Sir Alex Ferguson כתב:
יוסי, אני חושב שב20 הדקות האחרונות אראל היה מהבולטים אצלנו במגרש, ועדין, העובדה שהוא מתקשה לשלוח כדור קדימה עלתה לנו אתמול בשער של בני יהודה ולפחות בעוד מצב מצוין לבני יהודה כשבשני המקרים זה היה בגלל איבודים של אראל.
אראל מאוד מתקשה לייצר מסירות בחלק הקידמי, וזה לא רק מונע מאיתנו לייצר התקפות זה גם גורם לכך שכשהוא מאבד כדור בחלק ההתקפי אנחנו חשופים מאחור.
כמו שאמרו בנושא אחר, מרגע איבוד הכדור ועד לרגע שהכדור נגע ברשת עבר לא מעט זמן (רק בתקציר שבו לא רואים את רגע איבוד הכדור עבר 10 שניות לפחות) שבו היה צריך לתקן את אותו איבוד כדור.
ובעיקרון זה נכון, אראל מתקשה להניע לעומק ומניע בעיקר לרוחב. אך זה גם לא התפקיד שלו.
הוא אמור להיות על תקן הקשר ההגנתי יותר שעיקר תפקידו בלימת היריב (אותו הוא עושה בצורה טובה), וחלוקת מסירות קצרות בלי התחכמויות מיותרות לשחקנים היותר טכניים סביבו שינהלו את הכדור הלאה.
כרגע לוטם שממנו אני כן מצפה למשחק מסירות, תנועה קדימה וקצת איום על השער פשוט לא עושה את זה ונעלם לדקות ארוכות, זה גורם לאראל לקחת את זה לא פעם על עצמו ומכאן הטעויות.
אנחנו גם מפסידים מכך לא מעט מברדה. בגלל חוסר היכולת של הקישור המרכזי הוא יורד יותר מדי למטה ושורף שטחים שהוא אמור להיות בהם פחות.
עם מרכז שדה טוב יותר אני מאמין שנקבל גם ברדה טוב יותר.
(עריכה: ראיתי שהתייחסת לעניין ברדה בנושא אחר, פה אנחנו בהחלט מסכימים)
זינו עם כל ההערכה אליו כרגע בכושר לא טוב. נתן תקופה לא רעה, זה הזמן לרדת אל הספסל ולהוכיח את עצמו שוב מעמדת המחליף.
רכש איכותי בעמדה הזאת ישדרג אותנו מאוד. נקווה שיפגעו בול.