אלונה יקרה, חייבים לעצור את הצונאמי!
אלונה יקרה, חייבים לעצור את הצונאמי!
לא תיארתי לעצמי שכדור השלג יתדרדר עד לרמה של פילוג בין האוהדים.
היתה כאן התנהלות בזויה של אנשי המועדון שפגעה בכל האוהדים (גם באלה שהשיגו כרטיס),
אבל הגרוע מכל זה שהיא הביאה לפילוג, מחנות, האשמות, הסתות ועוד.
הבלאגן שצפוי להיות מחר בתוך שער 5, ובין שער 5 לשער 2 יהרוס עונה חלומית.
אלונה יקרה,
הכל בידיים שלך. תרדי לדשא, תיקחי את המיקרופון ודברי מהלב לאוהדים.
זה הדבר היחיד שיכול לעצור את הצונאמי.
שבת שלום.
היתה כאן התנהלות בזויה של אנשי המועדון שפגעה בכל האוהדים (גם באלה שהשיגו כרטיס),
אבל הגרוע מכל זה שהיא הביאה לפילוג, מחנות, האשמות, הסתות ועוד.
הבלאגן שצפוי להיות מחר בתוך שער 5, ובין שער 5 לשער 2 יהרוס עונה חלומית.
אלונה יקרה,
הכל בידיים שלך. תרדי לדשא, תיקחי את המיקרופון ודברי מהלב לאוהדים.
זה הדבר היחיד שיכול לעצור את הצונאמי.
שבת שלום.
Re: אלונה יקרה, חייבים לעצור את הצונאמי!
מסכים ובאתי לרשום את זה הרגע ולדעתי לא רק זה מחזור הבא בבית כניסה ב10 שקלים לכל הקהל המדהים שלנו זה המינימום ,זה שי !

כותרת בספורט 5 ״ אסי רחמים וציפורה חלפון פוטרו מהפועל באר-שבע עקב מחדל הכרטיסים הגדול״. זה ורק זה ירגיע את הרוחות. עדיף לאלונה לא להתבזות ולרדת לכר הדשא כשהכל עדיין חם. הקהל כבר לא מפגר ולא קונים אותו בדיבורים ונאומי התנצלות!!
היא לא צריכה לקחת את זה על עצמה ולנסות לפייס בין כולם .מי שאחראי להונאה הזאת ,במידה והוא מכבד את אלונה ברקת וטיפה מכבד את עצמו צריך להתפטר ובכך לסיים את הסיפור על הצד הטוב ביותר,אבל אני לא מצפה מאדם שלאור הסיטואציה נראה כי חשב רק על עצמו ועל מקורביו שיעשה את זה (ואני לא יודע מי האחראי לכך). בכל מקרה למזער את ההתערבות של אלונה ובכך למנוע כותרות ורעש מיותר שיפגע בקבוצה,עדיף שכל זה ישאר ברמת המיקרו.
אלונה היא ראש המערכת וככזאת מוטלת עליה האחריות לפתור את המשבר.משתמש חדש כתב:היא לא צריכה לקחת את זה על עצמה ולנסות לפייס בין כולם .מי שאחראי להונאה הזאת ,במידה והוא מכבד את אלונה ברקת וטיפה מכבד את עצמו צריך להתפטר ובכך לסיים את הסיפור על הצד הטוב ביותר,אבל אני לא מצפה מאדם שלאור הסיטואציה נראה כי חשב רק על עצמו ועל מקורביו שיעשה את זה (ואני לא יודע מי האחראי לכך). בכל מקרה למזער את ההתערבות של אלונה ובכך למנוע כותרות ורעש מיותר שיפגע בקבוצה,עדיף שכל זה ישאר ברמת המיקרו.
בנוגע לעריפת ראשים, אני מניח שהנושא ייבדק, לא מקבלים החלטות כאלה סתם.
אני אומר מידיעה שאסי נמצא בתחושות קשות עם כל מה שקרה (חלילה לא מגן עליו) ולאט
לאט מתחיל ליפול האסימון על חומרת המקרה. חשוב לזכור שגם עלינו מוטלת אחריות לא
לקחת את זה למקומות קיצוניים.
דע לך, הכלבים נובחים והשיירה עוברת.אריק כתב:
אלונה היא ראש המערכת וככזאת מוטלת עליה האחריות לפתור את המשבר.
נבחנו אתמול וזעקנו עד עמקי נשמתנו, אבל השיירה שתצא בראשון הבא לבלומפילד(כנראה במכוניות יוקרה כיאה לספונסרים מכובדים) תעבור, תשב ביציע והלוואי ותחגוג יחד עם הקבוצה את אחת ההופעות הגדולות שלה מאז ומעולם.
ואנחנו נשב מול הפלזמה ונדע שעבדו עלינו.
אולי גם ננבח מחר או מחרתיים, השיירה תעבור חביבי ואנחנו לא נמשיך לנבוח לנצח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה שבטוח הם פגעו באלפיי אוהדים מה שבטוח שהרבה לא ירצו להגיע בעקבות המקרה הזה מה שבטוח שנשארנו קבוצה קטנה ,זה שי !

אסי בתחושות קשות? מבטיח לך שלמרות כל מה שהוא חטף ביומיים האחרונים הוא עדיין לאפגוע עשירית ממה שאני ועוד רבים מרגישים.אריק כתב:
אלונה היא ראש המערכת וככזאת מוטלת עליה האחריות לפתור את המשבר.
הוא וציפורה הרוויחו את זה ביושר
לקהל עדיין יש ריספקט גדול לאלונה על הרבה דברים חיוביים וגדולים שעשתה במיוחד העונה.
על הסגל, על החזרה של ברדה, בוזגלו, על זה שנשארה בבלומפילד בחוץ עד שיפתחו עוד יציע,
על זה שכל העונה היא יושבת עם האוהדים במשחקי החוץ כדי להיות חלק מהם. בואו נצא מנקודת
הנחה שהיא לא היתה חלק מהחגיגה.
לכן אני אומר, אלונה היא היחידה שיכולה לעצור את הסחף והיחידה שקיימת אליה רגישות בקרב האוהדים.
נכון, רמסו אותנו, השפילו אותנו, פגעו בנו, זילזלו בנו ועשו מאיתנו צחוק, אבל לפחות שאנחנו נהיה מאוחדים.
הולך להיות מחר כאוס באיצטדיון וכל העונה הזו תרד לטמיון. לגיטימי למחות, לכעוס, לא לעודד X דקות, להניף
שלטים ולהעביר את המסר, אבל לא צריך לקחת את זה למקומות קיצוניים.
על הסגל, על החזרה של ברדה, בוזגלו, על זה שנשארה בבלומפילד בחוץ עד שיפתחו עוד יציע,
על זה שכל העונה היא יושבת עם האוהדים במשחקי החוץ כדי להיות חלק מהם. בואו נצא מנקודת
הנחה שהיא לא היתה חלק מהחגיגה.
לכן אני אומר, אלונה היא היחידה שיכולה לעצור את הסחף והיחידה שקיימת אליה רגישות בקרב האוהדים.
נכון, רמסו אותנו, השפילו אותנו, פגעו בנו, זילזלו בנו ועשו מאיתנו צחוק, אבל לפחות שאנחנו נהיה מאוחדים.
הולך להיות מחר כאוס באיצטדיון וכל העונה הזו תרד לטמיון. לגיטימי למחות, לכעוס, לא לעודד X דקות, להניף
שלטים ולהעביר את המסר, אבל לא צריך לקחת את זה למקומות קיצוניים.
הכיוון שאנחנו הולכים אליו הוא הרס עצמי, יש אנשים שרק חיכו שזה יקרה. זה כבר לא קשור לעובדה שרימו אותנו השפילו זה כבר אגו נטו. זו הולכת להיות מלחמת אחים גדולה שכולם מאשימים את כולם.
אלונה צריכה להוציא הודעה מסודרת הבעיה שהיא חוזרת ממש קרוב לשעת המשחק.
אלונה צריכה להוציא הודעה מסודרת הבעיה שהיא חוזרת ממש קרוב לשעת המשחק.
אלונה לא תרד לדשא ולצערי זה גם ממש לא יעזור.
אני מחשיב את עצמי כאוהד מתון יחסית בתגובות שלו ואותי זה לא ירגיע.
אנשים עברו השפלה גדולה מיום חמישי, צחקו עלינו, שיקרו, התייחסו אלינו בזלזול שלא נראה כמותו.
כמו שכבר רשמתי אלונה אחראים לא פחות לכל מה שקרה ואת הסיבה רשמתי בטופיקים אחרים.
אני מחשיב את עצמי כאוהד מתון יחסית בתגובות שלו ואותי זה לא ירגיע.
אנשים עברו השפלה גדולה מיום חמישי, צחקו עלינו, שיקרו, התייחסו אלינו בזלזול שלא נראה כמותו.
כמו שכבר רשמתי אלונה אחראים לא פחות לכל מה שקרה ואת הסיבה רשמתי בטופיקים אחרים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים