מונולוג קטן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

מונולוג קטן

שליחה על ידי אדום זקן »

מכובדיי,חייב לשתף אתכם בהרגשה שמלווה אותי כבר זמן מה,וקיבלה חותמת אחרי המשחק מול הפועל ת"א.
כן.. אני חושב שהשנה זה אפשרי,תקראו לי מטורף,חסר הבנה,חולם בהקיץ,אבל משהו בתחושת הבטן שלי אומר שאם השחקנים,הצוות המקצועי וההנהלה בראשות אלונה יאמינו בזה,אשפר השנה ללכת עד הסוף.
בטח אחרי ההצגה של מכבי אתמול תגידו "הבחור לא שפוי",אבל אין לי דרך להסביר למה באמת אני חושב ככה.
אולי בגלל שאף אחד לא סופר אותנו,אולי בגלל שזו פתיחת העונה הטובה ביותר בהיסטוריה,אולי בגלל שהשנה יש שחקנים עם אופי של ווינרים,אולי בגלל שמכבי לא כזאת גדולה,פשוט בינתיים הכל הולך לה.
קצב צבירת הנקודות שלנו הוא מדהים,של קבוצות שרצות לאליפות,ואני חושב שהכל בראש,הכל עניין של אמונה.
אסור אבל אסור לקבוצה לשחק על המקום השני,אם הם ישחקו עליו הם יפסידו אותו בוודאות,צריך ללכת בתחושה שאין מה להפסיד,הרי את המטרות כבר אפשר להגיד שהשגנו,פלייאוף עליון וכנראה גם שנהיה באירופה אם לא יקרה משהו הזוי.
אנחנו צריכים להמשיך ולרדוף אחרי מכבי ת"א כי זה מה שיביא אותנו לשיאים חדשים כל הזמן,המרדף הזה אחרי הטוב ביותר,ככה גם יוצא ממך הטוב ביותר,כמו בכל דבר בחיים.
השחקנים חייבים להאמין,התיקו נגד עכו זה נטו פסיכולוגי,הם לא האמינו שכל כך מהר הם יעלו ליתרון,ומרוב שהתבלבלו הלכו אחורה כדי לשמור עליו.
זה סימפטום של קבוצה שלא מאמינה בעצמה.
אני מקווה שגם השחקנים וגם ההנהלה יקראו את זה כי אני חושב שיש לנו מספיק ווינרים בקבוצה שיכולים לסחוף אחריהם את השאר.
אלונה צריכה להאמין ואם כן צריך לנחות פה שחקן משמעותי ביותר שיעשה את ההבדל,הקהל צריך להאמין ולדחוף בכל הכוח ולא לשרוק בוז שלא הולך.
ואלישע... הוא כבר מאמין רק שותק ומפחד לקבל זבנג.
השנה זה הצ'אנס,נכון שיותר בריא לקבוצה לבנות את עצמה כקבוצת צמרת לאורך שנים,אבל שנותנים לך אתה צריך לקחת ואם בכוח אז בכוח.

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: מונולוג קטן

שליחה על ידי אלדר »

ספורטאי שבהפרש 6 נקודות מרים ידיים
הוא לא ספורטאי אמיתי.
מכבי תאבד נקודות ויש לנו נגדה עוד 2 משחקים (כולל פליאוף)
זה כדורגל והכל יכול לקרות!
למכבי יש העונה ליגה, אירופה, וגביע.
ככל שיעבור הזמן יגיעו פציעות הרחקות עייפות וירידת מתח!
חייבים להיות שם כשזה קורה!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

אדום זקן, we'll said
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

אדום זקן הצלחת לתאר את מה שאני מרגיש במדויק !!!!
למרות הסגל הרחב והאיכותי של מכבי ולמרות הצוות הניהולי והמקצועי במכבי יש לי איזה תחושת בטן שלא מרפה שאפשר לעשות את זה השנה, אני באופו אישי מאמין גדול מאוד בקבוצה שלנו השנה.
מרגיש לי כמו בריצת למרחקים ארוכים שצריך להישאר מספיק קרוב למוביל בשביל לעקוף אותו במאה מטר האחרונים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יש לנו אולי 5 אחוז סיכוי בכדי לזכות באליפות.
אם נסיים בשלישייה הראשונה אני אשמח באותה מידה.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

רק נתון קטן,
עד היום מעולם קבוצה ישראלית לא הגיעה לשלב בתים כלשהו באירופה וזכתה באליפות.
לא הפועל ת״א הגדולה של קשטן, לא זו של הדאבל עם גוטמן, וגם לא מכבי חיפה של יצחק שום עם רוסו ופראלייה!

השנה עד לרגע זה נראה שהכסף מדבר ושזה הולך להשתנות..
בעונה רגילה יש לנו קצב צבירת נקודות של אליפות.. אבל בעונה הזו מכבי לא מאבדת נקודות (איבדה רק 7 נקודות (3 מתוכן נגדנו)
אני רוצה להאמין שבעונה ארוכה מכבי תחווה איזה משבר ואז נהיה שם..

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

red ultras כתב:רק נתון קטן,
עד היום מעולם קבוצה ישראלית לא הגיעה לשלב בתים כלשהו באירופה וזכתה באליפות.
לא הפועל ת״א הגדולה של קשטן, לא זו של הדאבל עם גוטמן, וגם לא מכבי חיפה של יצחק שום עם רוסו ופראלייה!

השנה עד לרגע זה נראה שהכסף מדבר ושזה הולך להשתנות..
בעונה רגילה יש לנו קצב צבירת נקודות של אליפות.. אבל בעונה הזו מכבי לא מאבדת נקודות (איבדה רק 7 נקודות (3 מתוכן נגדנו)
אני רוצה להאמין שבעונה ארוכה מכבי תחווה איזה משבר ואז נהיה שם..
נכון לליגת אלופות, לא לאירופית (הפועל של גוטמן זכתה בעונת הקיזוז כשבאירופה סיימו במקום הראשון בבית, והודחו מול קאזן בהצלבה).

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

yossi כתב: נכון לליגת אלופות, לא לאירופית (הפועל של גוטמן זכתה בעונת הקיזוז כשבאירופה סיימו במקום הראשון בבית, והודחו מול קאזן בהצלבה).
ואם הם לא היו לוקחים את האליפות אז מכבי חיפה הייתה אלופה כשבאותה שנה היא הייתה באלופות נראה לי (ה 0 0 0)
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

שלח תגובה