האם המאבק על האליפות באמת פתוח ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: האם המאבק על האליפות באמת פתוח ?

שליחה על ידי yedidel »

אפשר להירגע. למכבי ת"א יש יתרון עצום והלוואי שנגיע לזה כמה שיותר מהר (ולאו דווקא מבחינת סגל השחקנים).
המועדון עושה בשכל שלא מתעסקים באפשרות הזאת בכלל.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אם לפתוח את הקלפים : מכבי בלי ערן זהבי לא עולה עלינו בהרבה.
מה גם שיש להם את הליגה האירופית ונקווה שיגיעו כמה שיותר גבוה שם כדי שזה ישפיע להם על הליגה.

בלי שום קשר, אני חושב שמכבי של השנה עם ערן זהבי פשוט כמה דרגות מעל הליגה ואני גם בטוח שהם יזכו באליפות.

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

כולם אומרים שמכבי רמה מעל הליגה ואנחנו לא יכולים להוות יריב ראוי לאליפות.
אנשים שוכחים שיש עוד את חלון העברות בינואר שאפשר להתחזק,שעד עכשיו כבשנו כמעט אותו כמות שערים כמו מכבי.וכמו שמישהו פה אמר מכבי בלי זהבי שונה לגמרי.
אני לא אומר שאנחנו צריכים לשאוף מעכשיו לאליפות,אבל להגיד שאנחנו קונים מקום 6?אחרי 9 מחזורים טובים שהוכחנו בהם יציבות,צריך לשאוף לאירופה ולא מקום 6.
עם כל הכבוד אנחנו העונה בהחלט מצדיקים את המיקום ואנחנו באמת בטופ 3.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

המשוגע האדום כתב:כולם אומרים שמכבי רמה מעל הליגה ואנחנו לא יכולים להוות יריב ראוי לאליפות.
אנשים שוכחים שיש עוד את חלון העברות בינואר שאפשר להתחזק,שעד עכשיו כבשנו כמעט אותו כמות שערים כמו מכבי.וכמו שמישהו פה אמר מכבי בלי זהבי שונה לגמרי.
אני לא אומר שאנחנו צריכים לשאוף מעכשיו לאליפות,אבל להגיד שאנחנו קונים מקום 6?אחרי 9 מחזורים טובים שהוכחנו בהם יציבות,צריך לשאוף לאירופה ולא מקום 6.
עם כל הכבוד אנחנו העונה בהחלט מצדיקים את המיקום ואנחנו באמת בטופ 3.
היתרון של מכבי זה הרבה יותר מהשמות בסגל שחקנים. לא סתם כל שחקן שם התקדם בכמה רמות מאז תחילת עונה שעברה. ראדי לדוגמא אם היה חותם אצלנו לא היה מגיע לרמה שהוא היום.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yedidel כתב:
היתרון של מכבי זה הרבה יותר מהשמות בסגל שחקנים. לא סתם כל שחקן שם התקדם בכמה רמות מאז תחילת עונה שעברה. ראדי לדוגמא אם היה חותם אצלנו לא היה מגיע לרמה שהוא היום.
איזו הגזמה ראדי נתן את אותם מספרים כמו בסכנין רק שהפעם היו מסביבו שחקנים הרבה יותר טובים וצוות מקצועי יותר טוב...
אם הוא היה בא אלינו עונה שעברה ופלצ'וק+סוויסה לא היו נפצעים לדעתי היינו באזור המקום 5-3 אשתקד.
אם היה לנו שחקן כמו ראדי העונה בנוסף לדג'אני, אראל וזינו הייתי אומר לך שהסגל שלנו לא נופל מזה של מכבי תל אביב.

השחקן היחידי שבאמת עבר התקדמות אדירה זה מואנס דאבור, ויודע מה גםאלירן עטר, ערן זהבי היה טוב גם בהפועל תל אביב, אז סך הכל בלי ערן זהבי הם לא קבוצה דורסנית ובלי ערן זהבי הם פחות מסוכנים..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

ראדי השנה ירד ביכולת שלו
לזהבי אין תחליף בעמדה שלו,ראו גם שהוא הוחלף נגד פ"ת מכבי ירדה ביכולת שלה בצורה חדה וכמעט הפסידה.הוא חשוב במערך שלהם

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מה שעושה את ההבדל במכבי זה לא רק הסגל. זה בעיקר הצוות המקצועי. ובנושא הזה לא נוכל להשתוות אליהם, בטח לא השנה.

ולראיה- מכבי כבר בנתה בעבר קבוצות עם שמות מפוצצים: קולאוטי, יצחקי, בוזגלו, מדוניאנין, ישראלביץ', עטר, ניבאלדו- כולם שיחקו בקבוצה אחת שנכשלה טוטאלית.
לא סתם זה הצליח להם הפעם.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

bs war כתב:ברגע שמכבי תעוף מאירופה היא תתחיל לרמוס את כל הליגה

נגעת בעצם העניין... רוצה לומר שאם היא תעשה עונה אירופית חלומית סטייל הפועל ת״א ב-2001 - מי יודע....
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לדעתי עם מליקסון כלפיימקר ועוד שחקן הגנה מהיר ( בלם ) ואפשר לדבר על אליפות .
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

ההבדל בינינו לבין קריית שמונה של עונת האליפות הוא בכך יש קבוצה חזקה משמעותית שמתחרה בנו. זו לא עונה שבה כל הליגה חלשה וכל הגדולות נחלשו ואפשר "לגנוב" אליפות.

יש את מכבי תל אביב. וזו הקבוצה שתיקח אליפות כי היא מציגה כדורגל רמה אחת מעל הליגה, וגם אם אפשר לנגוב לה נקודות פה ושם זה לא יספיק.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

crazyred כתב:ההבדל בינינו לבין קריית שמונה של עונת האליפות הוא בכך יש קבוצה חזקה משמעותית שמתחרה בנו. זו לא עונה שבה כל הליגה חלשה וכל הגדולות נחלשו ואפשר "לגנוב" אליפות.

יש את מכבי תל אביב. וזו הקבוצה שתיקח אליפות כי היא מציגה כדורגל רמה אחת מעל הליגה, וגם אם אפשר לנגוב לה נקודות פה ושם זה לא יספיק.
זה מה שאמרתי אחרי המשחק נגד מכבי
אם העונה הגדולות היו חלשות כמו בעונת האליפות של ק"ש היינו יכולים לרוץ לאליפות
אבל שיש את מכבי שהיא רמה מעל הליגה ואפילו עושה חיל באירופה,ואת הפועל שלאט לאט מתאוששת יהיה קשה. נקווה שחיפה לא תחזור לעיניינים אחרת המאבק על אירופה יהיה סופר קשה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מסתבר שגם השופטים הם חלק מהצוות המקצועי של מכבי

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אלדר כתב:מסתבר שגם השופטים הם חלק מהצוות המקצועי של מכבי
תמיד היו

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

השאלה האם לא הגיע הזמן שננהג כמו באנגליה על פי הילוכים חוזרים של שחקנים שעושים הצגות , לקנוס אותם להושיב אותם משחק בחוץ על הצגה דיי לשופטים ההוזים האלה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

זה שי ! כתב:השאלה האם לא הגיע הזמן שננהג כמו באנגליה על פי הילוכים חוזרים של שחקנים שעושים הצגות , לקנוס אותם להושיב אותם משחק בחוץ על הצגה דיי לשופטים ההוזים האלה ,זה שי !
בזבוזי זמן זה המחלה הכי גדולה של הכדורגל שלנו
ביום ששופט יוציא על זה אדום, או יוסיפו 10 דק׳ תוספת זמן תאמין לי שלא ישתלם לקבוצות.
כשעשינו את זה נגד מכבי התביישתי (למרות שהם התחילו ליפול רק אחרי התוספת זמן המצחיקה שלא הגיע)

שלח תגובה