היום בערב , מפגש עם שחקני הקבוצה , קריוקי ובילוי בדראפט ..
דמיינו שיש לכם שחקן אחד להגיד לו משהו , מי הייתם בוחרים ומה הייתם אומרים לו ?
אני הייתי מדבר עם אליניב , ואומר לו פשוט תודה שהחזיר לנו את האמונה בקבוצה.
דיון מהנה
גיל שגיב כתב:
אני הייתי מוותר ובונה על פילבסקי ממכבי חיפה (אפשר להביא במחיר מציאה...)
אפשר להביא אותו נדמה לי בחינם הוא עומד להיות משוחרר בינואר לפי פרסומים אחרונים, אבל כמו שכתבת בפוסט של מכבי פתח-תקווה אם הקבוצה רוצה לעשות את קפיצת המדרגה ולהפוך לווינרית אנחנו חייבים להפסיק לאסוף את כל השאריות הלא רצויות ש"הגדולות" זורקות. ולגופו של עניין לדעתי למעט טעויות פה ושם, סוארס מציג את היכולת הטובה ביותר מבין בלמי ליגת העל עד עכשיו, ובקצב הזה יחטפו לנו אותו מהר מאוד.
גיל שגיב כתב:
אני הייתי מוותר ובונה על פילבסקי ממכבי חיפה (אפשר להביא במחיר מציאה...)
אני זוכר שאתה לא ממש מחזיק מסוארז (ומהסיבות שהבאת אתה אמור להיות התומך הראשון בהצבתו בעמדת הבלם), אבל אתה באמת מעדיף את פילאבסקי (בעיניי אוברייטד) עליו???
ממה שאני רואה, סוארז וגרסיה הם צמד הבלמים הטוב בארץ.
yossi כתב:
אני זוכר שאתה לא ממש מחזיק מסוארז (ומהסיבות שהבאת אתה אמור להיות התומך הראשון בהצבתו בעמדת הבלם), אבל אתה באמת מעדיף את פילאבסקי (בעיניי אוברייטד) עליו???
ממה שאני רואה, סוארז וגרסיה הם צמד הבלמים הטוב בארץ.
נכון יוסי, זכרת נכון....אבל גם אני הופתעתי לטובה מהיכולת שמפגין סוארס כבלם, כלומר מודה בטעות, סוארס אכן בלם טוב.
אז איך זה מתיישב עם מה שכתבתי ? פשוט מאוד, סוארס כבר לפחות 3 שנים עושה כמעט הכל על מנת לעזוב לא רק את באר שבע אלא את ישראל...אז אם אפשר להחתים מישהו שמוכן להשאר כאן לשנים הבאות והוא גם בלם טוב, למה לא ללכת על זה ?
dor69 כתב:סוארס? גארסיה? מצטער חברים, כרגע הבלם הטוב בליגה הוא סרבי חביב בשם טומיסלב פאיוביץ׳ וזה מוכח (טפו, טפו, טפו בלי עין הרע)
לדעתי סוארס עדיין הבלם הטוב ביותר שלנו
אתה חושב שאם פאיוביץ׳ היה משחק ביחד עם מרקוביץ׳ הוא היה מצליח לשמור על רשת נקייה 5.5 משחקים?
זה השילוב של סוארס ופאיוביץ׳ שעושה את ההגנה שלנו כל כך טובה לא אחד מהם