לכל המתלבטים בעקבות גל הסלחנות שתקף "במפתיע" את אתרנו
לכל המתלבטים בעקבות גל הסלחנות שתקף "במפתיע" את אתרנו
רק רוצה להגיד, לכל אותם אוהדים המתלבטים אם מחאה היא נכונה או לא
כולי תקווה שהאוהד הממוצע שרואה את ההודעות בימים האחרונים ומתלבט מתוך עמקי נשמתו אם לתמוך במחאה או להמנע ממנה בעקבות אייומים של אנשים כאלה ואחרים עם מניעים כאלה ואחרים על עתידו של המועדון שלנו במקרה של מחאה, לא ייכנע לדמגוגיה המעוותת הזאת שלפי דעתי מונעת ממניעים שאינם נטו טובת המועדון.
על כולם להבין שהמנעות ממחאה כרגע שהבעיה היא קטנה והשחיתות היא קטנה היא מתכון לפארסות גדולות אף יותר בעתיד ואף לקריסה ולחוסר אמון טוטאלי במועדון בעתיד?!
לדעתי רוב האוהדים אשר מנסים להרגיע פה את הרוחות מונעים ממניעים כאלה ואחרים והם מנסים להפחיד פה אנשים שמא נפעל לאור הבושה וחרפה שהלכה פה אתמול,
לכל אלה אשר ההפחדה עובדת עליהם אני אומר - אל תפחדו, תהיה מחאה, צריך מחאה, ואין שום דרך אחרת!!!
הפסד מול אשדוד יהיה מחיר מאוד קטן לשלם לעומת שנים נוספות של הנהגה מושחתת, חייב להבין שהמצב הוא כזה ששינויים רבים דרושים במועדון על מנת שנוכל להתקדם קדימה ולהתפתח ולעולם לא הייתה מחאה שלא באה עם המחיר שלה, המנעות ממלחמה היא פחדנות ותבוסתנות וסבל זה בדיוק מה שמגיע לכל אחד אשר יבחר להמנע ממלחמה.
כאשר מאבחנים גידול בגוף, גודעים אותו עוד כשהוא קטן, לא מחכים שהוא ישנה את דרכיו הרעות.
אני רק מקווה שכאשר נגיע באמת לבמה הגדולה באירופה, וכרטיסים למשחקים מול ליברפול ויונייטד יהיו באופק, כולנו נשמח שהשחיתות מאחורינו ולא נתאבל על מר גורלנו!!!!!!!
כולי תקווה שהאוהד הממוצע שרואה את ההודעות בימים האחרונים ומתלבט מתוך עמקי נשמתו אם לתמוך במחאה או להמנע ממנה בעקבות אייומים של אנשים כאלה ואחרים עם מניעים כאלה ואחרים על עתידו של המועדון שלנו במקרה של מחאה, לא ייכנע לדמגוגיה המעוותת הזאת שלפי דעתי מונעת ממניעים שאינם נטו טובת המועדון.
על כולם להבין שהמנעות ממחאה כרגע שהבעיה היא קטנה והשחיתות היא קטנה היא מתכון לפארסות גדולות אף יותר בעתיד ואף לקריסה ולחוסר אמון טוטאלי במועדון בעתיד?!
לדעתי רוב האוהדים אשר מנסים להרגיע פה את הרוחות מונעים ממניעים כאלה ואחרים והם מנסים להפחיד פה אנשים שמא נפעל לאור הבושה וחרפה שהלכה פה אתמול,
לכל אלה אשר ההפחדה עובדת עליהם אני אומר - אל תפחדו, תהיה מחאה, צריך מחאה, ואין שום דרך אחרת!!!
הפסד מול אשדוד יהיה מחיר מאוד קטן לשלם לעומת שנים נוספות של הנהגה מושחתת, חייב להבין שהמצב הוא כזה ששינויים רבים דרושים במועדון על מנת שנוכל להתקדם קדימה ולהתפתח ולעולם לא הייתה מחאה שלא באה עם המחיר שלה, המנעות ממלחמה היא פחדנות ותבוסתנות וסבל זה בדיוק מה שמגיע לכל אחד אשר יבחר להמנע ממלחמה.
כאשר מאבחנים גידול בגוף, גודעים אותו עוד כשהוא קטן, לא מחכים שהוא ישנה את דרכיו הרעות.
אני רק מקווה שכאשר נגיע באמת לבמה הגדולה באירופה, וכרטיסים למשחקים מול ליברפול ויונייטד יהיו באופק, כולנו נשמח שהשחיתות מאחורינו ולא נתאבל על מר גורלנו!!!!!!!
- The red one
Re: לכל המתלבטים בעקבות גל הסלחנות שתקף "במפתיע" את אתרנו
אפשר להבין איפה ראית הפחדה ואיומים על אנשים כאלה ואחרים?
כל התגובות של גיל שגיב כוללות הפחדות בנוסח כללי - "תעשו מחאה ועוד נרד ליגה"
בול שיט !!!!!
לא עושים מחאה כנגד מי שהודה בטעות והבטיח לתקן !!!
מחאה נועדה לשנות התנהלות עקשת כמו זו של זינו בזמנו שלא זז מדרכו, כאן מדובר בטעות חד פעמית וההתנצלות חד משמעית !!
מחאת האגו הפגוע!!
מחאת הבול שיט!
מחאה נועדה לשנות התנהלות עקשת כמו זו של זינו בזמנו שלא זז מדרכו, כאן מדובר בטעות חד פעמית וההתנצלות חד משמעית !!
מחאת האגו הפגוע!!
מחאת הבול שיט!
אם כבר האיומים והלחץ באים מהכיוונים של לקחת חלק במחאה.
ההשוואה עם הגידול דוחה בעיני.
לא מורידה את גודל האירוע. כן חושבת שמחאה עכשיו זה מהר מדי, מוקדם מדי ומסוכן מידי.
ההשוואה עם הגידול דוחה בעיני.
לא מורידה את גודל האירוע. כן חושבת שמחאה עכשיו זה מהר מדי, מוקדם מדי ומסוכן מידי.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אני קיבלתי הודעות מעובדי המועדון להרגעת הרוחותאדום בלב בנשמהההה כתב:אפשר להבין איפה ראית הפחדה ואיומים על אנשים כאלה ואחרים?
אנשים עובדים מתחת לפני השטח.
אסןר לתת לזה יד
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ידידי.nir767676 כתב:רק רוצה להגיד, לכל אותם אוהדים המתלבטים אם מחאה היא נכונה או לא
לא יודע מי אתה אבל אני מעולם לא התחבאתי.
אני אחד ממקימי האתר הזה ואחד ממנהליו.
אני מזמין אותך לחפש בזכרונות הפלאפון שלי ולגלות שאין לי אף לא מספר אחד של אנשי הפועל באר-שבע.
גם בשיחות היוצאות ולא בנכנסות.
אף אחד לא איים עליי, לא שלח מסר.
צר לי שאתה לא מסוגל להבחין באהבה כנה.
מודה חטאתי אוהב את הפועל באר-שבע, כואב את כאב האוהדים וחרד לעונת כדורגל ענקית.
- The red one
אז בוא תחשוף ואל תתחבא מאחורי מילים.אלדר כתב:
אני קיבלתי הודעות מעובדי המועדון להרגעת הרוחות
אנשים עובדים מתחת לפני השטח.
אסןר לתת לזה יד
חח גיל שגיב מאיים שאם נמחה נרד ליגה, כאילו שגיל שגיב הוא סימה וקנין מכשפה.
חביבי עדיף לך למחוק את ההודעה הזאת אתה סתם עושה מעצמך צחוק.
הבטיח לתקן? אז פעם הבאה הוא ישאיר לאוהדים רק 150 כרטיסים במקום 78?גיל שגיב כתב:בול שיט !!!!!
מחאת האגו הפגוע!!
מחאת הבול שיט!
לשינוי הזה חיכינו גבר!
אני יכול להגיד לך בוודאות שאין דרך למדוד מי יותר אוהד אלא אם נתפס לך באינטרנט, או שבאת מ8 בבןקר לקנות כרטיס.
אם זה יעשה בדרך הזאת לאף אחד לא יכאב שהוא לא הספיק כי הבעיה בו.
צריך לשנות מהשורש
ומישהו חייב לתת את הדין נקןדה
אביאל - אתה צודק במיליון אחוזים.אביאל כתב: ידידי.
לא יודע מי אתה אבל אני מעולם לא התחבאתי.
אני אחד ממקימי האתר הזה ואחד ממנהליו.
אני מזמין אותך לחפש בזכרונות הפלאפון שלי ולגלות שאין לי אף לא מספר אחד של אנשי הפועל באר-שבע.
גם בשיחות היוצאות ולא בנכנסות.
אף אחד לא איים עליי, לא שלח מסר.
צר לי שאתה לא מסוגל להבחין באהבה כנה.
מודה חטאתי אוהב את הפועל באר-שבע, כואב את כאב האוהדים וחרד לעונת כדורגל ענקית.
"לעודד בטוב וגם ברע"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אתה פעיל הרבה זמן בפורום, אתה אמור ךדעת שאם אני מדבר זה אף פעם לא סתם.אדום בלב בנשמהההה כתב: אז בוא תחשוף ואל תתחבא מאחורי מילים.
חח גיל שגיב מאיים שאם נמחה נרד ליגה, כאילו שגיל שגיב הוא סימה וקנין מכשפה.
חביבי עדיף לך למחוק את ההודעה הזאת אתה סתם עושה מעצמך צחוק.
יש לי גם כרטיס לבלומפילד (אחרי דם יזע ודמעות) ואני אומר בגאון די לקומבינות!!
NIR אתה טועה מאוד,אני נשבע לך שאני לא מכיר את גיל שגיב,אבל אני מאוד מתחבר לרוח הדברים שלו שמאוד דומה לשלי,אוהד ותיק שסוף סוף מקבל קצת נחת ואז בא כל הסיפור הזה ונוחת על הפרצוף.
אנחנו ממרומי שנותינו כאוהדי הפועל ותיקים מנסים קצת אבל קצת לקחת דברים בפרופורציות,מבלי שזה יפגע בקבוצה,ומה שקורה היום הולך לפגוע בקבוצה שלא יהיה לך ספק.
אנחנו מבינים את המרמור והכאב ונכון דוברת המועדון שתחת כל עץ רענן אני יוצא עליה היא פגע רע.
אבל ושוב פה האבל אנחנו מדברים מאהבת הקבוצה ומקול ההגיון והבגרות שיש בנו.
יש המון דרכים להביע מחאה ולשבות מעידוד זה לא אחת מהם.
אנחנו ממרומי שנותינו כאוהדי הפועל ותיקים מנסים קצת אבל קצת לקחת דברים בפרופורציות,מבלי שזה יפגע בקבוצה,ומה שקורה היום הולך לפגוע בקבוצה שלא יהיה לך ספק.
אנחנו מבינים את המרמור והכאב ונכון דוברת המועדון שתחת כל עץ רענן אני יוצא עליה היא פגע רע.
אבל ושוב פה האבל אנחנו מדברים מאהבת הקבוצה ומקול ההגיון והבגרות שיש בנו.
יש המון דרכים להביע מחאה ולשבות מעידוד זה לא אחת מהם.
גיל שגיב כתב:בול שיט !!!!!
מחאת האגו הפגוע!!
מחאת הבול שיט!

הודה בטעות?רק אתמול הוא עמד מול המצלמות והצדיק את מה שקרה ובנוסף שיקר. ההודעה שיצאה היום אין בה טיפת כוונה. הכל כדי להרגיע את הרוחות.
הבטיחו לתקן??????פייייייייייייי. זהו, עכשיו אפשר להיות רגועים!
אגו עלק. זה שאתה מחליט להיות סמרטוט בגלל הצלחה מקצועית זאת בעיה שלך.
אפשר לעשות מחאה גם בלי לפגוע בקבוצה.
חביבי, אל תמכור לנו סיפורים בשקל ועשרה.
זו הקבוצה שלנו, לא של אסי, לא של ציפורה ועם כל הכבוד גם לא של אלונה.
כישלון שלה הוא כישלון שלנו, אף אחד מאיתנו לא רוצה להפסיד, אבל גם לא רוצה להיות
היחיד שנותן אהבה.
תמכנו, נסענו, עודדנו, בכינו, כעסנו, עשינו כל מה שאפשר כדי להגיע לרגע שנוזכר
בנשימה אחת עם 4 הגדולות.
ביקרנו בעילוט ובלוד ומגרשים בסוף העולם כדי להיות חלק מההצגה הכי גדולה של הכדורגל הישראלי.
28 שנים אני שומע "ברד,אביטן,נומה,מוסקו" וסוף סוף יכול להגיד לאבא "ברדה,בוזגלו,אגידה וסוארס"
זה נעשה בזדון! לא טעות אנוש ולא חוסר ארגון. ב----ז----ד----ו---ן
ועל זדון משלמים
זו הקבוצה שלנו, לא של אסי, לא של ציפורה ועם כל הכבוד גם לא של אלונה.
כישלון שלה הוא כישלון שלנו, אף אחד מאיתנו לא רוצה להפסיד, אבל גם לא רוצה להיות
היחיד שנותן אהבה.
תמכנו, נסענו, עודדנו, בכינו, כעסנו, עשינו כל מה שאפשר כדי להגיע לרגע שנוזכר
בנשימה אחת עם 4 הגדולות.
ביקרנו בעילוט ובלוד ומגרשים בסוף העולם כדי להיות חלק מההצגה הכי גדולה של הכדורגל הישראלי.
28 שנים אני שומע "ברד,אביטן,נומה,מוסקו" וסוף סוף יכול להגיד לאבא "ברדה,בוזגלו,אגידה וסוארס"
זה נעשה בזדון! לא טעות אנוש ולא חוסר ארגון. ב----ז----ד----ו---ן
ועל זדון משלמים
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 31 ינואר 2014, 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
[quote="אלדר"][/quote]
אלדר, יש לנו קבוצה עם עמוד שדרה שביר, ללא מסורת עכשווית של הישגים שמתמודדת מול מעצמה כמו מכבי, כל תקר בגלגל יכול לגרום לתאונה ....המחאה היא יותר הוצאת קיטור של עצבים מאשר רצון אמיתי לשנות ...
אלדר, יש לנו קבוצה עם עמוד שדרה שביר, ללא מסורת עכשווית של הישגים שמתמודדת מול מעצמה כמו מכבי, כל תקר בגלגל יכול לגרום לתאונה ....המחאה היא יותר הוצאת קיטור של עצבים מאשר רצון אמיתי לשנות ...