחד לפחות).

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

סוף ינואר תחילת פברואר זה האינדיקציה, לא תחילת ינואר. בתחילת פברואר יהיה משחק ה"גומלין" מול מכבי. אחריו נדע לאן פנינו.
וגם אז כלום לא יהיה סגור. המטרה היא לסיים במקום 3, כל דבר מעבר הוא סופר בונוס.
נצפה למינימום נקוה למקסימום.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה