דוד הובר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: דוד הובר

שליחה על ידי dor69 »

8red כתב: אז בשביל מה כן?
ושוב אני עדיין לא בא לשפוט אותו חלילה בטח לא על סמך משחק וחצי אבל היינו צריכים מישהו שישחק יותר לעומק, כי בשביל הרוחב כבר יש לנו את זינו, אראל ודג'אני...
הוא יותר דפנסיבי

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

חשבתי שלמדנו ממקרה פלט, בואו ניתן לו זמן.

אך אם ובמידה בקבוצה הביאו בידיעה שחקן כמו לוטם או גל אראל שלא מוסרים פעם אחת קדימה לא עשינו בזה כלום.

ד״א אפשר להגיד עליו הרבה דברים אבל דגאני פשוט שחקן עם קלאסה, פסים קדימה ל30-40 מטר שחותכים הגנות, עם כל האהבה שלי ללוטם אין לי מושג איך הוא פותח לפניי דגאני.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הייתי שמח לראות בקישור את הובר וזינו.
הובר אחורי וזינו 50:50

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

8red כתב: אז בשביל מה כן?
ושוב אני עדיין לא בא לשפוט אותו חלילה בטח לא על סמך משחק וחצי אבל היינו צריכים מישהו שישחק יותר לעומק, כי בשביל הרוחב כבר יש לנו את זינו, אראל ודג'אני...
מבלי להיכנס לנקודה של עם מי הובר צריך לפתוח, אני מסכים איתך שלדעתי היינו צריכים מישהו יותר התקפי, בשנייה שהוא הגיע וראיתי את המספרים שלו היה ברור לי לגמרי שלא מדובר בפליימיקר טיפוסי וגם אלישע הודה שהוא חיפש מישהו יותר התקפי ואחרי הפציעה של פאיוביץ החליטו ללכת על שחקן יותר הגנתי, לפי איך שאני רואה את זה אלישע חיפש שחקן שיוכל להוסיף למרכז שדה שלנו מימד של דומיננטיות ואינטנסיביות ושוב מאוד התרשמתי ממנו אתמול במובן שהוא שולט במתרחש במגרש דואג לסדר ולכוון את השחקנים שכל אחד ידע לאן לרוץ, מכתיב את קצת המשחק בא לקבל כדורים, הוא מהיר גבוהה ועושה הגנה טוב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

תנו לי קבוצה אחת בעולם שמשחקת 4-4-2 עם פליימיקר. אולי אתם רוצים לשחק עם 7 חלוצים ו3 שחקני הגנה?
בשיטה ובהרכב שלנו אי אפשר לשחקן עם פליימיקר. מי לעזאזל יעשה הגנה?
אלישע לא חיפש מישהו יותר התקפי. בגלל זה הוא לא רצה את משה אוחיון. הוא חיפש שחקן שיחזיק את האמצע, יניע את הכדור ויעשה הגנה. לא אחד שיבשל 10 שערים בעונה.
לא יודע אם הובר יתאקלם ויצליח אבל לדעתי אלישע עשה את הבחירה הנכונה בכך שהלך על מישהו 'הגנתי' יותר ולא התקפי יותר.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני דווקא קיבלתי ממנו את הרושם, גם אתמול וגם נגד מכבי, שהוא משחק כמו שחקן חדש וזהיר. עושה את העבודה בלי טעויות ומצד שני לא מנסה יותר מדי.
מקווה שהוא ייכנס לעניינים ויצבור ביטחון כי זה שחקן שיש לו הרבה יותר מה לתת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אגב אתמול היה לו יום הולדת 26.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שחקן מצויין.
אני בטוח שעם בקבוצה היו מתרגלים כניסות לעומק שקורות אחת אחרי השנייה כל התקפה, היינו נהנים מכמה שערים במשחק.

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

https://vod.sport5.co.il/?Vc=147&Vi=163698" onclick="window.open(this.href);return false;

עכשיו הוא באמת בקבוצה חחחחח

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

עדין לא עשה עלי רושם חיובי. גם במשחק אתמול לא החזיק את האמצע כמו שצריך,

ממה בדיוק התרשמתם ממנו? ממסירות פשוטות שהוא נותן? ציפתי בחלון העברות הזה להביא שחקן מינימום בסגנון של ראדי/זהבי,
הובר הזה שחקן יותר מידי איטי,ורך, שלא מורגש על כר הדשא.. מעדיף את ז'ינו ואת דג'אני על פניו.
שחקן חלש ביותר, אני כבר סימנתי אותו כבלוף העונה שלנו מכל שחקני הרכש שהגיעו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שלומי12 כתב:עדין לא עשה עלי רושם חיובי. גם במשחק אתמול לא החזיק את האמצע כמו שצריך,

ממה בדיוק התרשמתם ממנו? ממסירות פשוטות שהוא נותן? ציפתי בחלון העברות הזה להביא שחקן מינימום בסגנון של ראדי/זהבי,
הובר הזה שחקן יותר מידי איטי,ורך, שלא מורגש על כר הדשא.. מעדיף את ז'ינו ואת דג'אני על פניו.
חח הלוואי והיית ציני.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שלומי12 כתב:עדין לא עשה עלי רושם חיובי. גם במשחק אתמול לא החזיק את האמצע כמו שצריך,

:מתגלגל מצחוק:
את "טביעת העין" שלך ראינו כבר לא פעם ולא פעמיים. לא משהו..

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

בנוגע לפלט שינית את דעתך מקצה לקצה פעמיים בחודשיים.
נדבר ב-13 באפריל.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

אריאל2 כתב: בנוגע לפלט שינית את דעתך מקצה לקצה פעמיים בחודשיים.
נדבר ב-13 באפריל.
פלט זה תופעה , להבדיל מהשחקן שאנחנו מדברים עליו - פלט הוא הוא חלוץ,שנותן מספרים.
הובר הוא שחקן מרכז,באילו מספרים הוא ידבר איתנו?
קחו בחשבון שצירופו רק ידחיק הצידה את ז'ינו.. אני כבר אמרתי את שלי,לא רואה אותו מתפתח כאן,ובטח שעוזר לנו.. גם אתמול כל האמצע שלנו היה פתוח
אני עדין לא מבין מה ההתלהבות וההתרשמות שלכם ממנו..
אני באמת מקווה שאני יאכל את הכובע,אבל לשחקנים מסוג האלו כבר רואים את האופק בפתח..
דווקא ציפתי בחלון העברות הנוכחי שיביאו שחקן רציני שישדרג אותנו בקישור,שחקן בסגנון של ראדי/ראויס/זהבי, תסכימו איתי שגם אתם ציפתם לקצת יותר מהרכש ה'נוצץ' הזה שהביאו.

בכל מקרה נקווה לטוב

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

שלומי אתה לא שבע?!
כמה כובעים אתה עוד רוצה לאכול העונה ??
תמונה

שלח תגובה