ידוע שרעננה משחקת ככה כל השנה, למה ההרכב, החילופים ושיטת המשחק שבלוניים כל כך?? מה אתה עושה באימונים אם לא להכין ליריבות שלך הפתעות? תשנה, תחדש, תפתיע!
למה דובב עדיין בהרכב? סויסה בעשרים ומשהו דקות היה משמעותי פי חמש!
זה טוב ויפה לדבוק בשיטה שעובדת, אבל צריך שתהיה מוכן גם לרגעים בהם היא לא עובדת, מה עם תוכנית מגירה? ולא לזרוק את כל החלוצים שלך מהספסל להרכב זו לא תוכנית ב'!
ועכשיו אחרי שהוצאתי קיטור, אני רוצה להודות לאלישע ולכל הקבוצה על סיבוב ראשון מהסרטים...
אלישע צא מהקבעון!
Re: אלישע צא מהקבעון!
נקווה שסוף סוף גבאי (איך לעזאזל החמצת איך?!?!) יצא מההרכב.
ואני לא מבין למה סוויסה נשלח לחלטר באגף במקום לשחק במקום האידיאלי עבורו, מתחת לפלט.
ראינו היום רגע קטן של הפוטנציאל של השילוב של סוויסה וברדה (המשחק הכי חלש שלו העונה), כשסוויסה מעמיד את ברדה בנגיעה במצב של שער בטוח.
עם גבאי זה פשוט לא קורה.
תיקו במשחק מאוד מעצבן, שאם גבאי מנצל את המתנה שניתנה לו היה נראה אחרת. פשוט חבל.
סיבוב ראשון נהדר, רק שתהיה המשכיות.
ואני לא מבין למה סוויסה נשלח לחלטר באגף במקום לשחק במקום האידיאלי עבורו, מתחת לפלט.
ראינו היום רגע קטן של הפוטנציאל של השילוב של סוויסה וברדה (המשחק הכי חלש שלו העונה), כשסוויסה מעמיד את ברדה בנגיעה במצב של שער בטוח.
עם גבאי זה פשוט לא קורה.
תיקו במשחק מאוד מעצבן, שאם גבאי מנצל את המתנה שניתנה לו היה נראה אחרת. פשוט חבל.
סיבוב ראשון נהדר, רק שתהיה המשכיות.
סיום סיבוב ראשון עם טעם חמוץ מתוק , חבל על הנקודות היום.
לדעתי אלישע היה צריך להכניס את דג'אני במקום להכניס סתם שלושה חלוצים , דג'אני במשחק הזה במקום אראל היה יכול להועיל מכיון שאראל לא מנהל משחק , זינו קצת בורח מאחריות , הוא לא בא לקחת כדור ולנהל משחק.
שימו לב מאז שאראל משחק לצד זינו , המשחק של אראל נראה אחרת לגמרי כאילו זה שחקן אחר.
גל אראל הוא לא מנהל משחק , אין לו פס מדויקים , הוא צריך להיות מאיין בלם של הקישור האחורי , לעצור התקפות , ולמסור לשחקן המנהל משחק שיתחיל.
דג'אני & אראל שילוב הרבה יותר טוב מאשר זינו & אראל.
סוויסה וברדה בצוותא של נאסר ובוזגלו באגפים , יהיה שילוב מצויין.
גבאי , אני באמת אוהב אותו , אבל די. הוא לא מספיק טוב להרכב הראשון שלנו , ההחמצות האלה עולות לנו בנקודות.
נקווה שבוע הבא מול הבית"רים , לחזור למסלול הניצחונות . יאללה הפועל
לדעתי אלישע היה צריך להכניס את דג'אני במקום להכניס סתם שלושה חלוצים , דג'אני במשחק הזה במקום אראל היה יכול להועיל מכיון שאראל לא מנהל משחק , זינו קצת בורח מאחריות , הוא לא בא לקחת כדור ולנהל משחק.
שימו לב מאז שאראל משחק לצד זינו , המשחק של אראל נראה אחרת לגמרי כאילו זה שחקן אחר.
גל אראל הוא לא מנהל משחק , אין לו פס מדויקים , הוא צריך להיות מאיין בלם של הקישור האחורי , לעצור התקפות , ולמסור לשחקן המנהל משחק שיתחיל.
דג'אני & אראל שילוב הרבה יותר טוב מאשר זינו & אראל.
סוויסה וברדה בצוותא של נאסר ובוזגלו באגפים , יהיה שילוב מצויין.
גבאי , אני באמת אוהב אותו , אבל די. הוא לא מספיק טוב להרכב הראשון שלנו , ההחמצות האלה עולות לנו בנקודות.
נקווה שבוע הבא מול הבית"רים , לחזור למסלול הניצחונות . יאללה הפועל
דובב ואראל צריכים לשבת קצת בספסל.
זה לא בושה.
זה לא בושה.
הכי ילדים על המגרש היו ברדה ואראל פשוט שוטטו על המגרש ברדה מנסה יותר מדי במקום לשחק פשוט החילופים של אלישע הראו על מצוקה דקה 70 כבר שלוש חילופים ולא רק זה רעננה סגרו ולא היה שחקן אחד שבועט מרחוק ועוד אתה מוציא את נאסר איך דאגני לא עולה בהרכב הראל כבר שש שבע משחקים חלש מאוד נקודת האור שוב לוטם זינו ,זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאמן כל כך מקובע, גם בהרכב שהוא מעלה מידי משחק (למה לא להחליף את אראל וגבאי בדג'אני וסווסיה?), גם בדקות של החילופים שלו (לא משנה מה היכולת במגרש, החילוף הראשון יגיע רק בדקה ה60) גם בזהות המחליפים שלו (המחליפים והמוחלפים הם קבועים ללא קשר ליכולת של שחקן זה או אחר במגרש), וגם בהכנה שלו למשחקים (תמיד אותו סגנון משחק, תמיד אותו תרגיל בקרנות, בלי ניסיון לצאת מהקופסא, בלי לנסות לשחק כדורגל אחר).
עד עכשיו לא החלטתי אם אנחנו מצליחים השנה בגלל אלישע או למרות אלישע.
עד עכשיו לא החלטתי אם אנחנו מצליחים השנה בגלל אלישע או למרות אלישע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא מבין למה אתה צריך 13 מחזורים כדי להחליט.Sir Alex Ferguson כתב: עד עכשיו לא החלטתי אם אנחנו מצליחים השנה בגלל אלישע או למרות אלישע.
עשרות מאמנים ועשרות שנים של כלום.... ועם אלישע יש בכל זאת משהו(כן,לכם חוץ מדאבל ועלייה לצמפיונס לא מספיק כלום)... ואתם בשלכם...אריק כתב:
לא מבין למה אתה צריך 13 מחזורים כדי להחליט.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
אני יודע ומאמין שלרוץ עם אותו הרכב יוצר הבנה בין השחקנים ובד"כ עדיף מאשר לשנות כל הזמן.
אבל לאור העובדה שנהיינו קבוצה שקבוצות אחרות באות להתבנקר מולה, אני חושב שלעלות אתמול במערך שגבאי הוא החלוץ היחידי (עם כל הכבוד לברדה הוא שיחק קשר אתמול, סיבותיו איתו) זה טעות גדולה....קשה לשבור בונקר עם חלוץ חוד אחד שבמקרה שלנו הוא לא בדיוק פיליפו אינזאגי מבחינת סיומת.
אבל לאור העובדה שנהיינו קבוצה שקבוצות אחרות באות להתבנקר מולה, אני חושב שלעלות אתמול במערך שגבאי הוא החלוץ היחידי (עם כל הכבוד לברדה הוא שיחק קשר אתמול, סיבותיו איתו) זה טעות גדולה....קשה לשבור בונקר עם חלוץ חוד אחד שבמקרה שלנו הוא לא בדיוק פיליפו אינזאגי מבחינת סיומת.