הפינה הפסימית כי חייב ;-)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

הפינה הפסימית כי חייב ;-)

שליחה על ידי גיא חניה »

* מחצית ראשונה - לא היגיוני שניתן לקבוצת תחתית כמו פת להניע בחופשיות את הכדור, בלי משחק לחץ. חייבים להתחיל ללחוץ מהדקה הראשונה!

* גל אראל - משחק סביר שלו, ,אבל גליץ מפגר וטעות שעולה בגול.

*תומר סוויסה - לא יכול לראות אותו עם הדריבלים המיותרים האלה.

*דובב גבאי - בתקופה לא טובה,נאסר צריך להכנס להרכב על חשבונו.

כל השאר האופטימי ;-)
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 01 מרץ 2014, 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

הפינה הפסימית מחזור 24

שליחה על ידי dardasmiley »

גל אראל, לדעתי הוא תוקע את המשחק שלנו עם כך מיני נסיונות ומסירות מוזרות, היו לו כמה טעויות במהלך המשחק והשיא הגיע בפאול הכל כך מיותר שעשה על גלבאן. אתה לא עושה עבירה כזו על גלבאן אם יש לך ברירה, אתה פשוט לא עושה.

משחק לא מהמוצלחים שלנו השנה.

הלוזונות איכסה, גועל נפש, איזה הנתהגות, העניין עם העודף שלא היה, זה לא רק מגעיל זה גם עבירה על החוק משני כיוונים:
א. החוק אומר שחייבים להלזיק עודף בשווי של 10 פעמים המחיר הכי נמוך של המוצר שאתה מוכר.
ב. להוציא כרטיס שנקוב עליו מחיר מסוים ולקבל עליו יותר כסף זה העלמת מס. פשוט ככה.
מי מרים את הכפפה ומנסח ייצוגית נגד האפסים האלו?

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: הפינה הפסימית כי חייב ;-)

שליחה על ידי ג'וני »

גל הראל - מאבד כדורים מיותרים, עושה הצגות שאף שופט לא אוכל והעבירה על גלבן כל כך מיותר.

יותר מידיי פעמים בילו שחקני פ"ת בתוך הרחבה שלנו.

יש קצת הורדת רגל כשאנחנו מובילים.

אבל 56 נק עונה מדהימה גאווה גדולה - תודה לך הפועל!!!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

* גל אראל - פשוט חושך. היכולת הכללית סבירה, אבל הטעויות, אוי הטעויות. כמעט חטפנו 3 שערים בגלל השטויות שלו. עד עכשיו
הייתי בעדו, אבל לאור תצוגת הנפל לא יזיק לו להכיר קצת יותר מקרוב את הספסל. קצת ניעור עוד לא הרג אף אחד.
* בן תורג'מן - בכל שבוע אני חוזר ואומר, אמנם מגן מחליף סביר, אבל החורים שהוא עושה עוד יעלו לנו ביוקר. התקף לב מתמשך.
* משחק הגנה - יותר מידיי הזדמנויות וכדורים שהסתובבו לנו באזור הרחבה. פ"ת הגיעה במטרה לכבוש שערים ולא היינו מוכנים לזה.
* דובב גבאי - לא טוב בתקופה האחרונה. נסאר צריך לעלות במקומו.
* חוסר פרגון בהתקפה, בעיקר מצד המחליפים. קצת פחות אהבה עצמית וקצת יותר דאגה לקבוצה לא תזיק.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

רק אני שמתי לב לאגואיסטיות ועצבים מצד שחקני הקבוצה?

זה התחיל עם חוסר פרגון מטורף בתחילת המשחק בהתקפות המתפרצו שכל אחד ניסה ללכת לבד. זה המשיך בעצבים המוחצנים של דובב לחילוף שלו והכי הפחיד אותי היה הקטע שבו בוזגלו תפס בעלות על הכדור החופשי שנאסר סחט בעצמו לבדו. הלו מאור! מובילים 1-3 דקה 85 ונאסר צריך את הגול הזה הרבה יותר ממך!! קצת פירגון לא היה מזיק. גם נאסר אגב נכנס נטו כדי להוכיח עצמו ודפק דריבלים מפה ועד הודעה חדשה - רק שבמשחק הספציפי הזה זה עבד לו טוב מאוד.

מקווה שזה צירוף מקרים ששלושת הדברים האלה קרו באותו משחק ושזה לא ישליך לעתיד. כי אם חדר ההלבשה ייהרס כל העונה תהרס.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

גל אראל היה חלש היום עם המון איבודי כדור שבנס לא נגמרו ביותר משער אחד.

וחייב מילה על הקהל שעושה אולה דקה 70, זה מביך בחיי, רבע שעה לפני כן אני שומע קללות על אלישע ופתאום אולה, די עם העליות והירידות האלה.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

אדום בלב בנשמהההה כתב:רק אני שמתי לב לאגואיסטיות ועצבים מצד שחקני הקבוצה?

זה התחיל עם חוסר פרגון מטורף בתחילת המשחק בהתקפות המתפרצו שכל אחד ניסה ללכת לבד. זה המשיך בעצבים המוחצנים של דובב לחילוף שלו והכי הפחיד אותי היה הקטע שבו בוזגלו תפס בעלות על הכדור החופשי שנאסר סחט בעצמו לבדו. הלו מאור! מובילים 1-3 דקה 85 ונאסר צריך את הגול הזה הרבה יותר ממך!! קצת פירגון לא היה מזיק. גם נאסר אגב נכנס נטו כדי להוכיח עצמו ודפק דריבלים מפה ועד הודעה חדשה - רק שבמשחק הספציפי הזה זה עבד לו טוב מאוד.

מקווה שזה צירוף מקרים ששלושת הדברים האלה קרו באותו משחק ושזה לא ישליך לעתיד. כי אם חדר ההלבשה ייהרס כל העונה תהרס.
ההתנהגות של בוזגלו היתה אגואיסטית ואנטי חברתית. מקווה שאלישע יקח אותו לשיחה ,
או שיילך בעצמו לנאסר ויתנצל.אסור שהשתן יעלה לאף אחד לראש!!!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מה שלי היה פסימי זה דובב שהלך יותר מדיי עם הראש בקיר במשחק הזה, נסאר חייב לפתוח מול הפועל חיפה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

מבחינתי גם נאסר וגם דובב ממש בירידה(אחד עולה מהספסל ומנסה יותר מידי בכוח והשני לא בעמדה שלו והפסיק לעזור בלחץ ובהגנה)
יכול להיות שיש קשר לפס הצהוב בשיער.....(חחח)
האמת אני מספסל את שניהם ועולה בכלל עם פלצוק!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

לא נסאר, לא גבאי, ולא סוויסה חושבים על הקבוצה, זה מתבטא בחוסר פרגון במסירות
כל אחד עושה 'שוק' -'לוקח כדור ובועט' כמו בשכונה ככה לא מביאים תארים
שחקנים עם מנטליות של תחתית.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני עם בוזי בעניין של הבעיטה.
יש בועט אחד לקבוצה והוא מבצע את כל הבעיטות החופשיות, אם זה היה נכנס אף אחד לא היה אומר מילה.
זה שנאסר עולה וחושב שהוא משחק בשכונה 'גורם-בועט' זה בעיה אך ורק שלו.

הבועט שלנו הוא בוזגלו, זה עובד מצוין ברוב הגדול של המקרים, זה לא צריך להשתנות בגלל שחקן שעלה מהספסל והאגו שלו שברירי. בכל קבוצה יש היררכיה ברורה בנוגע לבועטים, בדיןק כמו שאיך שנשרק הפנדל היה ברור לכולם בקהל ובדשא, שאם ברדה רוצה הוא בועט. למה הוא לא נתן לסויסה?
הגיע הזמן שהאדונים הנכבדים סיראז' נאסר, תומר סוויסה ודובב גבאי יתחילו לחשוב על טובת קבוצתם לפני שהם חושבים על הכותרת והציון שלהם בעיתון ביום למחרת.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

כל ההתקפות של פת שגרמו להתקפי לב, זה דבר שחוזר עליו כל משחק. משחק לנו המזל כמעט כל משחקו מתישהו זה ייגמר.
אי אפשר להגן כל משחק רק עם 4 שחקני הגנה אי אפשר!
בוזגלו גבאי וברדה חייבים לרדת יותר ולהשתייך למשחק הגנה.
אלישע והחילופים שלו זה כבר נהיה פתטי, אני מהתומכים הכי גדולים שלו אבל די רבאק.
תשנה תרענן, איך שחקנים לא יתמרמרו שהם לא משתתפים או נכנסים דקה 80.
הייתי רוצה לראות את דג׳אני במקום אראל רק כי מגיע לו צאנס , ואת פלצוק במקום גבאי כי גם לו מגיע צאנס אמיתי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

#1 פתיחת משחק אנמית שלנו שפה כל הקבוצה עייפה ושוב משחק חלש ואנחנו מנצחים.

#2 גבאי

#3 חוסר הפירגון הרבה סוליסטיות במהלכי הקבוצה ודי כבר זה נהיה מעצבן שמאבדים כדורים בגלל עוד דריבל מיותר 40מ' משער היריבה תניעו כדור מקסימום 3 נגיעות שחררו כדור ותנועה בלי כדור+מהירות בהתקפה הדריבלים האלה תוקעים את המשחק אני לא מצפה מהקבוצה 90 דקות של מהירות ולהליב אבל הגיע הזמן שהרמה תעלה קצת זה לא מחלקת טרום ב'

#4 לצד הדברים היותר טובים שקהל האוהדים שלנו מביא השנה
אם אפשר לבקש משהו קטן זה נכון שיש בעיות ואנחנו לא רגועים שהקבוצה משחקת רע וקבוצות מגיעות בקלות לשער שלנו אבל

גם שהקבוצה לא משחקת טוב בהתחלה וגם אם זה נראה רע
אנחנו אוהדים תפקדנו לעודד לא לקלל את אלישע או להוריד לשחקן כזה או אחר במועדון את הביטחון!
תמונה

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

#1 פתיחת משחק אנמית שלנו שפה כל הקבוצה עייפה ושוב משחק חלש ואנחנו מנצחים.

#2 גבאי

#3 חוסר הפירגון הרבה סוליסטיות במהלכי הקבוצה ודי כבר זה נהיה מעצבן שמאבדים כדורים בגלל עוד דריבל מיותר 40מ' משער היריבה תניעו כדור מקסימום 3 נגיעות שחררו כדור ותנועה בלי כדור+מהירות בהתקפה הדריבלים האלה תוקעים את המשחק אני לא מצפה מהקבוצה 90 דקות של מהירות ולהליב אבל הגיע הזמן שהרמה תעלה קצת זה לא מחלקת טרום ב'

#4 לצד הדברים היותר טובים שקהל האוהדים שלנו מביא השנה
אם אפשר לבקש משהו קטן זה נכון שיש בעיות ואנחנו לא רגועים שהקבוצה משחקת רע וקבוצות מגיעות בקלות לשער שלנו אבל

גם שהקבוצה לא משחקת טוב בהתחלה וגם אם זה נראה רע
אנחנו אוהדים תפקדנו לעודד לא לקלל את אלישע או להוריד לשחקן כזה או אחר במועדון את הביטחון!
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

פסימי ביותר לקהל שלנו:
הבוז לגל אראל בחילוף שלו. אחד השחקנים שהכי נלחם במגרש, למרות שיש לו טעויות לא מגיע לו שריקות בוז!!

שלח תגובה