פורום השחקן ה-12, קורא ולא מאמין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: פורום השחקן ה-12, קורא ולא מאמין

שליחה על ידי אדום זקן »

גיא חניה כתב: אם יש דבר אחד שאני לא מבין אצלכם , זה על מה הקהל שלכם כל כך משתחצן . הרי עד לפני שנה שקרויף הגיע , הייתם הקבוצה הכי עשירה בליגה שהחלוץ המרכזי שלה היה איליה יבוראן ורודי חדד ובקושי סיימתם בטופ 4. אתה נשמע אוהד שפוי , אבל בפורום שלכם יש אוהדים שפשוט להקיא מהם , כמה גועל ואהבה עצמית.
גיא,בוא נודה על האמת,גם אתה ואני היינו משתחצנים אם היה לנו 16 אליפויות,22 גביעים ואליפות אסיה לקבוצות,אין מה לעשות.
כבוד צריך לקחת,לא לדרוש והפועל ב"ש תיקח אם תביא תואר.
אל תשכח שהם שנים היו רגילים ליריבות בצמרת כמו חיפה,הפועל ת"א ובית"ר י"ם.
הפועל ב"ש באה להם משום מקום והם לא יודעים איך לאכול אותנו,כי הם תיכננו בשלב הזה להיות עם 10 פור לפחות וזה אני יודע מחברים קרובים,מכביסטים אמיתיים.
מכבי זה מכונה משומנת,אבל ב"ש השנה היא קבוצה עם הרבה לב,אסור לשכוח שיש עוד הרבה נקודות עד לסיום העונה,אסור להפוך את המשחק הזה ללהיות או לחדול.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום זקן כתב: גיא,בוא נודה על האמת,גם אתה ואני היינו משתחצנים אם היה לנו 16 אליפויות,22 גביעים ואליפות אסיה לקבוצות,אין מה לעשות.
כבוד צריך לקחת,לא לדרוש והפועל ב"ש תיקח אם תביא תואר.
אל תשכח שהם שנים היו רגילים ליריבות בצמרת כמו חיפה,הפועל ת"א ובית"ר י"ם.
הפועל ב"ש באה להם משום מקום והם לא יודעים איך לאכול אותנו,כי הם תיכננו בשלב הזה להיות עם 10 פור לפחות וזה אני יודע מחברים קרובים,מכביסטים אמיתיים.
מכבי זה מכונה משומנת,אבל ב"ש השנה היא קבוצה עם הרבה לב,אסור לשכוח שיש עוד הרבה נקודות עד לסיום העונה,אסור להפוך את המשחק הזה ללהיות או לחדול.
התארים שציינת אחלה , אבל עשר שנים לא לקחו תואר וכל דרבי ומשחק מול חיפה היו מקבלים בראש.
אז למה אז הם לא השתחצנו , וזלזלו בכל יריבה כמו עכשיו? שיהיו צנועים כמו שהיו בעבר , כי אני בעבר הייתי מעדיף את מכבי ת"א על הגזענים הירושלמים , הצפונים האדומים של ת"א , וקהל ההצלחות מחיפה.
אמירות כמו "אנחנו מכבי ת"א מי אתם?" , ו"באר שבע זה בלון שעוד לא התפוצץ" , "שיבואו יקבלו 5 וילכו" , רק עושה לי חשק עז יותר לנצח.
ולהגיד שמכבי ת"א משחקת כדורגל מרשים ובאר שבע משחקת כדורגל אפור ושבלוני , זה שקר אחד גדול. אולי באר שבע לא שוטפת את המגרש , אבל משחקת יעיל אך גם מכבי ת"א לא ראיתי משחק שאפשר להגיד "בואנה איזה קבוצה" , אני יקצר את זה עוד .. לא רואים כזה הבדל של 70 מיליון ש"ח תקציב בין הקבוצות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מכביסט כתב:שלום באר שבעים,

אז רק רציתי לומר שלא כל האוהדים שלנו שחצנים, חזירים, קפיטליסטים, שוחרי מריבות וכולי וכולי. אני למשל לא כזה. יש לנו קהל רחב מאוד עם שלל דעות ואידאולוגיות, ואל לכם להכליל.

לגבי הנושא המקצועי, אני בהחלט חושב שמכבי קבוצה טובה מבאר שבע ושהמזל משחק לכם שבוע אחר שבוע. אני לא חושב שזה שחצני מדי לומר את זה, חלקכם אפילו יסכים איתי. עם זאת, יש לכם קבוצה לא רעה בכלל שמשחקת מעולה יחד וצוברת נקודות בצורה מעוררת התפעלות.

בקיצור, נתראה בבלומפילד (או שלא?).
איך לא תהיו יותר טובים עם פי ארבע תקציב מבאר שבע ? עדיין אני לא חושב שהרמה שלכם מעלינו בהרבה זה כדורגל והכל יכול להיות אישית חושב שלפחות בארבע חמש עמדות אנחנו טובים יותר ובקלות שחקנים שלנו יהיו שחקני ברכב במכבי עם זה אגידה סוארס אופיר אליניב ובוזגלו ,הקהל שלכם שחצן יהיר וחושב שהוא המציא את הגלגל להזכיר לך מכבי כבר עם שני הפסדים ובאר שבע עם אחד ככה שהכל פתוח , ושאלה למה כל פעם שאתם מפסידים אתם בוכים זה חלק מלהיות מכביסט ? זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיא חניה כתב: התארים שציינת אחלה , אבל עשר שנים לא לקחו תואר וכל דרבי ומשחק מול חיפה היו מקבלים בראש.
אז למה אז הם לא השתחצנו , וזלזלו בכל יריבה כמו עכשיו? שיהיו צנועים כמו שהיו בעבר , כי אני בעבר הייתי מעדיף את מכבי ת"א על הגזענים הירושלמים , הצפונים האדומים של ת"א , וקהל ההצלחות מחיפה.
אמירות כמו "אנחנו מכבי ת"א מי אתם?" , ו"באר שבע זה בלון שעוד לא התפוצץ" , "שיבואו יקבלו 5 וילכו" , רק עושה לי חשק עז יותר לנצח.
ולהגיד שמכבי ת"א משחקת כדורגל מרשים ובאר שבע משחקת כדורגל אפור ושבלוני , זה שקר אחד גדול. אולי באר שבע לא שוטפת את המגרש , אבל משחקת יעיל אך גם מכבי ת"א לא ראיתי משחק שאפשר להגיד "בואנה איזה קבוצה" , אני יקצר את זה עוד .. לא רואים כזה הבדל של 70 מיליון ש"ח תקציב בין הקבוצות.
השחצנים האלה הם ילדים קטנים, טרמפיסטים ואוהדי הצלחות. אני מכיר לא מעט אוהדי מכבי בכדורסל שאוהדים גם את קבוצת הכדורגל. אומנם הם מאמינים שהם יקחו את האליפות בסוף, אבל הם ממש לא משתחצנים ומכבדים את היריבה.
עזוב אותך..להתייחס לתגובות האלה בפורום שלהם זה כמו להתייחס לילדים שמגיבים בכתבות של ONE.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

חלאס להתעסק בהם, לענות להם. לבוא לבלומפילד צנוע , שקט, לא מתלהם, ולנצחחחחח!

סמל אישי של משתמש
מכביסט

שליחה על ידי מכביסט »

נתחיל מהעובדות - למכבי יש 20 אליפויות ולא 16. אכן 22 גביעים. 2 אליפויות אסיה.
ובעשור הקודם כן לקחנו תארים, שלושה גביעים.

בכל אופן, התקציב שלנו באמת גבוה בהרבה משלכם. והעונה שאתם עושים באמת מפתיעה הרבה אנשים, כי בסופו של דבר הקבוצה שלכם התחברה בצורה מהירה מאוד ומציגה רצף משחקים מרשים מיד אחרי עונת הישרדות בליגה. אני לא יודע אם זה יחזיק הרבה זמן, אבל כרגע זה באמת מעורר התפעלות כמו שאמרתי.

שי, במכבי בחיים לא יקבלו בהבנה הפסד. זו כנראה הסיבה שאנחנו "בוכים" כשאנחנו מפסידים. גם בתקופות הכי רעות שלנו האוהדים אצלנו לא יכלו לקבל הפסדים, וגם לא יקבלו בעתיד. יכול להיות שזו שחצנות, ויתכן שחלק מהקהל של מכבי באמת שחצן, אבל צריך לזכור שמכבי מאז ומעולם הוא המועדון הכי הישגי בארץ, וזה מאפיין גם את האוהדים שלו.

גיא, היה לנו בהחלט עשור שחור במונחים של מכבי, אבל צריך להסתכל על התמונה הכוללת בשביל להבין "למה הקהל שלנו משתחצן". מכבי עובדתית זה המועדון הכי גדול בישראל בכל פרמטר, ולא כל האנשים נולדו בשנות ה-2000 בשביל לשכוח את זה. תסתכל קצת על ההיסטוריה ותבין מאיפה בא הביטחון הזה של האוהדים. מכבי הייתה הרבה לפני מיטש גולדהאר וג'ורדי קרויף, זה בטוח.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מכביסט כתב:נתחיל מהעובדות - למכבי יש 20 אליפויות ולא 16. אכן 22 גביעים. 2 אליפויות אסיה.
ובעשור הקודם כן לקחנו תארים, שלושה גביעים.

בכל אופן, התקציב שלנו באמת גבוה בהרבה משלכם. והעונה שאתם עושים באמת מפתיעה הרבה אנשים, כי בסופו של דבר הקבוצה שלכם התחברה בצורה מהירה מאוד ומציגה רצף משחקים מרשים מיד אחרי עונת הישרדות. אני לא יודע אם זה יחזיק הרבה זמן, אבל כרגע זה באמת מעורר התפעלות כמו שאמרתי.

שי, במכבי בחיים לא יקבלו בהבנה הפסד. זו כנראה הסיבה שאנחנו "בוכים" כשאנחנו מפסידים. גם בתקופות הכי רעות שלנו האוהדים אצלנו לא יכלו לקבל הפסדים, וגם לא יקבלו בעתיד. יכול להיות שזו שחצנות, ויתכן שחלק מהקהל של מכבי באמת שחצן, אבל צריך לזכור שמכבי מאז ומעולם הוא המועדון הכי הישגי בארץ, וזה מאפיין גם את האוהדים שלו.

גיא, היה לנו בהחלט עשור שחור במונחים של מכבי, אבל צריך להסתכל על התמונה הכוללת בשביל להבין "למה הקהל שלנו משתחצן". מכבי עובדתית זה המועדון הכי גדול בישראל בכל פרמטר, ואנשים לא נולדו בשנות ה-2000. תסתכל קצת על ההיסטוריה ותבין מאיפה בא הביטחון הזה של האוהדים. מכבי הייתה הרבה לפני מיטש גולדהאר וג'ורדי קרויף, זה בטוח.
הבעיה שלי שזאת שחצנות מגעילה מעבר לשחצנות רגילה לחלק מהאוהדים שלכם כי לזלזל ביריב זה פשוט מגעיל אותי, אין לי בעיה שאתם אומרים שאתם הקבוצה הכי טובה בארץ כי זה נכון ואתם בהחלט יכולים להשתחצן לגביי זה אבל זה שאוהדים שלכם כותבים שמינימום 3-0 במשחק מולנו או משהו בסגנון ולומר שאנחנו לא יריב כי אין לנו יותר מדיי תארים אותי זה מגעיל, אבל אוהדים כמוך אני מעריך כי אתה לא משתחצן ברמה מגעילה ואתה לא כותב דברים מזלזלים ותאמין לישאני יודע שמבחינת כדורגל שוטף השנה אנחנו רחוקים מהקבוצה שבנו אצלכם אבל במשחק כדורגל הכל יכול להיות במיוחד שפער בין הקבוצות הוא רמה אחת בלבג לטובתכם ובפער כזה הכל יכול להיות ושהקבוצה שמגיע לה תזכה באליפות, מבחינתי גם מקום שני וגביע יהיה הישג אני אוהד את הקבוצה הזאת כי יש בה משהו שקשה לי להסהיר, ווינריות באר שבעית צנועה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
מכביסט

שליחה על ידי מכביסט »

דר אדום בנשמה כתב: הבעיה שלי שזאת שחצנות מגעילה מעבר לשחצנות רגילה לחלק מהאוהדים שלכם כי לזלזל ביריב זה פשוט מגעיל אותי, אין לי בעיה שאתם אומרים שאתם הקבוצה הכי טובה בארץ כי זה נכון ואתם בהחלט יכולים להשתחצן לגביי זה אבל זה שאוהדים שלכם כותבים שמינימום 3-0 במשחק מולנו או משהו בסגנון ולומר שאנחנו לא יריב כי אין לנו יותר מדיי תארים אותי זה מגעיל, אבל אוהדים כמוך אני מעריך כי אתה לא משתחצן ברמה מגעילה ואתה לא כותב דברים מזלזלים ותאמין לישאני יודע שמבחינת כדורגל שוטף השנה אנחנו רחוקים מהקבוצה שבנו אצלכם אבל במשחק כדורגל הכל יכול להיות במיוחד שפער בין הקבוצות הוא רמה אחת בלבג לטובתכם ובפער כזה הכל יכול להיות ושהקבוצה שמגיע לה תזכה באליפות, מבחינתי גם מקום שני וגביע יהיה הישג אני אוהד את הקבוצה הזאת כי יש בה משהו שקשה לי להסהיר, ווינריות באר שבעית צנועה.
מי שאומר שאין יריב במחזור 20 לא שווה התייחסות, עזוב אותם. אסור לזלזל באף אחד.

תראה, באופן אישי אני באמת חושב שפערי הרמות גדולים ושהטבלה מעט משקרת, אולי גם תסכים איתי. בהרבה משחקים ב"ש ניצחה בדקות הסיום\עם קצת מזל והציגה יכולת לא מזהירה. אתם עושים עונה יוצאת מן הכלל, אפילו נדירה מבחינת צבירה הנקודות, אבל לא יודע אם היכולת שלכם מגבה את צבירת הנקודות שלכם. בכל מקרה יש עוד זמן, גם מכבי של שנה שעברה לא הראתה יכולת גבוהה במיוחד עד ינואר, ורק בינואר התחלנו להיראות מצוין. יכול להיות שזה גם מה שיקרה עם ב"ש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מכביסט כתב:
מי שאומר שאין יריב במחזור 20 לא שווה התייחסות, עזוב אותם. אסור לזלזל באף אחד.

תראה, באופן אישי אני באמת חושב שפערי הרמות גדולים ושהטבלה מעט משקרת, אולי גם תסכים איתי. בהרבה משחקים ב"ש ניצחה בדקות הסיום\עם קצת מזל והציגה יכולת לא מזהירה. אתם עושים עונה יוצאת מן הכלל, אפילו נדירה מבחינת צבירה הנקודות, אבל לא יודע אם היכולת שלכם מגבה את צבירת הנקודות שלכם. בכל מקרה יש עוד זמן, גם מכבי של שנה שעברה לא הראתה יכולת גבוהה במיוחד עד ינואר, ורק בינואר התחלנו להיראות מצוין. יכול להיות שזה גם מה שיקרה עם ב"ש.
אני מסכים איתך שבאופן כללי הקבוצה לא שוטפת את המגרש אבל היא יעילה ואם במשחקים שלא הייתה שליטה נימחנו אז זה אומר משהו גם אם זה לא הכי מדהים, גם אתלטיקו מדריד העונה היא כמו באר שבע לעומת בארסה וריאל הגדולות, לא שאני משווה בין שתי הליגות אבל הסיטואציוצ מאוד דומות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

יאללה לא איכפת לנו ממכבי, בתור חבר טוב של הרבה אנשים משער 11 כן זה קהל שחצני ומגעיל(בכל מה שקשור בכדורגל), כן קהל בכייני רק שהם קוראים לזה מכביזם. באר שבע לא נבנתה לרוץ לאליפות לעומת מכבי לכן חובת הוכחה היא על מכבי..הקהל שלהם חושב שזה המועדון הגדול ביותר בכדורגל בגלל שנות ה60 בעיקר(לא שופט אולי כן אולי לא),ועכשיו גולדהר מחזיר אותם לשם..הכסף נמצא שם הלב נמצא אצלנו! מכבי משחקים אותה קהל גדול ותומך אבל ביננו הם בכיוון של להיות מכבי כדורסל וזה אומר שבעתיד הלא רחוק כל הפסד הקהל הפחות חכם שלהם יתחיל לקלל ולעשות בלאגנים כמו הח׳ברה מהכדורסל(מילים שלהם לא שלי) אז מה יהיה יהיה..אני מקווה שננצח ונראה שהלב יכול לנצח את הכסף אבל גם אם לא אין ספק שמבחינת ציפיות ב״ש מצליחה הרבה יותר ממכבי..אז למכביסט ושאר המכבסטים שמסתכלים פה תחזרו לשחצנות שלכם רחוק מפה ואני מאחל לכם מכל הלב בלי קשר אלינו רק השפלות והפסדים

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מכביסט כתב: אבל צריך לזכור שמכבי מאז ומעולם הוא המועדון הכי הישגי בארץ, וזה מאפיין גם את האוהדים שלו.
מכביסט יקר,אתה צודק,אתם ה"גזע" הנבחר,אתם העם שאלוהים החליט שיקבל את כל היופי,התואר,הגובה,השכל,אתם הבר רפאלי,הבראד פיט,הארנולד שוורצנגר של הכדורגל,ואנחנו שבט היבוסי הפרמיטבי והמסכן עפר לרגליכם המשיחיות והמסוקסות והלוואי שתעשו לנו ילד :מוציא לשון: .
יאללה תתקדמו כמה רעש אתם עושים,מי שיהיה טוב שינצח,בכל מקרה זה לא מה שייקבע מי תהיה האלופה

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

אדום זקן כתב: מכביסט יקר,אתה צודק,אתם ה"גזע" הנבחר,אתם העם שאלוהים החליט שיקבל את כל היופי,התואר,הגובה,השכל,אתם הבר רפאלי,הבראד פיט,הארנולד שוורצנגר של הכדורגל,ואנחנו שבט היבוסי הפרמיטבי והמסכן עפר לרגליכם המשיחיות והמסוקסות והלוואי שתעשו לנו ילד :מוציא לשון: .
יאללה תתקדמו כמה רעש אתם עושים,מי שיהיה טוב שינצח,בכל מקרה זה לא מה שייקבע מי תהיה האלופה
תשמע אי אפשר היה לנסח את זה טוב יותר... :מלך: אתה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום זקן כתב: מכביסט יקר,אתה צודק,אתם ה"גזע" הנבחר,אתם העם שאלוהים החליט שיקבל את כל היופי,התואר,הגובה,השכל,אתם הבר רפאלי,הבראד פיט,הארנולד שוורצנגר של הכדורגל,ואנחנו שבט היבוסי הפרמיטבי והמסכן עפר לרגליכם המשיחיות והמסוקסות והלוואי שתעשו לנו ילד :מוציא לשון: .
ענק! מי שלא מכיר כדורגל כדורגל ישראלי , יכול לחשוב שמכבי ת"א זה באיירן מינכן החדשה לפי האוהדים של מכבי.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הכי מצחיק אותי שהם אומרים שם מרכז ההגנה של באר שבע בינוני נדמה לי או שאנחנו ספגנו בדיוק כמוהם חחחח השמש זורחת להם מהתחת ,ושיסלחו לי אוהדי מכבי ברגע שקהל אוהדים שם שחקן מעל המועדון ומיחל למועדון להיכשל זה קהל מטומטם שאין בו כלום 10 שנים היו חוטפים השפלות מחיפה ביתר והפועל תל אביב ופתאום תוך שנה פתחו תפה ומשחקים אותה בארסה של פפ יאללה תקדמו ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

במשחק מול מכבי, יהיה לנו מרכז הגנה בינוני , אין מה לעשות.
עם פאיוביץ מרכז ההגנה שלנו חזק

שלח תגובה