תמה החקירה - הודעה רשמית של המועדון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: תמה החקירה - הודעה רשמית של המועדון

שליחה על ידי הראל »

לפחות דרך מכירה באינטרנט הם היו יכולים לקחת את רוב הכרטיסים אליהם ואנחנו היינו חושבים שזה פוף נחטף . זה היה כשר אבל מסריח אבל מי היה יודע .

אבל פה זה הכי גלוי בעולם הכי שקוף וגם המקורבים שהשיגו כרטיסים משתחצנים וחושפים את מי שהביא להם .
תמונה

סמל אישי של משתמש
המשקיף
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המשקיף »

שלושה ימים חלפו, והם עדיין לא מבינים ש"העלמת הכרטיסים" היא רק סימפטום.

הבטחה ל-90% זה מעולה. מישהו יעמוד ליד הקופות לספור?
מה עם אובדן עבודה/לימודים כדי לתפוס מקום בתור?
מה עם עדיפות למנויים?

כל כך ברור להם שנסכים שוב ל"שכונה", רק תנו לנו כרטיס בסוף התור, ונסכים לקנות כרטיס בתנאים של עולם שלישי....?

תזכורת, 105 ק"מ צפונה:
https://www.nsport.co.il/he-IL/events/% ... f4f7291743" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

האמת ? ביזיון ..
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

ערן כתב:
ד״א מעניין לאיפה נעלמו כל אנשי המחאה נגד ז׳ינו שמעטים מהם הגיבו פה בסוף השבוע שהיה אחד מהעמוסים ביותר באתר בשנים האחרונות.
ערן. לא יודע למי אתה מתכוון וזה גם לא ממש משנה. אבל אנשים לא חייבים תשובות או להגיב. בין אם יש להם כרטיסים ובין אם לא.

בנוגע לתוצאות "החקירה" - אותי זה מאכזב מצד אחד. מצד שני - בטוח שבקיץ אנשים ישלמו את המחיר.

אגב.. להגיד טעינו זה גם בסדר. לא תמיד צריכים שדם יהיה מעורב בסיפור..

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

מה שעצוב בכל הסיפור הזה הוא שההתנהגות של ההנהלה כאילו באה להנציח את כל הסטריאוטיפים על תושבי הדרום לעומת התל אביבים.
אשכרה עושים לנו בושות עם כל כתבה בוואן ובערוץ הספורט.
מדברים על שימוש במערכת ממחושבת כמו כל מועדון אחר בארץ שמכבד את עצמו כאילו זה פרוייקט העשור בעוד שזה הדבר הכי פשוט ובסיסי בעולם.
מה ביקשנו? תעשו כמו כולם, זה הכל! תבנו אתר, תעשו מערכת כרטיסים, וזהו! מה הסיפור?!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אביאל כתב: ערן. לא יודע למי אתה מתכוון וזה גם לא ממש משנה. אבל אנשים לא חייבים תשובות או להגיב. בין אם יש להם כרטיסים ובין אם לא.

בנוגע לתוצאות "החקירה" - אותי זה מאכזב מצד אחד. מצד שני - בטוח שבקיץ אנשים ישלמו את המחיר.

אגב.. להגיד טעינו זה גם בסדר. לא תמיד צריכים שדם יהיה מעורב בסיפור..
אביאל עזוב שטויות אל תצטדק.
אנשים פה כבר מעבר לכעס של לחפש דם אלא לקבל תשובה אחת אמיתי וכנה, איפה ריבונו של עולם הכרטיסים?? איפהההההה???

אם ידו של מישהו כזה או אחר מעורבת אז כן לא בושה להגיד שלום ולהתראות, לסתיו אלימלך אמרו שלום על זה שהעז להגן על הקהל ודווקא אלה שפגעו בו לא לוקחים אחראיות?

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

nir767676 כתב:מה שעצוב בכל הסיפור הזה הוא שההתנהגות של ההנהלה כאילו באה להנציח את כל הסטריאוטיפים על תושבי הדרום לעומת התל אביבים.
אשכרה עושים לנו בושות עם כל כתבה בוואן ובערוץ הספורט.
מדברים על שימוש במערכת ממחושבת כמו כל מועדון אחר בארץ שמכבד את עצמו כאילו זה פרוייקט העשור בעוד שזה הדבר הכי פשוט ובסיסי בעולם.
מה ביקשנו? תעשו כמו כולם, זה הכל! תבנו אתר, תעשו מערכת כרטיסים, וזהו! מה הסיפור?!
זה בדיוק מה שחשבתי עליו

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

https://103fm.thepost.co.il/programs/Me ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;

מאיר אינשטיין ומשה פרימו ( בעדנו משהו )
כל מה שאמרו = נכון .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

RedHell כתב:
אביאל עזוב שטויות אל תצטדק.
אנשים פה כבר מעבר לכעס של לחפש דם אלא לקבל תשובה אחת אמיתי וכנה, איפה ריבונו של עולם הכרטיסים?? איפהההההה???

אם ידו של מישהו כזה או אחר מעורבת אז כן לא בושה להגיד שלום ולהתראות, לסתיו אלימלך אמרו שלום על זה שהעז להגן על הקהל ודווקא אלה שפגעו בו לא לוקחים אחראיות?
לא מרגיש מצטדק כ"כ. אני אומר שזה מאכזב. ואפילו מאכזב מאוד.
איפה הכרטיסים? זה מאוד ברור. חולקו ונמכרו לאנשים בודדים, לספונסרים,לועדי עובדים.
אבל זה היה ברור גם בלי שיגידו את זה אחרי חקירה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אחרי שהתרגלנו למדיניות עולם שלישי במועדון הלוקה בהיסטריית קידמה (מאגר נתוני מנויים, מכירה באינטרנט, אשראי רחמנא ליצלן),
אחרי שלא הגיעו למסקנה המתבקשת על קדימות למנויים ועל חשיבות האוהדים, לפחות דבר אחד
מתבקש, אחרי שלוקחים 10% למקורבים, תחזיקו את היתר אצל מנכ"ל המועדון ותוציאו אותם כשהקופאיות
מגיעות למגרש עם נציג המועדון שיפקח על המכירה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

טוב... כמו שכתבתי בפוסט קודם,אני נותן את הזמן חסד הזה למועדון לבדוק לאחר המשחק מול אשדוד מה היה? למה? ומה עושים?
המשחק מול אשדוד נגמר טוב לשמחתי,ולגבי תומאות התחקיר... טוב שום דבר תחת השמש,היה צפוי שתצא הודעה בסגנון זה,ואין לי בעיה כל עוד זה לא חוזר.
אבל.... קיוותי שאלונה חכמה מספיק כדי להבין שבמסקנות הללו הקהל לא יירגע,ונניח שכרגע היא לא רוצה לבצע זעזועים מתוך הנחה שזה ייפגע בקבוצה, אין ספק שפיצוי אפילו ל"מראית עין" היה קצת מרגיע את השטח.
כמו למשל,ואני סתם זורק לממן מעכשיו 5 אוטובוסים לאוהדים לכל משחק חוץ כפיצוי,לאפשר במשחק הבא מול סכנין באופן חד פעמי כניסה ב-10 ש"ח סתם ככוונה טובה.
באחת הקבוצות באירופה החליטו להחזיר כסף לאוהדים אחרי תצוגת נפל של הקבוצה באחד ממשחקי הבית,סתם רעיון לדוגמא.
וזה היה צריך להיעשות כדי להגיד לאוהדים "שמעו אי אפשר לעשות מכירה חדשה,אבל מגיע לכם פיצוי על עוגמת הנפש,שבא מתוך הוקרה והערכה ופיצוי בשבילכם.
אבל..כנראה ששום דבר לא ישתנה בתרבות הכדורגל הישראלי והאוהד תמיד ייתפס כאחד שחייב ולא חייבים לו.
חבל, אני כרטיס למשחק אשיג ואשלם בלי טובות מאף אחד,אף אחד לא ייקח לי את ההנאה הזאת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני לא מבין את הקטנוניות של חלק מהאנשים פה, אתם יוצאים מכל פרופורציה. היה מחדל גדול, על זה אין עוררין, אבל משפט השדה
שעברו אנשי המועדון כרגע לא מאפשר להם להראות את פרצופם בעיר, אין עונש גדול מזה. לא חייבים לשפוך דם ולערוף ראשים, תתמקדו
במה שחשוב - וזה שהשיעור נלמד והלקח הופק. אחרי ההד העצום אין שום סיכוי שמקרה כזה יחזור על עצמו. גם ההתקשרות עם לונה
טורס לא תימשך מעבר לעונה הנוכחית. המועדון הצהיר על שינוי מדיניות, בואו ניתן לו את ההזדמנות להוכיח שזה מתבצע בפועל. אם זה לא
יקרה יהיו לנו את כל הסיבות לנקוט בצעדים נוספים. עכשיו בואו נתרכז בהמשך המאבקים בליגה ונשים את כל הפארסה הזאת מאחורינו, דשנו בזה מספיק.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

עם דבר אחד אני מסכים, צריך לתת הזדמנות שנייה לפעם הבאה שזה יקרה ואני באופן
אישי החלטתי שעם כל הכעס אני ממשיך ליהנות מהעונה הזו וממשיך להתרכז בהמשך העונה.

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

"כל הקודם זוכה"???אין עדיפות למינוים?? משחק עונה הבא שוב תורים מ10 בבוקר! :מאושר מאוד:
תמונה

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אנשים רודפים שנים אחרי הקבוצה ולרוב זה היה אחרי קבוצה כושלת.
העונה אחרי עונות רבות הקבוצה מצליחה ותשחק אפילו במשחק עונה אמיתי מה שהיא לא עשתה משנות האליפות לדעתי ומי יודע מתי תהיה הפעם הבאה.
אבל בגלל טיפשות וקומבינות רובנו לא נוכל להיות שם. נראה לי שאנשים לא מבינים עד כמה חמור המעשה שנעשה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

שלח תגובה