היי חברים,
שבת שלום.
כידוע לכם אנחנו בעיצומה של מלחמה קשה וחשובה מאוד עבור מדינת ישראל, תושבי באר שבע והאזור מרגישים זאת יום יום על בשרם.
ביום שני אמור להעירך משחק במסגרת הליגה הלאומית בו אמורות להתמודד קבוצות הפועל באר שבע וקבוצות הפועל רמת גן.
כיום, אומנם הקבינט אמור להצביע על הפסקת אש אך יקחו כמה ימים עד שנגיע להסדר מדיני והפסקת אש מוחלטת, הסיכוי שזה יקרה עד יום ראשון? אפסי.
השבוע נערך משחק של הפועל באר שבע במסגרת גביע הטוטו בראשון לציון, כהשבעתי את דעתי על קיום משחק מסוג זה בראשון לציון לא הבעתי הסתייגות ממנו מכיוון שמדובר במשחק כביכול זניח במסגרת זניחה.
תמכתי גם בהחלטה שהתקבלה שהקבוצה תשחק את משחקה מול רמת גן ביום שני הקרוב מתוך אמונה שעד אז תגיע הפסקת האש המיוחלת.
כיום אנחנו נצאים בעיצומה של השבת והפסקת אש דו-צדדית לא ניראת כרגע באופק מצב אשר לכל הדעות לא יאפשר קיום משחק בבאר שבע.
בהתאם לכל אלה, אני חושב שעדיין למרות הכל צריכים לעשות שינויים בהחלטה שהתקבלה.
וזאת למרות שנעשו שינויים רבים בעקבות המצב.
לא יקרה כלום אם להפועל באר שבע יהיה שבוע, שבועיים, אפילו שלושה משחק חסר, אם בהתאחדות יתאמצו יכולו למצוא מועד מתאים אחר.
קיום משחקה של הפועל באר שבע מול הפועל רמת גן מחוץ לבאר שבע, הוא פסול ומאבד מערכו הספורטיבי.
הקבוצה מגיעה בתנופה, צפויים להגיע אוהדים רבים (ההערכות מדברות על 7,000-8,000) מעבר לנזק הכספי שיגרם לקבוצה יש פו פגיעה בערך שלשמו אנו משחקים, הערך הספורטיבי.
מישהו יכול להשוות בכלל משחק בבאר שבע עם 7,000 אוהדים משלוהבים, תומכים, ומעודדים לעומת 1,000 בראשון לציון?
ההתאחדות בשיתוף עם ארגון הספורטוטו ומועדון הפועל באר שבע צריכה לערוך עוד היום במוצאי שבת הערכת מצב נוספת ולבחון את האפשרויות שעומדות לפנייה.
לא ייתכן שמשחק כזה יערך מחוץ לבאר שבע. .
קיום המשחק מול רמת גן מחוץ לבאר שבע - פסול ולא ספורטיבי.
קיום המשחק מול רמת גן מחוץ לבאר שבע - פסול ולא ספורטיבי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: קיום המשחק מול רמת גן מחוץ לבאר שבע - פסול ולא ספורטיבי.
מסכים איתך לחלוטין בכול מילה.
שזה נוגד לכול ערך ספורטיבי, ביזיון וכ"ו.
אבל מה אנחנו בתור אוהדים יכולים לעשות שהמשחק יתקיים בב"ש ?
לא בתור קבוצה בתור אוהדים, מה עם לא נגיע למשחק זה יזיז להיתאחדות המסריחה שיש לנו ? לא ניראה לי, זה רק יפגע בקבוצה שלנו.
באמת שעם היית נותן פיתרון בשביל שהמשחק יתקיים בב"ש הייתי שמח, אבל לא ניראה לי שיש כזה.
הקבוצה ניסתה לעשות הכול כדי שהמשחק יתקיים בב"ש, דחתה אותו, אפילו סילבן שלום היתערב אבל שום דבר לא מצליח עם היתאחדות כזאתי בזיונית.
מבאס אני יודע אבל אין מה לעשות.
שזה נוגד לכול ערך ספורטיבי, ביזיון וכ"ו.
אבל מה אנחנו בתור אוהדים יכולים לעשות שהמשחק יתקיים בב"ש ?
לא בתור קבוצה בתור אוהדים, מה עם לא נגיע למשחק זה יזיז להיתאחדות המסריחה שיש לנו ? לא ניראה לי, זה רק יפגע בקבוצה שלנו.
באמת שעם היית נותן פיתרון בשביל שהמשחק יתקיים בב"ש הייתי שמח, אבל לא ניראה לי שיש כזה.
הקבוצה ניסתה לעשות הכול כדי שהמשחק יתקיים בב"ש, דחתה אותו, אפילו סילבן שלום היתערב אבל שום דבר לא מצליח עם היתאחדות כזאתי בזיונית.
מבאס אני יודע אבל אין מה לעשות.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
מסכים איתך בכל מילה אחי אבל מה לעשות יש לנו התאחדות של אנשים שלא קיבלו אותם לעבוד בתור מנקיי *** אז הם הלכו לעבוד שם מה אתה רוצה שהם יעשו הם לא מבינים שאנחנו מביאים 7000 איש למשחק!!
הם חושבים שאנחנו מביאים 1000-2000 הם לא מבינים את זה..
הם לא מבינים את ההפסד הכספי שבזה.
התאחדות=ביזיון
הם חושבים שאנחנו מביאים 1000-2000 הם לא מבינים את זה..
הם לא מבינים את ההפסד הכספי שבזה.
התאחדות=ביזיון
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אז נכון, זה מוריד את הערךהספורטיבי שבמשחק, בעיקר כי מדובר ב-2 קבוצות שלחמות על עלייה מהמקומות הראשונים.
- אז נכון, גם מחינה כספית העברת המשחק פוגעת בקבוצה.
- אז נכון, אפשר לומר שהשחקנים חושבים לא מעט על המשפחה בב"ש ופחות מרוכזים (על אף שאני לא מסכים באופן אישי עם הטענה הזו מאחר ולצערי כבר נכנסנו לסוג של שגרת לחימה, גם בעורף)
- אז נכון, היה אפשר לדחות את המשחק.
אבל גם במועדון הבינו שבסופו של דבר ההתאחדות כן באה לקראת הקבוצה ודחו את המשחק ליום שני, חיכו עד כמה שאפשר להפסקת אש או רגיעה באיזור. הבינו שקיום משחק מחוץ לעיר זה לא דבר יוצא דופן שלא קרה בעבר, ואם זה צריך לקרות גם לב"ש אז לא נורא.. ב"ש תעלה למרות זאת. גם במועדון הבינו שישנה מציאות חדשה בה המצב הבטחוני בארץ הגיעה גם לב"ש ועל כן לא ניתן לקיים משחק עם קהל בעיר. הבינו שזה לא מהלך שיימשך לאורך עונה שלמה, אלא לשבוע או מקסימום שבועיים.
אני חושב ומאמין שאנחנו בתור אוהדי הקבוצה צריכים להפסיק להרגיש מקופחים מידיי בעניין.. להפסיק להתמרמר ולהפסיק להתבכיין על המצב, כי טוב לקבוצה זה לא יעשה. המחשחק ביום שני יתקיים בראשל"צ אם נרצה או לאו. (כמובן במידה ולא תיהיה אפשרות לארח בוסרמיל).
אולי במקום לפתוח כל יום 10 דיונים על כמה מסכנים וכמה מקופחים אנחנו, נחשוב איך אפשר להוציא את הטוב מהמקרה הזה. איך כן נוכל לגרום לאותם 7,000 איש להגיע עד ראשל"צ. איך כן לתת תחושה לשחקנים שהם נמצאים בוסרמיל, איך להפגין תצוגת ידוד כמו כל משחק בית.
אז בתקווה שזהו המשחק האחרון שלנו מחוץ לגבולות ב"ש, בואו נוציא את הטוב, ולא נחפש את הרע, ונסיים בקריאה לכל אוהדי הפועל באר שבע, "גאוות הנגב", להגיע לאצטדיון הברפלד בראון לציון ולדחוף את הקבוצה קדימה.
- אז נכון, אפשר לומר שהשחקנים חושבים לא מעט על המשפחה בב"ש ופחות מרוכזים (על אף שאני לא מסכים באופן אישי עם הטענה הזו מאחר ולצערי כבר נכנסנו לסוג של שגרת לחימה, גם בעורף)
אבל גם במועדון הבינו שבסופו של דבר ההתאחדות כן באה לקראת הקבוצה ודחו את המשחק ליום שני, חיכו עד כמה שאפשר להפסקת אש או רגיעה באיזור. הבינו שקיום משחק מחוץ לעיר זה לא דבר יוצא דופן שלא קרה בעבר, ואם זה צריך לקרות גם לב"ש אז לא נורא.. ב"ש תעלה למרות זאת. גם במועדון הבינו שישנה מציאות חדשה בה המצב הבטחוני בארץ הגיעה גם לב"ש ועל כן לא ניתן לקיים משחק עם קהל בעיר. הבינו שזה לא מהלך שיימשך לאורך עונה שלמה, אלא לשבוע או מקסימום שבועיים.
אני חושב ומאמין שאנחנו בתור אוהדי הקבוצה צריכים להפסיק להרגיש מקופחים מידיי בעניין.. להפסיק להתמרמר ולהפסיק להתבכיין על המצב, כי טוב לקבוצה זה לא יעשה. המחשחק ביום שני יתקיים בראשל"צ אם נרצה או לאו. (כמובן במידה ולא תיהיה אפשרות לארח בוסרמיל).
אולי במקום לפתוח כל יום 10 דיונים על כמה מסכנים וכמה מקופחים אנחנו, נחשוב איך אפשר להוציא את הטוב מהמקרה הזה. איך כן נוכל לגרום לאותם 7,000 איש להגיע עד ראשל"צ. איך כן לתת תחושה לשחקנים שהם נמצאים בוסרמיל, איך להפגין תצוגת ידוד כמו כל משחק בית.
אז בתקווה שזהו המשחק האחרון שלנו מחוץ לגבולות ב"ש, בואו נוציא את הטוב, ולא נחפש את הרע, ונסיים בקריאה לכל אוהדי הפועל באר שבע, "גאוות הנגב", להגיע לאצטדיון הברפלד בראון לציון ולדחוף את הקבוצה קדימה.

לא מסכים.Amit M כתב:- אז נכון, זה מוריד את הערךהספורטיבי שבמשחק, בעיקר כי מדובר ב-2 קבוצות שלחמות על עלייה מהמקומות הראשונים.
יש פה עניין אידיאולוגי ועקרוני להמשך הדרך - הגיע הזמן לשים סוף למושב הלצים בהתאחדות.
לא יכול להיות שכל המדינה משנה את סדריה (משרד החינוך עם הבגרויות, בנקים עם הלוואות מיוחדות, בתי מלון עם הנחות ענקיות לתושבי הדרום) ורק בהתאחדות לכדורגל לא מזיזים עפעף - ותסלחו לי, דחיית משחק של שלושה ימים נועד אך ורק כדי להגיד "תראו ניסינו".
האם קיום משחק הצמרת בליגה השנייה לישראל בין הפועל ב"ש להפועל ר"ג במועדו הוא עניין עם כזאת חשיבות לאומית? האם יכול להיות שבכל שאר תחומי החיים נעשו התאמות וחריגות אבל רק את זה אי אפשר לדחות?
לדעתי יש כמה דברים שאפשר לעשות:
1) הפצצה של ההתאחדות בפקסים ומיילים (אני אברר בהמשך היום).
2) חשבתי על הפגנה מול משרדי ההתאחדות אבל נראה לי מאוחר מדי וקצת קשה לאירגון.
3) פגישה עם הנהלת הקבוצה, להבהיר להם שאנחנו מאחוריהם בעניין הזה ושאסור לוותר גם במחיר של הפסד טכני (זה באמת בקטנה לעומת חשיבות הנושא).
4) לחץ תקשורתי מסיבי (קשרים מישהו?)
כן זה קורה, משחקים משחקים מחוץ לעיר לפעמים, כשיש לך עונש רדיוס. אני לא מבינה- על מה נענשנו? על זה שהחמאס יורה רקטות לעבר באר שבע? לדחות את המשחק בשלושה ימים (ליום שבו כך או כך יש משחקים, וכך או כך ההתאחדות צריכה לקיים ביום שני משחקים) זה לא נחשב. זו לא התאמצות וזה לא שווה כלום.Amit M כתב:
מי שמע שבמדינה מתוקנת משחקים כדורגל בזמן מלחמה? מה הסיפור בלדחות את המשחק בשבוע? לדחות אותו עד להודעה חדשה (כי כל כך קשה להשלים משחקים בימי שלישי אחרי שתעבור הרעה?).
במעודון החליטו שלא להאבק בלוזון כדי לא לסכן את מערכת היחסים איתו. גם עם ההחלטה הזו אני לוא דווקא מסכימה. ובכל זאת.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
ידידאל, אני חושב שהתגובה שלך קיצונית מידיי.
קודם כל, כמו שבנקים, בתי מלון, משרד החינוך וכו' שינו, דחו והעניקו הטבות לתושבי הדרום, כך עשו תחילה גם בהתאחדות. אפשרו להתאמן בר"ג, ארגנו הסעות, דחפו קבוצות אחרות לעזור לקבוצות הדרום, פעילות לילדי הדרום (אותה קייטנה) אז לומר שהם לא עשו כלום יהיה לא במקום.
אנחנו כבר 3 שבועות בתוך הלחימה הזו, ולאט לאט כולם חוזרים לשגרה, אם זה בחינוך שמחזירים את הלימודים לכיתות יא' ויב' .. בגרויות אמנם נדחו אבל לא כולן. (הייתה כבר בגרות בלשון לפני כמה ימים).
אמנם יש הטבות לתושבי הדרום, אך אתה יכול להיות בטוח שחלק מהן נועדו לטובת פרסום עסקים, וניצול ציני של תושבי הדרום להגיע ולנפוש באילת.. אני יכול לומר לך בוודאות שהם עדיין עושים רווח יפה מזה. כנ"ל לגבי בנקים.
אתה יודע טוב שיש הבדל בין דחייה של משחק אחד, לעומת דחייה של שלושה משחקים ואולי אף יותר.. באם הקבוצה ממשיכה במפעל גביע הטוטו ותכף תכנס למעגל המשחקים בגביע המדינה, הדבר יגרום לסחבת מיותרת של משחקים דחויים.. ואתה עדיין לא יודע מתי המצב יאפשר קיום משחקים בב"ש.
אמרתי את זה גם בהודעההקודמת ואומר שוב.. אנחנו בב"ש אוהבים להרגיש מקופחים.. אנחנו לא הקבוצה הראשונה שקיימו לה משחק מחוץ לבית וגם לא נייה האחרונים.. אצלנו בינתיים מדובר בסה"כ בשני משחקים שאחד מהם הוא גביע הטוטו.
נכון שיש פה עניין עקרוני.. אני מסכים איתך שהדבר פוגע רבות בערך הספורטיבי של המשחק, ופוגע בלא מעט אוהדים.. אבל זהו המצב.. לפעמים צריך לעשות ויתורים, כואבים ככל שלא יהיו.
אני באמת מאמין שהמצב הזה לא יימשך כ"כ הרבה זמן ונחזור לארח בוסרמיל כבר במשחק הבית הקרוב מול לוד (לא זה שבגביע הטוטו).
אני חושב שקצת בגרות וקצת הבנה לא תזיק בעניין הזה.
בקבוצה כבר הפנימו את זה, עכשיו תורנו האוהדים.
קודם כל, כמו שבנקים, בתי מלון, משרד החינוך וכו' שינו, דחו והעניקו הטבות לתושבי הדרום, כך עשו תחילה גם בהתאחדות. אפשרו להתאמן בר"ג, ארגנו הסעות, דחפו קבוצות אחרות לעזור לקבוצות הדרום, פעילות לילדי הדרום (אותה קייטנה) אז לומר שהם לא עשו כלום יהיה לא במקום.
אנחנו כבר 3 שבועות בתוך הלחימה הזו, ולאט לאט כולם חוזרים לשגרה, אם זה בחינוך שמחזירים את הלימודים לכיתות יא' ויב' .. בגרויות אמנם נדחו אבל לא כולן. (הייתה כבר בגרות בלשון לפני כמה ימים).
אמנם יש הטבות לתושבי הדרום, אך אתה יכול להיות בטוח שחלק מהן נועדו לטובת פרסום עסקים, וניצול ציני של תושבי הדרום להגיע ולנפוש באילת.. אני יכול לומר לך בוודאות שהם עדיין עושים רווח יפה מזה. כנ"ל לגבי בנקים.
אתה יודע טוב שיש הבדל בין דחייה של משחק אחד, לעומת דחייה של שלושה משחקים ואולי אף יותר.. באם הקבוצה ממשיכה במפעל גביע הטוטו ותכף תכנס למעגל המשחקים בגביע המדינה, הדבר יגרום לסחבת מיותרת של משחקים דחויים.. ואתה עדיין לא יודע מתי המצב יאפשר קיום משחקים בב"ש.
אמרתי את זה גם בהודעההקודמת ואומר שוב.. אנחנו בב"ש אוהבים להרגיש מקופחים.. אנחנו לא הקבוצה הראשונה שקיימו לה משחק מחוץ לבית וגם לא נייה האחרונים.. אצלנו בינתיים מדובר בסה"כ בשני משחקים שאחד מהם הוא גביע הטוטו.
נכון שיש פה עניין עקרוני.. אני מסכים איתך שהדבר פוגע רבות בערך הספורטיבי של המשחק, ופוגע בלא מעט אוהדים.. אבל זהו המצב.. לפעמים צריך לעשות ויתורים, כואבים ככל שלא יהיו.
אני באמת מאמין שהמצב הזה לא יימשך כ"כ הרבה זמן ונחזור לארח בוסרמיל כבר במשחק הבית הקרוב מול לוד (לא זה שבגביע הטוטו).
אני חושב שקצת בגרות וקצת הבנה לא תזיק בעניין הזה.
בקבוצה כבר הפנימו את זה, עכשיו תורנו האוהדים.

את יכולה להיות בטוחה שזו לא המלחמה הראשונה בה מתקיימות הליגות בישראל כסדרן תוך כדי הלחימה.crazyred כתב:
מי שמע שבמדינה מתוקנת משחקים כדורגל בזמן מלחמה? מה הסיפור בלדחות את המשחק בשבוע? לדחות אותו עד להודעה חדשה (כי כל כך קשה להשלים משחקים בימי שלישי אחרי שתעבור הרעה?).

תזכיר לי בבקשה מתי.Amit M כתב:
את יכולה להיות בטוחה שזו לא המלחמה הראשונה בה מתקיימות הליגות בישראל כסדרן תוך כדי הלחימה.
המלחמה הקודמת בצפון החלה בפגרת הקיץ והליגה נדחתה עד סיומה.
במלחמת המפרץ הליגה נדחתה עד תום המלחמה.
אז אני לא יודע כמה אחורה אתה מתכוון ללכת.
מדובר כרגע במשחק אחד (משחק, לא מחזור) שצריך לדחות, לא יותר. את זה בטח לוח הזמנים של הליגה יוכל לסבול. דרך אגב, הפיתרון שהציעה אלונה, להחליף בין המחזורים 16 ו-18 היה גם פותר את הבעיה הזאת בלי שאף אחד היה שם לב (כי למי משנה אם משחקים נגד הרצליה השבוע עוד עוד שלושה שבועות?).
אם הלחימה תימשך ותימשך ונצטרך לדחות עוד משחקים? נגיע לשם ונחשוב. כרגע מדובר במשחק אחד שבהחלט אפשר להסתדר איתו.
מספר הפקס של ההתאחדות - 03-570-2044.
יהיה או לא יהיה, חשוב שיידעו את מחאתנו. כמובן שחשוב להתנסח בצורה לעניין ולא מתלהמת.
יהיה או לא יהיה, חשוב שיידעו את מחאתנו. כמובן שחשוב להתנסח בצורה לעניין ולא מתלהמת.