הפינה האופטימית למחזור 15

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: הפינה האופטימית למחזור 15

שליחה על ידי אריק »

1. כמובן שגבאי עם ניצול מצבים מקסימלי הגיע סוף סוף לעונה וסיים משחק בלי החמצות:)

2. וויליאם סוארס היה היום מעל כולם לדעתי עם משחק הגנה משובח.

3. בן תורג'מן - היה קצת מבוהל אבל הכל עניין של בטחון. משחק עם שכל והראה הרבה כדורגל במיוחד אחרי ה-2:1

4. ברדה עם משחק מצוין אחרי תקופה לא כל כך טובה.

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

נתון מדהים: כל משחק שהובלנו בו העונה ניצחנו (גם אם הקבוצה השניה הצליחה לחזור למשחק)
ובן טורג׳מן לצד כמה טעויות לא קטנות וירידה איטית להגנה עשה כמה מהלכים יפים מאוד ולדעתי עוד כמה שנים כשאופיר יצא לאירופה יהיה לנו על מי לסמוך

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אז אני דווקא בשונה מכם חושב שהיה משחק טקטית הכי טוב שלנו העונה. צריך להבין שבלומפילד זה כמו הקאמפ- נואו של ישראל מגרש ביתי שקשה מאוד לשחק בו והפועל עשתה את זה מצוין.
היא עשתה את זה מצוין לא במשחק של שליטה אלא בסבלנות, במתפרצות, בניצול מצבים וגם במשחק הגנה.
קשה מאוד לשחק נגד קבוצה טובה (והפועל ת״א קבוצה טובה ביחידים שלא התחברה- ואתמול כמשחק זה היה משחק טוב שלהם) שמשחקת 4-3-3 ותמיד יש לה קשר/חלוץ פנוי בגלל מערך שונה משלנו 4-2-2, ואתמול זה רמזי ספורי שהיה פנוי רוב הזמן.
*תורג׳מן-טבילת אש ראשונה היה במשחק בסדר גמור סגר כמה פעמים טוב ועם עזרה יותר משמעותית מאחד הקשרים בקו שלו ליאור לוי לא תוקף כלכך הרבה.
*דובב גבאי- משחק מעולה שלו ציון 10. רק שימשיך ככה ולא יכנס לתרדמת חורף כמו תמיד.
*אליניב ברדה- גאון כדורגל, אישיות משחק בשביל הקבוצה ולא בשביל ההצלחה האישית שלו. מושא לההערצה.
*אלישע והספסל- אלישע בנה השנה יופי של קאדר גם בספסל וגם בהרכב. כיף לראות שכשחקן נפצע יש שחקן רעב להצלחה שעולה לשחק. יאמר לזכותו של אלישע שהוא מתאים יפה בשיטות משחק בין פלט, גבאי וסויסה ושומר על כולם רעבים.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

השורה התחתונה:
אני זוכרת את עצמי בדי הרבה משחקים נגד הפועל ת"א בהם הקבוצה שלי משחקת יותר טוב (בטח בוסרמיל). בודדים המקרים שניצחנו (גם בוסרמיל, בבלומפילד אני לא זוכר את הניצחון האחרון כי הייתי בת שנתיים).
ובשורה התחתונה - מתוק יותר לנצח ולשחק לא טוב.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מנחוסים? בשפע
לנצח סוף סוף את פחיפה, לשבור את המנחוסים של רעננה ורמה״ש, לנצח בקריית שמונה לראשונה בליגה הראשונה בחוץ, מנחוס שמינית הגמר שאנחנו לא עוברים וכו׳

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

1.דובב גבאי-משחק מעולה שלו היום.מעבר לשלושער הבחור שרף היום שטחים ולא הפסיק לעבוד.צריך גם הרבה ביצים לבעוט 2 פנדלים לאותה פינה

2.סוארס-בשבילי הבלם הטוב ביותר בליגה,ולא ישכנעו אותי אחרת.אפשר להוסיף גם את העבודת צוות הטובה שלו עם פאיוביץ' המצויין

3.בוזגלו-ממשיך להיות השחקן המרכזי בקישור שהכל עובר דרכו.עוד משחק מעולה שלו

4.בן תורג'מן-מחצית ראשונה בינינות שלו.נכנס לאט למשחק אבל במחצית השניה הראה לנו מה הוא שווה.משחק יפה שלו בעיקר בעליות למעלה.מאמין שנראה ממנו עוד שיפור כי בכל זאת אלה דקות ראשונות שלו בליגת העל

5.קהל-מי היה מאמין ש2500 אוהדים שלנו ישתיקו את ה7000 אוהדים של הפועל.פשוט לא שמעו אותם.עידוד אדיר שלנו.קהל מספר 1!!!!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הנקודות היחידות!
סוארז פאיוביץ- אין ספק שהרבה זמן לא היה לנו צמד כזה. ובגלל זה אני אומר שחייב לשחק יותר גבוהה, כי יש על מי לסמוך מאחורה.
הקהל- מטורף.
אופיר דאויזאדה - אנשים אמרו פה שהוא ירד בכושר, אבל לא יאומן כמה הוא היה חסר אתמול, היציאות שלו קדימה, מסירות העומק שלו, הלחץ שהוא עושה, העירנות שלו.
אג'ידה - למרות שהגול די באשמתו, אבל הוא הציל אותנו מ2-3 גולים בטוחים.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

להיות אלו שמקבלים קבוצות בדיוק אחרי שמכבי וסכנין נותנות להם כאפה, לא לתת להם לצאת מהמשבר אלא לתת כאפה שלישית זה דבר שמעולם לא התאפיינו בו...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

שלח תגובה