שמעון א כתב:
לא מזיין את המוח. זה מה שמשתמע הדברים שכתבת. ואתה יודע את זה. לא סתם רשמת רק שמות משפחה.
ואם הוריך אכן ספרדים, אז אתה באמת צריך לפחות לערוךאותה.
ההורים שלי מזרחיים, ספרדים הם צאצאים של מי שגורש מספרד ב-1492.
ואני לא אערוך, שום דבר לא על רקע עדתי, הם במקרה שם, במקרה שלוכים ובמקרה אני אגיד את זה.
ואני מכיר את רובם אישית, שלווווכייים
taltal כתב:אז אם יש מידע למה לא להגיש תלונה במשטרה אולי היא מקבלת אחוזים מהמכירה הזאת?
אל תיכנס לזה. אף אחד לא מקבל אחוזים. הגיעו 1600 כרטיסים והמועדון צריך לשלם למכבי
את הכסף עבור הכרטיסים. אף אחד לא קיבל הזמנות , הכרטיסים פשוט נמכרו לאנשים הלא נכונים.
קוראים לה ציפורה, המאמא התורנית שנדבקה לאלונה וניסתה על הגב שלה להחליף את רוביק בעירייה.
חברים שלי אמרו לי, "קיבלנו מציפורה".."ציפורה הבטיחה"...זו התודה שלה על התמיכה של כל מיני פישרים בקמפיין שלה.
חצי מתחנת מוניות "מתי" מסתובבת עם כרטיסים כי הסכימו להדביק על המוניות שלהם סטיקרים שלה
נכון שצריך מחאה ואחת רצינית ביום שבת ובכל משחק מעכשיו עד אותם אנשים ישלמו את המחיר ולא יעבדו במועדון.
אבל האוהדים החזקים ואלה ששולטים ביציע קיבלו כרטיסים ולכן זה לא יקרה. נכון שחלק מהאוהדים שמארגנים את התאפורה במגרש ועידן שעומד על המעקה באמת צריכים לקבל
כרטיסים אבל מדובר באולי 20 אנשים. ובתור ארגון אוהדים הייתי מצפה מהם לדאוג לכך שכל שאר הכרטיסים מוצאים למכירה לכל ציבור האוהדים.
אם כל הכבוד אני לא חושב שיש הבדל בין אוהד שלא פעיל בארגון אוהדים לאחר שלא פעיל.
ד"א שימו לב שרוב האוהדים "המוכרים והותיקים" לא מגיבים פהואתם יכולים להסיק מכך את המסקנות המתבקשות.
כל אוהד שיכל להשיג כרטיס עשה את זה.
ואני מצדיק כל אחד שקיבל כרטיס בקומבינה כזאת או אחרת.
גם כל הכועסים כאן היו עושים זאת.
הבעיה היא לא באוהדים ולא במקומבנים.
הבעיה היא אחת ויחידה: אנשי המועדון.
אני מבקש מכם - אל תתחילו במלחמות אוהדים. תתעלו את האנרכיות למי שבאמת צריך לשאת בתוצאות.
זה כבר לא שווה אביאל השד יצא ואין שום סיכוי להרגיע את המצב אלה אם כן אסי וציפורה יעפו מהמועדון.
כפי שאני רואה באתרים הזעם הוא כל כך גדול שזה הולך להביא להרס של הקבוצה, כבר בשבת נראה את זה.
כל אוהד שיכל להשיג כרטיס עשה את זה.
ואני מצדיק כל אחד שקיבל כרטיס בקומבינה כזאת או אחרת.
גם כל הכועסים כאן היו עושים זאת.
הבעיה היא לא באוהדים ולא במקומבנים.
הבעיה היא אחת ויחידה: אנשי המועדון.
אני מבקש מכם - אל תתחילו במלחמות אוהדים. תתעלו את האנרגיות למי שבאמת צריך לשאת בתוצאות.
חולק עליך. לא בא ליצור מלחמות אוהדים אבל רק בכדי שאני אבין האם כאשר מישהו נהנה מהשחיתות במועדון אז זה הופך את ההתנהלות הזו לתקינה?
היום הם נהנו ומחר מישהו אחר יהנה. אם היית לי אפשרות להשיג כרטיס כן הייתי לוקח אותו אבל זה לא היה הופך את מה שקרה לבסדר וכן הייתי מגיב פה ולא מתחבא ונעלם.
אני מאמין שאם הייתי מתאמץ כן הייתי משיג כרטיס אבל האמנתי ביושרה של אנשים במועדון וידעתי שאני יוכל להיות מוקדם בקופות ולקנות בעצמי ללא שום טובות.
חבל שאין ארגון אוהדים אחד נורמלי שיכול להגן על הקהל. אנחנו כל הזמן מתלוננים שההנהלה של המועדון לא מתקדמת כמו ההנהלות של הקבוצות הגדלות אבל לצערי גם במועדוני האוהדים אנחנו נמצאים שנות אור מאחור המועדונים של הקבוצות הגדולות.
ערן כתב:
חולק עליך. לא בא ליצור מלחמות אוהדים אבל רק בכדי שאני אבין האם כאשר מישהו נהנה מהשחיתות במועדון אז זה הופך את ההתנהלות הזו לתקינה?
היום הם נהנו ומחר מישהו אחר יהנה. אם היית לי אפשרות להשיג כרטיס כן הייתי לוקח אותו אבל זה לא היה הופך את מה שקרה לבסדר וכן הייתי מגיב פה ולא מתחבא ונעלם.
אני מאמין שאם הייתי מתאמץ כן הייתי משיג כרטיס אבל האמנתי ביושרה של אנשים במועדון וידעתי שאני יוכל להיות מוקדם בקופות ולקנות בעצמי ללא שום טובות.
חבל שאין ארגון אוהדים אחד נורמלי שיכול להגן על הקהל. אנחנו כל הזמן מתלוננים שההנהלה של המועדון לא מתקדמת כמו ההנהלות של הקבוצות הגדלות אבל לצערי גם במועדוני האוהדים אנחנו נמצאים שנות אור מאחור המועדונים של הקבוצות הגדולות.
לא מבין איך מה שאתה כתבת ואני כתבתי שונה.
לגבי ה"מתחבאים" אין לי מושג למי אתה מתכוון ואם מישהו מחליט לא להגיב זו זכותו.
ובדיוק בגלל זה רשמתי שהאנשים שיז להם כרטיסים הם לא הבעיה. חד משמעית.
הם בסהכ משתמשים באפשרות שהיתה להם ואם הם לא היו משתמשים בה מישהו אחר היה משתמש כי בעלי התפקידים הם הבעיה