צריך להחליף את ליברפול במנצ'סטר יונ(טור קצרצר שאני אכתוב פה)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
הודעות: 24240
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 10:59
Title: הפועל אימפריה!

צריך להחליף את ליברפול במנצ'סטר יונ(טור קצרצר שאני אכתוב פה)

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הזיכרון כדורגל הכי משמעותי בילדות שלי לא היה דווקא קשור להפועל באר שבע, אלא דווקא הדקות האחרונות שאיכשהו הצלחתי לצפות בהן במשחק הבלתי נשכח של גמר ליגת האלופות לעונת 1998-1999 שאז מנצ'סטר יונייטד בפיגור 1-0 מול באיירן הצליח משום מקום להשוות את התוצאה בדקה ה91 ודקתיים לאחר מכן להפוך את התוצאה בדבר הכי הזוי שראיתי איי פעם בתולדות הכדורגל, מאז כל פעם שבאר שבע הייתה בפיגור של שער האמנתי שהיא יכולה לנצח, ואתמול המשחק שהפעם יצא לי לראות את הגולים בו בדרך הפיראטית לצערי הרב (במשחק הקודם מולם הרגשתי לא טוב ובמחצית הלכתי לישון) עשה לי דז'ה וו ענקי, ולא ממשחקים של באר שבע, אלא מאותו משחק מפורסם בין מנצ'סטר יונייטד לבאיירן מינכן בקאמ נואו איי שם לפניי כ15 שנה, ואז לא אהדתי קבוצה כלשהי באותו משחק, אתמול עם כל האהדה שלי ידעתי שזה אפשרי שהשחקנים יכולים להפוך את התוצאה, הריי הם הפכו בדקות פחות קריטיות מהדקה ה90 שלא להזכיר את המהפך הקודם מול בני יהודה העונה, ואכן כך קרה, מהפך בסגנון של סולישאר ושרינגהאם, מהפך של קבוצה שלא מוותרת, שיודעת שהיא יכולה לשחק עד השריקה האחרונה.
אז לסיכום תמיד אמרו ש"ליברפול באנגליה באר שבע בישראל, היידה הפועל, היידה הפועל" אז במשחק האחרון ואולי בעונה הזאת באופן כללי מבחינת האופי זה לא ליברפול באנגליה, זה מנצ'סטר יונייטד בקאמפ נואו בברצלונה משנת 99, באר שבע בישראל, היידה הפועל, היידה הפועל!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

זה שי !
הודעות: 7584
הצטרף: 20 אוקטובר 2008, 20:51

Re: צריך להחליף את ליברפול במנצ'סטר יונ(טור קצרצר שאני אכתוב פה)

שליחה על ידי זה שי ! »

שנה שעברה זאת היתה אותה בני יהודה אבל מול מכבי תל אביב הובילו 2 1 דקה 90 פריצה משווה דקה 95 לוגסי מבקיע אין ספק בני יהודה אחראים לכל המהפכים הדרמטיים ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
הודעות: 24240
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 10:59
Title: הפועל אימפריה!

Re: צריך להחליף את ליברפול במנצ'סטר יונ(טור קצרצר שאני אכתוב פה)

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה שי ! כתב:שנה שעברה זאת היתה אותה בני יהודה אבל מול מכבי תל אביב הובילו 2 1 דקה 90 פריצה משווה דקה 95 לוגסי מבקיע אין ספק בני יהודה אחראים לכל המהפכים הדרמטיים ,זה שי !
כן, אבל אז מכבי תל אביב קיבלה תוספת זמן הזויה בגלל מה שקרה לברק לוי, אתמול זה נטו הזכיר לי את המשחק ההוא בין באיירן מינכן ליונייטד בגמר האלופות בקאמפ נואו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
הודעות: 16696
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 12:33
Title: קרייזי-רד

Re: צריך להחליף את ליברפול במנצ'סטר יונ(טור קצרצר שאני אכתוב פה)

שליחה על ידי yossi »

בוסרמיל, כולם רצים לחגוג עם הקהל אחרי השער של פלט. ברדה רץ אל הכדור ומשם ישר לשחקנים כדי להביא אותם אל החצי.
אתמול?
ברדה כרגיל רואה בעיניים רק את הכדור, אילוז מושך את בוזגלו לכיוון החצי וכולם מתאפסים במהירות בריצה לחצי כדי להביא את השני.
ככה משנים מנטליות של קבוצה.

שלח תגובה