הפינה הפסימית מחזור 11
Re: הפינה הפסימית מחזור 11
אם נסתכל על השנה אז לא מובנת לי התעסקות עם כמות הכיבושים של דובב, אנחנו קבוצת ההתקפה הטובה בליגה!!! כשהקבוצה מבקיע רביעיות ושלישות באמת שלא מובנת לי ההתעסקות הזאת בכמה גולים הבקיע דובב, הוא חלק בלתי נפרד ממשחק ההתקפה (וההגנה), כל עוד משחק ההתקפה שלנו שוטף למה לעזאזל לנסות ולשנות אותו, זה לא שיש לנו איזה תותח כבד על הספסל, גם אם ונגיד יש שחקן בספסל(פלט, סוויסה) שהוא אולי טוב יותר מדובב זה לא אומר שמשחק ההתקפה של הקבוצה יהיה טוב יותר איתו, תפסיקו להסתכל על הקבוצה כאוסף של יחידים שאין שום קשר בין האחד לשני, זהו התלכיד האופטימלי של הקבוצה. ובאופן כללי לא מבין למה רוצים להוציא את אופיר, אילוז , אראל וכו', ההרכב הזה הביא אותו לפתיחת העונה הטובה בהיסטוריה!!! התלכיד הזה עובד, עובד טוב אנחנו מעולים בשני צידי המגרש משחקים טוב וצוברים נקודות בקצב מסחרר, דווקא כשנסינו לעשות שינויים במשחק ההתקפה נגד קרית שמונה עם ההצבה של פלט וסוויסה זה הוציא את כל העוקץ ממשחק ההתקפה המהיר שלנו וזה עלה לנו בנקודות גם במשחק הזה וגם נגד אשדוד.
בשורה התחתונה לא צריך שום שינוי ההרכב הזה הביא אותנו על הלום, אז אם השינוי הוא לא טקטי ספציפי למשחק מסוים, אין צורך בשינויים כל עוד המכונה דופקת.
נ.ב אני משתמש חדש (אוהד ישן ) אז שלום לכולם !!!
בשורה התחתונה לא צריך שום שינוי ההרכב הזה הביא אותנו על הלום, אז אם השינוי הוא לא טקטי ספציפי למשחק מסוים, אין צורך בשינויים כל עוד המכונה דופקת.
- red ultras
מצד אחד אני נוטה להסכים אתך לגבי משחק ההתקפה.פליימיקר כתב:אם נסתכל על השנה אז לא מובנת לי התעסקות עם כמות הכיבושים של דובב, אנחנו קבוצת ההתקפה הטובה בליגה!!! כשהקבוצה מבקיע רביעיות ושלישות באמת שלא מובנת לי ההתעסקות הזאת בכמה גולים הבקיע דובב, הוא חלק בלתי נפרד ממשחק ההתקפה (וההגנה), כל עוד משחק ההתקפה שלנו שוטף למה לעזאזל לנסות ולשנות אותו, זה לא שיש לנו איזה תותח כבד על הספסל, גם אם ונגיד יש שחקן בספסל(פלט, סוויסה) שהוא אולי טוב יותר מדובב זה לא אומר שמשחק ההתקפה של הקבוצה יהיה טוב יותר איתו, תפסיקו להסתכל על הקבוצה כאוסף של יחידים שאין שום קשר בין האחד לשני, זהו התלכיד האופטימלי של הקבוצה. ובאופן כללי לא מבין למה רוצים להוציא את אופיר, אילוז , אראל וכו', ההרכב הזה הביא אותו לפתיחת העונה הטובה בהיסטוריה!!! התלכיד הזה עובד, עובד טוב אנחנו מעולים בשני צידי המגרש משחקים טוב וצוברים נקודות בקצב מסחרר, דווקא כשנסינו לעשות שינויים במשחק ההתקפה נגד קרית שמונה עם ההצבה של פלט וסוויסה זה הוציא את כל העוקץ ממשחק ההתקפה המהיר שלנו וזה עלה לנו בנקודות גם במשחק הזה וגם נגד אשדוד.
מצד שני אי אפשר להתעלם מהחדות והרעב של תומר סויסה שכבש כבר 3 שערים אבל עזוב את הכמות.. אם בשנה שעברה התרגלנו שהגולים של סויסה הם ממצבים נייחים השנה הם מגיעים מפעולות אישיות. הוא חייב להלקח בחשבון לאור היכולת שהוא מציג. אחרת, מה הטעם של שחקן להשאר ו״להלחם״ על מקומו כמו שכולם כאן קראו לו לעשות... לתומר סויסה מגיעה הזדמנות כחלוץ שפיץ ולא כחלוץ שמתופקד באגף.. ודובב יכול לעשות את העבודה מהספסל. ראינו שלבוזגלו זה עזר.
ברוך הבא או ברוך הנמצא

פששששש מצאנו פליימיקר עם כרטיס ביד. לא צריך לחכות עד ינואר.פליימיקר כתב:אם נסתכל על השנה אז לא מובנת לי התעסקות עם כמות הכיבושים של דובב, אנחנו קבוצת ההתקפה הטובה בליגה!!! כשהקבוצה מבקיע רביעיות ושלישות באמת שלא מובנת לי ההתעסקות הזאת בכמה גולים הבקיע דובב, הוא חלק בלתי נפרד ממשחק ההתקפה (וההגנה), כל עוד משחק ההתקפה שלנו שוטף למה לעזאזל לנסות ולשנות אותו, זה לא שיש לנו איזה תותח כבד על הספסל, גם אם ונגיד יש שחקן בספסל(פלט, סוויסה) שהוא אולי טוב יותר מדובב זה לא אומר שמשחק ההתקפה של הקבוצה יהיה טוב יותר איתו, תפסיקו להסתכל על הקבוצה כאוסף של יחידים שאין שום קשר בין האחד לשני, זהו התלכיד האופטימלי של הקבוצה. ובאופן כללי לא מבין למה רוצים להוציא את אופיר, אילוז , אראל וכו', ההרכב הזה הביא אותו לפתיחת העונה הטובה בהיסטוריה!!! התלכיד הזה עובד, עובד טוב אנחנו מעולים בשני צידי המגרש משחקים טוב וצוברים נקודות בקצב מסחרר, דווקא כשנסינו לעשות שינויים במשחק ההתקפה נגד קרית שמונה עם ההצבה של פלט וסוויסה זה הוציא את כל העוקץ ממשחק ההתקפה המהיר שלנו וזה עלה לנו בנקודות גם במשחק הזה וגם נגד אשדוד.

[align=center]
GIFSoup[/align]

לקחתם את זה קשה מדי.
אף אחד לא קורא להעיף את גבאי ליציע, כן קוראים לחילוק נכון יותר של הדקות בהתאם ליכולת.
עד עכשיו גבאי זוכה לקרדיט נרחב, סוויסה לעומתו קיבל צ׳אנס אחד במשחק חלש של כלל הקבוצה ומאז חזר לייבוש כאילו שהוא האשם.
חשוב גם להעביר מסר נכון לשחקני הספסל.
מי שעובד באימונים, עולה ומרוויח בזכות את חולצת ההרכב, צריך גם לקבל אותה.
אף אחד לא קורא להעיף את גבאי ליציע, כן קוראים לחילוק נכון יותר של הדקות בהתאם ליכולת.
עד עכשיו גבאי זוכה לקרדיט נרחב, סוויסה לעומתו קיבל צ׳אנס אחד במשחק חלש של כלל הקבוצה ומאז חזר לייבוש כאילו שהוא האשם.
חשוב גם להעביר מסר נכון לשחקני הספסל.
מי שעובד באימונים, עולה ומרוויח בזכות את חולצת ההרכב, צריך גם לקבל אותה.
[/quote]
מצד אחד אני נוטה להסכים אתך לגבי משחק ההתקפה.
מצד שני אי אפשר להתעלם מהחדות והרעב של תומר סויסה שכבש כבר 3 שערים אבל עזוב את הכמות.. אם בשנה שעברה התרגלנו שהגולים של סויסה הם ממצבים נייחים השנה הם מגיעים מפעולות אישיות. הוא חייב להלקח בחשבון לאור היכולת שהוא מציג. אחרת, מה הטעם של שחקן להשאר ו״להלחם״ על מקומו כמו שכולם כאן קראו לו לעשות... לתומר סויסה מגיעה הזדמנות כחלוץ שפיץ ולא כחלוץ שמתופקד באגף.. ודובב יכול לעשות את העבודה מהספסל. ראינו שלבוזגלו זה עזר.
ברוך הבא או ברוך הנמצא
[/quote]
נכון שסוויסה הבקיע שלושה שערים(גול אחד היה בבעיטה חופשית נגד ביתר) אבל באף אחד מהמשחקים ששותף הוא לא באמת הביא את השינוי או המפנה במשחק, הגולים שלו היו גולים של גארז טיים, למעט המשחק מול בני יהודה שהכניסה שלו הכניסה הרבה רוח חיים לקבוצה והוא היה אחד האחראים למהפך ובזכות זה הוא זכה לקבל את חולצת ההרכב במשחק מול הקריה. אני מאמין מאוד גדול בהיררכיה וכל עוד משחק ההתקפה שוטף ויש הרבה גולים באמת שלא אכפת לי מי מבקיע אותם ולא רואה סיבה לבצע שינויים (ואני לא נכנס פה לעבודת ההגנה שדובב עושה), ברגע שיהיו חריקות או פציעות (ויהיו כאלה) תהיה בטוח שסוויסה הלקח בחשבון. הוא צריך להישאר ולהילחם
על המקום שלו כי הוא מקצוען וככזה הוא צריך לחכות בסבלנות להזדמנות שלו, כי לצערו מערך ההתקפה עובד יפה גם בלעדיו.
מצד אחד אני נוטה להסכים אתך לגבי משחק ההתקפה.
ברוך הבא או ברוך הנמצא

נכון שסוויסה הבקיע שלושה שערים(גול אחד היה בבעיטה חופשית נגד ביתר) אבל באף אחד מהמשחקים ששותף הוא לא באמת הביא את השינוי או המפנה במשחק, הגולים שלו היו גולים של גארז טיים, למעט המשחק מול בני יהודה שהכניסה שלו הכניסה הרבה רוח חיים לקבוצה והוא היה אחד האחראים למהפך ובזכות זה הוא זכה לקבל את חולצת ההרכב במשחק מול הקריה. אני מאמין מאוד גדול בהיררכיה וכל עוד משחק ההתקפה שוטף ויש הרבה גולים באמת שלא אכפת לי מי מבקיע אותם ולא רואה סיבה לבצע שינויים (ואני לא נכנס פה לעבודת ההגנה שדובב עושה), ברגע שיהיו חריקות או פציעות (ויהיו כאלה) תהיה בטוח שסוויסה הלקח בחשבון. הוא צריך להישאר ולהילחם
על המקום שלו כי הוא מקצוען וככזה הוא צריך לחכות בסבלנות להזדמנות שלו, כי לצערו מערך ההתקפה עובד יפה גם בלעדיו.
חחחחח אני אדרוש מענק חתימה גבוהה, ובכל מקרה אני מעדיף כרגע למצות את האופציה האירופיתאביב כתב: פששששש מצאנו פליימיקר עם כרטיס ביד. לא צריך לחכות עד ינואר.

יש דברים שהם מעבר לסטטיסטיקה.
מצטער על ההשוואה!!!!!!!!!!!!
זה כמו שאומרים אם מסי לא זוכה במונדיאל הוא לא יכול להיות השחקן הכי גדול בכל הזמנים.. איך אפשר להגיד דבר כזה? ולמחוק את כל מה שהוא עושה עד היום בגלל תואר שלא תלוי בו?
איך אפשר למחוק את כל מה שדובב עושה בגלל שער פה או שם.
דובב עושה את הכל נכון ובזכותו כבשנו כל כך הרבה שערים!!
עצם זה שיש חלוץ שלא כובש, ועדיין יש לו כמעט תמיכה גורפת זה מסביר את הכל. שחקן שעובד למען הקבוצה יותר חשוב מסקורר!
אם סוויסה היה מחמיץ את הבעיטה מזווית קשה כש3 שחקנים שלנו ברחבה. גם היתם ממשיכים לדבר ככה? וגם כשהוא כבש אני אומר שזאת אנוכיות והוא לשב רק על הסטטיסטיקה שלו.
את הכדור הזה דובב היה מוסר ומפרגן.
זה כמו שאומרים אם מסי לא זוכה במונדיאל הוא לא יכול להיות השחקן הכי גדול בכל הזמנים.. איך אפשר להגיד דבר כזה? ולמחוק את כל מה שהוא עושה עד היום בגלל תואר שלא תלוי בו?
עצם זה שיש חלוץ שלא כובש, ועדיין יש לו כמעט תמיכה גורפת זה מסביר את הכל. שחקן שעובד למען הקבוצה יותר חשוב מסקורר!
אם סוויסה היה מחמיץ את הבעיטה מזווית קשה כש3 שחקנים שלנו ברחבה. גם היתם ממשיכים לדבר ככה? וגם כשהוא כבש אני אומר שזאת אנוכיות והוא לשב רק על הסטטיסטיקה שלו.
אלדר כתב:יש דברים שהם מעבר לסטטיסטיקה.
פחות התחברתי לכל הסיפור של מסי אבל זו בדיוק הנקודה!!! ומחזק מאוד את מה שאתה אומר כשמול סכנין סוויסה יכל להוציא ללוטם רוחב ולתת לו לגלגל מול שער ריק גול שכל כך הגיע לו אחרי מבצע סולו אדיר, ובמקום זה הוא העדיף לבעוט מזווית יחסית קשה אז נכון שהכדור נכנס ועדיין הגול הזה היה צריך להיות רשום על לוטם.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
א. להאשים אותנו בחוסר אובייקטיביות ואז לבוא בטענות לשחקן שלא מסר כשהבקיע גול זה קצת מוגזם בעיני 
ב. זה לא "גול פה או שם". זה חלוץ (אני אדגיש, חלוץ) שכבר 3 שנים לא מבקיע באמת. גם כמות הבישולים שלו לא מרשימה במיוחד...
דובב הוא בעיקר שחקן נשמה, שנותן הכל בכל משחק. זה מאוד יפה ומוערך בעיני, שלא יובן אחרת. אבל כמו שנאמר פה קודם - מה אמורים לחשוב החבר'ה על הספסל אם בכל משחק שהם יעלו הם יהיו טובים אבל אף פעם לא יזכו לקרדיט בהרכב?
אם ביום של חולשה כללית של כל הקבוצה הפסדנו לקרית שמונה, ובמקרה באותו משחק נעשה שינוי בהרכב, זה אומר שאסור לעשות שום שינוי עד סוף העונה?
גל אראל כבר חודש לא מתפקד, דג'אני היה מצוין כשנכנס בשבת. ניצחנו למרות היותו שם ולא בזכות. למה שלא יפתח במקומו בחיפה?
כנ"ל לגבי דובב (ולא בהכרח סוויסה, גם פלט\ניקו\אבולאבן צריכים להילקח בחשבון)

ב. זה לא "גול פה או שם". זה חלוץ (אני אדגיש, חלוץ) שכבר 3 שנים לא מבקיע באמת. גם כמות הבישולים שלו לא מרשימה במיוחד...
דובב הוא בעיקר שחקן נשמה, שנותן הכל בכל משחק. זה מאוד יפה ומוערך בעיני, שלא יובן אחרת. אבל כמו שנאמר פה קודם - מה אמורים לחשוב החבר'ה על הספסל אם בכל משחק שהם יעלו הם יהיו טובים אבל אף פעם לא יזכו לקרדיט בהרכב?
אם ביום של חולשה כללית של כל הקבוצה הפסדנו לקרית שמונה, ובמקרה באותו משחק נעשה שינוי בהרכב, זה אומר שאסור לעשות שום שינוי עד סוף העונה?
גל אראל כבר חודש לא מתפקד, דג'אני היה מצוין כשנכנס בשבת. ניצחנו למרות היותו שם ולא בזכות. למה שלא יפתח במקומו בחיפה?
כנ"ל לגבי דובב (ולא בהכרח סוויסה, גם פלט\ניקו\אבולאבן צריכים להילקח בחשבון)
אתה נותן לגבאי קרדיט שלדעתי לא לו.אלדר כתב:יש דברים שהם מעבר לסטטיסטיקה.
השלישייה שמאחוריו, ברדה, בוזגלו ונאסר הם האחראיים האמיתיים לאיכות ההתקפית שלנו.
חלוץ שעושה הכל נכון לא נמצא עם שער ובישול אחרי 11 מחזורים.
אז גבאי עובד ורץ (גם פה יש הגזמה מסויימת בתרומה של אותה עבודה), זה טוב ויפה אך חלוץ שמשחק במרכז צריך להביא גם שערים. זה הלחם שלו.
הוא לא שקט מול השער, ובדר״כ אחרי החמצה ממצב טוב הוא מאבד את הביטחון לחלוטין.
סוויסה עשה סוויץ׳ בראש, קיבל את מקומו בספסל בהבנה, לא עושה פרצופים ועולה לדשא בדקות שנותנים לו ומוכיח את עצמו.
הוא חד מגבאי, הוא גולר טוב ממנו, הוא טכני ממנו, ואני מאמין שהוא יקבל את מקומו הטבעי במרכז ולא באגף השילוב שלו עם ברדה יהיה טוב מהשילוב של ברדה עם גבאי (כשחושבים על זה, רק השער הראשון מול סכנין נעשה בעבודת צוות של השניים, שער אחד בלבד ב-11 משחקים).
מגיע לו הצ׳אנס בהרכב.
גם דג׳אני צריך לקבל את המקום בהרכב.
הוא מניע את הכדור טוב מזינו ואראל שמניעים באיטיות לעומתו ובעיקר לרוחב.
הכדורים שלו על 40 מטר הם ברכה לקבוצה כמונו שכוחה במעבר מהיר קדימה.
רוטציה חברים, רוטציה. אלישע חייב להתחיל לנצל את הכלי הזה. מאז שבוזגלו ירד לספסל נגד אשדוד הוא רק פורח.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עוד דבר פסימי או אופטימי (תלוי איך מסתכלים על זה) השרשור של הפינה הפסימית כבר עם 3 דפים והתחיל מאוחר יום לאחר השרשור האופטימי, רק תבינו עד כמה אנחנו פסימיים ולא רגילים להצלחות ומחפשים פרפקציוניזם מהקבוצה (ובצד יש לומר).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!