תגובת המועדון
תגובת המועדון
המועדון הוציא בדקות האחרונות תגובה רשמית:
אוהדים יקרים,
אתמול התקיימה מכירת כרטיסים למשחק החוץ של הקבוצה מול מכבי ת"א שיתקיים בעוד כשבוע.
לא נחפש דרך לייפות את הדברים - כשלנו בהתנהלות לאורך המכירה ולאחריה.
ראשית, אנו מתנצלים על הכשל בפני ציבור האוהדים שלנו.
לאורך השנים, כוחו של מועדון הכדורגל הפועל באר-שבע היה טמון באוהדי הקבוצה, וראייה לכך ניתן לראות בשנתיים האחרונות, בהן הצליחה הקבוצה הבוגרת
לשרוד בליגה הראשונה הודות לדחיפה בלתי מסוייגת של הקהל, על אף אותן עונות שלא בורכו בניצחונות.
כעת נותר לנו ללמוד את האירוע, ולהפיק את מירב הלקחים, כדי שנוכל לוודא שכשל שכזה לא יחזור על עצמו! לפנינו עונה ארוכה, עם משחקים נוספים לקראתם נשתדל לשפר את שיטת מכירת הכרטיסים, למען אוהדי הקבוצה הנאמנים והמסורים.
שלכם ולרשותכם,
משפחת הפועל mobli באר-שבע!
לא התרשמתי, קצת לא ברור איך אתמול אסי מגן בחירוף נפש על ההתנהלות והיום היא הופכת ל"טעות". בעיקר לא ברור מה יקרה עם הכרטיסים למכבי.
בכל אופן, האחראים יהיו חייבים לשלם את המחיר.
אוהדים יקרים,
אתמול התקיימה מכירת כרטיסים למשחק החוץ של הקבוצה מול מכבי ת"א שיתקיים בעוד כשבוע.
לא נחפש דרך לייפות את הדברים - כשלנו בהתנהלות לאורך המכירה ולאחריה.
ראשית, אנו מתנצלים על הכשל בפני ציבור האוהדים שלנו.
לאורך השנים, כוחו של מועדון הכדורגל הפועל באר-שבע היה טמון באוהדי הקבוצה, וראייה לכך ניתן לראות בשנתיים האחרונות, בהן הצליחה הקבוצה הבוגרת
לשרוד בליגה הראשונה הודות לדחיפה בלתי מסוייגת של הקהל, על אף אותן עונות שלא בורכו בניצחונות.
כעת נותר לנו ללמוד את האירוע, ולהפיק את מירב הלקחים, כדי שנוכל לוודא שכשל שכזה לא יחזור על עצמו! לפנינו עונה ארוכה, עם משחקים נוספים לקראתם נשתדל לשפר את שיטת מכירת הכרטיסים, למען אוהדי הקבוצה הנאמנים והמסורים.
שלכם ולרשותכם,
משפחת הפועל mobli באר-שבע!
לא התרשמתי, קצת לא ברור איך אתמול אסי מגן בחירוף נפש על ההתנהלות והיום היא הופכת ל"טעות". בעיקר לא ברור מה יקרה עם הכרטיסים למכבי.
בכל אופן, האחראים יהיו חייבים לשלם את המחיר.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: תגובת המועדון
אסי מצטער בכל ליבו, מבקש סליחה מבין בגדול את הטעות, אז אנא באו נתקדם, הבאזז שנוצר עשה את העבודה, המועדון הבין את טעותו, באו נחזור למה שאנו אוהבים באמת,מחר נעודד בכל הכוח, שבת שלום
אלונה צריכה לבדוק טוב את ההתנהלות ולתקן אותה.
בנתיים צריך לחזור לעודד ולנצח כדי לא לתת לכל אלו שרק מחכים שניפול את האפשרות להגיד "אמרנו לכם בסוף הם יהרסו את עצמם".
בנתיים צריך לחזור לעודד ולנצח כדי לא לתת לכל אלו שרק מחכים שניפול את האפשרות להגיד "אמרנו לכם בסוף הם יהרסו את עצמם".
מספיק כבר !!! התנצלו.... הצטערו ....מה עוד אתם רוצים אוהדים יקרים ?? לא יעזור כלום עד שנתמודד נגד הירידה ?? נמאס לכם מהצמרת ?? מחאה אלק. קדימה תגדעו את הענף עליו אתם יושבים, צניחה נעימה !
אנשים מחפשים דם. בן אדם מדהים. סמל. מודל לחיקוי. הקללות שהוא מקבל מאתמול זה בושה.
אני מקווה שאסי ישאר עוד שנים בתפקיד מנכל הקבוצה!
אני מקווה שאסי ישאר עוד שנים בתפקיד מנכל הקבוצה!
האמת? יותר נשמע כמו הודעה לקונית על מנת להוריד את מפלס העצבים, לדעתי גם אנשי המועדון עצמם לא שיערו לרגע עד כמה הקהל יתפוצץ הפעם.
אם בכל הפעמים דברים נרגעו אחריי יום יומיים פה זה נראה ממש תחילתו של משבר וכרגע מנסים להנמיך את הלהבות כמו שיותר, כמה יילך להם? לדעתי בדרך הזו לא יותר מידי.
מעט מידי מאוחר מידי, את הכדור שלג היו צריכים לעצור עוד אתמול כמה שיותר מהר.
עם כל האנרגיות השליליות האלו אני לא רואה סיכויי אמיתי שננצח מחר, הדבר חילחל ועבר גם לשחקנים נרצה או לא.
שבת שלום חברים!
אם בכל הפעמים דברים נרגעו אחריי יום יומיים פה זה נראה ממש תחילתו של משבר וכרגע מנסים להנמיך את הלהבות כמו שיותר, כמה יילך להם? לדעתי בדרך הזו לא יותר מידי.
מעט מידי מאוחר מידי, את הכדור שלג היו צריכים לעצור עוד אתמול כמה שיותר מהר.
עם כל האנרגיות השליליות האלו אני לא רואה סיכויי אמיתי שננצח מחר, הדבר חילחל ועבר גם לשחקנים נרצה או לא.
שבת שלום חברים!
כרטיסים, אחראים שישלמו את המחיר, פיצוי כלשהו.גיל שגיב כתב:מספיק כבר !!! התנצלו.... הצטערו ....מה עוד אתם רוצים אוהדים יקרים ??
וברור שניפול בבלומפילד, קשה לנצח בלי אוהדים.
תגובה עלובה שלא מחוברת למציאות.
יותר מ24 שעות אחרי והם עדיין לא מבינים לאיזה משבר אמון חמור הם גרמו בין ההנהלה לאוהדים
התגובה הלקונית הזו רק תוסיף שמן למדורה.
ושיהיה לנו בהצלחה.
שבת שלום
יותר מ24 שעות אחרי והם עדיין לא מבינים לאיזה משבר אמון חמור הם גרמו בין ההנהלה לאוהדים
התגובה הלקונית הזו רק תוסיף שמן למדורה.
ושיהיה לנו בהצלחה.
שבת שלום
שום דבר.
אסור שאנשים מושחתים יהיו במועדון ואסור לנו בתור אוהדים לקבל את המצב שדופקים אותנו בחסותנו.
המצב משול לעסק פרטי אשר מחזיק לקוחות בכרטיס מועדון ואותם לקוחות מקבלים מהעסק מוצרים פגומים אך חוזרים כל פעם לעוד, נשמע הגיוני? לא? כי זה בדיוק המצב ומה שקורה פה זה שהפועל ב"ש יודעת שאין לה אלטרנטיבה אז אם היא יכולה לדפוק את הלקוחות שמאפשרים לה להתקיים.
אנשים צריכים להבין שאין דבר כזה לדפוק את האוהדים, זה לא ייתכן וזה מה שיפיל את המועדון בסופו של דבר, לא 20 דק' חרם בתחילת משחק.
קבלת המצב וקבלת ההתנצלות החלקית משמעותה השלמה עם המצב, אני לא מוכן שאנשים כאלה יהיו במועדון שלי, לא כיום, ולא בעוד שנה שיהיה לנו משחק חוץ בליגה האירופית מול ליברפול\ולנסיה ואז באמת נראה מה זה מחטף של כרטיסים ומצב כזה יחזור על עצמו, שבו אוהדים אמיתיים לא יוכלו לחגוג את האהבה שלהם במשחק ברמה אמיתית באירופה.
לא מוכן לתת לכדור השלג להתחיל להתגלגל ולגדול לפארסות גדולות בהרבה!
לדעתי מחאה ומחאה ענקית! עד שהאחראים למחדל הענקי הזה ישלמו את המחיר וילכו הביתה! כמו שכל בעלים בכל עסק פרטי אחר היה מעיף מנהל מושחת שגורם לו להפסיד לקוחות!
אסור שאנשים מושחתים יהיו במועדון ואסור לנו בתור אוהדים לקבל את המצב שדופקים אותנו בחסותנו.
המצב משול לעסק פרטי אשר מחזיק לקוחות בכרטיס מועדון ואותם לקוחות מקבלים מהעסק מוצרים פגומים אך חוזרים כל פעם לעוד, נשמע הגיוני? לא? כי זה בדיוק המצב ומה שקורה פה זה שהפועל ב"ש יודעת שאין לה אלטרנטיבה אז אם היא יכולה לדפוק את הלקוחות שמאפשרים לה להתקיים.
אנשים צריכים להבין שאין דבר כזה לדפוק את האוהדים, זה לא ייתכן וזה מה שיפיל את המועדון בסופו של דבר, לא 20 דק' חרם בתחילת משחק.
קבלת המצב וקבלת ההתנצלות החלקית משמעותה השלמה עם המצב, אני לא מוכן שאנשים כאלה יהיו במועדון שלי, לא כיום, ולא בעוד שנה שיהיה לנו משחק חוץ בליגה האירופית מול ליברפול\ולנסיה ואז באמת נראה מה זה מחטף של כרטיסים ומצב כזה יחזור על עצמו, שבו אוהדים אמיתיים לא יוכלו לחגוג את האהבה שלהם במשחק ברמה אמיתית באירופה.
לא מוכן לתת לכדור השלג להתחיל להתגלגל ולגדול לפארסות גדולות בהרבה!
לדעתי מחאה ומחאה ענקית! עד שהאחראים למחדל הענקי הזה ישלמו את המחיר וילכו הביתה! כמו שכל בעלים בכל עסק פרטי אחר היה מעיף מנהל מושחת שגורם לו להפסיד לקוחות!
זה המשפט החשוב:
"כעת נותר לנו ללמוד את האירוע, ולהפיק את מירב הלקחים, כדי שנוכל לוודא שכשל שכזה לא יחזור על עצמו!"
אז נכון - בשביל הודעה כזאת לא היה צריך לחכות 24 שעות.
אבל בואו נראה איך דברים מתקדמים בהמשך.
"כעת נותר לנו ללמוד את האירוע, ולהפיק את מירב הלקחים, כדי שנוכל לוודא שכשל שכזה לא יחזור על עצמו!"
אז נכון - בשביל הודעה כזאת לא היה צריך לחכות 24 שעות.
אבל בואו נראה איך דברים מתקדמים בהמשך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מזכיר לכם משהו?
אולי את תגובת המועדון כשהביאו למכבי ת"א חצי איצטדיון?
אולי את תגובת המועדון כשלא נתנו לאוהדים שלנו את שער 9?
אולי את תגובת המועדון כשהיה את בלאגן הכרטיסים עם לונה טורס?
תמיד אותה תגובה, מצטערים, נפיק את הלקחים, ואז שוב מתייחסים לאוהדים כמובן מאליו.
אי אפשר לטעות פעם אחר פעם אסי רחמים היקר, אי אפשר להתנהל בשכונתיות לאורך שנים ציפורה חלפון, ואז אחרי שיש ביקורת פתאום להוציא הודעות לקוניות בשם המועדון כדי לרצות את האוהדים.
אני מחפש בהודעה פירוט לגבי מכירת הכרטיסים, לאן נעלמו 1,800 כרטיסים ולא מוצא.
אני מחפש בהודעה פירוט לגבי לקחים שבוצעו, מי ישתנה בעתיד ואני לא מוצא.
אני מחפש בהודעה התנצלות אישית מאסי וציפורה, ולא הודעה מאלעד סבג שמפעיל את המשתמש בפייסבוק והיה מאלה שהרגישו רע עם מה שקרה אתמול מהרגע הראשון ואני לא מוצא.
אותנו לא קונים בקלות, אסי וציפורה, נמאסתם עלינו, לכו הביתה!
אולי את תגובת המועדון כשהביאו למכבי ת"א חצי איצטדיון?
אולי את תגובת המועדון כשלא נתנו לאוהדים שלנו את שער 9?
אולי את תגובת המועדון כשהיה את בלאגן הכרטיסים עם לונה טורס?
תמיד אותה תגובה, מצטערים, נפיק את הלקחים, ואז שוב מתייחסים לאוהדים כמובן מאליו.
אי אפשר לטעות פעם אחר פעם אסי רחמים היקר, אי אפשר להתנהל בשכונתיות לאורך שנים ציפורה חלפון, ואז אחרי שיש ביקורת פתאום להוציא הודעות לקוניות בשם המועדון כדי לרצות את האוהדים.
אני מחפש בהודעה פירוט לגבי מכירת הכרטיסים, לאן נעלמו 1,800 כרטיסים ולא מוצא.
אני מחפש בהודעה פירוט לגבי לקחים שבוצעו, מי ישתנה בעתיד ואני לא מוצא.
אני מחפש בהודעה התנצלות אישית מאסי וציפורה, ולא הודעה מאלעד סבג שמפעיל את המשתמש בפייסבוק והיה מאלה שהרגישו רע עם מה שקרה אתמול מהרגע הראשון ואני לא מוצא.
אותנו לא קונים בקלות, אסי וציפורה, נמאסתם עלינו, לכו הביתה!
כל מי שקורא לטאטא את הכל מתחת לשטיח ולא להרים קול צעקה בקריאתו זו עוזר להחריב את העתיד בטווח הרחוק של המועדון שלנו!
מחשבה שמחאה כיום תגרום לקבוצה להתרסק לא מבין שההתרסקות היא בלתי נמנעת כל עוד השחיתות מנהלת את ההצגה!
כל מחאה שהיא, גם אם תפגע בתוצאת המשחק מול אשדוד, תתרום הרבה יותר לעתיד בטווח הרחוק של המועדון שלנו וחשובה הרבה יותר מתוצאת המשחק הקרוב!
אין מצב שהאחראים צריכים לקבל את מחילתנו. לא מוכן לסבול בהמשך בגללם.
מחשבה שמחאה כיום תגרום לקבוצה להתרסק לא מבין שההתרסקות היא בלתי נמנעת כל עוד השחיתות מנהלת את ההצגה!
כל מחאה שהיא, גם אם תפגע בתוצאת המשחק מול אשדוד, תתרום הרבה יותר לעתיד בטווח הרחוק של המועדון שלנו וחשובה הרבה יותר מתוצאת המשחק הקרוב!
אין מצב שהאחראים צריכים לקבל את מחילתנו. לא מוכן לסבול בהמשך בגללם.
תגובה עלובה של הנהלה עלובה. דוברת בשקל וחצי ומנכ"ל שלא מסוגל לנהל אפילו את חדר השינה שלי.
כל הזמן מצטערים, כל הזמן מסיקים מסקנות ושום דבר לא משתנה. הגברת חלפון הייתה צריכה ללכת הביתה מזמן, ואסי למרות שהוא סמל לא יכול לנהל מועדון שמתיימר להיות אחד הגדולים בארץ.
הביתה. ויפה שעה אחת קודם.
כל הזמן מצטערים, כל הזמן מסיקים מסקנות ושום דבר לא משתנה. הגברת חלפון הייתה צריכה ללכת הביתה מזמן, ואסי למרות שהוא סמל לא יכול לנהל מועדון שמתיימר להיות אחד הגדולים בארץ.
הביתה. ויפה שעה אחת קודם.
ציפורה מאז הקמפיין בחירות העלוב שלה , עושה הכל רע.
מתראיינת ומזלזלת בקהל , מוכרת כרטיסים על חשבון האוהדים , אומרים לה אין שיווק במועדון אומרת אין מה לעשות.. בקיצור אני מקווה מאוד שציפורה ואסי יתחילו לקרוא במדור "דרושים" בעיתון כי הגיעו מים עד נפש.
מתראיינת ומזלזלת בקהל , מוכרת כרטיסים על חשבון האוהדים , אומרים לה אין שיווק במועדון אומרת אין מה לעשות.. בקיצור אני מקווה מאוד שציפורה ואסי יתחילו לקרוא במדור "דרושים" בעיתון כי הגיעו מים עד נפש.