לטעות זו חולשה אנושית, למחול מעלה אלוהית.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

לטעות זו חולשה אנושית, למחול מעלה אלוהית.

שליחה על ידי אביאל »

זוכרים?
אז נתחיל בזה שאין לי כרטיס. חשבתי שיהיה לי והתבשרתי שלא יהיה.

נמשיך..

כמו מעגל של קסם המשחק המדובר הוא נגד מכבי תל-אביב בבלומפילד.
הפעם הקודמת שנעשה שימוש במשפט הזה היה גם במשחק בבלומפילד מול מכבי תל-אביב.

אז האוהדים ביקשו שאלונה תסלח כי הם טעו.

היום המועדון ביקש סליחה כי הוא טעה.

אני מאמין שהנושא יטופל בין כותלי המועדון. לנו נותר לשחרר את הלחץ ולהמשיך במגמת ההתבגרות שלנו כקהל ובדחיפה של הקבוצה.

שבת שלום.

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: לטעות זו חולשה אנושית, למחול מעלה אלוהית.

שליחה על ידי nitsande »

חד. שטוח. פנימה.
תגובה ענקית.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביאל, אתה תמים. תקרא את התגובות של אסי מאתמול בכלי התקשורת השונים, תקרא את התגובות של הדוברת שלך בפייסבוק מאז הפרשה ותבין שההודעה הזאת לקונית בלי שום דבר מאחוריה.

אלעד סבג מנהל את היוזר של הקבוצה בפייסבוק, והוא היה מאלה שהרגישו רע עם ההתנהלות עוד אתמול, ולכן ההודעה הזאת לא אומרת לי כלום.

רוצים את הסליחה שלנו? רוצה לשמוע התנצלות אישית מאסי את ציפורה. רוצה לשמוע לאן הלכו הכרטיסים. רוצה לדעת מה ישתנה בעתיד.

מספיק פעמים בעבר הסיסמאות האלה הופיעו אחרי המחדלים של הצמד, הגיע הזמן שנדרוש יותר מהודעה לקונית שמוציא היוזר של המועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אביאל, הם לא רוצים סליחה. הם רוצים כרטיס. אם היו נמכרים בקופות 1800 כרטיסים אז היו בטים בתלונות לאסי וציפורה על זה שלא "נלחמו" מול הנהלת מכבי להעביר את המשחק לר"ג.

לבקש את להחזיר את אליניב יודעים. לבקש להתחזק בתותח בינואר יודעים. לסלוח??? מה פתאום!! לשלוח את אסי וציפורה לצינוק.
בושה.
אני מרחם על הילדים שלהם שצריכים לקרוא את כל הקללות על ההורים שלהם באינטרנט ביממה האחרונה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

המועדון לא טעה. 2 אנשים שעובדים במועדון החליטו לעשות קומבינות על חשבון אוהדי הקבוצה.
בכל מקום עבודה אחר היו שולחים אותם הביתה. אז למה האוהדים צריכים לשמוע הודעת התנצלות לא אמיתית(הרי ברור שההודעה יצאה כדי להרגיע את הרוחות) ולשכוח מהכל?
אם היינו במקום ה8 גם הייתם שוכחים מהכל?בגלל שאנחנו במרחק נגיעה מהמקום הראשון אנחנו צריכים להיות סמרטוטים?

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מושיקו,
אתה יודע, אני ואתה בדרך כלל לא מסכימים על דברים. :-)
כל מה שרשמת פה נכון ואני אפילו מסכים איתו.

אין ספק שאתמול חזינו ביום שחור שהאחראים עליו צריכים לשלם.
אני יודע בדיוק מי אחראי ולא רק על אתמול אלא על כל התגובות ובטח על ההתנהלות.

באופן עקרוני כאדם, כשמבקשים ממני סליחה אני נוטה לקבל אותה ומשתדל גם להאמין להתנצלות הזו - כמו שאני מצפה שיקבלו את שלי.

הדעה שלך פעוטה לעומת שלי בנושא "מה צריך לעשות".
אבל, ברגע שיצאה ההודעה, בלי קשר למי שרשם אותה, אני מרבל אותה,נושם עמוק ויודע שהאשמים עוד ישלמו. גם אם לא היום.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

כן כן !!! גם אני עם משה אוחיון !! הם רוצים שנסלח ?? בבקשה !
שאסי יצחצח למש תנעליים
שיתן למשה כרטיס אחד או בעצם מאתיים
שציפורה תשיר למר אוחיון שיר ערב לפני השינה
שאסי יכסה אותו בשמיכה....
שישימו למר אוחיון שטיח אדום
כאשר הוא מגעיל וסרמיל כולם יעמדו דום !
שכל האוהדים יעזרו למר אוחיון להחריב את הישגי העונה
או אז מר אוחיון יקבל את הסליחה !
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 31 ינואר 2014, 17:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:אביאל, אתה תמים. תקרא את התגובות של אסי מאתמול בכלי התקשורת השונים, תקרא את התגובות של הדוברת שלך בפייסבוק מאז הפרשה ותבין שההודעה הזאת לקונית בלי שום דבר מאחוריה.

אלעד סבג מנהל את היוזר של הקבוצה בפייסבוק, והוא היה מאלה שהרגישו רע עם ההתנהלות עוד אתמול, ולכן ההודעה הזאת לא אומרת לי כלום.

רוצים את הסליחה שלנו? רוצה לשמוע התנצלות אישית מאסי את ציפורה. רוצה לשמוע לאן הלכו הכרטיסים. רוצה לדעת מה ישתנה בעתיד.

מספיק פעמים בעבר הסיסמאות האלה הופיעו אחרי המחדלים של הצמד, הגיע הזמן שנדרוש יותר מהודעה לקונית שמוציא היוזר של המועדון.
אתה אדם צמא דם!! אני עוקב אחרי התגובות שלך בכולם אתה אנטי,מה אתה רוצה שיתחננו על הברכיים ויגידו "חטאנו,פשענו,עווינו"??
תדע גם להעביר את המסר שלך בצורה עיניינית ועל זה נאמר "אל תהיה צודק,תהיה חכם",הארס שנוטף ממך לגבי ההנהלה כנראה יש בו מן האינטרס.
מבחינתי ברגע שאמרו "חטאנו ואנחנו נלמד ונפיק לקחים" זה מספיק,אבל אתה בכוח רוצה דם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב:אביאל, הם לא רוצים סליחה. הם רוצים כרטיס. אם היו נמכרים בקופות 1800 כרטיסים אז היו בטים בתלונות לאסי וציפורה על זה שלא "נלחמו" מול הנהלת מכבי להעביר את המשחק לר"ג.

לבקש את להחזיר את אליניב יודעים. לבקש להתחזק בתותח בינואר יודעים. לסלוח??? מה פתאום!! לשלוח את אסי וציפורה לצינוק.
בושה.
אני מרחם על הילדים שלהם שצריכים לקרוא את כל הקללות על ההורים שלהם באינטרנט ביממה האחרונה.
קישקוש. אני ועוד הרבה אוהדים ויתרו מראש על התענוג להימחץ בין מאות אוהדים בקופות. יותר מכעיס שאנשים חיכו שם חצי יותר, עמדו בשמש בלי אפשרות לזוז אפילו לשירותים ובסוף מגלים שרימו אותם. לפחות היו מודיעים שיש מספר קטן של כרטיסים!מזאת ההתעללות הזאת?!

ובקשר לאליניב וחיזוקים למיניהם. אגורה אחת לא יצאה מכיסו של המנכ"ל והדוברת. מי שהכסף יוצא מכיסם זאת בעיקר אלונה והאוהדים שרוכשים כרטיסים ומנויים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

שמעון א כתב:אביאל, הם לא רוצים סליחה. הם רוצים כרטיס. אם היו נמכרים בקופות 1800 כרטיסים אז היו בטים בתלונות לאסי וציפורה על זה שלא "נלחמו" מול הנהלת מכבי להעביר את המשחק לר"ג.

בושה.
שמעון,
גם אני רוצה כרטיס ;-)

מעולם לא היינו קהל עם פרופורציות, אבל אני מאמין שגם אתה נעלבת אתמול כמו רבים וטובים.
מאחר ובכדורגל השיטה היחידה היא פיטורין - זאת הדרישה.

אני מקווה מאוד שהדברים יבואו על מקומם בשלום. ויפה שעה אחת קודם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ברור שסולחים - חייבים לתת קרדיט לאלונה שתדע לטפל בעיניין. בסופו של יום יש עוד פלייאוף עם שני משחקים נגד מכבי תל אביב שרק הם יכריעו את העונה. שום תוצאה שבוע הבא לא תקבע מי תהיה האלופה. אם כבר המשחק מחר יותר חשוב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

לא מפסיקים למחות עד שננצל מירידה במחזור האחרון !
זו משנתו של מר משה אוחיון !

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

CrazyRed7 כתב:המועדון לא טעה. 2 אנשים שעובדים במועדון החליטו לעשות קומבינות על חשבון אוהדי הקבוצה.
בכל מקום עבודה אחר היו שולחים אותם הביתה. אז למה האוהדים צריכים לשמוע הודעת התנצלות לא אמיתית(הרי ברור שההודעה יצאה כדי להרגיע את הרוחות) ולשכוח מהכל?
אם היינו במקום ה8 גם הייתם שוכחים מהכל?בגלל שאנחנו במרחק נגיעה מהמקום הראשון אנחנו צריכים להיות סמרטוטים?
רציתי לכתוב על זה משהו בהודעה הראשית.
גם אז כשאותו אוהד גרם לעזורי לרדת לשוליים ואלונה החליטה לעזוב לא דובר על כל האוהדים.
אני למשל לא הייתי במשחק בכלל בגלל התחייבות משפחתית אבל הייתי שם כדי לבקש סליחה מאלונה.

המועדון כמערכת כשל. המועדון כמערכת התנצל.
חייבים ללמוד לסלוח. יש מספיק כעסים ורוע בעולם הזה. תנו לכדורגל שלנו רק אהבה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שיגיד תודה שרוצים רק לפטר אותו
במדינה מתוקנת הוא היה נשפט ונכלא על הונאת הציבור

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אביאל כתב:זוכרים?
אז נתחיל בזה שאין לי כרטיס. חשבתי שיהיה לי והתבשרתי שלא יהיה.

נמשיך..

כמו מעגל של קסם המשחק המדובר הוא נגד מכבי תל-אביב בבלומפילד.
הפעם הקודמת שנעשה שימוש במשפט הזה היה גם במשחק בבלומפילד מול מכבי תל-אביב.

אז האוהדים ביקשו שאלונה תסלח כי הם טעו.

היום המועדון ביקש סליחה כי הוא טעה.

אני מאמין שהנושא יטופל בין כותלי המועדון. לנו נותר לשחרר את הלחץ ולהמשיך במגמת ההתבגרות שלנו כקהל ובדחיפה של הקבוצה.

שבת שלום.
מצטער אביאל אבל הודעה לקונית של התנצלות ממש לא משפרת לי את ההרגשה.
אתמול אחרי הרבה שנים שאנחנו רודפים אחרי הקבוצה לכל חור בארץ הרגשתי שירקו לי בפנים ושיקרו אותי.
מה שווה כל ההצלחה הזאת אם אנחנו לא יכולים להיות חלק ממנה או לפחות לקבל צ'אנס שווה להיות שם.
אתמול הרגשתי שאני טוב בתור אוהד רק כאשר הקבוצה נמצאת במשבר ולא מצליחה. מבטיח לך שאם אתה היית איתי שם היית מרגיש אותו דבר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

שלח תגובה