ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר
Re: ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר
מוגזם ????לא מגיע להם שניכנס לי יש כרטיס ולא בא לי ללכת הרסו תחשק בושה וחרפה ,זה שי !

די עם הסיסמאות ההזויות הללו. יש על הדשא חבורה של מקצועניים ששום דבר לא עצר אותם העונה. אם הם יפסידו חלילה מחר זה יקרה כי הם פשוט היו רעים, לא כי ציפורה חלפון מכרה אותנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. כמה קטנוניות בהודעות כאן שזה מדהים. אין מה להתמקד במילה ספציפית שנכתבה בלהט הרגע, וזה לא משנה אם זה עשר דקות או עשרים דקות כי זה לא שמישהו יפתח סטופר. תתמקדו במהות של ההודעה.
2. המהות היא שכבר הרבה זמן הניהול בקבוצה תחת אסי וציפורה הוא שכונתי ואתמול היה הפיצוץ הגדול אחרי הרבה מאוד פיצוצים קטנים.
אנחנו כאוהדים, וזה לא משנה קאמלס, יושבי שער 5, או אוהדי הפועל באר שבע בכללותם, לא יכולים לעבור על סדר היום על ההתנהלות של הקבוצה אתמול.
אם נעבור על ההתנהלות של אסי את ציפורה לסדר היום, כמו שעברנו כשהקצו למכבי חצי איצטדיון, כמו שעברנו כשלא נתנו לאוהדים שלנו את שער 9, כמו שעברנו בשאר המקרים שקרו בשנים האחרונות, אנחנו בעתיד נתקל שוב במקרה שלוקחים אותנו האוהדים כמובן מאליו.
3. וזה לא רק העובדה שמתוכם 2,000 כרטיסים לא הקצו למכירה בקופות אפילו 100 כרטיסים, אלא זאת העובדה שלאף אחד בהנהלה לא היה אכפת שאנשים בנו על המכירה, לקחו יום חופש מהעבודה, באו מהמרכז/מהצפון, אלה שלא יכלו להגיע שלחו חברים ובני משפחה, הגיעו משעות הבוקר לעמוד מחוץ לקופות כדי לתפוס מקום, והכל כדי לקנות כרטיס. מבחינת ההנהלה להוציא למכירה כמות מזערית של כרטיסים, רק כדי לצאת מידי חובה, ושכל האוהדים שהגיעו וחיכו ועשו מאמצים יחזרו הביתה כמו שבאו. איך יודעים שלהנהלה לא היה אכפת? ההודעה של אסי לאחר האירוע, שבה נאמר שיש עדיפות לכולם חוץ מלאוהדים האמיתים של הקבוצה, הראתה את הפרצוף אמיתי של אסי את ציפורה.
4. אז כן, צריך להעביר מחאה. וכן, 20 דקות בתחילת המשחק זה סביר לגמרי לאור האירוע שקרה, ואני יכול להגיד שזה היה אחרי שאתמול בלילה השקענו שעות למתן את התגובה שהייתה אמורה להיות קיצונית הרבה יותר.
יותר מכך, חושב שהעידוד אחרי אותם 20 דקות יהיה עוצמתי יותר מברגיל בגלל האמוציות ובגלל שנראה להנהלה את הכוח של הקהל, שאנחנו יכולים גם ללטף אבל גם לתת סטירה כשצריך.
שכל אחד יעשה ויתנהג איך שבא לו, אני חושב שחשוב לנו כקהל להתאחד, להשמיע את קולנו, להוציא את כל הכעס שיש לנו על מה שקרה, ולאחר מכן לחזור לעודד ולדחוף את הקבוצה לניצחון
2. המהות היא שכבר הרבה זמן הניהול בקבוצה תחת אסי וציפורה הוא שכונתי ואתמול היה הפיצוץ הגדול אחרי הרבה מאוד פיצוצים קטנים.
אנחנו כאוהדים, וזה לא משנה קאמלס, יושבי שער 5, או אוהדי הפועל באר שבע בכללותם, לא יכולים לעבור על סדר היום על ההתנהלות של הקבוצה אתמול.
אם נעבור על ההתנהלות של אסי את ציפורה לסדר היום, כמו שעברנו כשהקצו למכבי חצי איצטדיון, כמו שעברנו כשלא נתנו לאוהדים שלנו את שער 9, כמו שעברנו בשאר המקרים שקרו בשנים האחרונות, אנחנו בעתיד נתקל שוב במקרה שלוקחים אותנו האוהדים כמובן מאליו.
3. וזה לא רק העובדה שמתוכם 2,000 כרטיסים לא הקצו למכירה בקופות אפילו 100 כרטיסים, אלא זאת העובדה שלאף אחד בהנהלה לא היה אכפת שאנשים בנו על המכירה, לקחו יום חופש מהעבודה, באו מהמרכז/מהצפון, אלה שלא יכלו להגיע שלחו חברים ובני משפחה, הגיעו משעות הבוקר לעמוד מחוץ לקופות כדי לתפוס מקום, והכל כדי לקנות כרטיס. מבחינת ההנהלה להוציא למכירה כמות מזערית של כרטיסים, רק כדי לצאת מידי חובה, ושכל האוהדים שהגיעו וחיכו ועשו מאמצים יחזרו הביתה כמו שבאו. איך יודעים שלהנהלה לא היה אכפת? ההודעה של אסי לאחר האירוע, שבה נאמר שיש עדיפות לכולם חוץ מלאוהדים האמיתים של הקבוצה, הראתה את הפרצוף אמיתי של אסי את ציפורה.
4. אז כן, צריך להעביר מחאה. וכן, 20 דקות בתחילת המשחק זה סביר לגמרי לאור האירוע שקרה, ואני יכול להגיד שזה היה אחרי שאתמול בלילה השקענו שעות למתן את התגובה שהייתה אמורה להיות קיצונית הרבה יותר.
יותר מכך, חושב שהעידוד אחרי אותם 20 דקות יהיה עוצמתי יותר מברגיל בגלל האמוציות ובגלל שנראה להנהלה את הכוח של הקהל, שאנחנו יכולים גם ללטף אבל גם לתת סטירה כשצריך.
שכל אחד יעשה ויתנהג איך שבא לו, אני חושב שחשוב לנו כקהל להתאחד, להשמיע את קולנו, להוציא את כל הכעס שיש לנו על מה שקרה, ולאחר מכן לחזור לעודד ולדחוף את הקבוצה לניצחון
בחייאת אתם חושבים שאחרי הבלאגן ביומיים האחרונים מה שיפריע לשחקנים זה האי-עידוד ב20 הדקות הראשונות?
אם נעשה נזק, זה התחיל מאתמול.
יש אוהדים שמפחדים לעשות מחאה כל שהיא בגלל ההצלחה המקצועית. מה אנחנו אוהדים סמרטוטים?בגלל שאנחנו 3 נק' ממקום ראשון לא צריך לעשות מחאה נגד מספר חברי הנהלה שהשפילו, ביזו והשתינו על האוהדים?
אם נעשה נזק, זה התחיל מאתמול.
יש אוהדים שמפחדים לעשות מחאה כל שהיא בגלל ההצלחה המקצועית. מה אנחנו אוהדים סמרטוטים?בגלל שאנחנו 3 נק' ממקום ראשון לא צריך לעשות מחאה נגד מספר חברי הנהלה שהשפילו, ביזו והשתינו על האוהדים?
לפי התגובות שלכם פה עוד אפשר לחשוב שהקאמלס אשמים במה שקרה אתמול, אל תתבלבלו הם לא האשמים, מי שאשם זה ציפורה ואסי וכל מה שיקרה מחר זה על הראש והמצפון שלהם, כל סוג של פילוג שיהיה מחר ויהיה, זה אך ורק עליהם זכותם למחות בכל דרך שבה הם רואים לנכון, חייבת להיות אמירה על מה שקרה אתמול, אמירה בזמן משחק בשידור ישיר מול כל עם ישראל עוצמתית וחזקה פי כמה מאיזה מחאה במחצית שגם ככה כולם הולכים להשתין/לקנות נקנקיות, אני גם לא כל כך מסכים עם משך המחאה 20 דקות מוגזמות גם לטעמי, רק שתדעו שהעידוד שלכם יעלה את זעמם של הרבה אנשים ויגרור מאות שריקות בוז ואז תיצרו אפקט הפוך ממה שרציתם ליצור.
כל הכבוד ציפורה ואסי באופן רשמי הצלחתם לחרבן את העונה הנפלאה הזאת.
כל הכבוד ציפורה ואסי באופן רשמי הצלחתם לחרבן את העונה הנפלאה הזאת.
שום איחוד ושום נעליים,וזה ברור שמחר כל אחד יעשה מה שהוא חושב,קיבלתם החלטה?? למה מי אתם?? תחת איזה ארגון ואיזה מנדט?? מה מילתך חשובה משלי ושל חבריי,קיבלתם החלטה?? תישאו בתוצאות שלה מחר,בקרבות שיהיו ביציעים.Sir Alex Ferguson כתב:1. כמה קטנוניות בהודעות כאן שזה מדהים. אין מה להתמקד במילה ספציפית שנכתבה בלהט הרגע, וזה לא משנה אם זה עשר דקות או עשרים דקות כי זה לא שמישהו יפתח סטופר. תתמקדו במהות של ההודעה.
ובחיים שלך אל תקרא לנו מתייפייפים,מי שמתייפייף זה אתה וחברים שלך שמקבלים החלטות ועוד אחרי שקיבלתם כרטיסים,מחר נראה מה יהיה,לא אתה ולא שום ארגון אינטרסנטי ומפולג יקבלו החלטות בשמנו.
- The red one
אני גם לא מסכים עם המחאה, אבל בטח לא מסכים עם הזלזול המגעיל הזה שלך.אדום זקן כתב: כבוד??? כבוד??? ומה עם מי שיכבד אותנו תגיד לי?? 35 שנה רודפים ורצים לכל חור ולכול חרטא בשביל הקבוצה???
עד שיש לנו עונה כזאת,אתה חושב שניתן למישהו לחרב אותה??? מי בכלל נתן להם מנדט???
20 כרטיסים קיבלו בזמן שאוהדים כמונו ייצפו בטלביזיה,על מה אתה מדבר????
בוא תקשיב טוב עכשיו.כל אחד ממנהיגי ה"מרד" הזה הולכים להיות בבלומפילד,היה אני אומר לך עכשיו ושלא תתפחא אם תראה אותם בטלביזיה.
אתמול עוד ניסיתי קצת להחזיר דברים לפרופורציו,אבל אני רואה שהעיניינים יוצאים מכל פורופורצייה!!! אז מחר אנחנו נראה מה יהיה,והנה אני אומר לך שוב אני וחבריי הולכים לעודד את הקבוצה,ולשים ז** על כולם.
זה שאתה גדול מהחבר'ה האלה ב20-30-50 שנה לא אומר שמותר לכם לך לזלזל בהם! אלה אנשים שבנוסף לשעות שהם משקיעים בנסיעות לכל חור בארץ, בדיוק כמוך, גם משקיעים שעות על גבי שעות מזמנם הפנוי בלהפוך את היציע שאתה כל כך אוהב למקום צבעוני, בין אם אלה דגלי פריסה או שלטים או שירים או השד יודע מה. אלה אנשים שדואגים להסעות כדי שאוהדים שקטנים ממך ב20-30-50 שנה יוכלו להגיע כי אין להם רשיון כמו שלך יש.
אז באמת, תכבד את עצמך ואת הגיל שלך (שאין לי בכלל מושג מה הוא) ואל תכתוב פה שטויות על גבי הפורום.
- Sir Alex Ferguson
1. זאת הפעם הראשונה שהקאמלס מקבלים עדיפות לכרטיסים מהקבוצה, וההחלטה לתת להם כרטיס נפלה הרבה לפני הבלאגן אתמול.sumsum כתב:קודם תחזירו את ה'20' כרטיסים לפני שאתם מארגנים לי פה מחאות
מי אתם בכלל
2. זה קורה בכל מועדוני האוהדים בארץ, רק שאצל שאר הארגונים בארץ זה לא 20 כרטיסים כמו אצל הקאמלס, אלא כמויות של 150-200 כרטיסים בכל משחק (אצל מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א).
3. האינטרס של הקבוצה צריך להיות שהארגון שעושה את התפאורה, שמגיע שעות לפני המשחק, שמעודד בכל משחק, שדוחף את היציע, יהיה בכל המשחקים.
הקאמלס כארגון צריך להיות חשוב לקבוצה ולכן הם כארגון צריכים לקבל עדיפות.
4. כל הכבוד לקאמלס, שלמרות שיש להם כרטיס למשחק, ממשיכים להיאבק, ומנסים לדאוג לאינטרסים של הקהל הרחב. ככה אמור להתנהג ארגון, שגם אם יש לו כרטיס, הוא ממשיך לדאוג לאותם אוהדים שלא יכולים לבוא בגלל ההתנהלות של הקבוצה.
5. כעס כלפי ההנהלה יהיה מחר בכל מקרה. מי שהיה במכירת הכרטיסים ראה את הכעס של האוהדים, ולא מדובר באנשים מהגוש המעודד אלא אוהדים רגילים מכל השערים, ולכן גם מבלי ההודעה של הקאמלס היה נוצר בלאגן בשבת.
לכן, יכול להיות שההודעה של הקאמלס דווקא תפחית את הבלאגן, שכן אם הקאמלס והגוש המעודד ישלטו במחאה, הם יוכלו לכוון אותה טוב יותר, גם מבחינת למי היא תכוון (לאסי ולציפורה) וגם למתי היא תתרחש (עד דקה 20 ולאחר מכן עידוד).
1. לא, לא עמדתי בתור והרגשתי את ההשפלה שחלקכם הרגישו. ולא בגלל שאני לא רוצה להיות במשחק (אני מגיע לכל משחק גם בית וגם חוץ) אלא בגלל שידעתי מה הולך להיות.
2. הנזק שנגרם לשחקנים בעקבות הברדק אכן כבר נגרם, אבל לקהל אין (עדיין) חלק בזה. האשמים כבר ידועים לכולם.
3. מחאה? תעשו לי טובה?... מי שרוצה לייצר פרובוקציות עושה "מחאה". מי שמפריעה לו התנהלות, כמו במקרה דנן, ורוצה לפתור בעיות ניגש ומציף את הבעיות (גם בתקשורת וגם במועדון). ולא משחרר עד לפיתרון.
אין סיבה לפגוע בשחקנים. אין סיבה להרוס עונה כל כך גדולה שכל כך הרבה שנים חיכינו לאחת כזאת.
מעל הכל אין סיבה ללכת ל"מחאה" לא לגיטימית שתפגע בכל המעורבים, גם בשחקנים, גם בהנהלה וגם באוהדים.
בטח לא כשמי ש"מארגן" את המחאה קיבל (!!!) כרטיסים למשחק... הרצחתם וגם ירשתם?.. חצופים.
מחר בשעה 18:00 החל משריקת הפתיחה ועד לסיום כולם צריכים לעודד ולדחוף את השחקנים (שלא חילקו את הכרטיסים).
בין לבין, לפני ואחרי אפשר וצריך להביע את דעותינו הנוקבות, בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. בזמן המשחק להתרכז ב ל נ צ ח !
שבת שלום
2. הנזק שנגרם לשחקנים בעקבות הברדק אכן כבר נגרם, אבל לקהל אין (עדיין) חלק בזה. האשמים כבר ידועים לכולם.
3. מחאה? תעשו לי טובה?... מי שרוצה לייצר פרובוקציות עושה "מחאה". מי שמפריעה לו התנהלות, כמו במקרה דנן, ורוצה לפתור בעיות ניגש ומציף את הבעיות (גם בתקשורת וגם במועדון). ולא משחרר עד לפיתרון.
אין סיבה לפגוע בשחקנים. אין סיבה להרוס עונה כל כך גדולה שכל כך הרבה שנים חיכינו לאחת כזאת.
מעל הכל אין סיבה ללכת ל"מחאה" לא לגיטימית שתפגע בכל המעורבים, גם בשחקנים, גם בהנהלה וגם באוהדים.
בטח לא כשמי ש"מארגן" את המחאה קיבל (!!!) כרטיסים למשחק... הרצחתם וגם ירשתם?.. חצופים.
מחר בשעה 18:00 החל משריקת הפתיחה ועד לסיום כולם צריכים לעודד ולדחוף את השחקנים (שלא חילקו את הכרטיסים).
בין לבין, לפני ואחרי אפשר וצריך להביע את דעותינו הנוקבות, בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. בזמן המשחק להתרכז ב ל נ צ ח !
שבת שלום
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
1. לא חבר בארגון של הקאמלס וגם לא הייתי חבר.אדום זקן כתב: שום איחוד ושום נעליים,וזה ברור שמחר כל אחד יעשה מה שהוא חושב,קיבלתם החלטה?? למה מי אתם?? תחת איזה ארגון ואיזה מנדט?? מה מילתך חשובה משלי ושל חבריי,קיבלתם החלטה?? תישאו בתוצאות שלה מחר,בקרבות שיהיו ביציעים.
ובחיים שלך אל תקרא לנו מתייפייפים,מי שמתייפייף זה אתה וחברים שלך שמקבלים החלטות ועוד אחרי שקיבלתם כרטיסים,מחר נראה מה יהיה,לא אתה ולא שום ארגון אינטרסנטי ומפולג יקבלו החלטות בשמנו.
2. אין לי כרגע כרטיס למשחק.
3. תלמד להעריך אנשים שבאים שעות לפני כל משחק ומקדישים מזמנם האישית כדי שהיה צבע ועידוד ביציע.
כשמדברים על הצבע שהקהל שלנו מוסיף זה גם בזכות הקאמלס.
4. אתה חוצפן והתגובה שלך לא ראויה. לפני שאתה זורק האשמות לאוויר וקובע עובדות תבדוק אם המציאות תואמת לדברים שאתה כותב.
5. אני מחר מגיע למגרש, משתתף במחאה ב20 הדקות הראשונות ולאחר מכן מעודד כמו שאני תמיד מעודד.
שבת שלום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
פשוט עצוב הפילוג שנוצר אצלנו. זה עוד עלול להחמיר לקרע של ממש.
ותודה להנהלת הפועל ב"ש שבינתיים בונה והורסת במו ידיה את אחת העונות הגדולות בהיסטוריה של המועדון.
ותודה להנהלת הפועל ב"ש שבינתיים בונה והורסת במו ידיה את אחת העונות הגדולות בהיסטוריה של המועדון.
אדום בלב בנשמהההה כתב: אני גם לא מסכים עם המחאה, אבל בטח לא מסכים עם הזלזול המגעיל הזה שלך.
זה שאתה גדול מהחבר'ה האלה ב20-30-50 שנה לא אומר שמותר לכם לך לזלזל בהם! אלה אנשים שבנוסף לשעות שהם משקיעים בנסיעות לכל חור בארץ, בדיוק כמוך, גם משקיעים שעות על גבי שעות מזמנם הפנוי בלהפוך את היציע שאתה כל כך אוהב למקום צבעוני, בין אם אלה דגלי פריסה או שלטים או שירים או השד יודע מה. אלה אנשים שדואגים להסעות כדי שאוהדים שקטנים ממך ב20-30-50 שנה יוכלו להגיע כי אין להם רשיון כמו שלך יש.
תקשיב טוב חצופון!! מעולם אבל מעולם לא יצאתי מכליי כמו עכשיו,יכול להיות שאתה שופט אותי? יכול להיות שאתה יודע או לא יודע מה אני וחבריי עשינו למען הקבוצה,ארגוני האוהדים השונים,כולל אילו שמעודדים היום ביציע 5!??!! זה שאני לא וחבריי מעדיפים להישאר מאחורי הקלעים לא נותן לך את הזכות ולו הקטנה ביותר לזלזל בזה!!!
תתבייש!
אז באמת, תכבד את עצמך ואת הגיל שלך (שאין לי בכלל מושג מה הוא) ואל תכתוב פה שטויות על גבי הפורום.
לא נכון ולא אפקטיבי, שלטים בתחלת המשחק זה דיי ויותר.
ההתנהלות של אסי ציפורה הייתה שערוריתית ואני בטוח שאלונה תיכנס לעובי הקורה ותתקן את ההתנהלות תנו לה זמן.
כלום חוץ מאוהדי ב"ש רק מחכים שנחריב לעצמנו את העונה שיגידו הם אלימים ולא מגיע להם קבוצה כזו אז אל תתנו להם אפשרות להגיד אמרנו לכם, אלישע והשחקנים לא אשמים.
לקיים שוב ישיבה מחר ולבטל את ההחלטה הגרועה הזו.
נ.ב העשרים דקות הראשונות הם הכי חשובות במשחק כזה.
ההתנהלות של אסי ציפורה הייתה שערוריתית ואני בטוח שאלונה תיכנס לעובי הקורה ותתקן את ההתנהלות תנו לה זמן.
כלום חוץ מאוהדי ב"ש רק מחכים שנחריב לעצמנו את העונה שיגידו הם אלימים ולא מגיע להם קבוצה כזו אז אל תתנו להם אפשרות להגיד אמרנו לכם, אלישע והשחקנים לא אשמים.
לקיים שוב ישיבה מחר ולבטל את ההחלטה הגרועה הזו.
נ.ב העשרים דקות הראשונות הם הכי חשובות במשחק כזה.
נערך לאחרונה על ידי ג'וני ב 31 ינואר 2014, 16:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה וחבירך חוצפנים בני חוצפנים!! אתה בכלל מכיר אותנו??? אתה יוג מה עשינו אני וחבריי בשביל הקבוצה והגוש המעודד בשער 5??? מימיי לא יצאתי מכליי כמו היום,חבורה של חוצפנים,זה שאני וחבריי מעדיפים להישאר מאחוריי הקלעים גורם לך לחשוב אולי שאתם עושים יותר מאיתנו??אדום בלב בנשמהההה כתב: אני גם לא מסכים עם המחאה, אבל בטח לא מסכים עם הזלזול המגעיל הזה שלך.
תתביישו!!
ברור... לא אחד, אפילו 100.Totti כתב:
כנראה שגם יש לך כרטיס לבמלופילד הודות לציפורה. תבלה ביציע יחד עם הספונסרים הראשיים של המועדון, אביאור גבאי וליאור אלגם
מבין את הכעס שלך, אבל אל תסיק מסקנות לגבי אנשים שאתה לא מכיר.
זה שאני לא רואה בלא לעודד מחאה אפקטיבית ורלוונטית לנושא, לא אומר שאני מפחית מגודל המחדל. זה פשוט לא המקום והדרך האפקטיבית למחות.