קהל אבוד = קבוצה אבודה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
gate5

Re: קהל אבוד = קבוצה אבודה

שליחה על ידי gate5 »

דר אדום בנשמה כתב:על מה לעזאזל אתה מדבר?
פעם אוהדי בני יהודה היו מגיעים הרבה מאוד פעמים לשכונת התקווה והיה להם קהל טוב היום בקושי 2,000 אוהדים יש במשחקים שלהם.
אז מי אשם האוהדים או ההנהלה.
היום עם הטלוויזיה וכו' זה כבר לא מה שהיה פעם, וגם אם ישווקו ממש חזק את המשחק ויורידו ל50 ש"ח אחיד מה זה כבר ישנה?
אז עוד 1,000 צופים יגיעו גג עוד 1,000 צופים...
צריך לשנות את רמת העניין של הכדורגל מהשורש יחד עם ההתאחדות והקבוצות...
בני יהודה גם בשכונת התקווה הממוצע שלה עמד על 2000 ואפילו פחות אוהדים על איזה "הרבה" אוהדים אתה מדבר?

izguy - מהיד לפה? אין לי בעיה לחיות מהיד לפה שאתה מצליח. ברדה ובוזגלו באו רק בשנה הזאת.
מה עם העונה של מוטי מלכה ואקסברד? שם זה האמא של מהיד לפה.

אי אפשר בגלל עונה אחת שמביאים שני כוכבים להפיל את הכל על האוהדים.
איפה הבדיקה העצמית של המערכת עצמה שנקראת הפ' ב"ש?

בכל החישוב הזה של עלות מנוי, כרטיס.. אמור להיכנס גם מה אתה שווה.
וזה שברדה ובוזגלו הגיעו לא אומר שזה פתאום בסדר למכור כרטיסים ב 80 שח. ממש ל-א!

אני בטוח במיליון אחוז ואפילו במיליארד אחוז - הוזלת מחירים משמעותית נוכח המותג הפגום שנקרא הפ' ב"ש הייתה מעלה משמעותית את כמ' הקהל.
הבעיה כאן תמונה בבסיס - לוקחים את האוהדים כמובן מאליו. וזאת הבעיה.

אולי זה לא נשמע טוב אבל זו המציאות. ועם מציאות אי אפשר להתווכח.
משחק כמו נגד רמה"ש ביום שני - שיווק אגרסיבי, הוזלת מחירים היה מניב 8,000 +

הקטנת ראש ומחירים בשמיים = בקושי 6,000.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

ForeverRed כתב:
המילה שיווק הפכה בזמן האחרון למאוד פופולרית כאן בפורום, אבל אני בספק מה אחוז האנשים שמבינים את משמעות המילה. לזרוק סיסמאות כמו 'שיווק אגרסיבי' ימלא
את וסרמיל זה נחמד, לעשות את זה בפועל זה קשה עד בלתי אפשרי. כבר שנים שוסרמיל מתמלא חלקית ע"י גרעין של 4000-6000 אוהדים במשחק וכבר שנים שהכמות
מכפילה את עצמה במשחקים גדולים ומכריעים. בעידן של היום הרבה אנשים מעדיפים לצפות במשחק מהכורסה הנוחה והזולה בבית. אין כרגע קשר לאצטדיון, ואין כרגע קשר
לרמה המקצועית של הקבוצה. לתלות שלטים ברחוב ולפרסם פרסומות ברדיו לא ישנו את זה מהסיבה הפשוטה שכל אוהדי הקבוצה מודעים לקיום המשחק ואין כל כך מה
לחדש להם. משה אוחיון נתן פה כדוגמה את ברצלונה והפרסום על גבי שלטי חוצות ברחבי העיר. הוא רק שכח מהעובדה שהקמפ נואו מתמלא בכל משחק באחוז גבוה של
תיירים, אליהם נועדו השלטים ולא לאוהדי הקבוצה.
הסיכוי היחיד למשוך אוהדים בתווך הקצר הוא ע"י הוזלה משמעותית של מחירי הכרטיסים. אם אני שם את עצמי במקום אלונה, לאחר השקעה של 15 מליון ש"ח בקיץ אני
לא עושה את זה גם וסרמיל נשאר ריק. האוהדים שלנו הם אוהדים כפויי טובה שתמיד מחפשים את מי להאשים אבל אף פעם לא מסתכלים על עצמם, תמיד הקבוצה
אשמה. האצטדיון חצי ריק? היכולת מחורבנת. היכולת טובה ועדיין ריק? וסרמיל מחורבן (ובואו לא ניתמם - זה בדיוק אותו אצטדיון אליו הגענו מילדות, הוא לא נפל ביום
בהיר אחד באמצע העיר אחרי שהורגלנו לתנאי מלכות). תכף תאשימו את אלונה גם בכך שהאוהדים המדהימים שלנו החליטו לשרוק בוז לפלט עוד לפני שנכנס לשחק ואז
עוד באו אליו בטענות שהוא חסר ביטחון. אם אני מגיע למשחק ובמקום ליהנות מכדורגל (ולא שהיה אפשר במשחק המרגיז הזה) מוצא את עצמי צועק על חצי יציע
של אוהדים מטומטמים שיפסיקו לשרוק בוז לקבוצה הכי טובה שהייתה לנו פה מזה שנים - אז זה רק מראה לי עם מי יש לנו עסק. ההנהלה צריכה להשתפר? אולי. רק
שבמקרה שלנו, הקהל, התהליך יהיה הרבה יותר ארוך ואולי בלתי אפשרי.
אז מה שאתה אומר - נניח ואתה מנהל תיאטרון ב"ש..הבאת הצגה איכותית מהמרכז, השקעת בשחקנים..אתה יודע שאם תמכור בזול את תמלא את האולם וגם תרוויח אבל אם תמכור ביקר תמלא רבע אולם וגם תרוויח - תעדיף רבע אולם ?

אתה מבין מה הבעיה כאן? שאנשים כמוך נותנים במה לדבר הזה - לקחת את האוהדים כמובן מאליו - לקרות. זה לא אמור להיות ככה!
למה יש חבר במועדון כמעט בכל עסק? למה ? כדי לקרב ולגרות את קהל הלקוחות.

ואתה לא יכול להוציא את וסרמיל מהמשוואה של הקהל בא פחות בגללו ובטח לא להשוות לפעם.
פעם לא היו שידורים בטלוויזיה - היום יש ואפילו ב HD ובחינם.
בוא נגיד ניקח מישהו ממוצע ( לא אחד כמונו שיגיע בכל מצב ) - אוהד הצלחות ממוצע.
שאתה בא ואומר לו חביבי בוא - תשלם 120 שח, תבוא לראות את הקבוצה שלך נגדי שתי הקבוצות במקום האחרון, בנוסף תראה את המשחק 7 קילומטר מהיציע, אין לך שירותים גם דרך אגב - תוותר על התענוג לראות בכיף בבית? בחינם? HD? ממש לא.

זה נראה לי תבוסתני מדי לוותר על אוהדים כאלה - בסופו של דבר אותו אחד ידבק במחלה הזאת שנקראת הפ' ב"ש אם באמת המחירים יהיו בהתאם ואולי גם יעשה מנוי עונה הבאה והנה הגדלנו את המעגל הכל כך מצומצם הזה של האוהדים שהולך וקטן עם השנים.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ForeverRed כתב:
המילה שיווק הפכה בזמן האחרון למאוד פופולרית כאן בפורום, אבל אני בספק מה אחוז האנשים שמבינים את משמעות המילה. לזרוק סיסמאות כמו 'שיווק אגרסיבי' ימלא
את וסרמיל זה נחמד, לעשות את זה בפועל זה קשה עד בלתי אפשרי. כבר שנים שוסרמיל מתמלא חלקית ע"י גרעין של 4000-6000 אוהדים במשחק וכבר שנים שהכמות
מכפילה את עצמה במשחקים גדולים ומכריעים. בעידן של היום הרבה אנשים מעדיפים לצפות במשחק מהכורסה הנוחה והזולה בבית. אין כרגע קשר לאצטדיון, ואין כרגע קשר
לרמה המקצועית של הקבוצה. לתלות שלטים ברחוב ולפרסם פרסומות ברדיו לא ישנו את זה מהסיבה הפשוטה שכל אוהדי הקבוצה מודעים לקיום המשחק ואין כל כך מה
לחדש להם. משה אוחיון נתן פה כדוגמה את ברצלונה והפרסום על גבי שלטי חוצות ברחבי העיר. הוא רק שכח מהעובדה שהקמפ נואו מתמלא בכל משחק באחוז גבוה של
הסיכוי היחיד למשוך אוהדים בתווך הקצר הוא ע"י הוזלה משמעותית של מחירי הכרטיסים. אם אני שם את עצמי במקום אלונה, לאחר השקעה של 15 מליון ש"ח בקיץ אני
לא עושה את זה גם וסרמיל נשאר ריק. האוהדים שלנו הם אוהדים כפויי טובה שתמיד מחפשים את מי להאשים אבל אף פעם לא מסתכלים על עצמם, תמיד הקבוצה
אשמה. האצטדיון חצי ריק? היכולת מחורבנת. היכולת טובה ועדיין ריק? וסרמיל מחורבן (ובואו לא ניתמם - זה בדיוק אותו אצטדיון אליו הגענו מילדות, הוא לא נפל ביום
בהיר אחד באמצע העיר אחרי שהורגלנו לתנאי מלכות). תכף תאשימו את אלונה גם בכך שהאוהדים המדהימים שלנו החליטו לשרוק בוז לפלט עוד לפני שנכנס לשחק ואז
עוד באו אליו בטענות שהוא חסר ביטחון. אם אני מגיע למשחק ובמקום ליהנות מכדורגל (ולא שהיה אפשר במשחק המרגיז הזה) מוצא את עצמי צועק על חצי יציע
של אוהדים מטומטמים שיפסיקו לשרוק בוז לקבוצה הכי טובה שהייתה לנו פה מזה שנים - אז זה רק מראה לי עם מי יש לנו עסק. ההנהלה צריכה להשתפר? אולי. רק
גזור ושמור צריך לעשות להודעה הזאת.
לתפארת הפורום.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

ForeverRed כתב:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ההתמקדות צריכה להיות בבניית דור אוהדים חדש. יש דור קודם שהוא באמת אבוד גם מבחינת ההגעה למגרש וגם מבחינת מה שהוא עושה שהוא כן מגיע.
הדור האבוד הזה צריך להתאים את עצמו לדור חדש שלא ידע את יוסף (או יותר נכון את דוידי ואמציה לבקוביץ')

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אנשים כאן צריכים לשנות את הגישה ולהבין שאנחנו לא מדברים על האוהדים השרופים, אותם אוהדים שיבואו בכל מצב, אלא על דור העתיד ועל אלה שמתלבטים מידי שבוע האם לבוא או לא, או כאלה שפעם היו שרופים והיום פחות קשורים לקבוצה. הם האלפים שעושים את ההבדל בין 4,000 צופים בעונה רעה או 6,000 בעונה טובה לכמויות של 8,000 בעונה רעה ו10,000 וצפונה בעונה טובה.
הם אלה שצריך למצוא דרכים יצירתיות כדי להביא אותם או להחזיר אותם לאיצטדיון.

אנשים צריכים להבין שתחום הכדורגל, כמו שאר התחומים בעולם, השתנה מאוד מאז שנות ה90. הטכנולוגיה פתחה בפני אוהד הספורט הממוצע הרבה מאוד אפשרויות ופיתוים שלא היו לו בעבר, וזה כולל את הילדים, את דור העתיד, שהיום קל להם יותר להיות אוהדי ברצלונה מאשר אוהדי הפועל באר שבע.

המועדון צריך להתאים את עצמו, מכל הבחינות, למציאות החדשה שנוצרה.
ולא אמרתי אפילו מילה על שימור לקוחות (כיום אין שום הבדל מבחינת הקבוצה בין אוהד שעושה מנוי כבר 20 שנה רצוף לאוהד שבא רק למשחקים הגדולים, מבחינת רישום, הטבות וכיוצא בזה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

ForeverRed כתב:
ניסוח מדויק למה שרץ אצל אצלי בראש.
אתה מזכיר לי למה אני אוהב אותך
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

דבר ראשון אנשים פה צריכים להבדיל בין שיווק לבין הורדת מחירים. הורדת צחירים זה לא שיווק אלא השלמה עם מוצר כושל.
לעניין השיווק, השיווק ללא ספק צריך לקבל דגש כי כרגע זה לא שהשיווק חלש אלא הוא פשוט לא קיים.
אבל, גם השיווק הכי אגרסיבי בעולם לא יכול להעלות את המכירות ביותר מ20 30 אחוז.
לעניין הורדת המחירים זאת כבר ממש חוצפה, הורדת מחירים הייתה אולי מתקבלת על הדעת בעונות קודמות בהן המוצר באמת היה כושל.
השנה לא רק שאלונה השקיעה סכומי עתק בקבוצה אלא שבנוסף הקבוצה מצליחה אולי אפילו מעל למצופה.
בשורה התחתונה יש לנו קהל חצוף, שימצא כל תירוץ למה לא להגיע, אבל מי שאוהב את הקבוצה ורוצה בהצלחתה פשוט יגיע, בטח בעונה כזאת.
האפשרות השנייה והפחות פופולארית היא שפשוט זה המקסימום קהל שיש לנו. פשוט 5-6 אלף אוהדים שיבואו ברוב המשחקים (כשהקבוצה מצליחה).
ועוד 4-5 אלף שמחכים ל"משחקים הגדולים"
בסופו של דבר ככל שנקדים להפנים כך ייטב לכולנו, אנחנו כבר לא הקבוצה הגדולה עם הקהל הגדול של פעם.
אז מי שאוהב את הקבוצה שפשוט יבוא, ויותר חשוב מי שבא שיבוא מאהבה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אני באמת מנסה להבין את אותם אוהדים שמאשימים את הקהל. ״הקהל״ זה משהו שנע בין 3,000-6,000. כל השאר אלה אותם אוהדי הצלחות שמגיעים רק במשחקים גדולים. במקום להקטין ראש ולהאשים ולהגיד זה מה יש - בואו ננסה להגדיל את המעגל הזה של ה 6,000. וזה אפשרי. אני בטוח שאם נמשיך להיות בצמרת בעונות הקרובות ונעבור לאצטדיון החדש אז המעגל הזה יגדל. אבל צריכה להיות ״מטרת על״ שהיא להגדיל בכמה אלפים את המעגל הזה ובנוסף לגרום להם לרכוש מנויים. ברגע שחלק מאוהדי ההצלחות ידבקו במחלה הזאת של הפ׳ באר שבע אז הרווחנו. אבל צריך לגרום לזה לקרות ולא לשבת בחיבוק ידיים !!!!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

מוותר על כל המצטרפים החדשים שבאים בגישה שעשו טובה שהגיעו למגרש ואם לא כל כך הולך מוציאים את כל המרמור במגרש. תודה רבה אבל אין צורך שתגיעו.
מעדיף 6000 תומכים ולא 8000 עם עוד 1000 מעכירי אווירה ביציע.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

שלח תגובה