הפועל עכו. כבר במקום השלישי.
ניצחה היום 3-0 ברמת השרון.
לא שאני מחזיק מהם יריב ראוי לכרטיס על ליגת העל.
אבל כדאי לשים לב לעוד קבוצה שנכנסה פתאום למומנטום.
לא פרייארים.
לא פרייארים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: לא פרייארים.
עכו לא פרייארים אבל גם לא איזה קבוצה שמזיזה לנו..
הם במומנטום אבל גם אנחנו יכולים להכנס למומנטום!
הם במומנטום אבל גם אנחנו יכולים להכנס למומנטום!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
למה לזלזל בעכו? בליגה הלאומית, בעונה של 5 עולות, אסור לזלזל באף קבוצה. אם נהיה יותר מדי בטוחים בעצמנו, בסוף לא נעלה ליגה. כל הקבוצות בליגה הזאת מסוכנות!
חיביים לנצח....את מרבית המשחקים שנשארו לסיום העונה,אך חבל שבגלל המלחחמה הטופשת הזאת לא נוכל לאארח משחקים בבבית....,חייבים לעשות משהו בנידון....יש לנו תמשחק הכי גדול שזה הייה הפועל חיפה,ואני רוצה לראות אם המשחק לא יערך בוסרמיל....!
המלחמה לא טיפשית, ההתאחדות טיפשית. אף אחד לא היה אומר להפועל ומכבי ת"א לארח בחוץ. זה פשוט לגיטימי כשזה אשדוד וב"ש.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
דווקא עכשיו, בזמן המלחמה, כשאנחנו בעיצומו של הסיבוב השני ולפני הישורת האחרונה של הליגה, יש לנו בעיות עם הביתיות. אני לא רוצה לחשוב על אירוחן של הפועל רמת גן, הפועל חיפה והפועל עכו מחוץ לבאר שבע. זה פשוט חבל!! אלו בדיוק המכשולים שיכולים לעצור מומנטום חיובי אם וכאשר הפועל ב"ש תהיה בו.
לעשות ה-כ-ל על מנת לארח משחקים אלה בבאר שבע.
נ.ב
אני שומע דיבורים על הפסקת אש. אז קודם כל, מאחל הפסקת אש במהרה ושהשקט יחזור לתושבי הדרום כמה שיותר מהר, אבל...
בל נשכח שהפסקת אש משחקת לטובתנו גם מבחינת הספורט...

לעשות ה-כ-ל על מנת לארח משחקים אלה בבאר שבע.
נ.ב
אני שומע דיבורים על הפסקת אש. אז קודם כל, מאחל הפסקת אש במהרה ושהשקט יחזור לתושבי הדרום כמה שיותר מהר, אבל...
בל נשכח שהפסקת אש משחקת לטובתנו גם מבחינת הספורט...