לוטם - זה רגע שמעצב קריירה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: לוטם - זה רגע שמעצב קריירה

שליחה על ידי RedRock »

אביב כתב:אפשר להגיד שניצל מצוין את ההזדמנות שניתנה לו. היתה חסרה לי קצת הדחיפה קדימה בדקות האחרונות. נדמה היה שהשלים עם התיקו ורוצה להעביר את תוספת הזמן במקום לדחוף קדימה ולנסות להבקיע את שער הניצחון.
בכל אופן -יופי של משחק.
זה תיסכל אותי בצורה מפחידה. זה נבע מהעובדה שמדקה 75 הוא מתח שריר ולא כל כך יכל לרוץ..ובכל זאת, זאת לא סיבה שכל הקבוצה צריכה להפסיק לשחק.

חוץ מזה- לצד הרבה דברים חיוביים, לוטם שוב לא נכנס למספיק תאקלים, היה קצת רך מדי ולא שידר מספיק שהוא בא לטרוף את הדשא.

אני מאוד רוצה שיצליח, אבל צריך לשים לב שלא שופטים אותו דרך משקפיים ורודות רק בגלל שהוא שחקן בית.

בכל מקרה, צריך להמשיך לפתוח נגד מכבי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שוב הוכח שיש לנו מאמן כושר כושל (אחרי המשחק ראיתי עוד שחקן שלנו על הדשא עם מתיחה בשריר).
במקום שהשחקנים שלנו ימשיכו בלחץ ויעשו מהפך בעקבות הדחיפה של הקהל והמומנטום החיובי חצי קבוצה הייתה עם לשון בחוץ מה שגרם לנו לצאת לאט קדימה, להניע כדור לאט ולא לנצל את המומנטום שהיינו בו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

טוב, אחרי 11 משחקים רצופים בהרכב אני חושב שאפשר לעשות סיכום קצר.

אני חושב שלוטם לא כל כך מבין שהוא חייב להטמיע חותם יותר משמעותי. יש לו פה ושם דקות טובות, אבל בגדול הוא עדיין מאוד מאוד פרווה.

החלוקה בינו לבין אראל היא די ברורה. אראל אמור להיות הגרזן וזינו אמור להניע את המשחק קדימה ולאיים על השער. יש אנשים שמאשימים את גל אראל שהוא לא מדויק ולא מוציא את המשחק קדימה, אבל עצם הטענות האלו רק מראות כמה זינו לא עושה את התפקיד שלו.

חייב לתת הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:טוב, אחרי 11 משחקים רצופים בהרכב אני חושב שאפשר לעשות סיכום קצר.

אני חושב שלוטם לא כל כך מבין שהוא חייב להטמיע חותם יותר משמעותי. יש לו פה ושם דקות טובות, אבל בגדול הוא עדיין מאוד מאוד פרווה.

החלוקה בינו לבין אראל היא די ברורה. אראל אמור להיות הגרזן וזינו אמור להניע את המשחק קדימה ולאיים על השער. יש אנשים שמאשימים את גל אראל שהוא לא מדויק ולא מוציא את המשחק קדימה, אבל עצם הטענות האלו רק מראות כמה זינו לא עושה את התפקיד שלו.

חייב לתת הרבה יותר.
מה זאת אומרת שאראל רק אמור לעשות הגנה ולוטם אחראי על הנעת הכדור? מי קבע? איפה עוד בעולם יש דבר כזה בכדורגל המודרני שכל הנעת הכדור של הקבוצה צריכה להתבסס על שחקן אחד?
אראל וזינו צריכים לחלק ביניהם גם את העבודה ההגנתית, גם את עבודת ההתקפה וגם את הנעת הכדור.
אז נניח ואחד מהם אחורי יותר (אראל) ואחד מהם קדמי יותר (לוטם), זה עדין לא צריך להשפיע על הנעת הכדור.

אני חושב שאראל כבר סיבוב שלם (מאז הניצחון בחוץ על עכו) לא מרשים. גם אתמול מול בני יהודה הוא היה חלש והאיבוד שלו גם הוביל לשער של בני יהודה ולעוד מצב מסוכן בסיום המשחק.
אתמול גם לוטם היה חלש, אבל מבחינתי לפחות אראל צריך לרדת לספסל, אם לא בגלל היכולת אלא כדי שירד קצת לקרקע, אולי זה יחזיר אותו להיות אראל של המחזורים הראשונים.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מבין השניים זינן היה הרבה יותר חלש אתמול

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

taltal כתב:מבין השניים זינן היה הרבה יותר חלש אתמול
נכון, רק שהטעויות של אראל היו קריטיות יותר. איבוד כדור אחד הוביל לשער של בני יהודה, איבוד כדור שני הוביל להזדמנות המצוינת בסוף המשחק כשהם בעטו מעל השער של אג'ידה, ולפחות בעוד שני מקרים אראל התחזה כדי לקבל פאול, השופט לא קנה את הנפילה ובני יהודה יצאה למתפרצות שבהרבה מזל לא נגמרו בשער.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

דווקא אראל במחזורים האחרונים די חוזר לעצמו.
מחלץ המון כדורים, אתמול שני השערים התחילו מחילוצי כדור שלו.
בראשון חטף לפיניש והשאיר כדור לברדה שעליו נעשתה העבירה. בשני חטף כדור, יצא קדימה, שחרר לסוויסה ששינה צד לבוזגלו ואת ההמשך כולם יודעים.
עם קשר דומיננטי לצידו שיודע להניע כדור ברמה טובה זה ייראה טוב יותר, רואים את זה בכל פעם שדג'אני נכס ומשחק לצידו.
זינו פשוט לא מורגש במשחקים האחרונים. לא הגנתית ולא התקפית.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

משה אוחיון אני בדרך כלל מסכים איתך אבל הפעם אני באמת נוטה שלא להסכים איתך, לוטם ז'ינו הוא מבחינתי בגדר נעלם מהמגרש במשחקים האחרונים, אראל במשחקים האחרונים חוזר לעצמו אבל ז'ינו פשוט נראה אנמי וחלש לידו ובלי עושה משחק ברמה אראל לבדו לא יכול להצליח, לכן עם דג'אני זה נראה היה יותר טוב, ואם יגיע לפה שחקן כמו אייגיבור אז בכלל נרוויח מגל אראל.

תסתכל על זה כמו על מליקסון עם הקבוצות שהיו לבאר שבע בתקופותו לעומת שאם הוא היה היום מה הוא היה יכול לעשות...
גל אראל נכון להיום דווקא מתחיל לחזור לעצמו, ז'ינו מאז סכנין בדעיכה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

Sir Alex Ferguson כתב: מה זאת אומרת שאראל רק אמור לעשות הגנה ולוטם אחראי על הנעת הכדור? מי קבע? איפה עוד בעולם יש דבר כזה בכדורגל המודרני שכל הנעת הכדור של הקבוצה צריכה להתבסס על שחקן אחד?
אראל וזינו צריכים לחלק ביניהם גם את העבודה ההגנתית, גם את עבודת ההתקפה וגם את הנעת הכדור.
אז נניח ואחד מהם אחורי יותר (אראל) ואחד מהם קדמי יותר (לוטם), זה עדין לא צריך להשפיע על הנעת הכדור.

אני חושב שאראל כבר סיבוב שלם (מאז הניצחון בחוץ על עכו) לא מרשים. גם אתמול מול בני יהודה הוא היה חלש והאיבוד שלו גם הוביל לשער של בני יהודה ולעוד מצב מסוכן בסיום המשחק.
אתמול גם לוטם היה חלש, אבל מבחינתי לפחות אראל צריך לרדת לספסל, אם לא בגלל היכולת אלא כדי שירד קצת לקרקע, אולי זה יחזיר אותו להיות אראל של המחזורים הראשונים.
כמו שאלברמן וראדי משחקים ביחד, אף אחד לא בא בטענות לאלברמן שיש לו פחות בישולים מראדי ולראדי שיש לו פחות חילוצי כדור מאלברמן.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מצטער , אבל לא מספיק טוב עדיין. היה לו משחק או שתיים שהוא היה מצויין , כמה שהוא היה טוב , והשאר הוא היה אנמי. לא בושה לשחקן צעיר לרדת לספסל אחרי 11 משחקים ברצף בהרכב , דג'אני צריך לחזור להרכב הוא טוב ממנו מי שאומר שזינו הכי טוב בקישור , כנראה זה שלוטם שחקן בית ואחד משלנו מתעתע בכם. ואני אוהב את לוטם , באמת אני אוהב אותו אבל אני אובייקטיבי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
כמו שאלברמן וראדי משחקים ביחד, אף אחד לא בא בטענות לאלברמן שיש לו פחות בישולים מראדי ולראדי שיש לו פחות חילוצי כדור מאלברמן.
אחד יכול להיות אחורי יותר ואחד יכול להיות קדמי יותר, דבר שיבוא לידי ביטוי במאזן של חילוצי כדורי/תרומה התקפית אבל מבחינת הנעת כדור גם אלברמן וגם ראדי תורמים למכבי.
אין דבר כזה בכדורגל המודרני שחקן שרק מחלץ כדורים ולא תורם להנעת הכדור.

יוסי, אני חושב שב20 הדקות האחרונות אראל היה מהבולטים אצלנו במגרש, ועדין, העובדה שהוא מתקשה לשלוח כדור קדימה עלתה לנו אתמול בשער של בני יהודה ולפחות בעוד מצב מצוין לבני יהודה כשבשני המקרים זה היה בגלל איבודים של אראל.
אראל מאוד מתקשה לייצר מסירות בחלק הקידמי, וזה לא רק מונע מאיתנו לייצר התקפות זה גם גורם לכך שכשהוא מאבד כדור בחלק ההתקפי אנחנו חשופים מאחור.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב: יוסי, אני חושב שב20 הדקות האחרונות אראל היה מהבולטים אצלנו במגרש, ועדין, העובדה שהוא מתקשה לשלוח כדור קדימה עלתה לנו אתמול בשער של בני יהודה ולפחות בעוד מצב מצוין לבני יהודה כשבשני המקרים זה היה בגלל איבודים של אראל.
אראל מאוד מתקשה לייצר מסירות בחלק הקידמי, וזה לא רק מונע מאיתנו לייצר התקפות זה גם גורם לכך שכשהוא מאבד כדור בחלק ההתקפי אנחנו חשופים מאחור.
כמו שאמרו בנושא אחר, מרגע איבוד הכדור ועד לרגע שהכדור נגע ברשת עבר לא מעט זמן (רק בתקציר שבו לא רואים את רגע איבוד הכדור עבר 10 שניות לפחות) שבו היה צריך לתקן את אותו איבוד כדור.
ובעיקרון זה נכון, אראל מתקשה להניע לעומק ומניע בעיקר לרוחב. אך זה גם לא התפקיד שלו.
הוא אמור להיות על תקן הקשר ההגנתי יותר שעיקר תפקידו בלימת היריב (אותו הוא עושה בצורה טובה), וחלוקת מסירות קצרות בלי התחכמויות מיותרות לשחקנים היותר טכניים סביבו שינהלו את הכדור הלאה.
כרגע לוטם שממנו אני כן מצפה למשחק מסירות, תנועה קדימה וקצת איום על השער פשוט לא עושה את זה ונעלם לדקות ארוכות, זה גורם לאראל לקחת את זה לא פעם על עצמו ומכאן הטעויות.
אנחנו גם מפסידים מכך לא מעט מברדה. בגלל חוסר היכולת של הקישור המרכזי הוא יורד יותר מדי למטה ושורף שטחים שהוא אמור להיות בהם פחות.
עם מרכז שדה טוב יותר אני מאמין שנקבל גם ברדה טוב יותר.
(עריכה: ראיתי שהתייחסת לעניין ברדה בנושא אחר, פה אנחנו בהחלט מסכימים)
זינו עם כל ההערכה אליו כרגע בכושר לא טוב. נתן תקופה לא רעה, זה הזמן לרדת אל הספסל ולהוכיח את עצמו שוב מעמדת המחליף.
רכש איכותי בעמדה הזאת ישדרג אותנו מאוד. נקווה שיפגעו בול.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה שאתם מבינים עכשיו, אני אמרתי כבר לפני חודשיים. ההבדל הוא שבהתחלה
לא ציפו מלוטם להרבה והוא היה טוב ביחס לציפיות. אחרי שתפס מקום בהרכב
הציפיות עלו וכולם רואים שזה עדיין לא מספיק, עם כל הרצון של כולנו.
לכל חסרי האובייקטיביות, מבין ללבכם, באמת. אבל צריך להודות על האמת. לוטם
לא מתאים לפתוח בהרכב של קבוצת צמרת בליגת העל כרגע. נקווה שבעתיד כן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:מה שאתם מבינים עכשיו, אני אמרתי כבר לפני חודשיים. ההבדל הוא שבהתחלה
לא ציפו מלוטם להרבה והוא היה טוב ביחס לציפיות. אחרי שתפס מקום בהרכב
הציפיות עלו וכולם רואים שזה עדיין לא מספיק, עם כל הרצון של כולנו.
לכל חסרי האובייקטיביות, מבין ללבכם, באמת. אבל צריך להודות על האמת. לוטם
לא מתאים לפתוח בהרכב של קבוצת צמרת בליגת העל כרגע. נקווה שבעתיד כן.
זה לא משנה אם הוא מתאים כרגע או לא מתאים כרגע. יש אלטרנטיבה מהספסל?לדעתי לא. קובי דג'אני לא יותר טוב מז'ינו.
אם יגיע קשר זר איכותי לאמצע, אני מאמין שז'ינו הוא זה שירד לספסל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: זה לא משנה אם הוא מתאים כרגע או לא מתאים כרגע. יש אלטרנטיבה מהספסל?לדעתי לא. קובי דג'אני לא יותר טוב מז'ינו.
אם יגיע קשר זר איכותי לאמצע, אני מאמין שז'ינו הוא זה שירד לספסל.
לדעתי ולדעת רבים אחרים התשובה היא דווקא כן, חד משמעית. קובי דג'אני הרבה יותר טוב מזינו
והרבה יותר מתאים לצרכים של הקבוצה. תן לו לפתוח משחק או שניים ותבין על מה אני מדבר.

שלח תגובה