הפינה הפסימית כי חייב ;-)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: הפינה הפסימית כי חייב ;-)

שליחה על ידי ערן »

גל אראל - הוא מסוג השחקנים שמנסה לעשות דברים שהוא לא יודע ולא בשבילו לדוג' מסירות עומק מתוחכמות ובעיטות מרחוק. אם הוא ישחק פשוט המניות שלו יעלו. בנוסף לכל זה הוא מרבה לעשות טעויות קריטיות במשחק ההגנה ולא פעם זה עלה לנו בשערים.

דובב גבאי - כמו שרשמו פה לפני ובטופיקים אחרים. השחקן לא קשר והראיה לכך שהוא חותך המון לאמצע וכמעט לא עוזר בהגנה. הייתי רוצה לראות את נאסר בחזרה בהרכב.

כללי - אסור לנו פשוט אסור לנו לקבל גול שוויון מקבוצת תחתית שהם עם עשרה שחקנים ושבקושי שיחקה עם חלוץ אחד. אם אנחנו רוצים לעשות עוד צעד קדימה במצב כזה הייתי מצפה מהקבוצה להחזיק בכדור ולהניע אותו בצורה מסודרת. אבל מנגד שחקן אחד שהוא חכם מאוד הצליח להטריד את הקבוצה לא פעם ולסדר לעצמו מצבים נייחים והזדמנויות. מלבד השער הייתה להם עוד הזמנות מעולה ועוד מספר של כדורים חופשיים מסוכנים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yakar כתב:פסימי ביותר לקהל שלנו:
הבוז לגל אראל בחילוף שלו. אחד השחקנים שהכי נלחם במגרש, למרות שיש לו טעויות לא מגיע לו שריקות בוז!!
עם הכמות מגיע גם הרבה ***

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גל הראל משחק לא טוב שלו גליץ מיותר שפספס תכדור שחלוץ פתח תקווה בעט לידיים של אגידה ופאול של שחקן מפגר אין מילה אחרת לא עושים גליץ גם ,דובב גבאי למרות שאני מחזיק ממנו רצי לא שיחק טוב אתמול אבל מה שבטוח זה שהוא רוצה את טובת הקבוצה ואנשים פה משווים אותו לסוייסה ונאסר לא בצדק ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

כל העליהום פה בתוספת שריקות הבוז לגל אראל פשוט מעוררים בחילה.
הרי מה הפלא ששורקים לו בוז,אם קוטלים אותו כאן בלי הפסקה.
זה לא פייר מה שאתם עושים כאן,אם יש שחקן שעשה קפיצת מדרגה מהיותו שחקן בינוני פלוס בקבוצה חלשה,זה גל אראל.
אז נכון שיש לו אובר מוטיבציה שגורם לו לעשות לפעמים שטויות,אבל אמרתי בעבר ואני חוזר ואומר שהוא אחד השחקנים הכי חשובים במערך של אלישע,כי בשיטת המשחק של ב"ש שמשחקת עם 4 שחקני התקפה בכל זמן נתון חשוב מאוד אמצע חזק ומתוגבר עם שני קשרים דפינסיביים שמכסים על החורים שעושים שחקני ההתקפה.
להזכירכם עטר נפל עם זה במכבי חיפה ששיחק רק עם דפנסיבי אחד בקישור וכל האמצע שלו היה פרוץ למרות שהם שיחקו כדורגל טוב.
קבוצת כדורגל צריכה להיות מאוזנת,וזה בדיוק מה שקורה היום אצלנו,מי שמדבר על מזל ופוקסים פשוט לא מבין כדורגל,זאת שיטת משחק שנותנת ליריב כביכול שליטה אופטית במגרש אבל חושפת אותו מאחור,ואם הכלים שיש פה בהתקפה זה הופך להיות קטלני.
שי,תחזור בך מהאמירה על מפגר,לא מכובד ולא ראוי

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא יחזור בי זה לא הפעם הראשונה אין לי ספק שהוא נותן הכל אבל שחקן צריך לחשוב לפעמיים ככה נבנה שחקן גדול שתי טעויות שלו אתמול אתמול זה נגמר בשער בדרך כלל לא אז לא שמיים לב איי אומר מה שאתה לא יודע אל תעשה , זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אם לא היו טעויות אז לא היו גולים,כמה גולים שמנו השנה מטעויות של היריבות?? מפאולים ליד הרחבה שכל שחקן בליגת העל יודע שנגד ב"ש זה 90% גול,אה תגיד לי כמה??
אין מושלמים,שכחת איזה טעות עשה בן אלגרבלי נגד מכבי?? זה המשחק אין מה לעשות.
היום אין אף שחקן בספסל שמתקרב לאגרסיביות של אראל וכזה אנחנו צריכים באמצע,אגב שכחת מה עשה זינו שבוע שעבר נגד רמה"ש??
לא ראיתי שכולם פה יצאו עליו,ובצדק זה קורה מרצון לנצח מרצון להצליח,הלוואי ששאר השחקנים שלך ילמדו מהתשוקה והרצון שיש לו.
ואתם פה הורגים אותו לגמרי.
ותחזור בך מהאמירה מפגר,אין לה מקום כאן.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

את גל אראל כמו ברדה גם השופטים סימנו כשחקן שמתחזה הרבה.
לכן הוא חייב להיזהר מנסיונות הנפילה שהוא עושה לא מעט

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

הרבה פעמים דובב גבאי עשה תנועה טובה וגל אראל/ הובר פחדו לשלוח אותו לעומק. זה מעצבן.

אלישע הורג את נאסר וסויסה - הם מבינים שעל מנת להכנס להרכב הם חייבים מספרים ולכן מנסים לכפות את עצמם על המשחק ב10-15 דקות שהם מקבלים, נראה שהחילופים מחלישים אותנו ולא משדרגים, אלישע חייב לרענן קצת

בן תורגמן - כמה חורים אלוהים.

הרבה פעמים שיקול דעת מוטעה של שחקנים שמגיעים על סף הרחבה ומנסים לחתוך פנימה במקום למסור לשחקן שעושה עקיפה - גם איבוד הזדמנויות וגם הרבה מתפרצות.

לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הכדור למשקוף שלהם היה נכנס, נראה שהיה לנו לא מעט מזל אתמול

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

הגיע הזמן להפסיק לקרוא לזה הפינה הפסימית. זה הפך להיות הפינה המחפשת רע, כשאין!
די!
תשמרו את הביקורת הראויה לימים שיהיו שווים את זה.

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

אדום זקן כתב:כל העליהום פה בתוספת שריקות הבוז לגל אראל פשוט מעוררים בחילה.
הרי מה הפלא ששורקים לו בוז,אם קוטלים אותו כאן בלי הפסקה.
זה לא פייר מה שאתם עושים כאן,אם יש שחקן שעשה קפיצת מדרגה מהיותו שחקן בינוני פלוס בקבוצה חלשה,זה גל אראל.
אז נכון שיש לו אובר מוטיבציה שגורם לו לעשות לפעמים שטויות,אבל אמרתי בעבר ואני חוזר ואומר שהוא אחד השחקנים הכי חשובים במערך של אלישע,כי בשיטת המשחק של ב"ש שמשחקת עם 4 שחקני התקפה בכל זמן נתון חשוב מאוד אמצע חזק ומתוגבר עם שני קשרים דפינסיביים שמכסים על החורים שעושים שחקני ההתקפה.
להזכירכם עטר נפל עם זה במכבי חיפה ששיחק רק עם דפנסיבי אחד בקישור וכל האמצע שלו היה פרוץ למרות שהם שיחקו כדורגל טוב.
קבוצת כדורגל צריכה להיות מאוזנת,וזה בדיוק מה שקורה היום אצלנו,מי שמדבר על מזל ופוקסים פשוט לא מבין כדורגל,זאת שיטת משחק שנותנת ליריב כביכול שליטה אופטית במגרש אבל חושפת אותו מאחור,ואם הכלים שיש פה בהתקפה זה הופך להיות קטלני.
שי,תחזור בך מהאמירה על מפגר,לא מכובד ולא ראוי
תודה רבה !!!!
אחלה גל אראל שבעולם אין תחליף ללב, נשמה והשקעה, גם אם יש טעויות מידי פעם, מת עליו(וגם על זינו גם הוא שווה הרכב).

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אם לא היינו מנצחים הייתם מאשימים אותו באיבוד הנקודות.
השלוש נקודות סינוורו אתכם. גל אראל חלש תקופה ארוכה מאוד. נכון, הוא משתדל, נלחם, אגרסיבי... אבל אפשר להגיד את זה על כל שחקני הקבוצה העונה לא רק עליו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

g.b555 כתב:הגיע הזמן להפסיק לקרוא לזה הפינה הפסימית. זה הפך להיות הפינה המחפשת רע, כשאין!
די!
תשמרו את הביקורת הראויה לימים שיהיו שווים את זה.
פשוט ככה,
זר לו ייקלע לפורום הזה יחשוב שמדובר בקבוצה שנלחמת נגד הירידה.
דעות צריכות להישמע וחשוב שיישמעו,אבל ביקורת ארסית שמדברת לגופו של שחקן,ועוד אחד שנחשב ממצטייני העונה היא לא ביקורת!
תשמרו את הדברים הללו לזמנים אחרים(בתקווה שלא יגיעו לעולם).
מזל שלא הצהירו במועדון על אליפות בתחילת העונה,אחרת אלוהים ישמור מה שהיה הולך כאן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

צריך לומר את האמת, גל אראל לא היה טוב היום, אבל הוא נותן מעצמו 100 אחוז גם שלא הולך וזה מה שרצינו בתחילת העונה הריי לא?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

קןדם כל שאפו ענק לשחקנים למאמן ולקהל .....עונה מדהימה !!!!

ועכשיו לביקורת הבונה כמובן ...אני דווקא יותר התאכזבתי מדובב ...דקה 2 או 3 דובב מקבל כדור מברדה ...פלט חופשי לכדור רוחב (גול וודאי )ברדה עושה תנועה לרחבה דובב מחליט לחתוך ובועט עם הפס לשמיים ....וזו רק דוגמא אחת מני רבות שהיו ...עכשיו אין לי בעיה עם פעולה כזו ועם הרעב לכבוש והכל אבל בדקות הפתיחה כשיש הזדמנות להבקיע אחד מוקדם ואולי לסיים את המשחק ...זו אנוכיות שאין לה מקום ...
גם ההפגנתיות שבה יצא לא הוסיפה....

דובב יש לך דיבידנדים רבים בהצלחה של הקבוצה העונה אין שאלה בכך כלל ....אבל אם אנחנו רוצים לקחת את האליפות אינשאללה צריך לפעמים לשים את הרצון להצלחה אישית בצד ולראות את הצלחת הקבוצה במקום יותר עדיף .....תאמין לי שאתה תוערך עי האהודים לא פחות ...ע"ע ברדה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב:אם לא היו טעויות אז לא היו גולים,כמה גולים שמנו השנה מטעויות של היריבות?? מפאולים ליד הרחבה שכל שחקן בליגת העל יודע שנגד ב"ש זה 90% גול,אה תגיד לי כמה??
אין מושלמים,שכחת איזה טעות עשה בן אלגרבלי נגד מכבי?? זה המשחק אין מה לעשות.
היום אין אף שחקן בספסל שמתקרב לאגרסיביות של אראל וכזה אנחנו צריכים באמצע,אגב שכחת מה עשה זינו שבוע שעבר נגד רמה"ש??
לא ראיתי שכולם פה יצאו עליו,ובצדק זה קורה מרצון לנצח מרצון להצליח,הלוואי ששאר השחקנים שלך ילמדו מהתשוקה והרצון שיש לו.
ואתם פה הורגים אותו לגמרי.
ותחזור בך מהאמירה מפגר,אין לה מקום כאן.
זה רק אני או שלקלל במגרש בפרט שחקן שלנו/מאמן זה מחוץ לתחום ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה