קהל אבוד = קבוצה אבודה
קהל אבוד = קבוצה אבודה
אנשים יקרים, תחזרו שנה, שנתיים, שלוש וארבע... אחורה לאותה נקודת זמן, ותגלו שבפנטזיות הכי גדולות שלכם רק חלמתם להיות במצב של היום.
אנחנו לא רצים לאליפות וככל שאנשים יקדימו להפנים את זה כך ייטב להם ולקבוצה, הגעה לאירופה זה יופי של מטרה ואתגר לא פשוט.
למרות זאת שימו לב לקבוצה כמו מכבי ת"א שלא רק שרצה לאליפות אלא פחות מזה יהווה אכזבה מבחינתם.
עם כל הכדורגל היפה והטוב שהם משחקים, הם עשו תיקו באשדוד, תיקו מול מכבי פ"ת, הפסידו לנו פה ובשיניים ניצחו את הפועל חיפה.
ולמרות הימים הפחות טובים אף אחד שם לא הופך אותם לבדיחה כמו שעושים אוהדים פה, כמו בכל קבוצת כדורגל מוכשרת אנשים מבינים שיש גם משחקים שהדברים פחות עובדים.
אז בשורה התחתונה צריך להבין, לא סקנדל אחרי הפסד / תיקו מאכזב ולא פסטיבל אחרי ניצחון גדול. יש קבוצה טובה, כזאת שלאורך זמן מראה ותראה תוצאות.
וכל מה שחסר לקבוצה הזאת היום זה קהל טוב, קהל אוהד! קהל שיבוא ויבין שצריך לדחוף את הקבוצה קדימה עם עידוד סוחף.
קהל שיעודד וימלא את היציעים גם במשחקים הפחות טובים, רק אז אפשר יהיה להתקדם כמועדון. כי קבוצה טובה יש.
בהצלחה, בחיוך ויאללה למשחק הבא.
אנחנו לא רצים לאליפות וככל שאנשים יקדימו להפנים את זה כך ייטב להם ולקבוצה, הגעה לאירופה זה יופי של מטרה ואתגר לא פשוט.
למרות זאת שימו לב לקבוצה כמו מכבי ת"א שלא רק שרצה לאליפות אלא פחות מזה יהווה אכזבה מבחינתם.
עם כל הכדורגל היפה והטוב שהם משחקים, הם עשו תיקו באשדוד, תיקו מול מכבי פ"ת, הפסידו לנו פה ובשיניים ניצחו את הפועל חיפה.
ולמרות הימים הפחות טובים אף אחד שם לא הופך אותם לבדיחה כמו שעושים אוהדים פה, כמו בכל קבוצת כדורגל מוכשרת אנשים מבינים שיש גם משחקים שהדברים פחות עובדים.
אז בשורה התחתונה צריך להבין, לא סקנדל אחרי הפסד / תיקו מאכזב ולא פסטיבל אחרי ניצחון גדול. יש קבוצה טובה, כזאת שלאורך זמן מראה ותראה תוצאות.
וכל מה שחסר לקבוצה הזאת היום זה קהל טוב, קהל אוהד! קהל שיבוא ויבין שצריך לדחוף את הקבוצה קדימה עם עידוד סוחף.
קהל שיעודד וימלא את היציעים גם במשחקים הפחות טובים, רק אז אפשר יהיה להתקדם כמועדון. כי קבוצה טובה יש.
בהצלחה, בחיוך ויאללה למשחק הבא.
רק אהבה תנצח...
Re: קהל אבוד = קבוצה אבודה
לא חייב למלא את היציעים. מסתבר שהם מתמלאים באוהדים שחושבים שהם באו לראות את ברצלונה.
יש רגעים שאני מתמלא גאווה בקהל שלנו ויש רגעים שבא לי להקיא מחלק לא קטן ממנו .
יש רגעים שאני מתמלא גאווה בקהל שלנו ויש רגעים שבא לי להקיא מחלק לא קטן ממנו .
[align=center]
GIFSoup[/align]

היה משהו מוזר במשחק האחרון שאני לא יודעת להסביר:
מהדקה הראשונה בערך הקהל לא ממש הצליח לעודד.. אני באמת לא יודעת להסביר את זה..
באיזשהו שלב נשמע כאילו אנחנו שרים לא רק בעוצמה נמוכה אלא גם במן קצב איטי כזה..
פשוט היה לי מוזר. הייתה תופעה לא ברורה..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- The red one
אז בואי אסביר לך:crazyred כתב:היה משהו מוזר במשחק האחרון שאני לא יודעת להסביר:
קוראים לזה קהל קונצרטים.
אני הייתי ביציע המוזמנים ושמעתי הכי טוב את הקהל. בהתחלה עודדו הכל טוב ויפה, שמעו מעולה, אחרי 6 דקות שרמת השרון לא נתנה לנו לגעת בכדור זה נחלש ונחלש עוד יותר ככל שעבר הזמן והגיע למצב שכבר לא שומעים.
אחרי עוד פריצה של בוזגלו כולם התעוררו ומיד שרמה״ש חטפו שוב נהיה שקט.
הקהל שלנו תמיד היה קהל שמתעורר אחרי הקבוצה ולא להיפך.
אני זוכר מעט מאוד מקרים שהקבוצה שיחקה חלש והקהל העיר אותה.
אני זוכר מעט מאוד מקרים שהקבוצה שיחקה חלש והקהל העיר אותה.
האמת שזה מצב די מוכר וידוע שלנו..אדום בלב בנשמהההה כתב: אז בואי אסביר לך:
קוראים לזה קהל קונצרטים.
אני הייתי ביציע המוזמנים ושמעתי הכי טוב את הקהל. בהתחלה עודדו הכל טוב ויפה, שמעו מעולה, אחרי 6 דקות שרמת השרון לא נתנה לנו לגעת בכדור זה נחלש ונחלש עוד יותר ככל שעבר הזמן והגיע למצב שכבר לא שומעים.
אחרי עוד פריצה של בוזגלו כולם התעוררו ומיד שרמה״ש חטפו שוב נהיה שקט.
אבל דיברתי על משהו אחר: הקצב. לא יודעת להסביר את זה הייתי בתחושה שאנחנו שרים בקצב איטי יותר.
עייף כזה..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
רוב התיקו הזה רשום על כל נושא השיווק שמבחינתי זה הכישלון הכי גדול של אלונה. יש לך שבועיים למשחק ובכל השבועיים האלה אפילו מודעת פרסום אחת לא הייתה. זרקו עלינו איזה ״מבצע״ עלוב שאשכרה מזלזל באינטילגנציה של אוהדי הפועל באר שבע. יש לך 4 משחקי בית.. למה לא לעשות מיני מנוי לכל הארבע ? בוגר, סטודנט, ילד, אב ובנו.. במחירים אטרקטיביים! שאני אומר אטרקטיבים זה לכל היותר עד 50 ש״ח לשערים הטובים ועד 20 ש״ח לשירים מאחורי השער. רוצים וסרמיל מלא ? להוריד מחירים, נקודה.אני בטוח שאם היה ביום שני 10,000 אדומים הכל היה נראה אחרת גם על הדשא. אבל שיבואו אלה שיאשימו את האוהדים שלא באים אחרי יותר מעשור של כישלונות צורמים, מחירי כרטיסים פשוט שאפשר להשוות אותם לגנבה, אצטדיון מיושן ומזעזע ובנוסף לכל שום דרך להגדיל את המעגל דל האוהדים על ידי שיווק. איש שיווק טוב עולה 10 אלף בחודש ? אני בטוח שאלונה תכסה את המשכורת שלו על ידי זה שהוא ימלא לה את וסרמיל בכל משחק.
נערך לאחרונה על ידי gate5 ב 28 נובמבר 2013, 10:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות. מה זה השוק הבדואי?gate5 כתב:רוב התיקו הזה רשום על כל נושא השיווק שמבחינתי זה הכישלון הכי גדול של אלונה. יש לך שבועיים למשחק ובכל השבועיים האלה עלו מודעת פרסום אחת לא הייתה. זרקו עלינו איזה ״מבצע״ עלוב שאשכרה מזלזל באינטילגנציה של אוהדי הפועל באר שבע. יש לך 4 משחקי בית.. למה לא לעשות מיני מנוי לכל הארבע ? בוגר, סטודנט, ילד, אב ובנו.. במחירים אטרקטיביים! שאני אומר אטרקטיבים זה לכל היותר עד 50 ש״ח לשערים הטובים ועד 20 ש״ח לשירים מאחורי השער. רוצים וסרמיל מלא ? להוריד מחירים, נקודה.אני בטוח שאם היה ביום שני 10,000 אדומים הכל היה נראה אחרת גם על הדשא. אבל שיבואו אלה שיאשימו את האוהדים שלא באים אחרי יותר מעשור של כישלונות צורמים, מחירי כרטיסים פשוט שאפשר להשוות אותם לגנבה, אצטדיון מיושן ומזעזע ובנוסף לכל שום דרך להגדיל את המעגל דל האוהדים על ידי שיווק. איש שיווק טוב עולה 10 אלף בחודש ? אני בטוח שאלונה תכסה את המשכורת שלו על ידי זה שהוא ימלא לה את וסרמיל בכל משחק.
למה שהיא תוריד את מחירי הכרטיסים ל50 ו20?!בשביל לדפוק את רוכשי המנויים?!
."אני בטוח שאם היה ביום שני 10,000 אדומים הכל היה נראה אחרת גם על הדשא"....
נראה לי שמול אותה רמה״ש במשחק שאפילו יותר חשוב ועם אצטדיון מפוצץ ב 13000 איש עדיין עשינו תיקו...
לעצם הנושא... שיווק בהחלט חסר מאוד, אבל הוזלה לא תעזור לבד מה גם שלה יש גבול(פגיעה במנויים/ הוזלת המותג וכו׳)
נראה לי שמול אותה רמה״ש במשחק שאפילו יותר חשוב ועם אצטדיון מפוצץ ב 13000 איש עדיין עשינו תיקו...
לעצם הנושא... שיווק בהחלט חסר מאוד, אבל הוזלה לא תעזור לבד מה גם שלה יש גבול(פגיעה במנויים/ הוזלת המותג וכו׳)
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
מלכתחילה המנויים היו צריכים להיות זולים יותר!CrazyRed7 כתב: תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות. מה זה השוק הבדואי?
למה שהיא תוריד את מחירי הכרטיסים ל50 ו20?!בשביל לדפוק את רוכשי המנויים?!
וכן אנחנו נמצאים במקום שיותר גרוע מהשוק הבדואי = עשור של כישלונות + אצטדיון משנות התרפפו!
אז תעשה לי טובה ותמשיך להאשים את הקהל שלא מגיע ונמשיך לראות 6,000 במשחק עונה כמו נגד רמה"ש!!!!
למה בני יהודה באצטדיון כמו בלומפילד ( !!!!!!!!!!!!!! ) ואם הצלחות ב5 שנים האחרונות המחירים שם 50 שח ? למה ?
מתי שאלונה תבין או מתי שאותם אוהדים כמוך יבינו שהמצב הסוציואקונומי בב"ש לא אותו דבר כמו בת"א/חיפה אז יבינו שבאמת המחירים כאן צריכים להיות נמוכים.
עד אז? המעגל הזה של ה 5 אלף אוהדים לעולם לא יפרוץ אלה אם כן ניקח אליפות כל שנה שזה סביר להניח לא יקרה.
תפסיקו לחיות בסרט. מחירים נמוכים? יותר קהל. מחירים גבוהים? פחות קהל. משוואה מאד פשוטה.
נו בחייאת על איזה מותג אתה מדבר?OMERREMO כתב:."אני בטוח שאם היה ביום שני 10,000 אדומים הכל היה נראה אחרת גם על הדשא"....
מותג שבעשור האחרון ירד פעמיים ליגה? מותר שבשנתיים האחרונות נשאר בליגה בדקה האחרונה? מותג שרק כישלונות ידע בעשור האחרון? מותג שמשחק באצטדיון וסרמיל?
זה לא מותג. זה בדיוק ההפך.
וכדי להחזיר את אמון הקהל באוהדים המחירים צריכים להיות נ-מ-ו-כ-י-ם.
שתהפוך להיות מותג - פליאוף עליון כל עונה, אירופה מדי פעם ואולי אחת לעשור אליפות ותשחק באצטדיון ראוי אז יהיה אפשר לקרוא לזה מותג.
אין בעיה כשבאמת נהפוך להיות מותג אז המחירים לא יהיו ברצפה כמו שהצעתי אלה קצת יותר גבוהים.
כרגע? אחרי כל מה שעבר אוהד ממוצע של הפ' בש בעשרון האחרון - לבקש 80 שח ( 88 אם שילם בכ' אשראי ) ליציע בוסרמיל = גנבה.
60 שח לשער 3 = גנבה.
כרגע כדי להחזיר את אמון הקהל בדבר הזה שנקרא "הפועל באר שבע" צריך להוריד מחירים. והוזלת מחירים יגדילו את המעגל הזה של האוהדים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על מה לעזאזל אתה מדבר?gate5 כתב:
מלכתחילה המנויים היו צריכים להיות זולים יותר!
וכן אנחנו נמצאים במקום שיותר גרוע מהשוק הבדואי = עשור של כישלונות + אצטדיון משנות התרפפו!
אז תעשה לי טובה ותמשיך להאשים את הקהל שלא מגיע ונמשיך לראות 6,000 במשחק עונה כמו נגד רמה"ש!!!!
למה בני יהודה באצטדיון כמו בלומפילד ( !!!!!!!!!!!!!! ) ואם הצלחות ב5 שנים האחרונות המחירים שם 50 שח ? למה ?
מתי שאלונה תבין או מתי שאותם אוהדים כמוך יבינו שהמצב הסוציואקונומי בב"ש לא אותו דבר כמו בת"א/חיפה אז יבינו שבאמת המחירים כאן צריכים להיות נמוכים.
עד אז? המעגל הזה של ה 5 אלף אוהדים לעולם לא יפרוץ אלה אם כן ניקח אליפות כל שנה שזה סביר להניח לא יקרה.
תפסיקו לחיות בסרט. מחירים נמוכים? יותר קהל. מחירים גבוהים? פחות קהל. משוואה מאד פשוטה.
פעם אוהדי בני יהודה היו מגיעים הרבה מאוד פעמים לשכונת התקווה והיה להם קהל טוב היום בקושי 2,000 אוהדים יש במשחקים שלהם.
אז מי אשם האוהדים או ההנהלה.
היום עם הטלוויזיה וכו' זה כבר לא מה שהיה פעם, וגם אם ישווקו ממש חזק את המשחק ויורידו ל50 ש"ח אחיד מה זה כבר ישנה?
אז עוד 1,000 צופים יגיעו גג עוד 1,000 צופים...
צריך לשנות את רמת העניין של הכדורגל מהשורש יחד עם ההתאחדות והקבוצות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בני יהודה חיה כל עונה מהיד לפה. כל עונה מוכרת את השחקנים הכי טובים שלה. בגלל זה 50 ש"ח כרטיס. בני יהודה לא מביאה את ברדה ובוזגלו. ככה היית רוצה לראות את באר שבע?gate5 כתב:
מלכתחילה המנויים היו צריכים להיות זולים יותר!
Gate 5 לדעתי כתבתה דברים לא נכונים ולא מדוייקים אתה טועה ברוב הנחות היסוד שלך אבל זכותך לחשוב כך.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- ForeverRed
המילה שיווק הפכה בזמן האחרון למאוד פופולרית כאן בפורום, אבל אני בספק מה אחוז האנשים שמבינים את משמעות המילה. לזרוק סיסמאות כמו 'שיווק אגרסיבי' ימלאgate5 כתב:רוב התיקו הזה רשום על כל נושא השיווק שמבחינתי זה הכישלון הכי גדול של אלונה. יש לך שבועיים למשחק ובכל השבועיים האלה אפילו מודעת פרסום אחת לא הייתה. זרקו עלינו איזה ״מבצע״ עלוב שאשכרה מזלזל באינטילגנציה של אוהדי הפועל באר שבע. יש לך 4 משחקי בית.. למה לא לעשות מיני מנוי לכל הארבע ? בוגר, סטודנט, ילד, אב ובנו.. במחירים אטרקטיביים! שאני אומר אטרקטיבים זה לכל היותר עד 50 ש״ח לשערים הטובים ועד 20 ש״ח לשירים מאחורי השער. רוצים וסרמיל מלא ? להוריד מחירים, נקודה.אני בטוח שאם היה ביום שני 10,000 אדומים הכל היה נראה אחרת גם על הדשא. אבל שיבואו אלה שיאשימו את האוהדים שלא באים אחרי יותר מעשור של כישלונות צורמים, מחירי כרטיסים פשוט שאפשר להשוות אותם לגנבה, אצטדיון מיושן ומזעזע ובנוסף לכל שום דרך להגדיל את המעגל דל האוהדים על ידי שיווק. איש שיווק טוב עולה 10 אלף בחודש ? אני בטוח שאלונה תכסה את המשכורת שלו על ידי זה שהוא ימלא לה את וסרמיל בכל משחק.
את וסרמיל זה נחמד, לעשות את זה בפועל זה קשה עד בלתי אפשרי. כבר שנים שוסרמיל מתמלא חלקית ע"י גרעין של 4000-6000 אוהדים במשחק וכבר שנים שהכמות
מכפילה את עצמה במשחקים גדולים ומכריעים. בעידן של היום הרבה אנשים מעדיפים לצפות במשחק מהכורסה הנוחה והזולה בבית. אין כרגע קשר לאצטדיון, ואין כרגע קשר
לרמה המקצועית של הקבוצה. לתלות שלטים ברחוב ולפרסם פרסומות ברדיו לא ישנו את זה מהסיבה הפשוטה שכל אוהדי הקבוצה מודעים לקיום המשחק ואין כל כך מה
לחדש להם. משה אוחיון נתן פה כדוגמה את ברצלונה והפרסום על גבי שלטי חוצות ברחבי העיר. הוא רק שכח מהעובדה שהקמפ נואו מתמלא בכל משחק באחוז גבוה של
תיירים, אליהם נועדו השלטים ולא לאוהדי הקבוצה.
הסיכוי היחיד למשוך אוהדים בתווך הקצר הוא ע"י הוזלה משמעותית של מחירי הכרטיסים. אם אני שם את עצמי במקום אלונה, לאחר השקעה של 15 מליון ש"ח בקיץ אני
לא עושה את זה גם וסרמיל נשאר ריק. האוהדים שלנו הם אוהדים כפויי טובה שתמיד מחפשים את מי להאשים אבל אף פעם לא מסתכלים על עצמם, תמיד הקבוצה
אשמה. האצטדיון חצי ריק? היכולת מחורבנת. היכולת טובה ועדיין ריק? וסרמיל מחורבן (ובואו לא ניתמם - זה בדיוק אותו אצטדיון אליו הגענו מילדות, הוא לא נפל ביום
בהיר אחד באמצע העיר אחרי שהורגלנו לתנאי מלכות). תכף תאשימו את אלונה גם בכך שהאוהדים המדהימים שלנו החליטו לשרוק בוז לפלט עוד לפני שנכנס לשחק ואז
עוד באו אליו בטענות שהוא חסר ביטחון. אם אני מגיע למשחק ובמקום ליהנות מכדורגל (ולא שהיה אפשר במשחק המרגיז הזה) מוצא את עצמי צועק על חצי יציע
של אוהדים מטומטמים שיפסיקו לשרוק בוז לקבוצה הכי טובה שהייתה לנו פה מזה שנים - אז זה רק מראה לי עם מי יש לנו עסק. ההנהלה צריכה להשתפר? אולי. רק
שבמקרה שלנו, הקהל, התהליך יהיה הרבה יותר ארוך ואולי בלתי אפשרי.