yossi כתב:
אני גם לא אוהב לעשות הבחנות ולמדוד מי אוהד יותר, אך במקרים כאלה זה פשוט מתבקש.
המון אנשים שהם אוהדי הקבוצה כמו שאני אוהד בית"ר מתכוונים להגיע אל המשחק, זה באמת נראה לך הוגן שאחד שהקבוצה עניינה לו השערה ליד האוזן במשך כל השנים הללו פתאום יתעורר ויגיע על חשבון אחד שהגיע ונסע לכל חור ברגעים הקשים?
מודה שזה פשוט מרתיח אותי, אני אישית מתכוון להגיע שעה ואפילו יותר מזה לפני תחילת המכירה כדי להשיג כרטיס, אך עצם המחשבה שיגיעו אנשים שכל מטרתם היא לעשות תמונה בבלומפילד עם איזה סטטוס בפייסבוק על חשבון אנשים שהקבוצה באמת יקרה לליבם ובזבזו אלפי שקלים בכרטיסים ונסיעות אחריה פשוט מעוררת בחילה.
אם היית באר שבעי אולי היית מבין יותר מה המצב פה, אנשים שהקבוצה לא באמת מעניינת אותם (חלק מהם אפילו לא מתביישים לומר זאת) מתכוונים להגיע רק כי זה פופולרי והפך לשיחת היום בעיר.
אני איתך יוסי....כמו שכתבתי לא סגור על עניין המנוי כן או לא, מבחינתי הכל כשר... העיקר שאוהדי מכבי לא יקנו כרטיסים.
עכשיו אני חוזר מחדר האוכל בעבודה....יש לנו עשרות אוהדי מכבי תל אביב וחלק מהם ללא מנויים, שניים נגשו אלי ושאלו אם אני יודע איך מגיעים ללונה טורס בבאר שבע....שניים אחרים ששמעו את השיחה בקשו מהשניים הראשונים לקנות גם להם כרטיס !
בשיחה שקיימנו בנושא, נאמר לי שהם מכירים עוד הרבה אוהדים שדיברו בניהם במשחק מול רמת השרון שהם חייבים להגיע לבאר שבע ולקנות כרטיסים...
אני אמנם אינני תושב באר שבע כיום (בקשתי מחבר באר שבעי לקנות לי כרטיס) , לדעתי חייבים להתנות קניית כרטיסים בהצגת ת"ז עם כתובת מגורים בבאר שבע.
לא כל כך מבין את חברים שלך, אם הם לא הצליחו לקנות כרטיס ליציעים של מכבי, מה גורם להם לחשוב שהם יצליחו לקנות כרטיס ליציע של באר שבע ?
לנסוע כל הדרך לבאר שבע רק בשביל הקרב של החיים שלהם עם עוד כ-1000 לפחות אוהדי באר שבע, וכל זה בשביל הזכות לשבת ביציע איתנו. אם הם כאלה אוהדים שרופים למה הם לא עשו מנוי ?
פליימיקר כתב:
לא כל כך מבין את חברים שלך, אם הם לא הצליחו לקנות כרטיס ליציעים של מכבי, מה גורם להם לחשוב שהם יצליחו לקנות כרטיס ליציע של באר שבע ?
לנסוע כל הדרך לבאר שבע רק בשביל הקרב של החיים שלהם עם עוד כ-1000 לפחות אוהדי באר שבע, וכל זה בשביל הזכות לשבת ביציע איתנו. אם הם כאלה אוהדים שרופים למה הם לא עשו מנוי ?
לאוהדי מכבי מכרו רק כמה מאות כרטיסים בודדים שנחטפו תוך 15 דקות......לגבי למה לא עשו מנוי.... לא יודע לומר לך, אבל הם כנראה כמו אותם אלפי באר שבעים שלא עשו מנוי ומאוד רוצים להגיע למשחק.
בנוגע לעניין הישיבה עם הקהל שלנו....זה לא סוד שכאשר הסדרנים/שוטרים בבלומפילד מגלים שיש ערבוב קהלים הם מעבירים את הקבוצה הקטנה יותר ליציע של הקבוצה שלה שהרי תמיד נותרים עוד עשרות מקומות ביציע גם אם הוא נמכר במלואו תמיד יש אפשרות לעמוד....לדעתי על זה הם בונים.
גיל שגיב כתב:
לאוהדי מכבי מכרו רק כמה מאות כרטיסים בודדים שנחטפו תוך 15 דקות......לגבי למה לא עשו מנוי.... לא יודע לומר לך, אבל הם כנראה כמו אותם אלפי באר שבעים שלא עשו מנוי ומאוד רוצים להגיע למשחק.
בנוגע לעניין הישיבה עם הקהל שלנו....זה לא סוד שכאשר הסדרנים/שוטרים בבלומפילד מגלים שיש ערבוב קהלים הם מעבירים את הקבוצה הקטנה יותר ליציע של הקבוצה שלה שהרי תמיד נותרים עוד עשרות מקומות ביציע גם אם הוא נמכר במלואו תמיד יש אפשרות לעמוד....לדעתי על זה הם בונים.
אני באופן אישי חושב שאם היה צריך לנסוע עד תל אביב כדי לקנות את הכרטיסים הרבה מהאוהדים שלנו היו מוותרים על החוויה ונשארים לראות בבית, בכל אופן מקווה שתתן להם הוראות מדויקות איך מגיעים ללונה טורס(המכירה תהיה באצטדיון) ושהמכירה תהיה לבעלי מנויים.