ליגת ווינר : מחזור 28
Re: ליגת ווינר : מחזור 8
שימו לב שניצחון על רעננה יפתח ב-95% פער של 11 נקודות בינינו לבין המקום ה-5.
רמה״ש מוציאה תיקו גם בקריית אליעזר, הפער נותר 7.
שיהיה בהצלחה למכבי בדרבי.
שיהיה בהצלחה למכבי בדרבי.
מכבי ת"א עם ניצחון 1-0 קטן בזכות השופט בדרבי.
הפער ביננו גדל ל4 נק'.
הפער ביננו לבין חיפה אחרי התיקו 7 נק' , הפער מהפועל 9 נק'. שימו לב לבני סכנין שניצחון שלה מחר מצמצם את הפער ביננו לבינם ל3 נק' , אז נקווה לניצחון בית"רי.
הפער ביננו גדל ל4 נק'.
הפער ביננו לבין חיפה אחרי התיקו 7 נק' , הפער מהפועל 9 נק'. שימו לב לבני סכנין שניצחון שלה מחר מצמצם את הפער ביננו לבינם ל3 נק' , אז נקווה לניצחון בית"רי.
- ForeverRed
קרית שמונה מנצחת את בני יהודה 2-1 ומטפסת למקום ה-6.
סכנין מאבדת נקודות 0-0 מול בית"ר, פער 5 הנקודות מהמקום ה-3 נשמר.
בשבוע הבא הפועל ת"א יוצאת למשחק בסכנין, מכבי חיפה לקרית שמונה. מדובר ב-4 היריבות שלנו בצמרת ולפחות 2 מהן יאבדו
נקודות במחזור הקרוב. חייבים לנצל את זה, לנצח את בית"ר ולהגדיל את הפער בצמרת. קל זה לא יהיה!
סכנין מאבדת נקודות 0-0 מול בית"ר, פער 5 הנקודות מהמקום ה-3 נשמר.
בשבוע הבא הפועל ת"א יוצאת למשחק בסכנין, מכבי חיפה לקרית שמונה. מדובר ב-4 היריבות שלנו בצמרת ולפחות 2 מהן יאבדו
נקודות במחזור הקרוב. חייבים לנצל את זה, לנצח את בית"ר ולהגדיל את הפער בצמרת. קל זה לא יהיה!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רק אני החזקתי אצבעות להפועל ת"א ומסתכל בכלל מידי שבוע על מכבי ת"א בתקווה למעידות שלה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא,..... גם אני כך.Sir Alex Ferguson כתב:רק אני החזקתי אצבעות להפועל ת"א ומסתכל בכלל מידי שבוע על מכבי ת"א בתקווה למעידות שלה?
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- ForeverRed
ממש לא רק אתה.. אבל לדעתי זה פשוט מוקדם מידיי. אם נעקוף אותם עכשיו זה רק יעיר אותם, עדיף לחכות בסיבוב ולעקוף ברגע הנכון אם וכאשר.Sir Alex Ferguson כתב:רק אני החזקתי אצבעות להפועל ת"א ומסתכל בכלל מידי שבוע על מכבי ת"א בתקווה למעידות שלה?
בכל מקרה זה עוד רחוק ועדיף להתרכז כרגע בהבטחת המקום השני, מה שייתן שקט אולי להפתיע בהמשך.
שום דבר לא מוקדם,אנחנו לא נהג מירוצים מנוסה,צריך לדעת להמשיך להידבק למכבי ת"א,להזכירכם גם בשנה שעברה וגם השנה עד כה לא הייתה להם יריבה רצינית שתרוץ איתה ותפעיל עליה לחץ,ולכן אין לדעת מה יקרה אם הם יתחילו להילחץ מב"ש,כרגע הם משוחררים ורגועים והכל הולך להם,בוא נראה מה יקרה שיפעילו עליהם קצת לחץ.ForeverRed כתב:
ממש לא רק אתה.. אבל לדעתי זה פשוט מוקדם מידיי. אם נעקוף אותם עכשיו זה רק יעיר אותם, עדיף לחכות בסיבוב ולעקוף ברגע הנכון אם וכאשר.
בכל מקרה זה עוד רחוק ועדיף להתרכז כרגע בהבטחת המקום השני, מה שייתן שקט אולי להפתיע בהמשך.
עוד סיבה למה לא כיף לשחק ביום שני.
בני סכנין מוליכה 3-0 על הגועל ת״א (מפתיעים בחולשתם!)
מכבי ממשיכה לדרוס עם 2-0 במחצית על עכו.
דרך אגב,
שמתי לב שנגד קבוצות שבאות לעשות בונקר מול מכבי , סוזה עולה עם 3 בלמים כשזיו משחק בלם שלישי.
יאמר לזכותו שזה עובד פעם אחר פעם.
בני סכנין מוליכה 3-0 על הגועל ת״א (מפתיעים בחולשתם!)
מכבי ממשיכה לדרוס עם 2-0 במחצית על עכו.
דרך אגב,
שמתי לב שנגד קבוצות שבאות לעשות בונקר מול מכבי , סוזה עולה עם 3 בלמים כשזיו משחק בלם שלישי.
יאמר לזכותו שזה עובד פעם אחר פעם.

זה אומר שני דברים:
סכנין מתקרבת אלינו עד שתי נקודות.
ניצחון בשני המשחקים הקרובים ואנחנו בשלב מאוד מוקדם משאירים את הפועל ת"א 15 (!!!) נקודות מאחור.
בקיצור, ניצחון בשני חובה!
סכנין מתקרבת אלינו עד שתי נקודות.
ניצחון בשני המשחקים הקרובים ואנחנו בשלב מאוד מוקדם משאירים את הפועל ת"א 15 (!!!) נקודות מאחור.
בקיצור, ניצחון בשני חובה!
- The red one
עד כה בחמשת המשחקים במחזור ניצחו חמשת קבוצות הבית.
בני סכנין מפרקת לחלקיקים את הפועל תל אביב ומצמקת את הפער מאיתנו ל2 נקודות בלבד. אם חיפה תנחצ מחר בקריית שמונה (מה שלהערכתי לא יקרה) זה יצטצמם ל4.
חייבים לנצח את בית"ר!
ידידאל, אני לא חושב שהפועל תל אביב מהווה עלינו איום ...
בני סכנין מפרקת לחלקיקים את הפועל תל אביב ומצמקת את הפער מאיתנו ל2 נקודות בלבד. אם חיפה תנחצ מחר בקריית שמונה (מה שלהערכתי לא יקרה) זה יצטצמם ל4.
חייבים לנצח את בית"ר!
ידידאל, אני לא חושב שהפועל תל אביב מהווה עלינו איום ...
רביעייה בדוחא על הפועל באותו מקום שהם חטפו רביעייה מאיתנו... איזה ליגה פסיכית!!!!
(ואם לא שופטים ״צהובים״ אז גם ליגה ממש צמודה )
עם כל הכבוד לסכנין, זה מעיד יותר על חלושתה של הפועל מאשר על חוזקתה של בני סכנין.OMERREMO כתב:רביעייה בדוחא על הפועל באותו מקום שהם חטפו רביעייה מאיתנו... איזה ליגה פסיכית!!!!
באמת, ליגה מאוד שיוויונית אולי אפילו חלשה .

נראה לי איפשהו באמצע (לא הפועל חלשה ולא סכנין אימפריה) כי אותה הפועל עמדה כשווה ואף יותר מול מכבי... ליגה מוזרה ושיוויונית...שי האדום כתב:
עם כל הכבוד לסכנין, זה מעיד יותר על חלושתה של הפועל מאשר על חוזקתה של בני סכנין.
באמת, ליגה מאוד שיוויונית אולי אפילו חלשה .
בכל מקרה בעייה שלנו לפגוש אותם בבלומפילד אחרי תבוסה כזאת... אבל עוד חזון למועד(קודם נעבור את ביתר)
למה בעיה?OMERREMO כתב: נראה לי איפשהו באמצע (לא הפועל חלשה ולא סכנין אימפריה) כי אותה הפועל עמדה כשווה ואף יותר מול מכבי... ליגה מוזרה ושיוויונית...
בכל מקרה בעייה שלנו לפגוש אותם בבלומפילד אחרי תבוסה כזאת... אבל עוד חזון למועד(קודם נעבור את ביתר)
אף פעם לא הבנתי למה להיפגש עם קבוצה שנמצאת במומנטום שלילי זה דבר רע כל כך.
עדיף בהרבה מאשר ניצחון של הפועל ת"א בדוחא.
פשוט שאפו לסכנין.
לפני המשחק מולנו התוצאות התחילו לחרוק מבחינתם, ואז בא ההפסד 4-0 מולנו (והתקופה הזו רק מאדירה את אותו המשחק שלנו בדוחא) שהיה אמור להוריד אותם עוד יותר.
מאז?
תיקו עם בית"ר, השאר ניצחונות.
לפרק ככה את הפועל ת"א זה אף פעם לא קל.
שיגיע כבר שני!!!
אם המגמה של ניצחון הקבוצות הביתיות תימשך (נסתפק גם בתיקו בק"ש-חיפה), מחזור טוב+ מבחינתנו.