קאמבק אדיר ו2:1 לב"ש בסיום 94 דקות, בוזגלו וגבאי כבשו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דניב

קאמבק אדיר ו2:1 לב"ש בסיום 94 דקות, בוזגלו וגבאי כבשו

שליחה על ידי דניב »

נו מה נאמר, אלילת המזל בפעם המי יודע כמה, החליטה שוב להיות לצידנו שבוע לאחר שבאותו מגרש הנחלנו להפועל ת"א ניצחון מזה שנים על הפועל ת"א, ולאחר יותר מעשור שלא ניצחנו את בני יהודה בחוץ, הצלחנו לשבור עוד מנחוס בדמות ניצחון דרמטי בדקות הסיום.

מעבר לניתוחים המקצועיים במשחק לא טוב שלנו, יש שיגידו שוד, קבוצה שמתיימרת להיות בכירה כזו ששואפת להאבק על כל התארים בליגה חייבת לנצח משחקים גם כשהיא לא טובה, הוכחנו את זה העונה יותר מ-3 פעמים.

תמונה

זה שי !

Re: קאמבק אדיר ו2:1 לב"ש בסיום 94 דקות, בוזגלו וגבאי כבשו

שליחה על ידי זה שי ! »

ממך אני דורש שתבקש סליחה על כל מה שאמרת על בוזי שלנו בתחילת העונה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפוזיציה שהם דפקו אחרי הגול - אדיר !!!

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

זה שי ! כתב:ממך אני דורש שתבקש סליחה על כל מה שאמרת על בוזי שלנו בתחילת העונה ,זה שי !
דעתי עליו השתנתה כמדומני מאז הניצחון על הפועל ת"א, בוזגלו עצמו השתפר מקצועית בצורה מאוד מרשימה, ומזכיר מאוד את בוזגלו של סכנין, הוא אחראי באופן בלעדי על המהפך שהגיע מנטו יכולת אישית מהכשרון שטמון בו, שימשיך כך.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני עד עכשיו לא מאמין. אני מפחד להתעורר מהחלום הזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מאור בוזגלו הוא פשוט שחקן ענק וזה לא ביכולת גדולה שלו, הוא חלק מהזמן נראה עדיין כבוי מהפציעות שעברו עליו, אבל וואלה הבנאדם גם במשחקים לא גדולים שלו עושה את הדברים שאפשר להשתגע מהם, למרות שלדעתי מול עכו ומול הפועל תל אביב הוא לא היה במשחק, עדיין זה מדהים הסטטיסטיקה שלו, 12 שערים מתוך 31 זה חתיכת דבר, ואפילו בתוכנית סיכום משחקי השבת של וואלה ספורט ראו מה הוא עשה לעומת זהבי וזהבי כבש 4 שערים מתוך ה14 שהוא היה קשור אחראי עליהם בפנדלים לעומת מאור שלא כבש ולו פנדל אחד, מדהים ממש.
והאוהדים של מכבי תל אביב עדיין חושבים שמדובר בשחקן גרוע, כי לדעתי האישית הוא שחקן באמת נהדר ואם הוא היה מנהל את הקריירה שלו בצורה חכמה יותר ולא נפצע כל כך הרבה הוא היה בניון הבא, נכון שלפרקים בגלל אבא שלו ובגלל התספורות הוא היה נראה דיי עם האף בשמיים אבל בתכל'ס הוא באמת שחקן נהדר ושרק ימשיך ככה.
אגב לדעתי הוא בעוד עונה וחצי יחזור לאירופה, ולמה עוד עונה וחצי? כי יש לי תחושה שהוא ירצה להיות עם הקבוצה עוד עונה ולעזור לנו אם נסיים במקום שמוביל לאירופה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

דניב כתב: דעתי עליו השתנתה כמדומני מאז הניצחון על הפועל ת"א, בוזגלו עצמו השתפר מקצועית בצורה מאוד מרשימה, ומזכיר מאוד את בוזגלו של סכנין, הוא אחראי באופן בלעדי על המהפך שהגיע מנטו יכולת אישית מהכשרון שטמון בו, שימשיך כך.
ממה שאני זוכר יצאת עליו ועל היכולת שלו אחרי קרית שמונה בהפסד כנס לטופיק שפתחתי אחרי ההפסד לקרית שמונה על שם שלא ינסו להפיל תתיק זה לא בושה לומר טעיתי ,זה שי !
תמונה

שלח תגובה