South Side יוצא לדרך!!
Re: South Side יוצא לדרך!!
בהצלחה ! אני מאוד מקווה שזה יהיה עניין רציני ואולטראס אמיתי כמו הקאמלס, ולא ארגון ׳ אשכנזי ויבש׳
חתיכת עבודה זה להכין שלטים חדשים.. מאוד מקווה שיהיה שיתוף פעולה עם הקאמלס ושהם יתרמו את כל השלטי פריסה שלהם ואת השלטי הגדר ואת כל השלטים .
בהצלחה
חתיכת עבודה זה להכין שלטים חדשים.. מאוד מקווה שיהיה שיתוף פעולה עם הקאמלס ושהם יתרמו את כל השלטי פריסה שלהם ואת השלטי הגדר ואת כל השלטים .
בהצלחה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כל הכבוד על היוזמה והמון הצלחה
מברוק!! שיהיה המון בהצלחה!
יאללה מברוק,תעשו צבע,תגדלו דור חדש ותביאו קצת שירים חדשים שייתפסו,(נמאס קצת מיאללה הפועל..)
גיל שגיב תתרום משהו..
גיל שגיב תתרום משהו..

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הכי רציני שיש.
תפיצו, תשתפו, תצטרפו ותחזקו.
שיהיה לכולנו בהצלחה.
תפיצו, תשתפו, תצטרפו ותחזקו.
שיהיה לכולנו בהצלחה.
שיהיה לנו בהצלחה!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שיהיה בהצלחה לכולנו -

מה זה הסמל הזה? אפשר הסבר על הארגון? שואף להיות ברמה של הקאמלס? או יותר ידודתי?Sir Alex Ferguson כתב:שיהיה בהצלחה לכולנו -
רמה של אולטראס? או שקטה יותר ולא מצונזרת?
רבתי את הפואנטה של הקאמלס
אני חייב לציין משהו שדי מפריע לי,
למה לא לעשות עמוד פייסבוק אחד במקום 200, יש את אדום מהדרום,וסרמיליה,קרייזי רד,דה קאמלס,הארגון החדש ועוד 2000 ,
במקום לאסוף כמות של 10 אלף איש בעמוד אחד זה מחולק להרבה דפים ,
שלא נדבר על העמוד הראשי של הפועל ב"ש שבסה"כ יש לו 6000 לייקים שזה די בושה,ואם לא הייתי רואה תעמוד הזה במקרה לא הייתי יודע שהוא קיים בכלל .
למה לא לעשות עמוד פייסבוק אחד במקום 200, יש את אדום מהדרום,וסרמיליה,קרייזי רד,דה קאמלס,הארגון החדש ועוד 2000 ,
במקום לאסוף כמות של 10 אלף איש בעמוד אחד זה מחולק להרבה דפים ,
שלא נדבר על העמוד הראשי של הפועל ב"ש שבסה"כ יש לו 6000 לייקים שזה די בושה,ואם לא הייתי רואה תעמוד הזה במקרה לא הייתי יודע שהוא קיים בכלל .

- Sir Alex Ferguson
https://www.facebook.com/hbssouthside?n ... e_accepted" onclick="window.open(this.href);return false;שלומי12 כתב: מה זה הסמל הזה? אפשר הסבר על הארגון? שואף להיות ברמה של הקאמלס? או יותר ידודתי?
רמה של אולטראס? או שקטה יותר ולא מצונזרת?
רבתי את הפואנטה של הקאמלס
"הארגון החדש שלנו , SOUTH SIDE , הוא ארגון שהוקם בעקבות הצעדים שננקטו ביציע והוא מאחד אוהדים ותיקים וצעירים מוכרים ומובילים ביציע.
ביציע לא יהיו ריבים גידופים תחרות או מלחמות כוח.
הארגון ידאג לתפעול שותף של העידוד והתפאורה והדאגה לכלל הקהל".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
השאלה אם הוא הולך להיות ברמה של הקאמלס, החל מהגרפיטי על הקירות ברחבי העיר - ועד התמונות המצונזרות שלהם ביציע עם הקפוצונים..Sir Alex Ferguson כתב:
https://www.facebook.com/hbssouthside?n ... e_accepted" onclick="window.open(this.href);return false;
"הארגון החדש שלנו , SOUTH SIDE , הוא ארגון שהוקם בעקבות הצעדים שננקטו ביציע והוא מאחד אוהדים ותיקים וצעירים מוכרים ומובילים ביציע.
ביציע לא יהיו ריבים גידופים תחרות או מלחמות כוח.
הארגון ידאג לתפעול שותף של העידוד והתפאורה והדאגה לכלל הקהל".
בתור התחלה תעבדו על שלטי ארגון עם השם שיצור תאוצה.
מאוד מקווה שהוא יהיה ארגון ברמה של הקאמלס, ברמה אולטראסית
כי על פי איך שזה נראה ונשמע - זה הולך להיות ארגון מאולתר בלי יותר מידי רעש ( מקווה שאני טועה)
ומה בנוגע למקלט ?השלטים של הקאמלס יהיו ביציעים ? התופים יהיו של מי?
- Sir Alex Ferguson
מדובר בקבוצה של אוהדים ותיקים שבסך הכל רוצה לאגד את אוהדי הקבוצה.
לא אולטרס ולא גרפיטי ולא תמונות מצונזרות.
סך הכל חבורה של אוהדים שמתכוונים לעודד בכל משחק ולנסות ולדאוג לכל אוהדי הקבוצה.
אם כבר דמיון למשהו, הארגון יזכיר את מועדון האוהדים הראשון, זה שקם ב1999-2000, ופשוט רצה לאגד את האוהדים תוך כדי תמיכה בקבוצה.
שיהיה לכולנו בהצלחה.
לא אולטרס ולא גרפיטי ולא תמונות מצונזרות.
סך הכל חבורה של אוהדים שמתכוונים לעודד בכל משחק ולנסות ולדאוג לכל אוהדי הקבוצה.
אם כבר דמיון למשהו, הארגון יזכיר את מועדון האוהדים הראשון, זה שקם ב1999-2000, ופשוט רצה לאגד את האוהדים תוך כדי תמיכה בקבוצה.
שיהיה לכולנו בהצלחה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הקאמלס צריכים לחזור. הארגון הזה רק יחליש את ארגוני האולטראס בישראל . המעמד של הקאמלס רק ירד ..
הקאמלס חייבים לחזור , הם הכוח האמיתי כאן, הם עושים ויודעים את העבודה !
הם צריכים לדאוג.. ומקווה שהם באמת יחזרו בהם ויחזרו לשלוט על העניינים .
החברה של הארגון החדש מקןןה שייצטרפו לקאמלס .. צריך ארגון אחד חזק וזה הקאמלס
הקאמלס חייבים לחזור , הם הכוח האמיתי כאן, הם עושים ויודעים את העבודה !
הם צריכים לדאוג.. ומקווה שהם באמת יחזרו בהם ויחזרו לשלוט על העניינים .
החברה של הארגון החדש מקןןה שייצטרפו לקאמלס .. צריך ארגון אחד חזק וזה הקאמלס
ילדים לכו לישון, פה זה לא סרביה או איטליה.
אין בארץ אולטראס בכיוון המושפע שאתם חושבים אפילו לא הלה פמיליה שהם בסה״כ חבורה של ברברים ולא מעבר.
התמונות שהקאמלס טישטשו אין בהם כלום, נטו פוזה ודאווין, הרי אין להם מה להסתיר זה לא איזה פורעי חוק וטוב שכך.
האירגון שניפתח יהיה ברמה של הקאמלס ובתקווה גם יעבור אותו, לא מתוך תחרות אלא מתוך רצון להמשיך ולהתקדם עם תצוגות ותרבות העידוד של הקהל.
יש פה אנשים איכותיים מאוד, במקום לקטר תנו יד, תצטרפו, תעזרו, מבטיח לכם שזה רק יעשה יותר טוב להפועל.
אין בארץ אולטראס בכיוון המושפע שאתם חושבים אפילו לא הלה פמיליה שהם בסה״כ חבורה של ברברים ולא מעבר.
התמונות שהקאמלס טישטשו אין בהם כלום, נטו פוזה ודאווין, הרי אין להם מה להסתיר זה לא איזה פורעי חוק וטוב שכך.
האירגון שניפתח יהיה ברמה של הקאמלס ובתקווה גם יעבור אותו, לא מתוך תחרות אלא מתוך רצון להמשיך ולהתקדם עם תצוגות ותרבות העידוד של הקהל.
יש פה אנשים איכותיים מאוד, במקום לקטר תנו יד, תצטרפו, תעזרו, מבטיח לכם שזה רק יעשה יותר טוב להפועל.