הפינה האופטימית - מחזור 14

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

הפינה האופטימית - מחזור 14

שליחה על ידי yedidel »

1. סיבוב חדש, יריבות שניצחו בשבת, לא מעט לחץ. ועדיין, ניצחון שלרגע לא הוטל בספק, מול יריבה שלהזכירכם הוציאה 0-0 בסכנין (שראינו למי היא מסוגלת). קבוצה עם אופי.

2. מדהים, מדהים, מדהים. טומיסלאב פאיוביץ פותח ב8 משחקים, שער חובה אחד. בינגו של אלישע. רק לחלום איפה היינו אם הוא לא היה נפצע בתחילת העונה.

3. אולי בגלל המחיר שלו זה מרגיש לי שביציע מצפים שהוא יקבל כדור עם הגב ויבקיע מול 4 שחקנים כל פעם. שורה תחתונה גליינור פלט עם משחק טוב, וכבר השווה את כמות השערים של גבאי עם עשירית מהדקות. בטוח שעוד כמה משחקים בהרכב נראה את הרמה האמיתית שלו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: הפינה האופטימית - מחזור 14

שליחה על ידי CrazyRed7 »

למרות הנפילות במחזורים האחרונים, הפער בצמרת ממשיך לגדול. 9 נק' ממקום רביעי ופער דו ספרתי מהפועל ת"א ומכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

איזה כיף שבהפעלת סעיף מימוש אופציית הרכישה, החוזה של פאיוביץ׳ ל-4 שנים קדימה נכנס לתוקף.
חבל שהדברים לא פשוטים כל כך עם סוארז, צמד פשוט נפלא.

בוזגלו בעוד משחק טוב מאוד עם שער ובישול.

פלט היה טוב במחצית הראשונה, מאוד אנרגטי, בשנייה נחלש.
חייב להיות יותר חד, הכדור שברדה שם לו על הרגל (אילוז וביטון, ללמוד!) היה חייב להיגמר ברשת. גם הכנסת הכדור לכיוונו בחצי השני של המחצית השנייה היה נראה כמו מצב שצריך להסתיים בנגיעה לפינה במקום עוד כדרור שבו הוא איבד את הכדור.
עם יותר דקות ועלייה בביטחון גם זה יבוא.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

פלט עצר כדורים עם הגב לשער וחילק כדורים עם הראש ברמה שלא רואים הרבה בארץ.
הבן אדם פשוט צריך לתפוס ביטחון, לא יכול להיות שמול הרוש הוא יבעט לידיים שלו במקום לתת לו טיל לחיבורים. מקווה שזה עוד יגיע.

בוזגלו במחצית הראשונה עשה פשוט הכל, מחצית שנייה ברדה ונאסר התחילו ליזום ולעזור לו.

אהבתי את המשחק של גל אראל היום! באמת קשר אחורי קלאסי, אם יעלים את הטעויות המפגרות שיש לו לפעמים הוא יהיה באמת שחקן אחורי מושלם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אני לוקח מהמשחק דווקא את משחקו של בן ביטון - מגן ימני צעיר ומבטיח שסוגר לנו את צד ימין לשנים הבאות.

הקישור שיחק באופן טוב יחסית אם כי חסר שחקן 'נושך' ואיכותי באמצע והמאמצים להחתמתו של נוסא איגייבור (כנסו לפורום מלפפונים...חחח) בהחלט מצדיקים הבאתו של שחקן ברמה שכזו שישלים לנו קישור איכותי במיוחד

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

בן ביטון - מגן מצויין , פרוספקט עתידי צריך לקבל יותר דקות במיוחד שפלט משחק.
אחד המגנים היחידים שאני ראיתי שמסוגל להרים תוך כדי ריצה כדור מדוד וזה חשוב מאוד.

*פלט - ברוך הבא. סוף סוף משחק טוב של ההולנדי המעופף , נלחם , הוריד כדורים עם הראש , עם החזה, עם הרגל , פתח את המשחק לאגפים , משחק ראש מצויין יש לו , צריך לקבל יותר ביטחון והוא עוד יהיה מצויין תזכרו את המילה שלי.

*בוזגלו - הילד ענק. שוב בוזגלו בעוד משחק גדול , רק שימשיך ככה. 6 בישולים ו4 גולים מכובד מאוד.

*פאיוביץ'&סוארז - אני רואה אותם משחקים ואני נהנה לא פחות מאשר החלק הקדמי ,כל כך חכמים , כל כך חזקים , תענוג שתיהם.

* קובי דג'אני - שחקן כזה צריך להיות בהרכב. המסירות שלו מדוייקות כמו שעון שוויצרי , עושה הרבה סדר במגרש. במשחק מול הפועל בבלומיפלד הוא צריך לשחק במקום זינו או אראל.

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

פלט-למרות המחצית השניה הפחות טובה שלו נתן משחק טוב.כמו שאמרו פה הוריד כדורים עם הראש בצורה נפלאה וגם בפתיחת המשחק ראו עליו ניצוצות והמון רצון להוכיח.אולי כדי להביא לו הרבה 90 דקות חחחחח
בכל מקרה לדעתי נגד הפועל הוא לא צריך לפתוח בגלל שצריכים מהירות נגד ההגנה האיטית שלהם.

פאיוביץ וסוארס-צמד בלמים נפלאים.תענוג.אפשר להוסיף את אג'ידה להגנה אבל מסכן היה נטול עבודה חחחחח

בוזגלו-אם ימשיך ככה לאליניב יהיה קרב קשה לתואר רכש השנה.ממשחק למשחק הוא משתפר.חוויה לראות אותו ואת הלחימה שלו

גל אראל-הראה שיפור לעומת המשחקים הקודמים שלו.לדעתי אבל דג'אני חייב לפתוח במקומו בגלל היתרון בכדורי עומק וסדר

אליניב-שוב אומרים גם לא במשחק גדול הוא מהבולטים.תודה אליניב!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

*מאור בוזגלו - מידת ההצלחה של הקבוצה תלויה בו משמעותית. סוחב את הקבוצה במשחקים האחרונים.
*גל אראל - לאחר תקופה לא טובה מגלה יכולת משופרת בשני המשחקים האחרונים.
*טומיסלאב פאיוביץ - באוויר, בים וביבשה. ראשון לכל כדור.
*קובי דג'אני - קלאסה של שחקן, להרכב ומהר!
*הפועל באר שבע - לומדת להתמודד עם בונקרים. בהנחה שהמגמה עוד תימשך ואפילו תחמיר בהמשך,
נקווה לשיפורים נוספים בתחום.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

פאיוביץ-סוארס:פשוט כיף לראות אותם ביחד,אפשר גם לתת מילה טוב לאגידה שנותן שקט מאחורה.

בוזגלו:היה רמה מעל כולם אתמול,פשוט תענוג לראות אותו בתקופה האחרונה.

ז׳ינו:אני עדיין לא חושב שהוא מפוצץ כישרון,אבל אולי השחקן ששם הכי הרבה את הלב על המגרש,וזה בא לידי ביטוי ביכולת שלו.

פלט:עדיין גמלוני וחסר ביטחון,אבל אתמול עשה הרבה מאוד עבודה.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

ניצחון חשוב מאוד שפתח פער ממכבי חיפה והפועל ת"א

סוארס ופאיוביץ' - תהנוג

דג'אני - לא מבין איך הוא לא פותח. ד"א הבנתי דאלישע אמר היום ברדיו שהוא לא פוסל את השחרור שלו

בן ביטון - יכולת התקפית טובה מאוד. ברגע שמשחקים נגד קבוצות שבאות לשחק על נקודה הוא חייב לשחק
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

תרשו להוסיף עוד משהו קטן... אופיר דודזאדה! המגן השמאלי הכי טוב בארץ! אין ויכוח!

שלח תגובה