לצערי ושמחתי רוב העונה המדהימה הזו אני מטייל בחו״ל ורואה נופים עוצרי נשימה אבל בכל הזדמנות מתעדכן ונדהם מחדש מהאופי, יופי והמלחמה שהקבוצה והקהל מפגינים כל משחק, מה שהופך את הטיול להרבה יותר שמח.
אמנם אני לא עמדתי שעות בתור, ואני לא הרגשתי את ההשפלה של אוהד שמבזבז שנים של כסף ועצבים בשביל שביב תקווה שאולי פעם זה ישתלם והנה כשהכל הולך סוף סוף לפי הספר מגיע מישהו ויורק לי בפרצוף ולוקח לי את הזכות להיות שותף לרגע שחלמתי עליו מגיל שבע. למרות שלא עמדתי באותו תור אני שותף מלא להרגשה של אותם אוהדים, אבל, מהקצה השני של העולם, אני חושב שצריכים לקחת כמה נשימות עמוקות, לא לשבור את הכלים, לדרוש תשובות ומעשים אבל יחד עם זאת לנהוג בכבוד.
להבדיך מז׳ינו יש בעלת בית שעושה למען האוהדים וצריך לזכור שהסיטואציה זרה למועדון, ולזכור שלפני שבע ושמונה שנים רק פיללנו לבעיות מהסוג הזה.
אני מאמין באלונה, ומאמין שהאשמים ישלמו ויופקו לקחים, גם אם זה יקח שבוע-שבועיים או חודש-חודשיים.
בנתיים האוהדים חייבים להשאר מאוחדים ולהמשיך לתמוך בקבוצה כפי שעשינו עשרות שנים ללא תמורה, כי הפועל באר שבע זה אנחנו, והשנה יש סיכוי לעשות דברים גדולים ורק ביחד זה יקרה, כי אם יש משהו שהוא בלתי ניתן לערעור, זה הקהל המדהים שלנו. אז אפשר לכעוס, אפשר למחות, אבל חייבים להכנס לפרופורציה ולצאת מהמיני משברון הזה ולטרוף את הליגה הזו. יאללה הפועל תמשיכו לעשות שמח לאנשים בכל רחבי הגלובוס.
כניסה לפרופורציות
כניסה לפרופורציות
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (245.96 KiB) נצפה 2319 פעמים
נערך לאחרונה על ידי Guevara ב 02 פברואר 2014, 09:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: כניסה לפרופורציות
LikeGuevara כתב:לצערי ושמחתי רוב העונה המדהימה הזו אני מטייל בחו״ל ורואה נופים עוצרי נשימה אבל בכל הזדמנות מתעדכן ונדהם מחדש מהאופי, יופי והמלחמה שהקבוצה והקהל מפגינים כל משחק, מה שהופך את הטיול להרבה יותר שמח.
אמנם אני לא עמדתי שעות בתור, ואני לא הרגשתי את ההשפלה של אוהד שמבזבז שנים של כסף ועצבים בשביל שביב תקווה שאולי פעם זה ישתלם והנה כשהכל הולך סוף סוף לפי הספר מגיע מישהו ויורק לי בפרצוף ולוקח לי את הזכות להיות שותף לרגע שחלמתי עליו מגיל שבע. למרות שלא עמדתי באותו תור אני שותף מלא להרגשה של אותם אוהדים, אבל, מהקצה השני של העולם, אני חושב שצריכים לקחת כמה נשימות עמוקות, לא לשבור את הכלים, לדרוש תשובות ומעשים אבל יחד עם זאת לנהוג בכבוד.
להבדיך מז׳ינו יש בעלת בית שעושה למען האוהדים וצריך לזכור שהסיטואציה זרה למועדון, ולזכור שלפני שבע ושמונה שנים רק פיללנו לבעיות מהסוג הזה.
אני מאמין באלונה, ומאמין שהאשמים ישלמו ויופקו לקחים, גם אם זה יקח שבוע-שבועיים או חודש-חודשיים.בנתיים האוהדים חייבים להשאר מאוחדים ולהמשיך לתמוך בקבוצה כםי שעשינו עשרות שנים ללא תמורה, כי הפועל באר שבע זה אנחנו, והשנה יש סיכוי לעשות שברים גדולים ורק ביחד זה יקרה, כי אם יש משהו שהוא בלתי ניתן לערעור, זה הקהל המדהים שלנו. אז אפשר לכעוס, אפשר למחות, אבל חייבים להכנס לפרופורציה ולצאת מהמיני משברון הזה ולטרוף את הליגה הזו. יאללה הפועל תמשיכו לעשות שמח לאנשים בכל רחבי הגלובוס.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מה שלא הורג אותך מחזק אותך !
- ForeverRed
ענק!Guevara כתב:לצערי ושמחתי רוב העונה המדהימה הזו אני מטייל בחו״ל ורואה נופים עוצרי נשימה אבל בכל הזדמנות מתעדכן ונדהם מחדש מהאופי, יופי והמלחמה שהקבוצה והקהל מפגינים כל משחק, מה שהופך את הטיול להרבה יותר שמח.
אני מאמין באלונה, ומאמין שהאשמים ישלמו ויופקו לקחים, גם אם זה יקח שבוע-שבועיים או חודש-חודשיים.
בנתיים האוהדים חייבים להשאר מאוחדים ולהמשיך לתמוך בקבוצה כפי שעשינו עשרות שנים ללא תמורה, כי הפועל באר שבע זה אנחנו, והשנה יש סיכוי לעשות דברים גדולים ורק ביחד זה יקרה, כי אם יש משהו שהוא בלתי ניתן לערעור, זה הקהל המדהים שלנו. אז אפשר לכעוס, אפשר למחות, אבל חייבים להכנס לפרופורציה ולצאת מהמיני משברון הזה ולטרוף את הליגה הזו. יאללה הפועל תמשיכו לעשות שמח לאנשים בכל רחבי הגלובוס.
אני חושב שאתמול הקהל הוכיח בגרות ושמר על פרופורציות.
פוטנציאל נפץ היה גם היה, אך בפועל למעט חיכוכים קטנים זה עבר בסדר גמור.
העידוד שנתנו היה חזק ורועש, חבר שגר לא רחוק מוסרמיל סיפר שאתמול הוא שמע את העידוד חזק יותר מאשר המשחק מול חיפה.
זה אומר לא מעט.
פוטנציאל נפץ היה גם היה, אך בפועל למעט חיכוכים קטנים זה עבר בסדר גמור.
העידוד שנתנו היה חזק ורועש, חבר שגר לא רחוק מוסרמיל סיפר שאתמול הוא שמע את העידוד חזק יותר מאשר המשחק מול חיפה.
זה אומר לא מעט.