הפינה הפסימית- סיבוב ראשון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
פליימיקר

Re: הפינה הפסימית- סיבוב ראשון

שליחה על ידי פליימיקר »

yedidel כתב:
תגיד, וזה שאתה מדבר על הפוטנציאל שלנו והוא נראה לך כזה מבטיח, זה לא קשור לאלישע?
ענק!!!!! :כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

לפעמים אני תוהה - למה כל כך קשה לנו לפרגן ?
למה הסכין תמיד שלופה ורק מחפשים את מי לנעוץ בה ?
***סוף תהיה***
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

כי אנחנו קהל אשר מושפע וניזון מהתקשורת. וברגע שהתקשורת שולפת ציפורנים גם אנחנו כקהל חושבים שזה לגיטימי.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

הדבר הפסימי מבחינתי שאין לנו חלוץ דומיננטי בהתקפה, מרבית השערים שלנו מהקישור ההתקפי שלנו, וכשברדה משחק לעיתים רבות כבלם\קשר אחורי, וסווסיה החלוץ הטוב ביותר בסגל בספסל, נתקענו עם דובב גבאי מכונת החמצות שערים כרונית.

נגד רעננה הגענו ל3-4 מצבים לשער ממשי ולא השכלנו לנצל זאת, פלט עדין חא מראה יכולות של חלוץ שישדרג את ההתקפה, ולו בעיטה אחת לרפואה בקושי נותן למסגרת, אני מאוד התאכזבתי מהקבוצה, קבוצה שלא מצליחה לנצח את רמת השרון ורעננה בבית אסור לה לחשוב בכלל על אליפות.

התבדינו שניקח את מלוא הנקודות במשחקים כאלה, אחרי בית"ר מצפה לנו סדרה של לא פחות מ-8 משחקים קשים על הנייר.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

יש תחושה כזו שברגע שאלישע עושה את החילוף הראשון כל המערך משתבש, פתאום אין סדר ופתאום אתה לא רואה סדר פעולות ברור.
זה לדעתי נובע מכך שאותו הרכב רץ ביחד כבר המון זמן, מצד אחד זה מחזק עוד יותר את התיאום בין שחקני ההרכב ובאמת רואים עמידה נכונה על המגרש, מצד שני מתחיל להיווצר פער לא קטן בין שחקני הספסל להרכב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אביב כתב:לפעמים אני תוהה - למה כל כך קשה לנו לפרגן ?
למה הסכין תמיד שלופה ורק מחפשים את מי לנעוץ בה ?
***סוף תהיה***
לא חושב ששייך לחוסר פרגון.
עד עכשיו ברור שיש חומר טוב וקבוצה שרצה יפה. יחד עם זאת יש גם דברים שצריך לשפר.
1. חילופים בהתאם למתרחש במשחק.
2. הרכב קבוע עם שיפורים בהתאם ליריבה. רעננה ורמה"ש צופפו את האמצע ולכן עדיף היה לשחק עם סוויסה שיכול לתת גב ולהחזיק כדור לעומת גבאי שמשחק יותר על שטח. גם דג'אני היה מתאים יותר להחזיק את האמצע במקום אראל.
3. ברדה הוא לא פליימייקר וגם לא קשר אחורי.
4. לזרוק 4/5 חלוצים זאת לא שיטת משחק. זה יכול לעבוד בסיטואציה מסויימת אבל לא כדרך.
5. אם הבאת שחקן רכש יקר כל כך וגבוה כל כך, אנא השתמש בו בחוכמה. שחק על כדורים גבוהים ולא על דריבל. זה לא עבד עם אקסברד, זה לא יעבוד עם פלט. הכדור נראה ממש קטן על הקרקע מגובה כזה :-)

בקיצור אחלה סיבוב. תמיד יש מקום לשיפור.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

* אני חושב שכל מי שעוד התלבט קיבל בשבת חותמת לכך שכשמשחקים מול קבוצות שמגיעות להסתגר המקום של דובב גבאי הוא בספסל.
עד היום ההחמצות שלו עוד התקבלו בהבנה מסוימת כי ניצחנו, הפעם זה עלה לנו בנקודות יקרות. אני הייתי פותח עם סוויסה במשחקים כאלה
ומעלה את גבאי לאחר עלייה ליתרון, אז מתפנים שטחים והוא יכול לממש את היכולות שלו. אסייג ואומר - נגד הפועל ת"א הייתי עולה עם גבאי בהרכב.
* מרכז השדה שלנו פשוט לא תורם התקפית. ולא, הריצות המיותרות של לוטם (מצוין הגנתית) לאורכו ולרוחבו של המגרש לא נחשבות תרומה
התקפית. על אראל כבר טחנו מספיק. איפה מסירה חכמה? איפה בעיטות מרחוק? בקיצור, דג'אני להרכב ומהר.
* שני המגנים שלנו רחוקים גם הם משיאם מבחינה התקפית. בכדורגל המודרני למגן תפקיד משמעותי מאוד בשבירת הצפיפות והתמיכה
בהתקפה. טור הבישולים וההרמות המדויקות של אילוז ודוידזאדה (לפחות מנסה) רחוק מאוד מלהיות מספק.
* אליניב ברדה חייב לשחק אך ורק כחלוץ. נקודה.
* תומר סוויסה חייב לשחק באמצע ולהפסיק להתבזבז באגף. נקודה.

שלח תגובה