דמעות אושר חונקות את גרוני.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

דמעות אושר חונקות את גרוני.

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אושר שמחה האנדרלנין זורם בגוף ולא מרפה,איזה אושר הקבוצה הזו מעניקה לנו העונה אך איזה כייף,
ראינו את המשחק בבית וזו הפעם השניה שבאר שבע מבקיע שלושה שערים בבלומפילד ואני לא שם,
בפעם הקודמת זה היה מול מכבי תל אביב עם המספרת של אבוטבול, גם אותה ראיתי דרך מסך הטלויזיה ואני לא מצטער,
עניין אידיאלוגי כל פעם שמקפצים את מחיר הכרטיס למאה שקלים אני בחרם צרכן פרטי,
ישבנו וראינו קבוצה שבאה לעשות את העבודה, קבוצה שנמאס לה לחלק מתנות ולהוציא קבוצות ממשבר,
והגדיר זאת הכי טוב ידידאל שצפה יחד איתי במשחק "הכי כייף לעשות להפועל תל אביב הפועל תל אביב" תענוג פשוט תענוג,
כן היה קצת חשש,בן תורגמן רצה רצה מאוד אבל כנראה קשה מאוד להכנס לנעליו של אופיר,
זה לא פשוט רק עכשיו אנו מגלים עד כמה אופיר גורם משמעותי בריצה של הקבוצה,זה לא חס וחלילה שבן לא היה טוב, אבל
לאופיר יש ערך מוסף שאין לשום מגן שמאלי בארץ היום,מחויבות ויכולת הגנתית מין המשובחות שנראו כאן,
אלישע הכין אותם היטב למשחק,למרות הטעיות בהגנה כל שחקן חזר לעמדת המוצא שלו במהירות,
דבר שגרם לשחקני הפועל תל אביב, להניע את הכדור ולהוריד מהם את ההתלהבות והמרץ עוד לפני השליש האחרון של המגרש,
בצורה הזו האמינו לי גם עוד יומיים תל אביב לא הייתה כובשת,
אני מתרגש אני מאושר יש יש יש יאללה הפועל,
:דגל: :דגל: :דגל:

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

Re: דמעות אושר חונקות את גרוני.

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

הסניגור האדום כתב:אושר שמחה האנדרלנין זורם בגוף ולא מרפה,איזה אושר הקבוצה הזו מעניקה לנו העונה אך איזה כייף,
ראינו את המשחק בבית וזו הפעם השניה שבאר שבע מבקיע שלושה שערים בבלומפילד ואני לא שם,
בפעם הקודמת זה היה מול מכבי תל אביב עם המספרת של אבוטבול, גם אותה ראיתי דרך מסך הטלויזיה ואני לא מצטער,
עניין אידיאלוגי כל פעם שמקפצים את מחיר הכרטיס למאה שקלים אני בחרם צרכן פרטי,
ישבנו וראינו קבוצה שבאה לעשות את העבודה, קבוצה שנמאס לה לחלק מתנות ולהוציא קבוצות ממשבר,
והגדיר זאת הכי טוב ידידאל שצפה יחד איתי במשחק "הכי כייף לעשות להפועל תל אביב הפועל תל אביב" תענוג פשוט תענוג,
כן היה קצת חשש,בן תורגמן רצה רצה מאוד אבל כנראה קשה מאוד להכנס לנעליו של אופיר,
זה לא פשוט רק עכשיו אנו מגלים עד כמה אופיר גורם משמעותי בריצה של הקבוצה,זה לא חס וחלילה שבן לא היה טוב, אבל
לאופיר יש ערך מוסף שאין לשום מגן שמאלי בארץ היום,מחויבות ויכולת הגנתית מין המשובחות שנראו כאן,
אלישע הכין אותם היטב למשחק,למרות הטעיות בהגנה כל שחקן חזר לעמדת המוצא שלו במהירות,
דבר שגרם לשחקני הפועל תל אביב, להניע את הכדור ולהוריד מהם את ההתלהבות והמרץ עוד לפני השליש האחרון של המגרש,
בצורה הזו האמינו לי גם עוד יומיים תל אביב לא הייתה כובשת,
אני מתרגש אני מאושר יש יש יש יאללה הפועל,
:דגל: :דגל: :דגל:
ככה אני אוהב!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: דמעות אושר חונקות את גרוני.

שליחה על ידי yossi »

השמחה שהייתה בחגיגות הסיום- פשוט וואו, היה אדיר.
האי-יו-יה עם השחקנים, ובכלל כל החגיגות היו סופר מרגשות.
החגיגות נמשכו בשירה אדירה של גוש אדום אל מחוץ לבלומפילד, כואב הלב שהייתי צריך לחתוך לאוטובוסים של ההסעות במקום להמשיך עם כולם.
הרבה צילמו את הטירוף שהיה שם, להעלות במהירות!

שלח תגובה