לא עוברים בשתיקה: דף תמיכה בפיטורי אסי וציפורה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: לא עוברים בשתיקה: דף תמיכה בפיטורי אסי וציפורה

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב: שתיתי מספיק כוסות מים קרים, זה בסדר.
נשברו כאן שיאי שחיתות בחלוקת כרטיסים, פשוט מכרו אותנו בשביל עסקנים ומקורבים, לא מאמין שאתה באמת מחליק את זה כאילו כלום לא קרה.
אסי גם משקר, הם ממש לא שיחררו מאות כרטיסים לקהל הרחב.
הם ידעו ששולחים עשרות כרטיסים על מאות אוהדים. ושכל אוהד לוקח 3 כרטיסים, החשבון פשוט, 15-20 יזכו לקנות כרטיס.
למה לא הודיעו על כך מראש? למה לתת למאות אנשים לחכות שעות סתם כך?

אני עדיין מתקשה לעכל שזה באמת קרה היום, ובאמת שאני לא מבין איך אנשים מעבירים את זה בכזו קלות.
השתינו עליכם בקשת, זה לא גשם!
ושוב, על הדשא כשיש משחק מן הסתם שאת הכל שמים בצד. במחצית או בסיום המשחק, זה הזמן שלנו.
אני באמת מבין את הכאב שלך,באמת,ואני צודק במה שאתה אומר,אבל דחילאק יש דרכים למנוע שהדברים האילו יקרו בעתיד,
אנחנו אוהדי הפועל ב"ש,ואף אחד!! כולל כמה מטומטמים לא ישפיעו על האהבה שלנו לקבוצה.
אתה צודק,השתינו עלינו בקשת,רמסו אותנו ושילכו לעזאזל טוב? אבל הקבוצה היא מעל הכל והלך הרוח הנוכחי הולך לכיוונים לא טובים,ואני כאוהד הקבוצה שהמון שנים מחכה לרגע הזה קשה לי לראות איך אנשים פה מתנסחים איך שמתנסחים,הקבוצה מעל הכל!!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

גיל שגיב כתב: זה בהנחה שמתבצעת מחאה כנגד אסי את ציפורה במחצית שלא בפני השחקנים.... אחרת זו בדיוק הטעות של אוהדי ביתר שמחו במשחקים כנגד ההנהלה אבל בעצם פגעו בשחקנים וכמעט ירדו ליגה , אז ליגה לא נרד אבל נאבד נקודות קריטיות להמשך ....חבל.

נשבע שעבר לי בראש המקרה של בית"ר, נכון זה הרבה פחות רציני מזה ונכון שאחריי 2-3 משחקים במקרה הרע אצלנו זה יירגע השאלה מה יהיה באותם 2-3 משחקים...

וגם במידה ולא החשש שזה יכניס את כל המערכת לסיחרור.
אני מסכים לחלוטין שאסור לעבור בשתיקה אך מנגד אסור "להחריב את הר הבית".
שלט פריסה ענק שיעביר מסר חד משמעי להנהלה את מורת הרוח של האוהדים ממנה יהיה הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אדום זקן כתב:
אני באמת מבין את הכאב שלך,באמת,ואני צודק במה שאתה אומר,אבל דחילאק יש דרכים למנוע שהדברים האילו יקרו בעתיד,
אנחנו אוהדי הפועל ב"ש,ואף אחד!! כולל כמה מטומטמים לא ישפיעו על האהבה שלנו לקבוצה.
אתה צודק,השתינו עלינו בקשת,רמסו אותנו ושילכו לעזאזל טוב? אבל הקבוצה היא מעל הכל והלך הרוח הנוכחי הולך לכיוונים לא טובים,ואני כאוהד הקבוצה שהמון שנים מחכה לרגע הזה קשה לי לראות איך אנשים פה מתנסחים איך שמתנסחים,הקבוצה מעל הכל!!
אם עקבת אחרי התגובות שלי, אתה יודע שאני כמעט תמיד מנסה לתפוס את הצד של המועדון ולהוריד את ה"רעל" כמה שאפשר.
אבל היום לא. היום נשבר כל שיא אפשרי והפגיעה בציבור גדול של אוהדים שלפחות רובם מגיע למשחקים כדרך קבע היא גדולה ולא תשכח כל כך מהר, ואנחנו גם לא צריכים לשכוח אותה.
אנחנו חייבים להרים את קולנו כדי לשנות את המדיניות הקלוקלת במועדון הזה.
בדיוק כמו שאריק רשם בנושא שפתח, ההתנהלות זו הבשורה האמיתית מהיום הזה וזו התנהלות ששמה את האוהדים בתחתית סולם העדיפויות.
אז לא, אנחנו כקהל לא צריכים להמשיך עם המצב הזה. ואני לא מבין למה זה צריך לבוא על חשבון הקבוצה.
אני נותן לקהל שלנו מספיק קרדיט כדי לעשות הפרדה נכונה בין מה שקורה על הדשא לבין המחאה שחייבת להישמע.
בזמן החימום והמשחק מעודדים ותומכים בשחקנים, במחצית ואחרי המשחק זה זמן מתאים להשמעת אותה מחאה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדום זקן כתב: שי ידידי,אתה נשמע לי בחור רציני,אתה באמת רוצה לחרב עונה כזאת אחרי 40 שנה תגיד לי??
זה שהם אהבלים,זה ברור,אבל יש דרכים לטפל בזה.
האם באמת אנחנו רוצים להרוס את כל הטוב הזה העונה בגלל כמה לא יוצלחים,באמת אחי?
תקבעו מפגש עם אלונה,תצאו על אסי,בטח ובטח על ציפורה,אבל רבאק למה להרוס את העונה הזאת???
בכל ארגון יש טעויות ותקלות,תעשו רעש (ותאמין לי יש הרבה רעש עכשיו) ופעם הבאה הלקחים אני לפחות מאמין שיופקו.
אבל בשום פנים ואופן אסור שזה ישליך על הקבוצה
העונה הזאת כבר הוכחנו כמה פעמיים שהם לא סופרים תנרקומנים תאוהדים האמתיים שבאו גם בליגה שנייה גם שהמצב היה הכי גרוע עם זה בלתת 4 אלף כרטיסים למכבי ואם זה לתת לקבוצות החוץ את שער תשע בגלל שאין אישור משטרתי חארטה רצח ממשיך בזה שדוברת המועדון יוצאת על הקהל בכל הזדמנות ממשיך בהודעה לפלאפון מטעמה בבחירות לראשות העיר ונגמר בזה שהבן של אסי שוער בנוער (לדעתי שוער גרוע כמו שאסי היה ) ממשיך הלהעמיד אוהדים חמש שעות בשמש בלי מים בלי כלום ולומר שאין כרטיסים אחרי שתי דקות בדיוק האמירות האומללות שלו צריכות להוביל למהלך אחד או פיטורים או שאני ישקול לעשות מנוי בשנה הבאה ככה לא מתנהגת קבוצה גדולה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

זה שי ! כתב: העונה הזאת כבר הוכחנו כמה פעמיים שהם לא סופרים תנרקומנים תאוהדים האמתיים שבאו גם בליגה שנייה גם שהמצב היה הכי גרוע עם זה בלתת 4 אלף כרטיסים למכבי ואם זה לתת לקבוצות החוץ את שער תשע בגלל שאין אישור משטרתי חארטה רצח ממשיך בזה שדוברת המועדון יוצאת על הקהל בכל הזדמנות ממשיך בהודעה לפלאפון מטעמה בבחירות לראשות העיר ונגמר בזה שהבן של אסי שוער בנוער (לדעתי שוער גרוע כמו שאסי היה ) ממשיך הלהעמיד אוהדים חמש שעות בשמש בלי מים בלי כלום ולומר שאין כרטיסים אחרי שתי דקות בדיוק האמירות האומללות שלו צריכות להוביל למהלך אחד או פיטורים או שאני ישקול לעשות מנוי בשנה הבאה ככה לא מתנהגת קבוצה גדולה ,זה שי !
ולמה בדיוק הם נותנים למכבי 4000 כרטיסים? ולחיפה 2500? כי אסי לא יכול להביא חשמל לשער 7-8 כי יש עשביה.
האפס הכלומניק הזה לא מסוגל לנהל ועד בית, אלונה לא חוסכת בהוצאות והוא מתקמצן כאילו זה יוצא מהכיס שלו.
כל עוד הוא שם השקרן אין לקבוצה עתיד די לך הביתה.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

כמה דברים חשובים:
קודם כל: תפסיקו להשוות אותנו לאוהדי בית"ר. מזכירה לכם את כמות האלימות שהולכת בקרב הקהל הזה שזה דוחה. לא רוצה להיות בית"ר. כל הסיפור עם קורנפיין היה דפוק. וזה לא שמדובר במנהל גרוע אלא פשוט בפער בין כמות הכסף שהיה במועדון לציפיות של הקהל. ובכל מקרה תפסיקו להשוות. די כבר.
דבר שני: המחאה הזו פשוט ילדותית. לא הייתי שם, אני מודה אבל אני מאמינה לכל מילה שלכם. מכרו 250 כרטיסים. מכרו 75 כרטיסים. מכרו 5 כרטיסים. הקופות היו פתוחות ל10 דקות. ל-5 דקות. לדקה וחצי. זה לא ממש משנה. היה מחדל עצום. נורא. מזעזע.
וצריכים לשלם עליו אבל לא ככה. פשוט תפטרו אותם וזה יפתור את הכל?
התשובה היא לא.
תדרשו לפתור בבדיקה מקיפה של מה שקרה. תדרשו לבטל את הכרטיסים שהוצעו (גם ככה רוב האנשים קנו אותם מספסרים). תדרשו להסיק מסקנות לקראת המשחק הבא.
לדרוש פיטורים? זה ילדותי.
הסיפור הזה יכול לפגוע בנו אנושות לקראת אשדוד. הבגרות שלנו עכשיו יכולה להפריע להמשך העונה הזה.

קצת רוגע. לא לפעול מעצבים הראשוניים שאתם (וגם אני) חווים.

זה מעצבן. זה נורא. אבל בואו נהיה בוגרים ונחשוב מה בא קודם - וזה הצלחה של העונה הזו..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כרגע כולם כועסים ובצדק, אבל חייבים להיכנס לפרופורציות. מה שקרה היום הוא תוצאה של קבלת החלטות קלוקלת, קומבינה וחוסר ניסיון.
מה שבטוח הוא שבכל מקרה אי אפשר היה לרצות את כולם. העובדה שנתנו למאות אוהדים להגיע ולחכות בתור ל-100 או 200 כרטיסים
היא לא פחות מבזיון. מצד שני מי אנחנו שנקבע למועדון אם לתת כרטיסים לספונסר שתורם לקבוצה מאות אלפי שקלים בשנה? אם יש דבר
אחד טוב שייצא מכל הסיפור הזה, הוא הרעש העצום שנוצר בעקבותיו ושכתוצאה ממנו בפעם הבאה זה ייראה אחרת. והפעם הבאה תהיה
כנראה בקרוב מאוד (פלייאוף עליון), אלא אם נתעקש להרוס את זה ולדרוש ראשים כאלה ואחרים של מנהלי הקבוצה. תיכנסו לפרופורציות
אנשים, לפני שייווצר כאן כדור שלג שאף אחד מאיתנו לא יודע איך יסתיים. וכן, גם אני אצפה במשחק מהטלוויזיה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

איזה פרופורציות?!על מה אתם מדברים בכלל?!זאת השערוריה היחידה שהגברת ציפורה חלפון מעורבת בה?!
בקשר לאדון המנכ"ל - לא מספיק שהוא נתן לכל הביזיון הזה לקרות, הוא גם יוצא לתקשורת, משקר ובדרך גם מצדיק את כל מה שקרה!
כן. ראשים צריכים לעוף באוויר. ציפורה ואסי חייבים ללכת הביתה. אולי סוף סוף יהיה לנו מנכ"ל אמיתי, דובר שהוא רק דובר ואיש שיווק שעוסק בשיווק ולא בקמפיין בחירות לעירייה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:כרגע כולם כועסים ובצדק, אבל חייבים להיכנס לפרופורציות. מה שקרה היום הוא תוצאה של קבלת החלטות קלוקלת, קומבינה וחוסר ניסיון.
מה שבטוח הוא שבכל מקרה אי אפשר היה לרצות את כולם. העובדה שנתנו למאות אוהדים להגיע ולחכות בתור ל-100 או 200 כרטיסים
היא לא פחות מבזיון. מצד שני מי אנחנו שנקבע למועדון אם לתת כרטיסים לספונסר שתורם לקבוצה מאות אלפי שקלים בשנה?
אם היו לוקחים נניח 15% לספונסרים, מקורבים וכו', הזעקה הייתה הרבה יותר קטנה או כלל לא קיימת.
דאגו לכל העולם ואשתו, רק את האוהדים שכחו בצד (יותר נכון להתייבש בשמש).
אני באמת לא מבין איך אפשר להיכנס לפרופורציות.
והתגובה של אסי, שחלק ממנה היא שקר מוחלט, רק מעצימה את התחושות הקשות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: אם היו לוקחים נניח 15% לספונסרים, מקורבים וכו', הזעקה הייתה הרבה יותר קטנה או כלל לא קיימת.
דאגו לכל העולם ואשתו, רק את האוהדים שכחו בצד (יותר נכון להתייבש בשמש).
אני באמת לא מבין איך אפשר להיכנס לפרופורציות.
והתגובה של אסי, שחלק ממנה היא שקר מוחלט, רק מעצימה את התחושות הקשות.
לגבי החלק הראשון אני מסכים לחלוטין. לגבי החלק השני, בוא ניתן לאסי לעשות בדק בית ואז נראה מה תהיה תגובתו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

תמונה

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

שום פרופורציות, מה שהלך היום זאת שחיתות ברמה הכי מגעילה שיכולה להיות על חשבון אוהדים טובים ומסורים.
לא יקנו אותנו בהודעות סרק של יכול להיות טעינו במכירה. צריך לשים סוף להתנהלות השכונתית הזאת ומישהו חייב לקחת אחריות על מה שקרה היום, אי אפשר להחליק את זה, לאסי וציפורה צפויה קבלת פנים חמה מול אשדוד.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מצטער שאני אוהד תקבוצה הביזיונית הזאת כנראה שעל אהבה משלמים וביוקר אסי רחמים מעולם לא החזקתי ממך סמל לעומת אחרים אבל הוכחת לי שצדקתי אתה לא חושב לרגע על האוהדים המסורים והטובים אתה צריך להתבייש ועם יש בך טיפת כבוד תילך הביתה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

לא ניסיתי להשיג כרטיס כי צפיתי שיהיה בלאגן אבל ליבי עם האוהדים שחיכו בקופות וצריכים לשאת את התחושה הקשה שרימו אותם (ממש כך) זה היה תרגיל נבזי ברמת הנוכלות שרואים בכלבוטק. ניחא היו מוכרים 300-400 כרטיסים אז היה להם בהנהלה מספיק "בשר" בשביל לכסות על התחת של עצמם ,אבל מה שקרה במציאות זו רמאות מדרגה ראשונה,להודיע בכל כלי התקשורת על מכירת כרטיסים (שידוע על 1500+) ובפועל למכור 70 ! הם פשוט הוליכו שולל את כל האוהדים והרסו יום שלם על כל המשמעויות הכלכליות לכל אותם מאות שנתקעו בקופות בלי כלום. אין מה להיכנס לפרופורציות הביקורת יותר ממוצדקת ועם כל הצער שבדבר האחראי הישיר(שלא ידוע לי מי זה) חייב ללכת הביתה .

שלח תגובה