השקט בגזרת הרכש מטריד
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השקט בגזרת הרכש מטריד
לא יודע למה אבל השקט בגזרת הרכש מטריד במיוחד שרוצין לשחרר שחקן כמו פלצוק...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: השקט בגזרת הרכש מטריד
אלא אם כן מוצאים פליימיקר ברמה של מליקסון, לא צריך שום רכש.
אולי מגן שמאלי צעיר במקום תורג'מן
אולי מגן שמאלי צעיר במקום תורג'מן
ככה גם היה שנה שעברה אם אתם זוכרים ... ובסוף הופ נגמר ינואר , לא הספקנו ותירצו תירוצים של לא מצאנו שחקן ראוי .
מזכיר לי את שנה שעברה היינו זקוקים לחלוץ כמו מים , ובסוף הביאו קשר אחורי ובלם. מקווה שעובדים מאחורי הקלעים
- ForeverRed
אני מאמין שמחכים לימים האחרונים של מועד ההעברות, אז אפשר להביא שחקנים
איכותיים שלא הצליחו למצוא קבוצות באירופה. מי שחושב בגדול צריך לפעמים לקחת סיכונים.
איכותיים שלא הצליחו למצוא קבוצות באירופה. מי שחושב בגדול צריך לפעמים לקחת סיכונים.
מטריד ? כמו שנה שעברה ??
לא כל כך מבין על מה המהומה, עם הסגל הנוכחי אנחנו מקום שני בהליכה, אם בשנה שעברה יכולנו להסתפק בשחקנים שהם בינוניים+ כדי לחזק את הקבוצה המאוד חלשה שלנו, השנה חיזוק חייב להיות בדמות תותח על בעמדה מאוד ספציפית בכדי לנסות ולתת למכבי פייט על המקום הראשון ואם לא יגיע אז קרה שום דבר נורא.
להזכירכם אנחנו גם ככה סובלים מאינפלציה במיוחד בהתקפה כששחקנים כמו פלצ'וק פלט סוויסה ודאגני וצעירים כמו אבולבן ואלגרבלי הם שחקני ספסל.
לא כל כך מבין על מה המהומה, עם הסגל הנוכחי אנחנו מקום שני בהליכה, אם בשנה שעברה יכולנו להסתפק בשחקנים שהם בינוניים+ כדי לחזק את הקבוצה המאוד חלשה שלנו, השנה חיזוק חייב להיות בדמות תותח על בעמדה מאוד ספציפית בכדי לנסות ולתת למכבי פייט על המקום הראשון ואם לא יגיע אז קרה שום דבר נורא.
להזכירכם אנחנו גם ככה סובלים מאינפלציה במיוחד בהתקפה כששחקנים כמו פלצ'וק פלט סוויסה ודאגני וצעירים כמו אבולבן ואלגרבלי הם שחקני ספסל.
זה שאנחנו בפער יפה מהמקום השלישי/רביעי/חמישי ושישי לא אומר שמובטח לנו המקום השני הזה.
ואם לא נתחזק בשחקן אמצע אחד לא יותר אנחנו אפילו נאבד את המקום השני הזה בהמשך הדר כי יש עוד 15 משחקים לפחות , המקום השני לא מובטח כלל וכלל לא .
ואם לא נתחזק בשחקן אמצע אחד לא יותר אנחנו אפילו נאבד את המקום השני הזה בהמשך הדר כי יש עוד 15 משחקים לפחות , המקום השני לא מובטח כלל וכלל לא .
ברור לי לגמרי שהמקום השני לא מובטח אבל אני כן חושב ש-17 מחזורים ליגה הם כן מדד מספיק גדול ליכולת של הקבוצה, אני באמת חושב שיש לנו את ההגנה הטובה בליגה והתקפה מצוינת עם שחקני קלאץ', אני חושב ש-17 מחזורי הליגה עד עכשיו לימדו אותנו שאנחנו קבוצה טובה יותר מסכנין, קרית שמונה, וחיפה, יש לנו ספסל עמוק ובניגוד לשנה שעברה שהיינו ממש נואשים לחיזוק(שלא באמת הגיע) הסגל הנוכחי מספיק טוב כדי לסיים במקום השני ודי בקלות.
אני גם חושב שהסוג של לחץ שיש שיגיע חיזוק נובע מזה שאנחנו סבלנו מכל כך הרבה כישלונות ואכזבות שאנחנו לא מאמינים שאנחנו אשכרה במקום השני בפער של 9 נקודות מהמקום השלישי, כאילו האסיימון הזה עוד לא באמת ירד לנו ויש הרגשה של הנה תכף מגיע הרצף השלילי הנה הבלון מתפוצץ המועדון הזה עם האופי הלוזרי שלו (עד העונה הזאת) יצר אצלנו "דפקה" שייקח כמה שנים עד שהיא תעבור.
אני גם חושב שהסוג של לחץ שיש שיגיע חיזוק נובע מזה שאנחנו סבלנו מכל כך הרבה כישלונות ואכזבות שאנחנו לא מאמינים שאנחנו אשכרה במקום השני בפער של 9 נקודות מהמקום השלישי, כאילו האסיימון הזה עוד לא באמת ירד לנו ויש הרגשה של הנה תכף מגיע הרצף השלילי הנה הבלון מתפוצץ המועדון הזה עם האופי הלוזרי שלו (עד העונה הזאת) יצר אצלנו "דפקה" שייקח כמה שנים עד שהיא תעבור.
ההגנה הכי טובה בליגה עם שחקן אחד שנפצע , וכבר 3 משחקים רצופים סופגת. אין מחליף ראוי לאף אחד מחוליית ההגנה שלנו .
אין אף מחליף ראוי לקשרי האמצע (צריך עוד אחד) . ואין מחליף ראוי לקיצוניים שלנו.
אגב לדעת אנחנו צריכים את יואב זיו לעונה הבאה נכון שהוא לא שחקן מצויין בארץ שלנו אבל לדעתי הוא יכול להתאים לנו גם משחק בשני תפקידים בהגנה וגם יכול להשתלב כקיצוני.
אין אף מחליף ראוי לקשרי האמצע (צריך עוד אחד) . ואין מחליף ראוי לקיצוניים שלנו.
אגב לדעת אנחנו צריכים את יואב זיו לעונה הבאה נכון שהוא לא שחקן מצויין בארץ שלנו אבל לדעתי הוא יכול להתאים לנו גם משחק בשני תפקידים בהגנה וגם יכול להשתלב כקיצוני.
עד העונה הנוכחית היינו צריכים להתחנן בפני שחקנים טובים להגיע לפה ולשלם להם סכומים גבוהים יותר ממה שהם שווים, בשביל שנוכל להרשות לעצמנו שחקנים מחליפים ברמה גבוהה(כלומר ששחקנים טובים שיגיעו לאבק על מקום בהרכב) בכל עמדה נצטרך לתת לפחות כמה עונות בצמרת הגבוהה+ זה דורש הרחבה והגדלה משמעותית של התקציב, אני לא חושב שהפועל באר שבע יכולה להביא שחקני אגף מחליפים שיהיו טובים מפלצ'וק סוויסה או גבאי (למרות ש-2 האחרונים הם חלוצים במקור) בטח שלא במסגרת התקציב הנוכחי, לגבי מרכז השדה אני בהחלט חושב שזה החלק הפחות איכותי שלנו ושחקן איכותי בעמדה הזו יכול לשדרג אותנו מאוד( ועדיין גם עם החומר הקיים מקום 2 בהליכה), לגבי ההגנה מסכים שתורג'מן חלש מאוד ולא מתאים לליגת העל, אלגרבלי ובן ביטון מההתרשמות שלי הוכיחו שהם בסדר גמור יחסית למחליפים כשאלישע בונה הרבה על זה שיש שחקנים שיכולים לשחק במספר עמדות אראל תמיד יכול לעבור לשחק בלם וסוארס בקישור האחורי במידת הצורך.
סה"כ במסגרת הקציב והמעמד שלנו יש לנו אחלה מחליפים(להוציא את תורג'מן הגרוע), ולדעתי בשביל מקום 2 זה מספיק.
לגבי יואב זיו הוא בהחלט ראוי השאלה היא אם הוא יסכים להיות שחקן מחליף פה, ואם לנו שווה לשלם לו את הסכומים שהוא מרוויח.
סה"כ במסגרת הקציב והמעמד שלנו יש לנו אחלה מחליפים(להוציא את תורג'מן הגרוע), ולדעתי בשביל מקום 2 זה מספיק.
לגבי יואב זיו הוא בהחלט ראוי השאלה היא אם הוא יסכים להיות שחקן מחליף פה, ואם לנו שווה לשלם לו את הסכומים שהוא מרוויח.
יואב זיו??????????????????????????????????
חחחחחחחחחחח!!!! שמעון הרוש ובן תורג׳מן עדיפים על הפח המהלך הזה!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
אתה יכול לא להחזיק ממנו אבל בכל זאת מגן נבחרת ישראל, שחקן הרכב בביתר של האליפויות ומכבי של שנה שעברה, כל יזכור שלו עם 2 הגרועים האלה לא רציני.OMERREMO כתב:יואב זיו??????????????????????????????????
סבבה זו דעתך והיא שונה בתכלית משלי!פליימיקר כתב:
אתה יכול לא להחזיק ממנו אבל בכל זאת מגן נבחרת ישראל, שחקן הרכב בביתר של האליפויות ומכבי של שנה שעברה, כל יזכור שלו עם 2 הגרועים האלה לא רציני.
במכבי של היום ושל השנה שעברה יוותרו עליו בשמחה.. נבחרת? נו באמת א.לא הגענו לכלום(לא בגללו כמובן אבל עדיין) ב. זה יותר מעיד על הבעייתיות והחוסר בעמדה הזו... כמו שהרוש מוזכר להיות השוער הראשון לא כי הוא תותח אלא כי אין... ושני ה״גרועים ״ שהזכרתי איתו... אחד צעיר בתחילת דרכו משחקים ראשונים בליגת העל והשני מגן בהפועל תל אביב...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
נכון , יואב זיו לא בטופ ש ל הכדורגל שלנו .
וזה שהוא נמצא בקבוצות של הטופ זה בדיחה עצובה .
אבל להגיד שהוא לא מתאים לנו ? זה בדיחה !
ששמעון הרוש ובן תורג'מן שני מגנים חלשים ברמתם שמתאימים לקבוצות אמצע טבלה בלאומית להגיד שהם טובים זה עוד יותר בדיחה !
וזיו מתאים כשחקן אגף לכל תפקיד ובכל עמדה במגרש שזה מקנה בונוס לכל קבוצה.
וזה שהוא נמצא בקבוצות של הטופ זה בדיחה עצובה .
אבל להגיד שהוא לא מתאים לנו ? זה בדיחה !
ששמעון הרוש ובן תורג'מן שני מגנים חלשים ברמתם שמתאימים לקבוצות אמצע טבלה בלאומית להגיד שהם טובים זה עוד יותר בדיחה !
וזיו מתאים כשחקן אגף לכל תפקיד ובכל עמדה במגרש שזה מקנה בונוס לכל קבוצה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יואב זיו יתאים לנו בתור חילוף כקשר התקפי, בטח לא כשחקן הגנה נוסף...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!