ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר
https://www.facebook.com/yoniDahan12" onclick="window.open(this.href);return false;
"אוהדים יקרים, בוקר טוב.
החלטה רשמית של הקאמלס בנוגע לביזיון הכרטיסים :
יומיים לא קלים עברו על כוחותינו,חשוב לציין איך אנחנו רואים את הדברים.
לבגוד באוהדים שעשו איתך קילומטראז' שנה אחר שנה,לבגוד באוהדים שהלכו עם מועדון כושל בכדורגל הישראלי עד הסוף,לבגוד באוהדים שגם בתקופת זינו לא הרימו ידיים והמשיכו ללבוש את החולצה האדומה עם הארובה והחצי כדור,לירוק בפנים לאנשים שהקבוצה הזו היא כל עולמם...
זה ייהרג ובל יעבור !
נכון,הארגון קיבל כמות כרטיסים דלה מאוד..לא 100 ולא 200,יותר בכיוון ה-20.
פעם ראשונה שאנחנו לוקחים כרטיסים,במשך שנים המערכת יחסים שלנו עם ההנהלה הייתה תחיה ותן לחיות..ובפעם היחידה שהחלטנו לשריין כרטיסים על מנת לדאוג ל-1800 החולים,לנציגי הצבא האדום בבלומפילד..אנחנו מבינים שאותם 1800 אוהדים יהיו מנכל"ים של חברות מצליחות או נציגי חברה בכירים.
המערכת יחסים שלנו עם המועדון נגמרה אתמול ב-16:15 בצהריים.
מחר במשחק ב-20 דקות הראשונות לא יהיה עידוד וצבע בשער 5,
שלטי מחאה נגד ההנהלה ושירים נגד ההנהלה שיבהירו מי בעל הבית.
לאחר 20 דקות נפתח בעידוד שירעיד את וסרמיל ויחדיר טוב טוב למוח של האנשים הקטנים שפוגעים בקהל שהפועל באר שבע מעל הכל,ובלי הקהל שלה היא כלום ושום דבר.
אנחנו לא סותמים את הפה,ואנחנו לא מתעלמים...אנחנו עובדים בשטח,לא ברשתות חברתיות.
שבת שלום אוהדים יקרים,לבוא מחר עם גרון מהניילון.
הפועל באר שבע היא כלום בלי הקהל שלה !!!"
"אוהדים יקרים, בוקר טוב.
החלטה רשמית של הקאמלס בנוגע לביזיון הכרטיסים :
יומיים לא קלים עברו על כוחותינו,חשוב לציין איך אנחנו רואים את הדברים.
לבגוד באוהדים שעשו איתך קילומטראז' שנה אחר שנה,לבגוד באוהדים שהלכו עם מועדון כושל בכדורגל הישראלי עד הסוף,לבגוד באוהדים שגם בתקופת זינו לא הרימו ידיים והמשיכו ללבוש את החולצה האדומה עם הארובה והחצי כדור,לירוק בפנים לאנשים שהקבוצה הזו היא כל עולמם...
זה ייהרג ובל יעבור !
נכון,הארגון קיבל כמות כרטיסים דלה מאוד..לא 100 ולא 200,יותר בכיוון ה-20.
פעם ראשונה שאנחנו לוקחים כרטיסים,במשך שנים המערכת יחסים שלנו עם ההנהלה הייתה תחיה ותן לחיות..ובפעם היחידה שהחלטנו לשריין כרטיסים על מנת לדאוג ל-1800 החולים,לנציגי הצבא האדום בבלומפילד..אנחנו מבינים שאותם 1800 אוהדים יהיו מנכל"ים של חברות מצליחות או נציגי חברה בכירים.
המערכת יחסים שלנו עם המועדון נגמרה אתמול ב-16:15 בצהריים.
מחר במשחק ב-20 דקות הראשונות לא יהיה עידוד וצבע בשער 5,
שלטי מחאה נגד ההנהלה ושירים נגד ההנהלה שיבהירו מי בעל הבית.
לאחר 20 דקות נפתח בעידוד שירעיד את וסרמיל ויחדיר טוב טוב למוח של האנשים הקטנים שפוגעים בקהל שהפועל באר שבע מעל הכל,ובלי הקהל שלה היא כלום ושום דבר.
אנחנו לא סותמים את הפה,ואנחנו לא מתעלמים...אנחנו עובדים בשטח,לא ברשתות חברתיות.
שבת שלום אוהדים יקרים,לבוא מחר עם גרון מהניילון.
הפועל באר שבע היא כלום בלי הקהל שלה !!!"
Re: ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר
אני הולך לעודד מהדקה הראשונה.
צריך לדעת להפריד, ופגיעה מקצועית זה הדבר האחרון שצריך פה.
לא חסר זמן למחאות שהכדור לא על הדשא.
כנראה שגם יש לך כרטיס לבמלופילד הודות לציפורה. תבלה ביציע יחד עם הספונסרים הראשיים של המועדון, אביאור גבאי וליאור אלגםyedidel כתב:אני הולך לעודד מהדקה הראשונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
החלטה מטומטמת,חסרת אחריות שהיום הביאה חורבן על הישגי הקבוצה כעבור למעלה מ40 שנה,יש הרבה דרכים לבטא את הזעם,היום באופן רשמי יוצאת הפועל ב,ש ממאבק האליפות,בעקבות מלחמות אגו,שרק בגלל העובדה שבאף אחד מהצדדים אין מנהיגים אמיתיים תגרום לקריסת מערכות טוטאלית.
ההודע שיצאה ממחישה באופן ברור שמדובר פה רק באגו,והנהלה מטופשת שיכולה הייתה בהודעה אחת קטנה ופשוטה לסיים את הסאגה הזאת.
אני אהיה שם ויעודד ומי שלידי יקלל יקבל בוקס לפרצוף,לא ניתן לאף אחד ממכם לחרב את העונה הזאת,ואם אתם רוצים מלחמה בין האוהדים,בבקשה קיבלתם אותה,כי אני וחבריי נהיה שם בשביל הקבוצה,לא אסי,לא ציפורה ולא האינטרסנטים מארגוני האוהדים השונים,תהיו בריאים.
ההודע שיצאה ממחישה באופן ברור שמדובר פה רק באגו,והנהלה מטופשת שיכולה הייתה בהודעה אחת קטנה ופשוטה לסיים את הסאגה הזאת.
אני אהיה שם ויעודד ומי שלידי יקלל יקבל בוקס לפרצוף,לא ניתן לאף אחד ממכם לחרב את העונה הזאת,ואם אתם רוצים מלחמה בין האוהדים,בבקשה קיבלתם אותה,כי אני וחבריי נהיה שם בשביל הקבוצה,לא אסי,לא ציפורה ולא האינטרסנטים מארגוני האוהדים השונים,תהיו בריאים.
תשמע לא מכיר אותךTotti כתב:
כנראה שגם יש לך כרטיס לבמלופילד הודות לציפורה. תבלה ביציע יחד עם הספונסרים הראשיים של המועדון, אביאור גבאי וליאור אלגם
אבל זאת התשובה הכי חדה שהיתה פה ביומיים האחרונים
החלטה טיפשית ואני לא משתף בזה פעולה גם אם אני אהיה היחיד ביציע ואני אעודד ולא קיבלתי כרטיס והייתי אתמול..זה עונה של ההישג וצריך להנות מזה
- The red one
שמח לקרוא את התגובות שלכם. ממש מקווה שתתארגן התארגנות ספונטנית ותשיר מחר לפחות את "אני אוהב את הפועל" בעליית השחקנים.
ותפסיקו כבר להגיב לכל מי שיוצא נגד ההחלטות האלה "ספונסר" ולטעון שהוא קיבל כרטיס. לא, לא עמדתי אתמול בתור שעות. ולא - אין לי שום כרטיס. אבל זה לא אומר שהקבוצה צריכה להיפגע.
מסכים עם 5 דקות ראשונות בשירים על אסי וציפורה, להראות לקבוצה מה חושבים על ההנהלה, אבל 20 דקות? 20 דקות זה מוגזם. מקווה שישתנה.
ותפסיקו כבר להגיב לכל מי שיוצא נגד ההחלטות האלה "ספונסר" ולטעון שהוא קיבל כרטיס. לא, לא עמדתי אתמול בתור שעות. ולא - אין לי שום כרטיס. אבל זה לא אומר שהקבוצה צריכה להיפגע.
מסכים עם 5 דקות ראשונות בשירים על אסי וציפורה, להראות לקבוצה מה חושבים על ההנהלה, אבל 20 דקות? 20 דקות זה מוגזם. מקווה שישתנה.
זה בדיוק הקטע, לא נותנים לנו להנות מזה.taltal כתב:החלטה טיפשית ואני לא משתף בזה פעולה גם אם אני אהיה היחיד ביציע ואני אעודד ולא קיבלתי כרטיס והייתי אתמול..זה עונה של ההישג וצריך להנות מזה
מחאה חזקה וברורה חייבת להיות, לזמן אני כבר הרבה פחות מתחבר.
מחצית זה הזמן הקלאסי.
הפילוג בקהל הורס אותנו, והחלטות מסוג זה רק מפלגות עוד יותר. שיקול שהיו צריכים לקחת בחשבון.
קודם תחזירו את ה'20' כרטיסים לפני שאתם מארגנים לי פה מחאות
מי אתם בכלל
מי אתם בכלל
ואני מוכן להתערב שהם קיבלו יותר מעשרים כרטיסים אם הם היו גברים אז הם היו מחזירים אבל הם לא עושים את זה
לא אוהב את רוח הדברים בהודעה הזו... "מערכת היחסים שלנו עם ההנהלה הסתיימה, נראה מי בעל הבית"... בדרך הזו לא נתקדם לשום מקום, בסוף נצטרך לפתור את הבעיות עם ההנהלה הזאת.
חייבת להיות מחאה, לא בזמן המשחק. לדעתי למשל 5 דקות של בוז צורם בזמן המחצית יכול לעשות אפקט חזק, אפשר ורצוי גם למחות לפני ואחרי המשחק.
חייבת להיות מחאה, לא בזמן המשחק. לדעתי למשל 5 דקות של בוז צורם בזמן המחצית יכול לעשות אפקט חזק, אפשר ורצוי גם למחות לפני ואחרי המשחק.
- The red one
בלעדייהם היציע שלך היה נראה כמו יציע בעילוט או באצטדיון השלום באום אל פאחם. קצת כבוד חביבי, קצת כבוד /:sumsum כתב:קודם תחזירו את ה'20' כרטיסים לפני שאתם מארגנים לי פה מחאות
מי אתם בכלל
!!!!!!!!sumsum כתב:קודם תחזירו את ה'20' כרטיסים לפני שאתם מארגנים לי פה מחאות
מי אתם בכלל
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
מעודד מהרגע הראשון! הפועל...הפועל... נרעיד את כל העיר...,שבת שלום לכולם.
כבוד??? כבוד??? ומה עם מי שיכבד אותנו תגיד לי?? 35 שנה רודפים ורצים לכל חור ולכול חרטא בשביל הקבוצה???אדום בלב בנשמהההה כתב: בלעדייהם היציע שלך היה נראה כמו יציע בעילוט או באצטדיון השלום באום אל פאחם. קצת כבוד חביבי, קצת כבוד /:
עד שיש לנו עונה כזאת,אתה חושב שניתן למישהו לחרב אותה??? מי בכלל נתן להם מנדט???
20 כרטיסים קיבלו בזמן שאוהדים כמונו ייצפו בטלביזיה,על מה אתה מדבר????
בוא תקשיב טוב עכשיו.כל אחד ממנהיגי ה"מרד" הזה הולכים להיות בבלומפילד,היה אני אומר לך עכשיו ושלא תתפחא אם תראה אותם בטלביזיה.
אתמול עוד ניסיתי קצת להחזיר דברים לפרופורציו,אבל אני רואה שהעיניינים יוצאים מכל פורופורצייה!!! אז מחר אנחנו נראה מה יהיה,והנה אני אומר לך שוב אני וחבריי הולכים לעודד את הקבוצה,ולשים ז** על כולם.