מכבי פ"ת ?? להביס להביס להביס !!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: מכבי פ"ת ?? להביס להביס להביס !!!!

שליחה על ידי גיל שגיב »

CrazyRed7 כתב:במכבי לא ספרו את מכבי פ"ת ולכן הם איבדו 2 נק' יקרות. מכבי חיפה(לא ספרה את רעננה והפסידה) והפועל ת"א בינתיים מתחתינו בטבלה ומציגות כדורגל בינוני ומטה.

תגיד, על סמך מה אנחנו צריכים לבוא גדולים?על סמך זה ששרדנו במחזור האחרון ב2 העונות האחרונות?על סמך זה שאפילו בלאומית לא סיימנו במקום 1-2?על סמך זה שהפעם האחרונה שהיינו באזור הזה הייתה לפני עשור?
אתה רוצה שאזכיר לך את כל הקבוצות שפתחו בצמרת ובסיבוב השני צנחו הישר לפלייאוף התחתון?לא חסר.
"תן לעבור את רמה"ש" זה לא לבוא קטן, זה לבוא חכם, צנוע, לכבד את היריבה שתמיד עשה לך צרות ותמיד הוציאה נגדך נקודות. אם השחקנים גם היו באים בגישה צנועה כנראה שהיינו היום עם עוד 2 נקודות בטבלה.
עוד לא השלמנו סיבוב אחד אפילו. בוא נסיים עונה אחת בצמרת ולא בתחתית ואז נרשה לעצמנו לדבר.
תודה.

זו בדיוק התגובה לה חיכתי כדי לבסס את הטענות שלי :
1. כל התוצאות שכתבת לגבי תל אביב וחיפה לא נחשבות ולא מפורשות על ידי הקבוצות הללו ו/או האוהדים שלהן באופן של "חשבנו בגדול ולכן הפסדנו..." שזה הפירוש שלך, שם מפרשים ומסבירים זאת כתקלה וכי כל קבוצת צמרת אפילו ברצלונה מפסידה מידי פעם לקבוצות קטנות וזה כל מה שיפה בכדורגל, אז שמכבי תל אביב תבוא קטנה מול רמת השרון ותצא גדולה ? הצחקת את כל מי שאוהד את מכבי תל אביב, זה הרי כל מה שלקוי בחשיבה של חלק נכבד מהקהל הבאר שבעי ולכן אני מנסה לגמול רבים מהאוהדים מהצרה הזו שקרויה בפי העם - לוזריות.

2. כדי לבסס את עמדת הלוזרים אתה מזכיר לכולנו שנים לאחורה עד הלאומית (6 שנים)....אז למה שנעצור שם ? כי זה נוח לגישה שלך ? אני בכיף שלי להפליג איתך במנהרת הזמן לשנת 76...שנת האליפות, נו ? מה תגיד עכשיו ? תבין, הקבוצה ששיחקה בלאומית מתה, נותר ממנה שחקן אחד - אילוז, שגם הוא לא כזה משמעותי בקבוצה הנוכחית. הקבוצה שבקושי נשארה ליגה גם היא ברובה לא קיימת, די לנו בברדה,בוזגלו,דג'ני,גל הראל,פיוביץ',זינו שהשתפר מאוד....בקיצור מדובר בשחקנים מאוד משמעותיים שלא היו כאן בעבר וזו קבוצה שונה בהחלט.

3. "תן לעבור את רמת השרון" = הצהרת לוזר.
" עוברים את רמת השרון ללא פשרות " = הצהרת ווינר, אותה תשמע מכל אוהד של קבוצה שנחשבת לקבוצת צמרת אמיתית בליגת העל.

אז אתה כנראה חושב שאנחנו לא קבוצת צמרת לגיטימית, זו זכותך.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא מסכים איתך ואין טעם שאכתוב שוב את אותם הדברים :)

וכן, אני לא חושב שאנחנו קבוצת צמרת עדיין. אם נסיים בפלייאוף העליון, נשמור את יציבות ונתחזק בעונה הבאה במקומות שצריך - אחשוב שאנחנו קבוצת צמרת לכל דבר.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

רק אלילת המזל עזרה לפתח תקווה להוציא תיקו ממכבי.
מכבי שחטה אותם כל המשחק, ורק גיגי השוער, הטמטום של חואן פאבלו והפצצה של סבע גרמו לתיקו במשחק הזה, שהיה צריך להגמר 8 -2.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

zivmay כתב:רק אלילת המזל עזרה לפתח תקווה להוציא תיקו ממכבי.
מכבי שחטה אותם כל המשחק, ורק גיגי השוער, הטמטום של חואן פאבלו והפצצה של סבע גרמו לתיקו במשחק הזה, שהיה צריך להגמר 8 -2.
בבקשה.

הוא שאמרתי, הפסד או תיקו מול מכבי פ"ת זה סוג של תקלה ואין ליחס זאת לגישה של אסור לבוא גדולים וכד'...

קבוצת צמרת לגיטימית צריכה/אמורה/חייבת לנצח קבוצה ברמה של מכבי פ"ת.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

חחחחחחחחחחחחחח.........

איזה מוזר זה....כשלא נצחנו את רמת השרון היו רבים שהקפיצו את הטופיק ההוא כדי להוכיח משהו..
ועכשיו ? דממה.

אז כדי להגיד " אמרתי לכם " !!!! קבלו בהקפצה.

וכן, תחשבו בגדול רק בגדול, כי יש לנו קבוצה גדולה !

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיל שגיב כתב:חחחחחחחחחחחחחח.........

איזה מוזר זה....כשלא נצחנו את רמת השרון היו רבים שהקפיצו את הטופיק ההוא כדי להוכיח משהו..
ועכשיו ? דממה.

אז כדי להגיד " אמרתי לכם " !!!! קבלו בהקפצה.

וכן, תחשבו בגדול רק בגדול, כי יש לנו קבוצה גדולה !
לאף אחד לא אכפת ממה שאתה אומר ואם אתה צודק או לא. הגישה שלך היא גישה שהרבה מאוד אוהדים מגיעים איתה לוסרמיל ואז כשמסיימים בתיקו 0 שומעים שריקות בוז.
אתה שחצן ומזל גדול שהבעלים, המאמן והשחקנים שלנו בדיוק ההפך ממך.
את השחצנות הזאת נשאיר לקבוצות מתל אביב וחיפה ה"גדולות".

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

CrazyRed7 כתב: לאף אחד לא אכפת ממה שאתה אומר ואם אתה צודק או לא. הגישה שלך היא גישה שהרבה מאוד אוהדים מגיעים איתה לוסרמיל ואז כשמסיימים בתיקו 0 שומעים שריקות בוז.
אתה שחצן ומזל גדול שהבעלים, המאמן והשחקנים שלנו בדיוק ההפך ממך.
את השחצנות הזאת נשאיר לקבוצות מתל אביב וחיפה ה"גדולות".

אופס אכלת אותה.

הנה הוכחת שלך לפחות אכפת...אחרת לא היית מגיב.

ובכלל, לא בושה להודות בטעות....תנסה אחי, לא יקרה לך כלום.

אתה לוזר אחי, לא נורא זה יעבור לך.

בהצלחה !

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

טוב. אני לוזר ואתה ווינר.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

גיל תתבגר
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אביב כתב:גיל תתבגר
בכיף.

רק שזה יקרה ביום בו לא יהיו גולשים שלא יתבישו לכתוב לגופו של אדם ויכתבו באופן בוגר לגופו של הנושא המדובר, כלומר יתמודדו מול עמדה השונה משלהם בצורה בוגרת עניינית ומכובדת בלי התבטאויות בעלי אופן אישי או אז אני אקנה את ה'תתבגר' שלך.

עד אז אני בשלי, תודה.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

גיל, אתה מוסיף המון צבע לפורום ונותן אווירה גם אם הרוב לא מסכים איתך.
אתה חשוב לפורום תמשיך בדרכך.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שי האדום כתב:גיל, אתה מוסיף המון צבע לפורום ונותן אווירה גם אם הרוב לא מסכים איתך.

תגובה בהזמנה, ככה ניתן לשחרר קיטור מבלי להתייחס לאיש הזה ישירות (מה לעשות, לא ראוי).

אני מבין שמתוקף היותך בן עיר שלו אתה מיחידי הסגולה שזכו לחזות בזיו פניו, והרצאותיו והסבריו המנומקים להפליא על מעמדו בפורומים השונים מצאו מסילות לליבך, אבל שחרר אחינו. שכל העולם ואשתו אומרים למישהו כבר 10 שנים (!!) שהוא שיכור - הוא שיכור. והכי חשוב - הוא האחרון שבעמדה להטפת מוסר על תרבות דיון. ומעבר לזה לא ארחיב.

זהו, שיחררתי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אורי אדום בנשמה כתב:

תגובה בהזמנה, ככה ניתן לשחרר קיטור מבלי להתייחס לאיש הזה ישירות (מה לעשות, לא ראוי).

אני מבין שמתוקף היותך בן עיר שלו אתה מיחידי הסגולה שזכו לחזות בזיו פניו, והרצאותיו והסבריו המנומקים להפליא על מעמדו בפורומים השונים מצאו מסילות לליבך, אבל שחרר אחינו. שכל העולם ואשתו אומרים למישהו כבר 10 שנים (!!) שהוא שיכור - הוא שיכור. והכי חשוב - הוא האחרון שבעמדה להטפת מוסר על תרבות דיון. ומעבר לזה לא ארחיב.

זהו, שיחררתי...
לא יכולת לסכם זאת טוב יותר.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שי האדום כתב:גיל, אתה מוסיף המון צבע לפורום ונותן אווירה גם אם הרוב לא מסכים איתך.
תודה שי.

אתה ואני יודעים שאנחנו לא מכירים ולכן לי זה מספיק כדי להכיר לך תודה.

תודה גם לידידאל אליק ושות' ובכלל כל מי שמנהל את הפורום שנותן אפשרות לדיון חופשי וכתיבת דיעות שונות ומגוונות כל עוד הדיון לא פוגעני ולא לגופו של הכותב אלא לגופו של הנושא.

יש פורומים אחרים עליהם השתלטו גורמים שליליים והחריבו אותם עד היסוד, אני לא שם.

ומילה לעמית שמעלי, אני ממש לא מבין מה יש לך נגדי....אז לא הסכמנו בזמנו בנושא מסויים, זה לא אומר שאתה צריך לשמור טינה, לא מוצא לזה שום סיבה....אם יש משהו שאני לא יודע אשמח אם תכתוב לי בפרטי...
שחרר אחי, שחרר.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אורי אדום בנשמה כתב:

זהו, שיחררתי...
עזוב אותך אורי נו ממך לא ציפיתי, אני והוא לא באים מאותה עיר ואני בכלל לא מכיר את גיל.
יותר מזה , אני לא מסכים עם רוב דבריו של גיל אבל ויש אבל גדול ...
הצבע שהוא מוסיף לפורום מוסיף המון לחשיבות שלו לכן לא רואה סיבה להגיב כמוך.
תמונה

שלח תגובה