6+6=10

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

6+6=10

שליחה על ידי OMERREMO »

המטרה: 10000 צופים בוסרמיל בשבת!
6000 אוהדים+- הקבועים שלא משנה יריבה אטרקטיבית או שידור או שעה או יום כל אחד ״ישכנע״/יגרור/יביא איתו עוד אחד והנה לכם ווסרמיל כמעט מלא (כמובן ש 6+6 יוצא 12 אלף) אבל לא נחלום רחוק מידי ונצפה שווסרמיל יהיה sold out אבל אפשרי להגיע לרבבת צופים בווסרמיל.
איך? אז בלי להשתמש במושג השחוק פה בפורום ״שיווק״.... שער תשע במשחק הזה חייב להיות שלנו ושער שלוש להתמלא ע״י אחת מהדרכים- מחיר מוזל(ילדים נשים חולצה אדומה) או מחיר רגיל אבל מקנה כניסה גם למשחק הבית הבא(מכבי חיפה) או כרטיס משולב אב ובנו....
בשבת בווסרמיל 10,000 צופים
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

Re: 6+6=10

שליחה על ידי המשוגע האדום »

הבאסה זה שיש שידור למשחק
נגד מכבי פתח תקווה הגיעו הרבה למשחק באותה שעה
נקווה שהנצחון על הפועל יוציא עוד אוהדים מהכורסאות ...

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

כרטיסים לשער 3 ב-60/30.
ככה שלחו בהודעה לנייד.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הבנתי שגם יש אפשרות לקנות כרטיס משולב מבוגר+ ילד לשער 3 ב-60 ש"ח במכירה מוקדמת.
קורא למי שיכול שיקנה כרטיס כזה ויכניס גם ילד שהוא לא מכיר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

צעדים מתבקשים ומבורכים....

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

צעד מבורך ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

הכרטיס המשולב זה רק ל 100 הראשונים שירכשו כרטיס , לפי האתר הרשמי...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

שיווק נחמד מינוס אבל אפשר הרבה יותר .

כמו למשל שסביר להניח שלא יבואו אלפי צופים מעכו , אז אפשר לנצל את שער 9 , רואים הרבה יותר טוב משער 3 וזה ימכור הרבה יותר כרטיסים לשער 9 מאשר ל3
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הראל כתב:שיווק נחמד מינוס אבל אפשר הרבה יותר .

כמו למשל שסביר להניח שלא יבואו אלפי צופים מעכו , אז אפשר לנצל את שער 9 , רואים הרבה יותר טוב משער 3 וזה ימכור הרבה יותר כרטיסים לשער 9 מאשר ל3
צודק. בסיסי.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

עבודה בעיניים ה 60/30.
אני מוכן לקחת אוהד אוהד שיושב באחד מהיציעים 2/5/6 ולשים אותו ביציע 3 בחינם ואני בטוח שהוא יעדיף לראות בבית.

שער 3 לא שווה יותר מ 20 שח. שערים 2/5/6 לא שווים יותר מ 40 שח.
וסרמיל אצטדיון לא ראוי.

רוצים אצטדיון מלא? רוצים לגדל דור חדש של אוהדים? רוצים למנף את ההצלחה? 40-20.
זה שהקבוצה מקום שני לא אומר שצריך לקחת 60/80 שקל לכרטיס. זאת שערורייה.

ובמועדון צריכים להבין שמשחק נגד מכבי ת"א/מכבי חיפה/הפ' ת"א/בית"ר לא שווה ערך למשחקים כמו נגד רמה"ש או עכו מבחינת עלות כרטיסים!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

כל עניין השיווק של משחקי הקבוצה הוא עניין של תפיסת עולמו של האוהד. אם האוהד בא בגישה של מה הקבוצה/ מתקן יכול לתת לי כדי שאזיז עצמי מהכורסא אז ווסרמיל לא שווה גם חמישה שקלים. לעומת זאת אם האוהד בא בגישה של מה אני יכול לעשות כדי לבוא לראות את הקבוצה שלי ולתמוך בה אז ווסרמיל שווה גם 120 שקלים לכרטיס ( עבורו ).
אם תשאלו אותי - אני מעדיף שכל האוהדים שעושים טובה שהם באים יישארו בבית ולא יתמרמרו על כל חילוף שלא נראה להם כי בכל זאת הם עשו לקבוצה טובה שהרימו עצמם מהכורסא ובאו למגרש ואפילו שילמו על זה כסף.
חברים - זה המוצר. הוא לוהט השנה. זה המחיר שלו. טוב לך - בוא. לא טוב - דני נוימן יספק את השירות בטלויזיה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביב כתב:כל עניין השיווק של משחקי הקבוצה הוא עניין של תפיסת עולמו של האוהד. אם האוהד בא בגישה של מה הקבוצה/ מתקן יכול לתת לי כדי שאזיז עצמי מהכורסא אז ווסרמיל לא שווה גם חמישה שקלים. לעומת זאת אם האוהד בא בגישה של מה אני יכול לעשות כדי לבוא לראות את הקבוצה שלי ולתמוך בה אז ווסרמיל שווה גם 120 שקלים לכרטיס ( עבורו ).
אם תשאלו אותי - אני מעדיף שכל האוהדים שעושים טובה שהם באים יישארו בבית ולא יתמרמרו על כל חילוף שלא נראה להם כי בכל זאת הם עשו לקבוצה טובה שהרימו עצמם מהכורסא ובאו למגרש ואפילו שילמו על זה כסף.
חברים - זה המוצר. הוא לוהט השנה. זה המחיר שלו. טוב לך - בוא. לא טוב - דני נוימן יספק את השירות בטלויזיה.
חשיבה לא נכונה אביב.
צריך לצאת מהחשיבה של רק מי שהוא אוהד שרוף שיבוא לאיצטדיון, וצריך לפנות גם לאוהדים שלא עושים בכל שנה מנוי ושלא באים תמיד לכל משחק. גם כי הם כוח כלכלי גדול מאוד, וגם כי אם ההצלחות ימשיכו הם יכולים להצטרף למעגל השרופים ולהגדיל אותו (מכיר לא מעט כאלה שבאו לכמה משחקים, נתפסו ב"חיידק" והפכו לאוהדים שרופים).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

Sir Alex Ferguson כתב: חשיבה לא נכונה אביב.
צריך לצאת מהחשיבה של רק מי שהוא אוהד שרוף שיבוא לאיצטדיון, וצריך לפנות גם לאוהדים שלא עושים בכל שנה מנוי ושלא באים תמיד לכל משחק. גם כי הם כוח כלכלי גדול מאוד, וגם כי אם ההצלחות ימשיכו הם יכולים להצטרף למעגל השרופים ולהגדיל אותו (מכיר לא מעט כאלה שבאו לכמה משחקים, נתפסו ב"חיידק" והפכו לאוהדים שרופים).
אני דווקא מתחבר מאוד למה שאביב כתב למרות שיש גם בדברייך מן הצדק.... אבל לא סתם כתבתי בפתיחת האשכול שאני פחות מדבר על שיווק אלא מה אנחנו יכולים לעשות..(כמובן שבעניין שער 9 רק ההנהלה/משטרה יחליטו) וכן שער שלוש(לא רק במשחק הזה) צריך להיות מוזל אבל מכאן עד לדברים שנאמרים כאן(10/20) אין שום היגיון בזה ואתה פוגע בקהל המנויים.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

בעונת הפתיחה המרהיבה בתולדות המועדון, שמנצחים את שתי התל אביביות בבית, אחת מהם אחת הקבוצות האימתניות שניבנו אי פעם בכדורגל הישראלי, את האדומה הבסנו גם בחוץ, והירושלמים טעמו טעם מר בדמות שני הפסדים חד צדדים, שני מועדונים שלקחו דאבל עד לפני 4 שנים, כשאנחנו תוקעים יתד בצמרת, ובאים לך בקושי 8 אלף אוהדים למשחק ביתי גם נגד עכו ורמת השרון, מעיד על אכזבה גדולה מקהל שיש לו פוטנציאל אדיר למלאות איצטדיון לא רק נגד מכבי.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אביב כתב:כל עניין השיווק של משחקי הקבוצה הוא עניין של תפיסת עולמו של האוהד. אם האוהד בא בגישה של מה הקבוצה/ מתקן יכול לתת לי כדי שאזיז עצמי מהכורסא אז ווסרמיל לא שווה גם חמישה שקלים. לעומת זאת אם האוהד בא בגישה של מה אני יכול לעשות כדי לבוא לראות את הקבוצה שלי ולתמוך בה אז ווסרמיל שווה גם 120 שקלים לכרטיס ( עבורו ). אם תשאלו אותי - אני מעדיף שכל האוהדים שעושים טובה שהם באים יישארו בבית ולא יתמרמרו על כל חילוף שלא נראה להם כי בכל זאת הם עשו לקבוצה טובה שהרימו עצמם מהכורסא ובאו למגרש ואפילו שילמו על זה כסף. חברים - זה המוצר. הוא לוהט השנה. זה המחיר שלו. טוב לך - בוא. לא טוב - דני נוימן יספק את השירות בטלויזיה.
. מלך!!

שלח תגובה