הפינה הפסימית מחזור 11
- dardasmiley
Re: הפינה הפסימית מחזור 11
מצטער לא מסכים אתכם.
דובב גבאי ח-ל-ו-ץ.
לא קשר, לא שחקן אגף, לא לחצן.
הוא צריך לשים גולים. גולים. גולים.
אם הוא נכשל בזה ממצבים כל כך בטוחים בתדירות כל כך גבוה מקומו בספסל אם לא ביציע.
הבלוף של דובב כבר לא עובד עליי, לתת בכל פעם שמעמדך על הפרק (ינואר, משחק אחרון נגד נתניה, משחקי פתיחת שנה בגביע הטוטו) גול של חלוץ ענק זה לא מחפר על כל ההחמצות.
דובב היום הוא נטל על הקבוצה, השלומיאליות שלו מול השער גורמת לנו לפספס הרבה מאוד הזדמנויות שאמורות להסתיים בשער. כל עוד הקבוצה מנצחת זה נסבל, במשחקים כמו נגד רמת השרון הוא עלה לנו ב-2 נקןדות.
דובב גבאי ח-ל-ו-ץ.
הבלוף של דובב כבר לא עובד עליי, לתת בכל פעם שמעמדך על הפרק (ינואר, משחק אחרון נגד נתניה, משחקי פתיחת שנה בגביע הטוטו) גול של חלוץ ענק זה לא מחפר על כל ההחמצות.
דובב היום הוא נטל על הקבוצה, השלומיאליות שלו מול השער גורמת לנו לפספס הרבה מאוד הזדמנויות שאמורות להסתיים בשער. כל עוד הקבוצה מנצחת זה נסבל, במשחקים כמו נגד רמת השרון הוא עלה לנו ב-2 נקןדות.
סויסה לא יכול לפתוח בהרכב הוא טוב כקלף מהספסל וזה עובדה במשחק ששיחק היה הכי חלש על המגרש לעומת זאת שנכנס במצב של היתרון 1 0 הוא ישיים את השני והשלישי הוא לא מתאים לסגנון שלנו בתחילת משחק גבאי זה חלוץ שמשלים את ברדה הכי טוב שניהם מהירים וגבאי כמו שניצן אמר מפנה המון שטחים ומגיע להזדמנויות רק בגלל המהירות שלו ,זה שי !

כן ומול מכבי נתן לך 3 נקודות עם שער ניצחון מהמצב היחידי שהגיע אליו תפסיקו לקטול שחקנים שמשקיעים הכי הרבה על המגרש ,זה שי !dardasmiley כתב:מצטער לא מסכים אתכם.
דובב גבאי ח-ל-ו-ץ.

הגיע הזמן שבן תורג'מן יראה קצת דשא אחרי שדויזאדה כבר כמה משחקים
לא בכיוון בכלל, עצבני, לא מרוכז ועושה המון עבירות מטופשות.
כנ"ל לגבי אביתר וגל אראל.
לגבי אופיר מסכים שהוא לא בתקופה טובה כל כך, כנל אביה.אריק כתב:הגיע הזמן שבן תורג'מן יראה קצת דשא אחרי שדויזאדה כבר כמה משחקים
בנוגע לגל אראל ,אתמול הביא משחק טוב.
- dardasmiley
אף אחד לא דיבר על ההשקעה, דובב באמת משקיע הרבה, אבל לא הביאו אותו בשביל זה, הביאו אותו בשביל גולים. אם השקעה זה כל מה שאנחנו מחפשים שים בובקאט על המגרש.זה שי ! כתב:כן ומול מכבי נתן לך 3 נקודות עם שער ניצחון מהמצב היחידי שהגיע אליו תפסיקו לקטול שחקנים שמשקיעים הכי הרבה על המגרש ,זה שי !
לגבי השער מול מכבי, מצטער לא מספיק!
שער אחד ב-10 משחקים זה לא תפוקה של חלוץ, בטח ובטח כשיש לך 3.5 חלוצים בספסל (פלצוק הוא חצי חלוץ).
דובב מקבל המממממון קרדיט מאלישע כבר מעונה שעברה, בינתיים למעט הבלחה פה ושם הוא לא פורע שטרות, הגיע הזמן להראות לו קצת ספסל.
שנה שעברה אמרנו הקבוצה לא טובה, יש לו בעיה מנטלית, אין לו ביטחון ועוד מלא תירוצים. השנה יש קבוצה מעולה, יש פסיכולוגית ספורט, הוא באנקר בהרכב. אולי הגיע הזמן שנשלים עם זה שהוא פשוט לא מספיק טוב.
תגידו, אם במקום עבודתכם היתם משקיעים המון אבל התוצאות לא היו באות במיידי, אז לפטר אותכם?
בחיים האלה למדתי שהתמדה ונחישות מובילים להצלחה.
לפעמים בדרך יש הרבה פספוסים ומשברים אבל בסוף זה משתלם!
דובב עושה מהומות בהגנה משחק קבוצתי ולמען הקבוצה מפנה שטחים ותורם המון ומי שאומר שזה לא מספיק או לא חשוב בכדורגל פשוט לא מבין כדורגל.
כשמגן היריבה תוקף ודובב רץ לאגף הוא מושך איתו בלם, וזה בדיוק הזמן שבאים כל השחקנים מאחור לשטחים המתים.
הגולים באים בעקבות זה ולא למרות זה.
ועל הדרך, תואילו לתת לי חלוץ אחד בליגה חוץ מבן חיים דמארי וברדה) שמשקיע ככה, עם מהירות כזאת שכובש בצרורות? פשוט אין, אז מה שנותר זה לתת לדובב ביטחון והשערים יגיעו.
אנשים שכחו פה את העצלנות של סוויסה שהיתה מרתיחה.
כשיש אחרים שיכבשו, אני מעדיף שחקן עובד על סקורר במצב שלנו היום. ואם סוויסה היה עובד כמו דובב אז סוויסה תריך לקבל את חולצת ההרכב, אבל זאת לא המציאות.
בחיים האלה למדתי שהתמדה ונחישות מובילים להצלחה.
לפעמים בדרך יש הרבה פספוסים ומשברים אבל בסוף זה משתלם!
דובב עושה מהומות בהגנה משחק קבוצתי ולמען הקבוצה מפנה שטחים ותורם המון ומי שאומר שזה לא מספיק או לא חשוב בכדורגל פשוט לא מבין כדורגל.
כשמגן היריבה תוקף ודובב רץ לאגף הוא מושך איתו בלם, וזה בדיוק הזמן שבאים כל השחקנים מאחור לשטחים המתים.
הגולים באים בעקבות זה ולא למרות זה.
ועל הדרך, תואילו לתת לי חלוץ אחד בליגה חוץ מבן חיים דמארי וברדה) שמשקיע ככה, עם מהירות כזאת שכובש בצרורות? פשוט אין, אז מה שנותר זה לתת לדובב ביטחון והשערים יגיעו.
אנשים שכחו פה את העצלנות של סוויסה שהיתה מרתיחה.
כשיש אחרים שיכבשו, אני מעדיף שחקן עובד על סקורר במצב שלנו היום. ואם סוויסה היה עובד כמו דובב אז סוויסה תריך לקבל את חולצת ההרכב, אבל זאת לא המציאות.
לגבי דובב, הסטט' לא משקרת: שער ב-11 משחקים. חלוץ נמדד בשערים ודובב נכשל בזה, שירד לספסל, צריך לתת הזדמנות לסוויסה בתור חלוץ שפיץ ולא כנף או מתחת לחלוץ.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כל הכבוד לדובב על הרצון וההשקעה, בכל משחק הוא בא לעבוד! בלי ציניות, כיף לראות את המאמץ.
ועכשיו, אחרי שסיימנו עם פינת הליטוף -
אחרי 54 משחקים בהרכב, 14 פעמים שעלה כמחליף ו-16 שערים (אותם הבקיע ב-11 משחקים),
הגיע הזמן לתת לפלט\סוויסה\ניקו\אבולאבן לפחות חצי מההזדמנויות שקיבל דובב.
כשמשחקים עם חלוץ אחד בשפיץ וברדה מאחוריו, אי אפשר להסתפק בדברים שמעבר.
ועכשיו, אחרי שסיימנו עם פינת הליטוף -
אחרי 54 משחקים בהרכב, 14 פעמים שעלה כמחליף ו-16 שערים (אותם הבקיע ב-11 משחקים),
הגיע הזמן לתת לפלט\סוויסה\ניקו\אבולאבן לפחות חצי מההזדמנויות שקיבל דובב.
כשמשחקים עם חלוץ אחד בשפיץ וברדה מאחוריו, אי אפשר להסתפק בדברים שמעבר.
תפסיקו לזיין במוח ההרכב הזה רץ ורץ טוב לא חלמנו שבמחזור ה11 נהיה מקום ראשון למה לשנות ?? מילא תגיד הוא לא רץ עושה דווקא לא בא למשחקים אבל הוא החלוץ הכי חשוב שלנו ואני לא מגזים ראינו מול קרית שמונה לא הגענו למצב אחד כל המשחק תתחילו לראות מעבר להבקעות ותראו שהוא חייב לפתוח ,זה שי !

דובב גבאי יכול לרוץ כמו אנטילופה בכל משחק, כל עוד הוא לא יתחיל לתת פה שערים, הוא צריך לרדת לספסל, אנחנו בסיומו של הסיבוב הראשון ויש לו רק שער אחד במאזן, גם נאסר ובוזגלו לפחות במשחק נגד פ"ת עזרו לא מעט למגנים בסגירות, במיוחד שדובב משחק לבד בחוד הוא חייב לנצל הזדמנויות.
המון מצבים שדובב מגיע אליהם הם תוצאה של היכולת והתכונות שיש לו ואין לאף חלוץ אחר בסגל.
וכשאני רושם המון מצבים אז אני באמת מתכוון להמון!
המהירות, הלחץ שהוא עושה, התנועה ללא כדור, הטכניקה בהתמודדות מול בלמים.
לא רואה חלוץ בסגל שלנו עם כל כך הרבה תכונות חיוביות פשוט לא רואה, הבעיה היחידה כמובן זה הסיומת.
שזה מה שחשוב בסופו של דבר כשאתה חלוץ, למרות זאת אני מבין ומצדיק את הקרדיט שמקבל מאלישע.
וכשאני רושם המון מצבים אז אני באמת מתכוון להמון!
המהירות, הלחץ שהוא עושה, התנועה ללא כדור, הטכניקה בהתמודדות מול בלמים.
לא רואה חלוץ בסגל שלנו עם כל כך הרבה תכונות חיוביות פשוט לא רואה, הבעיה היחידה כמובן זה הסיומת.
שזה מה שחשוב בסופו של דבר כשאתה חלוץ, למרות זאת אני מבין ומצדיק את הקרדיט שמקבל מאלישע.

- ForeverRed
אני חושב שצריך לעשות את ההבחנה בין משחקים בהם אנחנו מגיעים כפייבוריטים לבין משחקים שמחליטים לשחק על מתפרצות. דובב גבאי
רחוק מלהיות חלוץ מושלם, אבל אני מודה שעם הזמן למדתי להעריך את העבודה שהוא עושה במגרש. הוא נותן דברים שמעבר לסטטיסטיקה
ומתאים כמו כפפה לסגנון משחק מהיר. לדעתי צריך פשוט לעשות רוטציה בהתקפה. במשחקים נגד הגדולות, ואפילו במשחק החוץ הקרוב נגד
הפועל חיפה הייתי פותח עם דובב כדי לנצל את המהירות שלו. במשחקי הבית הקרובים נגד רעננה ובית"ר לעומת זאת, הייתי פותח עם
סוויסה או פלט בלי לחשוב פעמיים. לדובב פשוט אין מה לחפש על המגרש בסוג המשחקים האלה עד שאנחנו עולים ליתרון והמשחק נפתח,
אז שיעלה כמחליף, לא יקרה כלום.
עוד כמה לפינה הפסימית:
* מגנים - אביתר אילוז ואופיר דוידזאדה לא פוגעים כבר כמה שבועות. להתעורר ומהר!!
* הנעת כדור - רק כשדג'אני נכנס היה אפשר להבין מה ההבדל בין אמצע פקוק לאמצע שיודע לנווט את הקבוצה. חייבים להשתפר בפרמטר הזה.
*ניצול מצבים - על דובב גבאי כבר דיברנו, אבל גם הפועל באר שבע צריכה להשתפר בניצול המצבים כקבוצה. ברגעים מסוימים מול
רמה"ש ופ"ת קיבלתי פלאשבקים מההחמצות של העונה שעברה.
*הגבהות - זה כבר מתחיל להיראות כמו מגיפה. קבוצה שלמה (להוציא מקרים בודדים ואת בוזגלו) שלא מסוגלת להרים כדור אחד מדוייק.
* סיראג נאסר - אז כן, הוא הבקיע ובישל בשבת. וכן, הוא כבר עם 5 שערים העונה. וכן, רובכם כנראה לא תסכימו איתי. אבל בכל זאת
ולמרות המספרים המרשימים, היכולת לא מספיק טובה. טעון שיפור!
רחוק מלהיות חלוץ מושלם, אבל אני מודה שעם הזמן למדתי להעריך את העבודה שהוא עושה במגרש. הוא נותן דברים שמעבר לסטטיסטיקה
ומתאים כמו כפפה לסגנון משחק מהיר. לדעתי צריך פשוט לעשות רוטציה בהתקפה. במשחקים נגד הגדולות, ואפילו במשחק החוץ הקרוב נגד
הפועל חיפה הייתי פותח עם דובב כדי לנצל את המהירות שלו. במשחקי הבית הקרובים נגד רעננה ובית"ר לעומת זאת, הייתי פותח עם
סוויסה או פלט בלי לחשוב פעמיים. לדובב פשוט אין מה לחפש על המגרש בסוג המשחקים האלה עד שאנחנו עולים ליתרון והמשחק נפתח,
אז שיעלה כמחליף, לא יקרה כלום.
עוד כמה לפינה הפסימית:
* מגנים - אביתר אילוז ואופיר דוידזאדה לא פוגעים כבר כמה שבועות. להתעורר ומהר!!
* הנעת כדור - רק כשדג'אני נכנס היה אפשר להבין מה ההבדל בין אמצע פקוק לאמצע שיודע לנווט את הקבוצה. חייבים להשתפר בפרמטר הזה.
*ניצול מצבים - על דובב גבאי כבר דיברנו, אבל גם הפועל באר שבע צריכה להשתפר בניצול המצבים כקבוצה. ברגעים מסוימים מול
רמה"ש ופ"ת קיבלתי פלאשבקים מההחמצות של העונה שעברה.
*הגבהות - זה כבר מתחיל להיראות כמו מגיפה. קבוצה שלמה (להוציא מקרים בודדים ואת בוזגלו) שלא מסוגלת להרים כדור אחד מדוייק.
* סיראג נאסר - אז כן, הוא הבקיע ובישל בשבת. וכן, הוא כבר עם 5 שערים העונה. וכן, רובכם כנראה לא תסכימו איתי. אבל בכל זאת
ולמרות המספרים המרשימים, היכולת לא מספיק טובה. טעון שיפור!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חברה, הגיע הזמן שנחליף תקליט.
דובב גבאי הוא לא חלוץ שמתאים לקבוצה ששואפת להיות בצמרת. אם אנחנו משחררים את גבאי בינואר, אף קבוצת צמרת או אחת שמתיימרת להיות כזאת לא מחתימה אותו, בטח לא כשחקן להרכב הראשון.
אליק הביא כאן את הסטטיסטיקה של גבאי מקודם, הוא הבקיע ב11 משחקים מתוך 68 משחקים שבהם נטל חלק (רובם המכריע בהרכב הראשון), כלומר בעונה שלמה של 30 משחקים הוא מבקיע במשהו כמו 5 משחקים בעונה!
אולי כמחליף/מול קבוצות עם הגנה כבדה הוא יכול להיות בעל ערך, אבל כחלוץ בהרכב הראשון, לא מספיק טוב, למעשה הוא לא קרוב להיות מספיק טוב.
דובב גבאי הוא לא חלוץ שמתאים לקבוצה ששואפת להיות בצמרת. אם אנחנו משחררים את גבאי בינואר, אף קבוצת צמרת או אחת שמתיימרת להיות כזאת לא מחתימה אותו, בטח לא כשחקן להרכב הראשון.
אליק הביא כאן את הסטטיסטיקה של גבאי מקודם, הוא הבקיע ב11 משחקים מתוך 68 משחקים שבהם נטל חלק (רובם המכריע בהרכב הראשון), כלומר בעונה שלמה של 30 משחקים הוא מבקיע במשהו כמו 5 משחקים בעונה!
אולי כמחליף/מול קבוצות עם הגנה כבדה הוא יכול להיות בעל ערך, אבל כחלוץ בהרכב הראשון, לא מספיק טוב, למעשה הוא לא קרוב להיות מספיק טוב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הבנתי אז אתה מעדיף את אבוחצרה עם גול בפנדל העונה וים החמצות או את שכטר במיליון וחצי יורו שלא מספק תסחורה ?אל תשגעו תשכל בלי גבאי אנחנו לא מהירים ולא יוצאים מהר למתפרצות וזה הסגנון שלנו השנה תסתכלו כמה גולים כבשנו במתפרצות ,זה שי ׳