אני חושב שמגיעה לו התנצלות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

אני חושב שמגיעה לו התנצלות

שליחה על ידי yedidel »

האמת, אני לא מאלה שמחכים בפינה להגיד "אמרתי לכם".
מצד שני, מאחר שמדובר בכבודו של אחר אני מרשה לעצמי.

בקיץ היו פה כל מיני ויכוחים על עמדת המאמן, שחלק מהאנשים טענו שאם יש הזדמנות להביא את רב"ש אז חייב לנצל אותה ושהוא הרבה יותר איכותי מאלישע.

עכשיו, אין ספק שרב"ש עשה הישג נדיר בקרית שמונה. אבל כמו שאמרתי אז, שנה אחת, טובה ככל שתהיה, לא משתווה לעשרות שנות קריירה ולא מעט הצלחות.
היום, אחרי שני נצחונות, 15 נקודות פער והבדל תהומי, אני חושב שאפשר להגיד שהפערים בנסיון באים ליותר ביטוי בצורה מובהקת.

ייתכן מאוד שרב"ש יתאושש, ילמד ויגדל להיות מאמן גדול. אבל זה פשוט לא לעניין לשים אותו באותו דרג עם אלישע לוי. הוא צריך לקרוע עוד כמה זוגות נעליים...

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: אני חושב שמגיע לו התנצלות

שליחה על ידי RedRock »

Sir Alex Ferguson...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

עונה מדהימה לאלישע אין ספק. מגיע לו קרדיט.

אבל את העונה הקודמת כנראה קל לכם לשכוח. הפסד בנתניה ואתמול היינו משחקים נגד בית"ר ת"א.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

חושב שאתה מגזים. בכל מקרה יימדד בסוף העונה.

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

אני מסכים איתך מאמן שלא מתבייש להגיד באנו לשחק על תוצאה ולוקח 3 נקודות להבדיל ממאמנים שגם את זה לא מצליחים לא משחק גדול שלנו אבל בכל זאת מנצחים שאפו לאלישע
רק העניין עם החילוף של דגאני היה יכול לבוא מוקדם יותר
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:חושב שאתה מגזים. בכל מקרה יימדד בסוף העונה.
זה כל הנקודה. לא מודדים מאמן עם כזה רזומה ע"פ עונה אחת.
לכל מאמן יש עונות יותר טובות ופחות טובות, ואי אפשר להשוות בין מאמן עם 5 שנות נסיון לכזה עם 25.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

yedidel כתב:
זה כל הנקודה. לא מודדים מאמן עם כזה רזומה ע"פ עונה אחת.
לכל מאמן יש עונות יותר טובות ופחות טובות, ואי אפשר להשוות בין מאמן עם 5 שנות נסיון לכזה עם 25.
הגדיר את זה הכי טוב הכתב של וואלה,
"אלישע לוי בטח לא שם לב לזה, אבל מניצחון לניצחון הוא מתלבש אלגנטי יותר, כאילו האבולוציה של המלתחה שלו מנסה בכוח להעיף אותו מבית שאן לליגת האלופות"
ועצם גם כאן הוא עובר איזה שהיא אובולוציה גם מבחינה מקצועית ומנטלית.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הסניגור האדום כתב: הגדיר את זה הכי טוב הכתב של וואלה,
"אלישע לוי בטח לא שם לב לזה, אבל מניצחון לניצחון הוא מתלבש אלגנטי יותר, כאילו האבולוציה של המלתחה שלו מנסה בכוח להעיף אותו מבית שאן לליגת האלופות"
ועצם גם כאן הוא עובר איזה שהיא אובולוציה גם מבחינה מקצועית ומנטלית.
הגדרה מדוייקת להפליא.
חשבתי שרק אני שמתי לב לזה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

מי שבעיקר נתנה לנו לאכול את הכובע היא אלונה.
כשכולם פיטרו כבר את אלישע היא קיבלה החלטה שהוא יודע יותר טוב מכולם מה לתקן ועל כן גם השאירה אותו, המשכיות זה אחד הדברים הכי חשובים בכדורגל, במיוחד כשהמאמן שלך הוא אחד שעשה דבר או שניים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

המאמן הגדול מכולם שעבד פה,ןאני לא מדבר רק מקצועית,שקט,צנוע,עם רגליים על הקרקע שבנה פה תלכיד של שחקנים בצלמו ודמותו שעושה השנה מה שאף אחד לא ציפה.
והעובדה שהוא מאוד אהוב נעוצה בזה שלמרות שהיתה לו חרא של עונה שעברה,לא שמעתי קונצנזוס בקהל ולא קללות מרעישות לפטר אותו,בניגוד לקודמיו שבעונות יותר טובות אפילו מעונה שעברה עברו פה גיהנום (שהגיע להם).
כבוד גדול לאלונה שראתה מה שהרבה לא ראו,במיוחד בתקשורת צמאת הדם ומטיפה לאלימות כמו אצלנו שיום אחד אתה מלך וביום השני הקוסם והמכשפה וההוא עם הקרחת והפרצוף של הבולדוג משסים בך את שיניהם כיוון שלא קיבלו לילה קודם.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אז הנה אני אומר:
גם אצל אלישע ובעיקר אצל אלונה נפל האסימון (לצערי עדיין לא לגמרי כי השיווק והדיברור ניראים כמו שכונה).
לא חושב שהיינו צריכים לאכול 5 שנים של ח-רא וקש ממנה בשביל להגיע לזה, אבל עכשיו שזה קורה ולמרות שהדרך אל האושר עדיין ארוכה - אני מסיר בפני שניהם את הכובע.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

8red כתב:אז הנה אני אומר:
גם אצל אלישע ובעיקר אצל אלונה נפל האסימון (לצערי עדיין לא לגמרי כי השיווק והדיברור ניראים כמו שכונה).
לא חושב שהיינו צריכים לאכול 5 שנים של ח-רא וקש ממנה בשביל להגיע לזה, אבל עכשיו שזה קורה ולמרות שהדרך אל האושר עדיין ארוכה - אני מסיר בפני שניהם את הכובע.
לא מסכים. התהליך שעברה הקבוצה הוא מדהים. צמחנו וגדלנו יחד עם אלונה ויחד עם הטעויות. העבירה אותנו סדרת חינוך, למדנו לקבל הפסדים וניצחונות בפרופרציות. יצרה קונצנזוס של קהל תומך ולא קהל שבא להוציא מרמור מהבית. נתנה לקלינגר למרות הכישלון והחליפה כשלא היו התאמות נכונות. הכישלונות המתמשכים שהיו בעידן אלונה גרמו לה להבין והכשירה אותה לימים כאלה, ששווה להשקיע כי לחץ של צמרת הוא מתוק, להפך מלחץ של תחתית. ואסור לנו לשכוח, שהמושיע השני ברדה הגיע ובלעדיו לא הינו מצליחים להחתים את בוזגלו. מהעונה הבאה לא יהיה שחקן שלא ירצה לבוא לב״ש ואז דברים יראו אחרת.
שלא יגמר לעולם!!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני נותן לאלישע קרדיט אחד. וזה על בחירת הסגל.
המון המון שנים לא בנו כזה סגל, ואני לא מדבר מבחינת שמות.
החוכמה בבחירת הסגל, ההיררכיה המצויינת, לכל שחקן יש מחליף ואפילו 2.

אני מאוכזב מאלישע, מבחירת הרכבים מסויים למשחקים מסויימים למשל, המשחק אתמול.
מאוכזב מאוד מהתיאום בין השחקנים, גם ביציאה מהמתפרצות החוסר תיאום צועק לשמיים.
למרות ששיחקנו עם 2 קשרים הגנתיים, המון המון חורים בין הבלמים לקשרים, שוב פעם תיאום גרוע בצורת המשחק.
חוסר רוטציה ומקובעות.
אם יביאו עוד מאמן כושר בעל השכלה גבוהה בנושא, זה יעשה לנו רק טוב.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

אז הנה ״המקובע עם ההרכבים והחילופים הקבועים״ לפי ספורט 5 מתרגל את סויסה ופלט על חשבון נאסר וגבאי(אחרי שלושער) כמובן שאם חלילה יהיה תיקו/ הפסד תוכלו להגיד למה הוא עשה שינוי....
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

OMERREMO כתב:אז הנה ״המקובע עם ההרכבים והחילופים הקבועים״ לפי ספורט 5 מתרגל את סויסה ופלט על חשבון נאסר וגבאי(אחרי שלושער) כמובן שאם חלילה יהיה תיקו/ הפסד תוכלו להגיד למה הוא עשה שינוי....
הגיע הזמן ששיטת הרוטציה תגיע גם אלינו. אני רק חושש מזה שסוויסה יחפש בכוח להבקיע במקום לבשל לפלט. אבל אין ספק שהמחשבה של אלישע נכונה.

שלח תגובה