פ'חח, במדינה מתוקנת הוא היה נסקל אבנים למוות ואישתו ובניו היו נרגמים באבנים לפני כן מול עיניו.אלדר כתב:שיגיד תודה שרוצים רק לפטר אותו
במדינה מתוקנת הוא היה נשפט ונכלא על הונאת הציבור
הגזמנו

פ'חח, במדינה מתוקנת הוא היה נסקל אבנים למוות ואישתו ובניו היו נרגמים באבנים לפני כן מול עיניו.אלדר כתב:שיגיד תודה שרוצים רק לפטר אותו
במדינה מתוקנת הוא היה נשפט ונכלא על הונאת הציבור
ערן, אתה יודע טוב שנסענו יחד להרבה חורים בארץ כשהקבוצה היתה בשפל.ערן כתב:
מצטער אביאל אבל הודעה לקונית של התנצלות ממש לא משפרת לי את ההרגשה.
אתמול אחרי הרבה שנים שאנחנו רודפים אחרי הקבוצה לכל חור בארץ הרגשתי שירקו לי בפנים ושיקרו אותי.
מה שווה כל ההצלחה הזאת אם אנחנו לא יכולים להיות חלק ממנה או לפחות לקבל צ'אנס שווה להיות שם.
אתמול הרגשתי שאני טוב בתור אוהד רק כאשר הקבוצה נמצאת במשבר ולא מצליחה. מבטיח לך שאם אתה היית איתי שם היית מרגיש אותו דבר.
תשמע אם רק אני היתי מקבל את זה בצורה קשה אז הבעיה בי.אדום בלב בנשמהההה כתב: פ'חח, במדינה מתוקנת הוא היה נסקל אבנים למוות ואישתו ובניו היו נרגמים באבנים לפני כן מול עיניו.
הגזמנו
מאמין למה שאתה מרגיש ויודע את זה גם מבלי שתרשום את זה.אביאל כתב: ערן, אתה יודע טוב שנסענו יחד להרבה חורים בארץ כשהקבוצה היתה בשפל.
אתמול כשחשבתי שאני אהיה במשחק בבלומפילד הרגשתי כאב לב.
כאב לי מאוד גם בלי להיות שם פיזית.
אין ספק שמדובר במעשה נאלח.
אתה וכולנו חייבים לאסוף את עצמנו.
למען האהבה שלנו. זו שהייתה לפני ציפורה וזו שתהיה אחריה.
אלונה גם אחראית למה שקרה אתמול בתור מי שעומדת בראש המערכת. זה שהיא היית בחו"ל לא פוטר אותה מאשמה.yedidel כתב:המועדון זה גוף אחד. קוראים לזה אחריות ארגונית וזה לא משנה אם האשמה היא של אלונה, אסי או שלומי בן חמו.
התנצלות של המועדון היא כהתנצלות של כל הנוגעים בדבר.
אם עוד כמה ימים לא יהיו שום מסקנות ושום נסיונות לפיצוי אז רצוי לעלות את גובה הלהבות.
מחר? 48 שעות אחרי שאלונה היתה בכלל בחו"ל ולא הספיקה לבחון את הדברים לעומק? זה לא מחאה לשם עשייה, אלא מחאה לשם מחאה.