תוך 15 דקות !.....מה שהולך להיות שם.....






כן, יש מצב...הרי הם מכרו המון מנויים.Tal_Hbs כתב:אתם מודעים לעובדה שהיו סך הכל 500 כרטיסים ?
גרוע...מילא אין קדימות למנויים אבל 6 כרטיסים זאת הזמנה לספסרים..גיל שגיב כתב:חברים, נכון לרגע זה ואם לא יהיו התפתחוית, המכירה פתוחה לקהל הרחב כאשר הוקצו לנו 1800 כרטיסים וכל אוהד יכול לקנות עד 6 כרטיסים.
משטרת ישראל - נא להערך עם שוטרים בכמות מספקת מול לונה טורס....
אם זו תהיה דרך המכירה זה לא פחות מביזיון והתנהלות שחובבנית היא מחמאה בשבילה.גיל שגיב כתב:חברים, נכון לרגע זה ואם לא יהיו התפתחוית, המכירה פתוחה לקהל הרחב כאשר הוקצו לנו 1800 כרטיסים וכל אוהד יכול לקנות עד 6 כרטיסים.
משטרת ישראל - נא להערך עם שוטרים בכמות מספקת מול לונה טורס....
רק בישראל 2014 קורה מה? שקבוצה מנצלת את הביתיות שלה?? אתה רציני?דניב כתב:זה שב"ש מקבלים כמות כרטיסים על בסיס "סולד אאוט", זה בסדר גמור, זה משחק ביתי של מכבי ויש לה קהל ביתי שמגיע בעשרות אלפים, אנחנו מקבלים רק 1800 כרטיסים במקרה הטוב, שיש כמעט כפול מזה כמות אוהדים שרוצים להגיע לבלומפילד לצפות בקבוצתם האהובה שנותת עונה קסומה.
רק בישראל 2014 קורים מקרים שכאלה, אילולא זה היה משחק ביתי של מכבי היו מעבירים את זה לטדי\רמת גן, די מעצבן שפחות מ-2000 אדומים יהיו נוכחים במשחק.
רמת השרון עשתה את זה כדי להרוויח כסף וכי לה המשחק הזה לא היה חשוב. אם מכבי הייתה מארחת היא לא הייתה מזיזה את המשחק מבלומפילד. רמה״ש הייתה צריכה כת הכסף, מכבי תל אביב לא. וגם זה אגב היה דבר פסול לדעתי וזה עשה הד תקשורתי, שבסוף לא עזר לצערי .הראל כתב:בחלק מהדברים דניב צודק , למה למכבי העבירו את משחק האליפות מרמה"ש לר"ג ואז בזמנו מפ"ת לר"ג , נכון שזה משחק אליפות אבל לא להעביר משחקים מתי שנוח .
לפי אחד שעובד בלונה הבנתי שביום ראשון ב6 יהיו 6 קופות פתוחות וכל אחד יוכל לרכוש 3 כרטיסים ולא 6 כמו שרשמתם.