ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: אתה וחבירך חוצפנים בני חוצפנים!! אתה בכלל מכיר אותנו??? אתה יוג מה עשינו אני וחבריי בשביל הקבוצה והגוש המעודד בשער 5??? מימיי לא יצאתי מכליי כמו היום,חבורה של חוצפנים,זה שאני וחבריי מעדיפים להישאר מאחוריי הקלעים גורם לך לחשוב אולי שאתם עושים יותר מאיתנו??
תתביישו!!
אני בכלל לא קשור לקאמלס ומעולם לא הייתי, אז אל תכליל אותי כחלק מהם. עובדה שאני לא מסכים עם המחאה שלהם.

מה אתה וחברייך עשיתם אני לא יודע, מה הקאמלס עושים אני יודע, ובלי הקאמלס לא היה לנו שער 5 ססגוני, אנשים לא היו מגיעים וכו' וכו' וכו'. ההודעה הראשונה שלך גבלה בחוצפה שבצורה אופיינית גררה אחרייה עוד חוצפה וחוצפה. אם אתה לא יודע לכבד אנשים אל תצפה שיכבדו אותך.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

לא מפסיקים למחות עד שננצל מירידה במחזור האחרון !
זו משנתו של מר משה אוחיון !!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לקאמלס הגיע כרטיסים חד וחלק!!
הם הארגון המיצג שלנו ואנחנו צריכים ללכת איתו גם אם לא תמיד מסכימים.
זה שאתה אוהב לראות ולהראות תראו אותי איזה אוהד מגניב אני שלא מקשיב ומעודד בכל מצב רק יוציא אותך חריג לרעה לא כי אין לך דעה, כי בגלל אנשים כמוך אי אפשר להתאגד נגד התנהגות קלוקלת.
אף אחד לא אמר שבמחאה נערוף ראשים. פשוט נביע את מורת רוחנו על מה שקרה.
חשוב שתהיה חלק מזה, למען עתיד טוב יותר לנו ולקבוצה שלנו.
כי רק ככה משנים דברים ומי שלא דופק על השולחן נשאר מאחור.
קח לתשומת ליבך ומתנצל מראש אם היתי פוגעני.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מדהים אותי שבימי החייזר העליזים הם לא מחאו ןהמשיכו להגיע אבל עכשיו פתאום קם הגולם על יוצרו והם מחליטים למחוא פתאום?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אלדר כתב:לקאמלס הגיע כרטיסים חד וחלק!!
הם הארגון המיצג שלנו ואנחנו צריכים ללכת איתו גם אם לא תמיד מסכימים.
זה שאתה אוהב לראות ולהראות תראו אותי איזה אוהד מגניב אני שלא מקשיב ומעודד בכל מצב רק יוציא אותך חריג לרעה לא כי אין לך דעה, כי בגלל אנשים כמוך אי אפשר להתאגד נגד התנהגות קלוקלת.
אף אחד לא אמר שבמחאה נערוף ראשים. פשוט נביע את מורת רוחנו על מה שקרה.
חשוב שתהיה חלק מזה, למען עתיד טוב יותר לנו ולקבוצה שלנו.
כי רק ככה משנים דברים ומי שלא דופק על השולחן נשאר מאחור.
קח לתשומת ליבך ומתנצל מראש אם היתי פוגעני.
אז למה לא לעשות מחאה לפני שריקת הפתיחה ובמהלך רבע שעה של ההפסקה?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

זה שי ! כתב:מוגזם ????לא מגיע להם שניכנס לי יש כרטיס ולא בא לי ללכת הרסו תחשק בושה וחרפה ,זה שי !
שי - קורא אותך שנים. אחי בוא למשחק ותעודד - מגיע לך אחרי כלכך הרבה שנים להנות ההקבוצה.
אני מכיר את אסי שנים (לא העזתי לבקש כרטיס) והוא בחיים אבל בחיים לא היה עושה משהו נגד האוהדים - הוא חי בשבילהם. ההתנהלות שלו אתמול הייתה חובבנית אבל אסי הוא לא מושחט - בחיים לא.
אני סומך על אלונה שתפיק לקחים - חייבים לתת לה הזדמנות לעשות את זה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

כמה נקודות:
1. לקאמלס הגיעו כרטיסים. אם זה היה תלוי בי, הם היו מחלקים מחצית מהכרטיסים למעודדים. כדי שתשיגו את מה שאתם רוצים - שאוהדים שהולכים ומעודדים יהיו בבלומפילד. בלעדיהם - 1800 אוהדים בדממה, נהדר. הקאמלס יודעים מי שר ומי עובד על תפאורה כל שבוע. רוצים תפאורה בבלומפילד? הקאמלס מוכרחים להיות שם. וזה אולי הדבר הטוב היחיד שנעשה בהקשר הזה.
2. מחאה בשבת = מחאה למען המחאה. אלונה לא יכולה לבדוק את הדברים כשהיא בחו"ל. היא חוזרת מחר! אתם בכלל לא מאפשרים כלום.
3. "להראות מי בעל הבית". נחשו מה? אתם לא בעלי הבית. יש בעלת בית והיא מוציאה די הרבה כסף מהכיס שלה כל שנה. תנו לה כבוד, בלעדיה אין לנו מה לחפש פה.
4. מגוחך בעיני שהקאמלס רואים לנכון למחות עכשיו אחרי שהשמיצו את המוחים בתקופת זינו בכל הזדמנות.
5. מגוחכות בעיני ההשוואות לזינו. או לבית"ר. או לכל דבר אחר. זו טעות. מעצבנת. מאוד. זה ביזיון ואין במה שאני אומרת עכשיו שום דבר בשביל להקטין אותו - אבל לשתוק 20 דקות במשחק? אתם יודעים מה זה מזכיר? את השקט שהיה כששחררו שחקנים בתקופת ז'ינו כדי לחסוך עוד כמה שקלים. איך אתם משווים בין מה שקרה עכשיו למה שקרה אז? להתנהלות של אז? ההבדל העיקרי: בתקופת ז'ינו הסכמתי להפסיד, הסכמתי לרדת ליגה אם זה אומר שהוא ילך. היום? המחאה הזו לא שווה אפילו חצי נקודה.
6. רוצים למחות במשחק? 5 בדקות בוז במחצית. כשהשחקנים לא על הדשא.

כדאי לרדת מהר מהעץ הזה שטיפסנו עליו.
מעודדת מהדקה הראשונה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

crazyred כתב:כמה נקודות:
1. לקאמלס הגיעו כרטיסים. אם זה היה תלוי בי, הם היו מחלקים מחצית מהכרטיסים למעודדים. כדי שתשיגו את מה שאתם רוצים - שאוהדים שהולכים ומעודדים יהיו בבלומפילד. בלעדיהם - 1800 אוהדים בדממה, נהדר. הקאמלס יודעים מי שר ומי עובד על תפאורה כל שבוע. רוצים תפאורה בבלומפילד? הקאמלס מוכרחים להיות שם. וזה אולי הדבר הטוב היחיד שנעשה בהקשר הזה.
2. מחאה בשבת = מחאה למען המחאה. אלונה לא יכולה לבדוק את הדברים כשהיא בחו"ל. היא חוזרת מחר! אתם בכלל לא מאפשרים כלום.
3. "להראות מי בעל הבית". נחשו מה? אתם לא בעלי הבית. יש בעלת בית והיא מוציאה די הרבה כסף מהכיס שלה כל שנה. תנו לה כבוד, בלעדיה אין לנו מה לחפש פה.
4. מגוחך בעיני שהקאמלס רואים לנכון למחות עכשיו אחרי שהשמיצו את המוחים בתקופת זינו בכל הזדמנות.
5. מגוחכות בעיני ההשוואות לזינו. או לבית"ר. או לכל דבר אחר. זו טעות. מעצבנת. מאוד. זה ביזיון ואין במה שאני אומרת עכשיו שום דבר בשביל להקטין אותו - אבל לשתוק 20 דקות במשחק? אתם יודעים מה זה מזכיר? את השקט שהיה כששחררו שחקנים בתקופת ז'ינו כדי לחסוך עוד כמה שקלים. איך אתם משווים בין מה שקרה עכשיו למה שקרה אז? להתנהלות של אז? ההבדל העיקרי: בתקופת ז'ינו הסכמתי להפסיד, הסכמתי לרדת ליגה אם זה אומר שהוא ילך. היום? המחאה הזו לא שווה אפילו חצי נקודה.
6. רוצים למחות במשחק? 5 בדקות בוז במחצית. כשהשחקנים לא על הדשא.

כדאי לרדת מהר מהעץ הזה שטיפסנו עליו.
מעודדת מהדקה הראשונה.

מסכים לכל מילה - לא יכול שלא לעודד את הקבוצה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הכי גרוע זה מה שהם יצרו בקהל שלנו הפילוג יהיה במשחק הזה העידוד יהיה זוועה הפועל באר שבע הורסת לעצמה את הקהל שלא יספרו לכם אחרת ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

זה שי ! כתב:הכי גרוע זה מה שהם יצרו בקהל שלנו הפילוג יהיה במשחק הזה העידוד יהיה זוועה הפועל באר שבע הורסת לעצמה את הקהל שלא יספרו לכם אחרת ,זה שי !
50 אחוז מהקהל יבוא לשם עם חמגשיות שקיבלו מהמפעל
רובם יהיו מבןגרים בלי להט לעודד
הכל רקוב וחייב לבצע זעזוע רציני

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני אישית הכנתי כמה סלוגנים שיחולקו בשער 2 נמאס לראות אותם מחרבנים עלינו הגיע הזמן לשיים סוף זה לא איום זה רק לטובת הקהל המדהים שלנו אף קללה לעבר השחקנים לא תהיה רק להשמיע קול ולעשות מחאה לגיטימית למה שקרה ביום חמישי ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

משעשע אותי לקרא שאנשים שנגד השתיקה הזו פתאום רושמים "נעודד מההתחלה".
אנשים שבמשחקים רגילים מעודדים בלחץ 5 דקות.. וגם זה רק עם כפיים.

לא נראת לכם ההחלטה? קחו אחריות ותדאגו אתם לעידוד ולתפאורות. חכמים גדולים...
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Amit M כתב:משעשע אותי לקרא שאנשים שנגד השתיקה הזו פתאום רושמים "נעודד מההתחלה".

ידוע שגם בנושא הזה יש הרבה טרמפיסטים
שרוכבים על המחאה... אבל אני עושה את זה כי אני ממש לא מצליח להבין מאיפה האומץ לעשות כזה דבר
ובאמת חשוב לי לקבל תשובות כי זה בזיון!

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

Amit M כתב:משעשע אותי לקרא שאנשים שנגד השתיקה הזו פתאום רושמים "נעודד מההתחלה".

אמית כבר הוכח שהמחאות האלו הם קרקע פוריה לגילויי אלימות בפעם הקודמת הסיפור עם עזורי והפעם כבר יש כאלו שמאימים ומקללים את הילדים של ציפורה.
הבעת האכזבה מהתנהלות הקבוצה היא נכונה לחלוטין גם אני עמדתי בתור שעתיים סתם ואחר כך גם שמעתי את המנכל משקר ברדיו.

היה צריך להניף שלטים אבל אין שום צורך לפגוע בקבוצה, כולם ידעים ומכירים את הכוח שיש לגוש המעודד ואין ספק שאתם הייתם צריכים לקבל ראשונים את הכרטיסים!!!!!

חברים שוב בכדי לא להעמיק את הקרע שנוצר בין האוהדים ( בגלל ההחלטות הבזיוניות בנוגע לחלוקת הכרטיסים) העידוד חייב להית כרגיל.

תנו לאלונה את הקרדיט לבדוק ותקן את הטעויות שנעשו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ג'וני כתב:
אמית כבר הוכח שהמחאות האלו הם קרקע פוריה לגילויי אלימות בפעם הקודמת הסיפור עם עזורי והפעם כבר יש כאלו שמאימים ומקללים את הילדים של ציפורה.
הבעת האכזבה מהתנהלות הקבוצה היא נכונה לחלוטין גם אני עמדתי בתור שעתיים סתם ואחר כך גם שמעתי את המנכל משקר ברדיו.

היה צריך להניף שלטים אבל אין שום צורך לפגוע בקבוצה, כולם ידעים ומכירים את הכוח שיש לגוש המעודד ואין ספק שאתם הייתם צריכים לקבל ראשונים את הכרטיסים!!!!!

חברים שוב בכדי לא להעמיק את הקרע שנוצר בין האוהדים ( בגלל ההחלטות הבזיוניות בנוגע לחלוקת הכרטיסים) העידוד חייב להית כרגיל.

תנו לאלונה את הקרדיט לבדוק ותקן את הטעויות שנעשו.
מסכים לכל מילה אבל בסופו של יום אני כאוהד שלא מסור כמו הגוש המעודד עם כל השלטים לא הלך נגדם כל עוד זה יהיה בלי קללות.
מוכן להיות חייל שלהם.

שלח תגובה