קפיצת מדרגה? פספסנו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: קפיצת מדרגה? פספסנו

שליחה על ידי izguy83 »

את עומר דמארי אני לוקח עכשיו בעיניים עצומות ולא משנה מי בסגל. אבל יש עם זה כמה בעיות : הוא ילך לחיפה בחצי מהסכום שיקבל אצלנו, חצי כרטיס שלו אצל לוזון והחוזה של פלט.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

sumsum כתב: בקיץ גבאי, פלצ'וק, פלט מסיימים חוזה
בקיץ 2015.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

צריך להתקרב לאירופה מבחינת הצוות המקצועי והניהולי דבר ראשון!!!
עם זאת האמצע שלנו רך, רך מדי. צריך שחקן טכני שיודע להחזיק כדור ולנהל משחק במרכז השדה, זה דבר שישלים אותנו העונה וככה נתחיל לדרוס גם...

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

כדי שנתקדם באמת קודם כל - צוות של סקאוטינג, איש שיווק במשרה מלאה וכמובן האצטדיון החדש שיגיע.
גם הצוות המקצועי שלנו צריך להשתפר. מנהל מקצועי מאסט!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

gate5 כתב:כדי שנתקדם באמת קודם כל - צוות של סקאוטינג, איש שיווק במשרה מלאה וכמובן האצטדיון החדש שיגיע.
גם הצוות המקצועי שלנו צריך להשתפר. מנהל מקצועי מאסט!
אני בחיים לא אבין מה טוב במנהל מקצועי...הוא סתם ידרוך לאלישע על האצבעות ורוב הסיכויים שבסופו של יום אחד מהם לא יהיה מרוצה מהשני

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

nir767676 כתב:
אני בחיים לא אבין מה טוב במנהל מקצועי...הוא סתם ידרוך לאלישע על האצבעות ורוב הסיכויים שבסופו של יום אחד מהם לא יהיה מרוצה מהשני
אני אגיד לך מה טוב.
צריך מנהל מקצועי שיכתיב את המדיניות בקבוצה, בעיקר את מדיניות הרכש של השחקנים והמאמן.
זה טוב ויפה שאלישע כאן איתנו אבל בב"ש צריכים להסתכל קדימה לא רק על השנה שנתיים הבאות. אחד שיעטוף את אלישע בצוות מאמנים וסטטיסטקאיים, אחד שיקים מערך סקאוטינג מקצועי - דברים שהם בגדר חובה במועדון ששואף קדימה.
מנהל מקצועי זה אחד שחושב קדימה, כל מה שאלישע לא צריך להתעסק בו - המנהל צריך כן להתעסק!
תן לי לראות פה שדרה ניהולית מקצועית שעובדת כמו שעון שוויצרי(שכוללת גם מערך שיווק חזק), החל מהעונה הבאה - חלום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

sumsum כתב:ככה, על המדף כיום מונחים/הונחו 2 שחקנים מצויינים, מעולים
1.עוז ראלי, מגן ימני מס' 1 כיום בליגה
2. עומר דמארי-החלוץ בין ה3 הכי טובים כיום בליגה

לנו כבר 7 שנים אין מגן ימני, מה לא ניסינו להביא, פורטוגלים,סרבים, נצרתים
למה לא הלכו בכל הכח על עוז ראלי?! במקום לחפש עוד 'קשר' שרק ידרוך על הרגליים של זינו/דג'אני/אראל
כמו כן, אם מכבי חיפה רואה את עצמה מועמדת ודאית לקחת את עומר דמארי…הגיע הזמן שתהיה עוד נוכחות בארשבעית בעניין ונקח בכח את מקומנו בטופ של הכדורגל הישראלי.

התקדמנו, אפשר לקחת את זה צעד קדימה!
את קפיצת המדרגה בהחלט עשינו. רכש צריך להיות נקודתי
ופונקצינאלי ולא "הצהרת כוונות".

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

חייבים להבין משהו!
כשאומרים שצריך לחזק את הצוות המקצועי זה לא דבר של "הוקוס פוקוס" ופתאום יש לך צוות מקצועי מטורף.
צוות מקצועי צריך את התקשורת הטובה שלו, את הגיבוי מההנהלה, את ההכרות אחד מהשני וכו'.
אף מאמן לא יסכים פתאום להנחית לידו מאמן כושר, מנהל מקצועי, מאמני הגנה/קישור/התקפה שאין לו היכרות איתם (ראה ערך את התככים שמתרחשים במחלקת הנוער שכל שתי דקות יש שינויי תפקידים בין מאמנים/ מאמני הכושר/ והמנהל מחלקת הנוער).
בטח יעלו שאלות איך מכבי ת"א עושה את זה נכון, והתשובה היא הבאת כל הצוות המקצועי כ"חבילה" מחו"ל.
בגלל זה צריך ליצור קבוצת "אנשי אמון" של אסי, אלישע ואלונה ולהכשיר ולהכין אותם להתמקצעות בתפקיד כלומר: להעלות נגיד את מאמן הנוער ולהגיד לו שהוא מאמן ההגנה ובכך הוא עובד תחת אלישע, לקחת את אופיר חיים או כל אחד אחר הקשור לקבוצה ולהכשיר אותו להיות הסקאוט של הקבוצה בגיחות לאירופה/ אפריקה וכו' ולהכין רשימת שחקנים אופציונאלים.

בנימה אופטימית זאת סליחה על החפירה ושבת שלום לכולם!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

שי האדום כתב:
אני אגיד לך מה טוב.
צריך מנהל מקצועי שיכתיב את המדיניות בקבוצה, בעיקר את מדיניות הרכש של השחקנים והמאמן.
זה טוב ויפה שאלישע כאן איתנו אבל בב"ש צריכים להסתכל קדימה לא רק על השנה שנתיים הבאות. אחד שיעטוף את אלישע בצוות מאמנים וסטטיסטקאיים, אחד שיקים מערך סקאוטינג מקצועי - דברים שהם בגדר חובה במועדון ששואף קדימה.
מנהל מקצועי זה אחד שחושב קדימה, כל מה שאלישע לא צריך להתעסק בו - המנהל צריך כן להתעסק!
תן לי לראות פה שדרה ניהולית מקצועית שעובדת כמו שעון שוויצרי(שכוללת גם מערך שיווק חזק), החל מהעונה הבאה - חלום.
אם במועדונים גדולים באירופה זה לא עובד אז אני לא חושב שפה זה יעבוד.
את כל הדברים שרשמת אלישע יכול ועדיף שיעשה ויחליט בעצמו ואז לא יקרה מצב שאיש צוות או שחקן מקבל הוראות סותרות מאלישע ומהמנהל מקצועי.
וחוץ מזה, מה קשור חשיבה לטווח ארוך? אם יש לך מאמן ואתה לא סומך עליו עד כדי כך שאתה רואה לנכון להביא מישהו אחר שיכתיב את הדרך למועדון לטווח הארוך אז אני חושב שעדיף שתפטר את המאמן כי המאמן שלך צריך להיות מישהו שמסכים עם הפילוסופיה של המועדון ומאמין בה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

nir767676 כתב: אם במועדונים גדולים באירופה זה לא עובד אז אני לא חושב שפה זה יעבוד.
את כל הדברים שרשמת אלישע יכול ועדיף שיעשה ויחליט בעצמו ואז לא יקרה מצב שאיש צוות או שחקן מקבל הוראות סותרות מאלישע ומהמנהל מקצועי.
וחוץ מזה, מה קשור חשיבה לטווח ארוך? אם יש לך מאמן ואתה לא סומך עליו עד כדי כך שאתה רואה לנכון להביא מישהו אחר שיכתיב את הדרך למועדון לטווח הארוך אז אני חושב שעדיף שתפטר את המאמן כי המאמן שלך צריך להיות מישהו שמסכים עם הפילוסופיה של המועדון ומאמין בה
אנחנו חושבים באותו כיוון שזה מה שחשוב.
מנהל מקצועי לא צריך להתערב בהחלטות המקצועיות של המאמן, צריך שביום שאלישע ירצה לעזוב יהיה מישהו שייבחר את המאמן הבא אתה לא חושב?
המנהל המקצועי זה בדיוק התפקיד שלו, אחד שיידע להביא לפה גם רכש מהשורה הראשונה ולפנות את המאמן מהתעסקויות מיותרות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני חושב שצריך לתת לברדה לכשיפרוש להיות מנהל מקצועי ועד אז אין צורך באחד כזה, כלומר לתת לאלישע להיות עד שברדה יפרוש ואז לקדם את ברדה לעמדת המנהל המקצועי ואם אלישע ירצה לעזוב אז ברדה יביא מאמן, כלומר לתת לברדה את התפקיד.
למה למהר?
נכון שחייבים להביא עוד מאמן כושר (אגב מאמן כושר נוסף לא יהרוג את ההווי בצוות המקצועי ורק יוסיף) וברמה גבוהה אם אפשר.
ואפשר גם מאמן התקפה (אופיר חיים יכול להתאים) ומאמן הגנה.

3 אנשים בנוסף לשחקן למרכז הקישור שרק ישפרו את הקבוצה.

מנהל מקצועי זה באמת לדעתי הדבר האחרון שצריך להביא נכון להיום, בעתיד כפי שרשמתי ברדה מתאים לתפקיד כמו כפפה ליד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

דר אדום בנשמה כתב:אני חושב שצריך לתת לברדה לכשיפרוש להיות מנהל מקצועי ועד אז אין צורך באחד כזה, כלומר לתת לאלישע להיות עד שברדה יפרוש ואז לקדם את ברדה לעמדת המנהל המקצועי ואם אלישע ירצה לעזוב אז ברדה יביא מאמן, כלומר לתת לברדה את התפקיד.
למה למהר?
נכון שחייבים להביא עוד מאמן כושר (אגב מאמן כושר נוסף לא יהרוג את ההווי בצוות המקצועי ורק יוסיף) וברמה גבוהה אם אפשר.
ואפשר גם מאמן התקפה (אופיר חיים יכול להתאים) ומאמן הגנה.

3 אנשים בנוסף לשחקן למרכז הקישור שרק ישפרו את הקבוצה.

מנהל מקצועי זה באמת לדעתי הדבר האחרון שצריך להביא נכון להיום, בעתיד כפי שרשמתי ברדה מתאים לתפקיד כמו כפפה ליד.
רעיון מעולה שהאמת מיושם בצורה דומה (חבר של כבוד בצוות המנהלים) בהרבה מאוד קבוצות באירופה.
בצורה כזאת אני מסכים שיש מקום לייעוץ מגבוה אך מנהל מקצועי בד"כ מפריע להרמוניה של המאמן הראשי בקבוצה ואני נגד.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

nir767676 כתב:
רעיון מעולה שהאמת מיושם בצורה דומה (חבר של כבוד בצוות המנהלים) בהרבה מאוד קבוצות באירופה.
בצורה כזאת אני מסכים שיש מקום לייעוץ מגבוה אך מנהל מקצועי בד"כ מפריע להרמוניה של המאמן הראשי בקבוצה ואני נגד.
רק בישראל חושבים שמנהל מקצועי מפריע. באירופה זה סטנדרט בכל קבוצה בינונית פלוס.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yedidel כתב:
רק בישראל חושבים שמנהל מקצועי מפריע. באירופה זה סטנדרט בכל קבוצה בינונית פלוס.
לכן לדעתי האישית צריך להמתין עם המינוי עד שברדה יפרוש, ברדה הוא אדם ללא אינטרגות והוא יודע איך זה מתנהל בחו"ל ואיך בארץ ככה שזה יתאים לו כמו כפפה ליד, ולמה אני אומר שצריך לחכות?
כי אין צורך למהר וזה לא שכל קבוצה בארץ בנוסף למכבי והפועל עכו עושות (ובהפועל עכו יש אינטריגות בין אלון חרזי לבין יובל נעים) את זה, אבל מאמן כושר איכותי מחו"ל חייבים להביא זה ישדרג את הקבוצה ברמה אחת לפחות ואז נהיה אלטרנטיבה אמיתית למכבי תל אביב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

nir767676 כתב: אם במועדונים גדולים באירופה זה לא עובד אז אני לא חושב שפה זה יעבוד.
אה? לאיזה מועדון מקצועני באירופה אין מנהל מקצועי?

שלח תגובה