אלישע - לפתוח בטירוף מהדקה הראשונה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

אלישע - לפתוח בטירוף מהדקה הראשונה!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הגיע הזמן שאנחנו נכתיב את הקצב מפתיחת המשחק, שאנחנו נלחץ על שער היריבה מהדקה הראשונה ולא ניתן ליריבה להיכנס למשחק. מספיק עם הפתיחה המנומנמת במשחקי הבית.

ולמי שצריך קצת נתונים כדי להבין את עומק הבעיה -
הקבוצה כבשה 7 שערי בית עד כה ב-3 משחקים שונים, אף שער לא נכבש לפני הדקה ה-31! (2 משחקים נוספים הסתיימו ללא שער.)

בשבת צריך לפתוח בלחץ על מכבי פתח תקווה מהדקה הראשונה, גם על הדשא וגם ביציע, כדי שהמשחק מול רמת השרון לא יחזור על עצמו.

תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: אלישע - לפתוח בטירוף מהדקה הראשונה!

שליחה על ידי גיל שגיב »

מה פתאום ??? צריך לבוא קטנים ולצאת גדולים....אם נלחץ כמו קבוצת צמרת עוד יחשבו שאנחנו חושבים שאנחנו גדולים ואז מלאכי החבלה, אנשי העין הרע, המפלצות, השדים, הענה בישה, הסטרא חארא, כולם כולל כוווללם יבואו לוסרמיל ואנחנו נפסיד....

חחחחחחחחחחחחחחחח..........

צודק משה אוחיון, ככה חושב ווינר וזו צריכה להיות הגישה.
להראות מי בעל הבית ולהבהיר למכבי לוזון - כל הנקודות נשארות בוסרמיל !

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא כותב על חמישיות ושישיות, כי אני מאמין במעשים ולא בדיבורים.
הטופיק שלי מדבר על הצד הטקטי, מתחילת המשחק להתחיל בלחץ על השער של מכבי פתח תקווה כדי לבסס יתרון במגרש וכדי להבהיר להם מי בעל הבית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בינתיים המאמן היחיד שפתח משחקים, במיוחד בוסרמיל, עם מתקפה מהדקה הראשונה זה גיא לוי.
משהו שמאוד חסר לי.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

CrazyRed7 כתב:בינתיים המאמן היחיד שפתח משחקים, במיוחד בוסרמיל, עם מתקפה מהדקה הראשונה זה גיא לוי.
משהו שמאוד חסר לי.
רק אל תזכיר לי את האפספוס הזה משער השבת.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דניב כתב: רק אל תזכיר לי את האפספוס הזה משער השבת.
מאמן שהעלה אותך ליגה וגם השאיר אותך בליגה
תראה כבוד
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

shovalb9 כתב: מאמן שהעלה אותך ליגה וגם השאיר אותך בליגה
תראה כבוד
העלה ממקום שלישי יחד עם חמש קבוצות.. והשאיר בליגה כי ללוזונים הורידו נקודות... אתה רוצה לכבד תכבד אבל נא לדייק בעובדות... ומאז אגב פתח פה על המועדון... אדם קטן ומאמן אחד הגרועים שהיו לנו והיו לנו המון..
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הלוואי עלינו גיא לוי. הלוואי.

ובלי קשר - צודק במאה אחוז, מושיקו.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

איך אנשים אומרים לאלישע לוי כן, אבל לגיא לוי לא?
אנשים עד כדי כך לא מתעמקים באיכויות ובשיטת משחק?

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

גיא לוי היה במקום המוביל לעליה הרבה זמן וכשנאמר לו שהמקום הובטח כמובן שרמת המשחק וההשקעה ירדה...
לפתח תקווה הורידו 6 נקודות, ואז מחקו להם אותם ואז הגיעו ל"עמק השווה" והורידו רק 3 נקודות. אם מאמן נוער דופק אגרוף לשחקן והקבוצה שלו שצריכה לקחת עליו אחריות לא חוטפת בראש, אני לא יודע על מה כן צריך להעניש בכדורגל.

נ.ב מקצועית, גיא לוי היה המאמן הטקטי הכי טוב שהיה לנו, והמאמן בעל יחסי אנוש ויחסים עם בעלים מהנוראים שהיה לנו ובגלל זה הוא כשל
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

shovalb9 כתב:גיא לוי היה במקום המוביל לעליה הרבה זמן וכשנאמר לו שהמקום הובטח כמובן שרמת המשחק וההשקעה ירדה...
לפתח תקווה הורידו 6 נקודות, ואז מחקו להם אותם ואז הגיעו ל"עמק השווה" והורידו רק 3 נקודות. אם מאמן נוער דופק אגרוף לשחקן והקבוצה שלו שצריכה לקחת עליו אחריות לא חוטפת בראש, אני לא יודע על מה כן צריך להעניש בכדורגל.

נ.ב מקצועית, גיא לוי היה המאמן הטקטי הכי טוב שהיה לנו, והמאמן בעל יחסי אנוש ויחסים עם בעלים מהנוראים שהיה לנו ובגלל זה הוא כשל
טעות, הורידו למכבי פתח תקווה 3 נקודות ואז הם ערערו וקיבלו את זה לעונה הבאה (כלומר שהנקודות ירדו להם בעונה לאחר מכן) ואז היה מכות במשחק בין בני לוד ובין רמת גן (ותודה לעוז יפרח שהחזיר לנו ריבית דה ריבית על הטעות בעונת הירידה ההיא) ואז החזירו להם את 3 הנקודות לאותה עונה.
אבל אני לא בטוח שאם היו משאירים את זה באר שבע אולי הייתה מצליחה לנצח אתרמת השרון או את עכו ואז היא הייתה תלויה בעצמה מול בית"ר ונשארת בליגה, כי באותה עונה תמיד שהשחקנים היו עם הגב אל הקיר הם הצליחו לנצח.

ולגביי עונת העליה, אלמלא ההחלטה של גיא לוי לפתוח עם הרכב שני ברובו מול הפועל עכו באר שבע מנצחת ומצליחה לסיים במקום 1 של אותה עונה ככה שגיא לוי כן עשה פה עבודה טובה מאוד, והוא גם היה היחידי שהיה אצלו תחושה של טביעת אצבע של מאמן.
כי למשל באותה עונה אקסברד כבש 8 שערים בעיקר בזכות זה שהרימו אליו כי זה היה חלק משיטת המשחק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ולגבי הטופיק, הלוואי שנפתח בטירוף ונלחץ אותם לשער שלהם.
לא יקרה לדעתי, בכל קבוצה שאלישע אימן כולל חיפה באליפות הוא תמיד פתח במטרה להרוג את המשחק ולעבור בשלום את חצי השעה הראשונה.

אגב, תיקון קטן, לדעתי מול סכנין כבשנו את הראשון אי שם ברבע שעה הראשונה (זכןר לי דקה 11 אבל לא הייתי חותם על זה).
אבל בהחלט זהו חריג בנוף שלנו עם אלישע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב: לא יקרה לדעתי, בכל קבוצה שאלישע אימן כולל חיפה באליפות הוא תמיד פתח במטרה להרוג את המשחק ולעבור בשלום את חצי השעה הראשונה.
באמת שאני לא מבין מאיפה הבאת את התאוריה הזאת. בקבוצה כל הזמן מדברים על כך שיש רצון לפתוח את המשחקים בצורה יותר טובה. נראה לך
שאלישע פותח משחק מול רמת השרון במטרה לעבור בשלום את חצי השעה הראשונה? הרי הוא יודע שמקרה כזה האצטדיון יהפוך לסיר לחץ.
אין ספק שיש לקבוצה בעיה בנושא הזה, אבל זה בטח לא מגיע מתוך כוונה מוקדמת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dardasmiley כתב: אגב, תיקון קטן, לדעתי מול סענין כבשנו את הראשון אי שם ברבע שעה הראשונה (זכןר לי דקה 11 אבל לא הייתי חותם על זה).
אבל בהחלט זהו חריג בנוף שלנו עם אלישע.
"ולמי שצריך קצת נתונים כדי להבין את עומק הבעיה -
הקבוצה כבשה 7 שערי בית עד כה ב-3 משחקים שונים, אף שער לא נכבש לפני הדקה ה-31! (2 משחקים נוספים הסתיימו ללא שער.)"
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב: באמת שאני לא מבין מאיפה הבאת את התאוריה הזאת. בקבוצה כל הזמן מדברים על כך שיש רצון לפתוח את המשחקים בצורה יותר טובה. נראה לך
שאלישע פותח משחק מול רמת השרון במטרה לעבור בשלום את חצי השעה הראשונה? הרי הוא יודע שמקרה כזה האצטדיון יהפוך לסיר לחץ.
אין ספק שיש לקבוצה בעיה בנושא הזה, אבל זה בטח לא מגיע מתוך כוונה מוקדמת.
אין לי זמן כרגע לחפור במספרים ולהוכיח את זה.
העובדות מדברות בעד עצמן, כל מי שראה את המשחקים שלנו בשנה שעברה ידע להגיד לך שתמיד פתחנו מהוסס. כל מי שראה את המשחקים בחיפה ידע להגיד לך שהם פתחו מהוסס וחוזר לכל הקבוצות של אלישע.
אם תזכר טוב בשנה שעברה תראה שהרבה מאוד מהגולים שחטפנו היו בחצי השעה הראשונה למשחק בה הפועל ב"ש הולכת אחורה.
אז סבבה להגן על אלישע בכל מחיר אבל אל תנתקו את זה מהמציאות ומהאופי של האיש.
וזה שבמועדון מדברים זה נחמד אבל דיבורים לחוד ועובדות בשטח לחוד. שיגידו כמה שהם רוצים שצריך לפתוח חזק בינתיים למעט המשחק מול סכנין זה לא קרה העונה.

שלח תגובה