אדום בלב בנשמהההה כתב:
למה לא מלך? שחקן בית נשמה משקיע את כל כולו במשחק אוהב את הקבוצה ואת העיר אבל לא מספיק טוב חרוץ לצמרת.
חבל לי שבני יהודה ירדו, אבל מגיע להם. הם לא מצליחים להחזיק בדקות הסיום וככה לא נשארים ..
כל מה שאמרת הכל טוב יפה , אבל עדיין לא מצדיק את הכינויי "מלך".
בכל מקרה ראיתי את הגול של יוסף , טעות חמורה של איינוגבה שהשמיט תכדור ומה שנותר לאבולאבן זה פשוט לגלגל פנימה.
לא אוהב את זה,
לא אוהב שהשחקנים פותחים פה יותר מדי בתקשורת ...
פעם שעברה שפתחנו פה כאילו אנחנו כבר לא סופרים את מכבי , קיבלנו 3 ( יש יגידו בעזרת השופט ) .
תבואו קטנים ותצאו גדולים כמו כל השנה ,
במיוחד מברדה אני מצפה להפסיק לדבר על מכבי תל אביב ולהתעסק בקבוצה הנהדרת שלנו
אף אחד לא באמת פותח פה... חוץ מזה שפאטתי מידי לא להתייחס לשאלות... אוטוטו הפלייאוף ואנחנו היחידים שקצת קרובים לכן מדברים וגם זה לדעתי רוב הזמן בקטנה ובטוב טעם, לא מתוך שחצנות ואובר בטחון עצמי
אתם מזכירים לי את הפרק ברמזור,שההיא החודש שביעי ובעלה בערב לחברים אומר "יש לנו משהו לספר לכם, ורד בהריון"
נו באמת! מה לא ברור שרצים לאליפות,מה רציתם שיגידו?? אני דווקא חושב שהם עושים את זה בחכמה רבה ומפילים את כל הלחץ על מכבי.
הגזמתם לגמריי אף אחד אצלנו לא הזכיר את המילה אליפות, כולם מדברים על שמירת המקום השני ושיפור המשחק, אפ היו מזכירים את המילה אליפות הייתי מבין אבל אפילו לא אמרו משהו שקשור אז מה פתיחת פה ושחצנות בדיוק?
אדום זקן כתב:אתם מזכירים לי את הפרק ברמזור,שההיא החודש שביעי ובעלה בערב לחברים אומר "יש לנו משהו לספר לכם, ורד בהריון"
נו באמת! מה לא ברור שרצים לאליפות,מה רציתם שיגידו?? אני דווקא חושב שהם עושים את זה בחכמה רבה ומפילים את כל הלחץ על מכבי.
מכבי במשחק הכי גרוע שלהם העונה! למזלם קיבלו את פחי רעננה, משחק בהזמנה!
לא נורא, אם יש נקודות אור זה היכולת החלשה מאוד של מקקי.
נקווה שבית"ר בשבוע הבא תצליח להוציא תיקו. ואם לא, אז הגועל ת"א חייבים לנצח או להוציא תיקו ולעצור מעט את מקקי, ככל שהפער יהיה קטן יותר עד הפלייאוף הלחץ עליהם יהיה גדול יותר.