תגובת המועדון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: תגובת המועדון

שליחה על ידי ערן »

חברה הדיון סוטה לנושא שאינו רלוונטי. מזה משנה אם אסי היה שוער טוב או לא?
בשורה התחתונה בתור מנכ"ל אני לא יכול לרשום לזכותו שום צעד חיובי שנעשה במועדון.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ממה שהבנתי יש שחקנים שסחרו בכרטיסים שמעתי שמכרו ביותר יקר אם זה נכון המצב שלנו בקקה,זה שי
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yakov7 כתב: לא אני ולא אתה ושום אוהד לא צריך להתבייש. מי שצריך להתבייש זה אסי וגברת מונית שמכרו את הקהל שלהם. ועוד מצדיקים את המהלך בכלי התקשורת!!
הם אכן צריכים להתבייש, ואני מבטיח לך שהם מתביישים. התגובה של הקהל הייתה כל כך חזקה ולא צפויה מבחינתם שאת הלקח הם למדו בוודאות.
לגבי ההצטדקות יש לעשות את ההפרדה. הדברים נאמרו מפיו של אסי לפני שהבין בכלל את גודל המחדל, אני בטוח שאם היה בודק את הדברים לפני
שהתראיין תגובתו הייתה שונה. מדובר באיש ישר שעשה טעות ענקית, אבל מכאן ועד קללות וירידה לרמה האישית הדרך ארוכה. זכותך לא לאהוב את האיש
אבל יש גם דרך להתבטא. לגבי ציפורה דעתי ידועה. תגובות כמו "לא אכפת לי מהאוהדים" ורחמיה העצמיים ההופכים אותה לקורבן בכל הסיפור כלל לא
ראויות לתגובה מבחינתי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זה שי ! כתב:ממה שהבנתי יש שחקנים שסחרו בכרטיסים שמעתי שמכרו ביותר יקר אם זה נכון המצב שלנו בקקה,זה שי
אני נותן את זמן החסד הזה לכולם עד לאחר המשחק נגד אשדוד,כי כמו שאמרתי הקבוצה מעל הכל.
אבל...כדאי מאוד שאחרי המשחק ייצאו מספר החלטות מרחיקות לכת ע"י אלונה,שאחת מהן היא החזרת כל הכרטיסים שניתנו לשחקנים,שגם מהם אני מצפה בצעד סולידרי לעשות את זה ולא לחכות יותר מדיי,ואם מה שאתה אומר זה נכון אז זה הכי חמור בל הסיפור הזה.
אם ובמידה ולא ייקרו הדברים הללו או אז אני לפחות אבין שכל מה שנכתב פה על ידי האנשים הוא נכון בעצמתו,אבל עד אז אני מחכה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: אני נותן את זמן החסד הזה לכולם עד לאחר המשחק נגד אשדוד,כי כמו שאמרתי הקבוצה מעל הכל.
אבל...כדאי מאוד שאחרי המשחק ייצאו מספר החלטות מרחיקות לכת ע"י אלונה,שאחת מהן היא החזרת כל הכרטיסים שניתנו לשחקנים,שגם מהם אני מצפה בצעד סולידרי לעשות את זה ולא לחכות יותר מדיי,ואם מה שאתה אומר זה נכון אז זה הכי חמור בל הסיפור הזה.
אם ובמידה ולא ייקרו הדברים הללו או אז אני לפחות אבין שכל מה שנכתב פה על ידי האנשים הוא נכון בעצמתו,אבל עד אז אני מחכה.
איתך בכל מילה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

חיפשתם את תגובת המועדון?

להלן מספר תגובות של "מערך הדוברות" של מועדון הפועל ב"ש:

(האחת והיחידה גב' ציפורה חלפון)

"אני מאוד מקווה עבורך שיש לך עו"ד טוב והרבה אורך רוח כי אני מבטיחה לך אישית שאתה עוד תצעק ציפורה חלפון תוך כדי שינה."

"נתיב אני כבר לא בהלם מכלום...שפת רחוב זו שפתם."

"אדון מור שאעבוד אצלך אתן לך הסברים.אתה כנראה מתבלבל.
כדאי שתיכנס לפורפורציות!!!אז רק לסבר לך את האוזן אני ציפורה חלפון לא קשורה לכרטיסים ולא הייתי קשורה"

"ברור שכל הבהמות שהשמיצו והוציאו דיבה יתבעו עד טיפת דמם האחרונה"

"אני עד עכשיו שואלת לאן הלכו הכרטיסים המחדל יתבהר יום א ואז גם אתה אדון תדע את האמת ממני"

"אני אישית מבטיחה לך שכל המלוכלכים למינהם ישלמו על כל מילה שנכתבה"

*ציטוטים אלו נלקחו מתוך דיון בפייסבוק בו השתתפה גב' ציפורה חלפון.

ללא כל הודעה רשמית/ הודעה אישית, ללא הסבר הגיוני, ללא התנצלות אמיתית.
גב' דוברת ממשיכה להטיל רפש באוהדים, לברוח מאחריות ולהתנהג בצורה לא ראויה ולא מכובדת.

לצערי הרב ככה אנחנו נראים. דוברת המועדון אמורה להיות הפנים של המועדון, נציגת המועדון מול התקשורת והאוהדים.

בושה? ביזיון?
תחליטו בעצמכם...

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אם אנחנו רוצים להגיע לקדמת הכדורגל הישראלי- אלונה צריכה להיפרד מתת רמה הזו כאן ועכשיו.

אני מניח שציפורה תגדף את כל האוהדים 'הברברים' ואפילו תיילל טיפה בפני אלונה בשביל שזו תגלה עימה הזדהות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

[highlight=#FFFFFF][highlight=#FF4000]צוות המועדון ערך היום פגישת תחקור יחד עם נציגי חברת הכרטיסים "לונה טורס" בעקבות מכירת הכרטיסים למשחק החוץ מול מכבי ת"א.

לאחר בדיקה מקיפה שנעשתה היום בין הנהלת המועדון לבין נציגי מפיצת הכרטיסים, חברת לונה טורס, התברר שנעשו מספר שגיאות של שיקול דעת בהפצת הכרטיסים לקראת המשחק מול מכבי תל אביב. נמכרו מספר רב מידי של כרטיסים דרך חברת לונה טורס מבלי שידעה את הנהלת הקבוצה וגם המועדון חרג ממספר הכרטיסים שהקצה לעצמו. כתוצאה מכך נותרו מעט כרטיסים למכירה חופשית.

בבדיקה עלה שהנהלת המועדון שגתה בכך שלא הודיעה שרק כמות מוגבלת תהיה זמינה לאוהדים, מה שיצר תורים ארוכים בקופות ומפח נפש למאות אוהדים שלא הצליחו לרכוש כרטיסים.

כתוצאה מהבדיקה החליטה הנהלת המועדון לאכוף מדיניות חדשה בהפצת כרטיסים למשחקי החוץ של הקבוצה, שנועדה להתמודד עם העובדה שבמשחקי החוץ מספרי הכרטיסים שיוקצו לאוהדי הקבוצה הוא קטן ביחס לביקוש העצום של האוהדים שרוצים לבוא, לעודד ולתמוך בקבוצה במאבקי הצמרת.

על פי המדיניות החדשה תקבל הנהלת הקבוצה לא יותר מ-10 אחוז מכלל הכרטיסים שמיועדים לאוהדים אשר ימכרו למשפחות השחקנים, מינויי תא הכבוד ועובדי המועדון. שאר הכרטיסים יופצו על יד משרד הכרטיסים במכירה חופשית על בסיס העיקרון של "כל הקודם זוכה". כל אוהד יוכל לרכוש עד 2 כרטיסים וינקטו אמצעי בקרה לוודא קיומה של החלטה זו.

הנהלת הקבוצה תפרסם מבעוד מועד מידע מלא ומוקדם ככל האפשר על כמות הכרטיסים שיוקצו למכירה.

הנהלת הקבוצה מודעת לרצון האוהדים לתמוך בקבוצה במחזורים הקרובים ותעשה ככל שביכולתה להגדיל את הקצאת הכרטיסים במשחקי החוץ על ידי הקבוצה המארחת.

אלונה ברקת והנהלת המועדון שבים ומתנצלים בפני קהל האוהדים על התקלות שהתגלו בעת מכירת הכרטיסים ומקווים שהמדיניות החדשה והברורה תסייע למנוע תקלות מעין אלה בעתיד.

הנהלת הקבוצה שבה ומודה לאוהדים על התמיכה שלהם והעידוד לה זוכה הקבוצה ומברכת על כך שגם מחאת האוהדים נעשתה בצורה מכובדת.[/highlight][/highlight]

בקיצור ולעניין לא גילו לנו שום דבר חדש .
לונה טורס מכרו למקורבים
שחקנים קיבלו מספר מוכבד של כרטיסים
עובדי המועדון חילקו כרטיסים
וסופנסרים קיבלו גם כרטיסים
ולאוהדים לא נשאר
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אפשר לפחות לברך על כך שהבדיקה נעשית בצורה כנה (כנראה שהלחץ עזר), ושמסיקים מסקנות.
צעד אחד נוסף קדימה לעבר מועדון מכובד שמכבד את האוהדים
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

המשקיף כתב:תגובה עלובה שלא מחוברת למציאות.

יותר מ24 שעות אחרי והם עדיין לא מבינים לאיזה משבר אמון חמור הם גרמו בין ההנהלה לאוהדים

התגובה הלקונית הזו רק תוסיף שמן למדורה.

ושיהיה לנו בהצלחה.

שבת שלום

!!!!!!!!

מכבסת מילים פתאטית ועלובה, גועל נפש!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה